Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μολις εκλεισα την τηλεοραση. δεν αντεχω να βλεπω αλλα τετοια χαλια... αμυνα εντελως για τον πουτσο, κεντρο χωρις μπαλαδορο και με εναν ζιλμπερτο που βαριεται να τρεξει, επιθεση χωρις κυνηγο... χαλια ατελειωτα!

λιγα τα λογια σου για τον ΑΟΡΑΤΟ τοιχο :lol::lol::lol: τι να κανουμε στας ευρωπας δεν υπαρχουν τα γνωστα κορακια να σε σπρωξουν ... και επαιζε και ξεκουραστος ο ΠΑΟ 10 μερες διακοπουλες εκανε με την μαντονα.. ελεος ..

οσο για την ανορθωση τι να πω.. η κωλοφαρδια παει συνεφο.. καταστρεπτικο παιχνιδι .. με πολυ δοση κωλοφαρδιας

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λιγα τα λογια σου για τον ΑΟΡΑΤΟ τοιχο :lol::lol::lol: τι να κανουμε στας ευρωπας δεν υπαρχουν τα γνωστα κορακια να σε σπρωξουν ... και επαιζε και ξεκουραστος ο ΠΑΟ 10 μερες διακοπουλες εκανε με την μαντονα.. ελεος ..

οσο για την ανορθωση τι να πω.. η κωλοφαρδια παει συνεφο.. καταστρεπτικο παιχνιδι .. με πολυ δοση κωλοφαρδιας

κοιτα καλυτερα τα δικα σου τα χαλια και μετα λες για των αλλων. οταν φτιαξεις ομαδα τοτε να μιλας...

Δημοσ.

Ο Γκαλίνοβιτς πάντως... και στα γκολ και σε εκείνη τη φάση που ενώ (πάλι) την έλεγχε πέρασε ξυστά από το δοκάρι, είχε αυτή τη γνωστή του ηρεμία στο βλέμμα. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 11 : 46 : 07-----

Σαν να λέμε η Ανόρθωση πρώτη στον όμιλο;

Ε... ας τα λέμε και ετς...

Δημοσ.
κοιτα καλυτερα τα δικα σου τα χαλια και μετα λες για των αλλων. οταν φτιαξεις ομαδα τοτε να μιλας...

εγω φιλε δεν εβγαινα στα καναλια λεγοντας οτι ο παο παει για τη νικη και μονο.. οι εφημεριδες μου δεν εγραφαν ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .. και φυσικα η ομαδα μου δεν πληρωνει τον σιλβα 3 εκατομμυρια το χρονο.. με βασικους βυντρα σαριεγκι :lol:

να δεχεσαι την καζουρα οπως την κανεις και εσυ.. δε πειραζει ευρωπαιε υπαρχει και το ουεφα ;)

Σαν να λέμε η Ανόρθωση πρώτη στον όμιλο;

πυροτεχνημα.. σε λιγο θα καταρευσει.. ας το κανει πριν ριξει τριαρα και στο οακα!

Δημοσ.

Τουλάχιστον ο ΟΣΦΠ είχε την δικαιολογία της έκπληξης πρώτο επίσημο, δεν ξέραμε τίποτα από Ανόρθωση (μονο Δελλα) Τώρα να δούμε πως θα δικαιολογηθούν.

Δημοσ.

Ο ζαγοράκης γελάει πιο πολύ πο μας έπιασε το κολο.

Και ο Τεν Κατε σήμερα φοβερό κοουτσάρισμα. Αντί να βάλει στο ημιχρονο Γάμπριελ Ιβανσιτς και να βγάλει το Μάκη και το Βάσκο, έξυνε τη μύτη του.... Ηταν οι μοναδικοι που υστερούσαν.

Δε λέω, κολοφαρδία της ανορθωσης τα 3 γκολ (έλεος...) αλλα και μεις... τους μαγέψαμε πάλι σήμερα. Μόλις κλείσανε τον Κλειτον, τέλειωσε το παιχνίδι.

Δημοσ.

alexzzz, και τα άλλα γαυράκια, αισθάνεστε μια ανόρθωση απόψε; Την ίδια με την δική μας πριν μερικά βράδυα;

Χα χα χα χα!!! Αυτά είναι. Να δω τι θα βρω αύριο στην πόρτα μου....

Δημοσ.

Αν δεν μιλούσαμε για κολλημένους οπαδούς με το φάντασμα του Βαρδινογιάννη και του Βέλιτς, και μιλούσαμε για δίκαιους ανθρρώπους, θα περίμενα να διαβάσω:

- Πόσο αποτυχημένος ήταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Με έναν συνταξιούχο της Άρσεναλ όλοι έκαναν τουμπεκί ως ιθαγενείς

- Πως μας κουβάλησαν έναν -δήθεν- προπονητή που είναι μακράν πιο άσχετος από άλλους σοβαρότερους, όπως ο Σκάζνι.

- Πως βλέπουμε Χριστοδουλόπουλους στην ομάδα που δεν κάνουν ούτε για τον ΟΦΗ

- Αν είναι ο Βύντρα καθυστερημένος, πόσο καθυστερημένοι και άσχετοι με το ποδόσφαιρο είναι οι άνθρωποι της διοίκησης

- Περιμένω να δω μανιασμένες ανακοινώσεις από την Θύρα 13

- Πως ο Σαλπιγγίδης ΔΕΝ είναι δεξί εξτρεμ, ούτε και ήταν, ούτε και θα γίνει.

- Πως πετάχτηκαν λεφτά για πλάκα, για το θεαθήναι, ενώ έκαναν οικονομίες στην αγορά ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αξιοπρεπούς τερματοφύλακα

Όλα αυτά αν δεν μιλούσαμε για κολλημένους φυσικά.

Γι' αυτό καιρός να βγάλω το άχτι μου

ΟΥΥΟΥΥΥΥ φύγε Πατέρα άσχετε, ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

lol

Δημοσ.
alexzzz, και τα άλλα γαυράκια, αισθάντε μια ανόρθωση απόψε; Την ίδια με την δική μας πριν μερικά βράδυα;

Χα χα χα χα!!! Αυτά είναι. Να δω τι θα βρω αύριο στην πόρτα μου....

Ρε συ... με πυρετό και αφαγία από τον πονόλαιμο είμαι και όμως... χαμογελάω...

πες μου αλήθεια firewalker... και εσύ έτσι αισθανόσουν εκείνο το βράδυ που από το καημό μου έγινα πίτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...