BJOB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Είναι πραγματικά σπαστικό να έχεις αντίπαλο μια ομάδα που δεν ξέρει καλά καλά να κάνει κοντρόλ,αλλαγή μπάλας πάνω από 2 φορές και να χάνεις στο 15' 2-0 και τελικά 3-1....τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει ...ρεχαγκ..........
sodeli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εμ αφού μας έβαλαν τον Mr. "Δεν γυρνάω στην Παιανία ούτε νεκρός" για manager καλά να πάθουμε. Τουμπεκί ψιλοκομένο τώρα.
SPSS07 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 πιο δυνατη κλωτσια στη μουρη του παο δεν γινοταν να συμβει..! πραγματικα χαλια .. δεν μπορω να πω οτι δεν το χαρηκα! χεχε
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε συ... με πυρετό και αφαγία από τον πονόλαιμο είμαι και όμως... χαμογελάω... Καλά ε, στην ίδια φάση ακριβώς είμαστε. Εγώ έφαγα λίγη σούπα, αλλά με αυτά που είδα σήμερα την ξέρασα την μισή... πες μου αλήθεια firewalker... και εσύ έτσι αισθανόσουν εκείνο το βράδυ που από το καημό μου έγινα πίτα; Όχι ρε συ, αφού με ξέρεις. αλλά ήταν το σλόγκαν των ημερών τότε.
SPSS07 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τωρα οπου ναναι θα βγαλει ανακοινωση ο Αντωνιου.. επισης πληροφοριες λενε οτι ο πατερας εβαψε το κοτερο μαυρο..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Χαλουμάκι και για τους τρέις μας φέτος,και δεν μας χαλάει και καθόλου που μας κάνανε πελατάκια οι Κύπριοι. Τουλάχιστον ως γαύρος είχα τη δικαιολογία του αιφνιδιασμού και του πρωτου επίσημου.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μην τα πολυζοριζουμε Η ομαδα για εκει ειναι οπως φτιαχτηκε. Πεος στην Ευρωπη. Το πρωταθλημα ειναι ο στοχος. Αυτο κοιταμε. Ας τελειωσει ο εφιαλτης της Ευρωπης να σταματησει η γκρινια. Μεχρι εκει ημαστε, πως να γινει
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ήθελα να βάλω και ένα βίντεο που εντελώς τυχαία θυμήθηκα σήμερα αλλά το σβήσανε από το youtube... κρίμα.
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μην τα πολυζοριζουμε Η ομαδα για εκει ειναι οπως φτιαχτηκε. Πεος στην Ευρωπη. Το πρωταθλημα ειναι ο στοχος. Αυτο κοιταμε. Ας τελειωσει ο εφιαλτης της Ευρωπης να σταματησει η γκρινια. Μεχρι εκει ημαστε, πως να γινει Ναι. Εξάλλου στο πρωτάθλημα μαμάμε και δέρνουμε...
kfyros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα πλάκα με τον καραγκούνη στην εντεκάδα , είστε άλλη ομάδα. Χωρίς αυτόν , σκορποχώρι. Αργά την ψυλιαστήκανε τα αφεντικά ότι τους πουλάγανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τους τρώγαν τα λεφτά το καλοκαίρι. Όταν το πήραν χαμπάρι είχε γίνει το κακό. Δυστυχώς βλέπω ότι και η Βέρντερ πήρε τα πάνω της, και το UEFA τεράστια επιτυχία για τον παο πλέον.
Snolly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Και το πλήρωσα και $8 στο ESPN γαμώ την τύχη μου γαμώ και κάθησα πρωινιάτικα στην Αμερική να δω Παναθηναϊκό. Δεν πήγαινα στο συνέδριο καλύτερα;
biscoto Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 η πλακα δεν ειναι οτι εχασε ο παο... η πλακα ειναι οτι σε λιγα χρονια θα παιζουν οι ελληνικες ομαδες απο τον Ιουνη... και απορω πως χαιρομαστε με τις αποτυχιες στην Ευρωπη... ΥΓ AEK ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.