polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 πολακι' date=' να μιλας σε παρακαλω για τον εαυτο σου κ την αντιδραση στη θεα του μαρουλιου.... edit: αν η ηθικη εξαρταται απο το ποσο μεγαλο ειναι το μαρουλι μπροστα μου,τοτε να σου πω κατι??? δε γαμ....τε,ας μεινω φτωχος! και προ παντων,να κοιμαμαι ησυχα τα βραδια,κ ευκολα! (Αυτο δεν ειναι για τον παπ,αλλα για τη σταση ζωης που σχολιασες)![/quote'] Ωπα ρε φιλε χαλάρωσε, μη μας το παίζεις και υπέράνω χρημάτων τώρα, μη χέσω... Ή λυμένο έχεις το οικονομικό σου ή απλά δεν έχεις δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωη σου για να νοιωσεις το αίσθημα του να προσφέρεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και να αμείβεσαι ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο έναν συνάδελφό σου! Δεν εχει σημασία αν μιλάμε για εναν ιδιωτικό υπάλληλο των 1200 ευρω, σημασία έχει το αίσθημα σαν αίσθημα!! Και γω μπορω να σου πω ότι "σιγα μωρε πως κανει ετσι το παρτάλι, τί 800 τί 700,000", αλλά τσιτώνω όταν βλέπω ότι ο κοιμήσης δίπλα μου που σκάει ΠΑΝΤΑ 30λεπτά αργότερα και δεν κάθεται ΠΟΤΕ υπερωρία παίρνει 100? παραπάνω στο τέλος του μηνα... να στο πω πιο απλά? Νοιώθω ο μαλάκας της υπόθεσης! Και να ξέρεις ότι σε μια εταιρία αν δεν ζητήσεις δεν θα πάρεις, όσο για το ηθικό της υπόθεσης να δει ο Τζιγγερ το ηθικό της υπόθεσης μεταξύ μισθολόγιο ΠΑΠ & ΕΚΙ και τα ξαναλέμε!! Σιγά μην κλαφτούμε τωρα επειδή θα χρεωθεί η εταιρία λιγα λεφτα ακόμα που στην τελική τα αξίζει ο παίχτης!!! Ελεος έτσι?? Ας φάει μια αστακομακαρονάδα λιγότερη ο ραλλίστας, δεν θα του κακοπέσει.... Αλλιώς ας κάτσει να ψαχνει ολο το καλοκαίρι για αντι-Παπ, και εκει κατα το φθινόπορο θα σκάσει πάλι ενα 0-2 στο ΟΑΚΑ με σκόρερ ΠΑΠ & Κωνσταντίνου να του βγει ξινος ο αστακός... Αλλα το οτι εισαι και υπεράνω χρημάτων, αστα... Για πρωταθλητισμό και επαγγελματισμό μιλάμε, ΞΥΠΝΑΤΕ, πάνε οι εποχές της ΦΑΝΕΛΑΣ. Μπάλα είναι, θες να πας μπροστα σαν ομάδα? Πληρωνε. Δεν θέλεις? Κατσε βλέπε την πλατη του γαυρου 9/10 χρόνια...... Ξυπνήστε, ΠΑΟ & ΑΕΚ εχουμε κανει μαγκα τον Κοκκαλή 10 χρόνια....
blueviper Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια της απώλειας του Παπαδόπουλου. Όχι γιατί έχουμε να κάνουμε με το νέο Μαραντόνα, ούτε γιατί τάχα μου ο ΠαναθηναΪκος μίκρυνε τόσο πολύ, αλλά επειδή η συγκυρία επιτάσσει να παραμείνει το αξιόλογο ελληνικό δυναμικό στο οποίο ο Παπαδόπουλος αποτελεί κυρίαρχη μονάδα. Τα επιχειρήματα που προσπαθούν να περάσουν οι φυλλάδες ανεξαρτήτου χρώματος και συνίστανται στο συμπέρασμα πως ο εκάστοτε Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη τον τάδε ποδοσφαιριστή, αλλά τ' αντίστροφο, τ' ακούω βερεσέ. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται κι από μεγάλους κι αξιόλογους παίχτες, χωρίς φυσικά να το θέτω σε απόλυτη βάση. Ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κοκ έγιναν αυτό που έγιναν γιατί πέρασαν κι από τις τάξεις τους ταλεντάρες και ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας. Ουδείς μεταμορφώθηκε σε παιχταρά εν μια νυκτί μόνο και μόνο επειδή φόρεσε μια φανέλα. Ακόμα λοιπόν κι αν θεωρήσουμε πως ο Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε ως σκαλοπάτι τον Παναθηναϊκό για να ανέβει, τίμησε αγωνιστικά την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όσο λίγοι...γι' αυτό και μόνο δε θα έπρεπε να γίνεται ντόρος για 100.000€ που τα τρώει ο Τζίγγερ σε ηλιόσπορους κάθε Καλοκαίρι. Άσε που περνάς και το μήνυμα πως όποιος εργάζεται και προσφέρει, αμοίβεται και τ' ανάλογα...
polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 γι' αυτό και μόνο δε θα έπρεπε να γίνεται ντόρος για 100.000? που τα τρώει ο Τζίγγερ σε ηλιόσπορους κάθε Καλοκαίρι. Άσε που περνάς και το μήνυμα πως όποιος εργάζεται και προσφέρει' date=' αμοίβεται και τ' ανάλογα...[/quote'] A γεια σου... Εδω ειναι ολο το ζουμι της υπόθεσης... Εγω δεν λέω να βγει ο Καπετάνος της ΑΕΚ και να ζητησει λεφτά απ'το πουθενά, αλλά οταν μιλάμε για παίχτες που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν, ε είναι λίγο μαλακία να τσιγκουνευομαστε....
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Βασικα ο Παπαδοπουλος εκανε ενα λαθος.Δεν πηγε να πει "800+200 ο Ιησους απο την ΝΑΖΑΡΕΤ?1 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ εγω!" και να δεχτει να πεσει στα 800 ως στοχο.Γιατι τωρα τους ειπε το κατωτατο μισθο,που του φανηκε τιμιο και αντρικιο και πατανε πανω του "Ηταν αδιαλακτοσ",τα λαμογια Παρεπιπτοντως,για να επανελθω στο θεμα του +1 Δηλαδη αυτο που λες ρε Αντρεα ειναι...επειδη οταν τον βρηκανε 22 χρονων παιδι,χωρις μανατζερ,στην αναγκη,και τον δεσανε χειροποδαρα,τωρα που πηρε μπρος,και εχει την ευκαιρια να ξεφυγει και ζηταει το μινιμουμ(δηλαδη ναναι ο 2ος πιο ακριβοπληρωμενος,αν και για μενα θα επρεπε να ειναι Ο πιο ακριβοπληρωμενος) τον λεμε ΚΑΙ δαρμενο ΚΑΙ μαλακα ΚΑΙ κερατα...ωραια
Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 To θέμα είναι ότι αυτές οι προεδράρες, θέλουν σε κάθε περίπτωση να κρατάνε το πρεστίζ τους (το ποιό?) και νομίζουν ότι αν αρχίσουν αυτού του είδους τις κατινιές και τις καβουροσυζητήσεις, θα αποδείξουν στο "παικτάκι" που τόλμησε να υψώσει το ανάστημα του ποιός είναι το αφεντικό, ποιός είναι ο αυτοκράτορας που έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου σε ότι βρίσκεται στο μαγαζάκι "του". Όπως είπαμε προηγουμένως, τα ίδια έκανε κι ο Κοκ με τον φαλακρό που διαπρέπει τώρα στο UK. Το ότι έχει κλείσει ήδη με τον Ολυμπιακό/Χ/Ψ ομαδα, είναι πιστεύω άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα της προπαγάνδας που γίνεται απ' τα μέσα του εκάστοτε πάρεδρου ο οποίος βγαίνει ωσάν την αποπλανηθείσα παρθένα και διαμαρτύρεται ότι πρόδωσε ο ποταπός αυτός παίκτης την εμπιστοσύνη του, τόλμησε ο δουλοπάροικος να ζητήσει 5 καρότα αντί 3 που έπαιρνε ως τώρα και να μην του πηδάνε τη γυναίκα τις Κυριακές. Αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι σαν οπαδός του Ολυμπιακού, δε μπορούσα να πιστέψω βλέποντας τον Παπ στην πρώτη χρονιά του, πώς άφησε ο Ολυμπιακός να του ξεφύγει αυτός ο παίκτης! Άστον Τζίγγερ, εύχομαι όντως να έρθει στον Ολυμπιακό, εσύ θα χάσεις. Όσο για την προσφορά του ΠΑΟ, είναι τόσο εγωιστής ο πάρεδρος και η φαμίλια του, που είναι ικανός να προσφέρει 799 και να μουλαρώσει εκεί. Α ρε Τζίγγερ, συνεχίζεις κι εσύ την παράδοση. Να τα είχες βγάλει τουλάχιστον με τον ιδρώτα σου τα λεφτά, να πω πάει στον διάολο, απ' το μπαμπάκα τα βρήκες κι εσύ βρε ενώ ακόμα και το τελευταίο παικτάκι της σειράς, τα βγάζει με τη δική του αξία....
LL_NEO Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 και γι'αυτό εγώ θα ήθελα στο σημείο αυτό να τονίσω ότι τους εύχομαι ολόψυχα πολλούς καρκίνους και ακόμα περισσότερες μεταστάσεις
Cromb Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 H πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Αυτή τη στιγμή στον τηλεμαραθώνιο του ΑLPHA βγήκε ο Βαρδινογιάννης και έκανε προσφορά. ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ...200,000 ΕΥΡΩ!!! Δηλαδή αν αυτό δεν είναι ομορφιά, τότε ποιό είναι (όπως λένε και στο fight club). Έδωσε ακριβώς όσα δεν έδωσε στον Παπ και έφυγε!!!! edit: Ακόμη γελάω.... αντε μετά να μη τους βρίζουν οι βάζελοι.
devil_will_cry Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 διαβασατε στο περιπου ποιος ηταν ο διαλογος μεταξυ των δυο? αν ισχυουν αυτα τοτε οκ τι να πω. εχω μεινει κοκαλο. τελικα με αυτα που διαβαζω τωρα τελευταια καλα εκανε και ο αντωνακης και ο μιχαλακης που πηγανε στον γαβρο ετσι για να του σπασουνε την ψυχολογια. και εγω να ημουνα το ιδιο θα εκανα αν ειχα τοσο καθικι προεδρο. που τον βρηκαμε ρε γαμωτο τι κακο ειναι αυτο. εγω θελω να παει και ο παπαδοπουλος και του χρονου να μας πεταξει τρια μπαλακια. θα το ευχαριστηθω οσο δεν φανταζεστε.
zaxoys Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Καλά αυτή ι Βίσση που είναι και πανάθα μου ήθελε και φόρεμα με 170.000 ευρώ?Ας έβγαινε με ένα της σειράς στην eurovision να τσοντάρει τα λεφτά στον Τζίγγερ να κρατήσει τον Παπ :-p ΄ ( ή να κάνει προσφορά 370.000 ευρώ στον μαραθώνιο του ALPHA)
LL_NEO Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αγαπώ τον Παναθηναϊκό περισσότερο από την οικογένειά μου...Φεύγω...Ο Βαρδινογιάννης νίκησε και εγώ έχασα...Σας ευχαριστώ όλους, αντίο. Τάδε έφη Σαριδάκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ κλαίγοντας. Τώρα εγώ τι να πω που να μην επιφέρει ισόβιο ban?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Αν τσαντιστικε και ο Σαριδακης που κοντευε να γινει περσυ Νι-ΚΩΛΟ-γιαννης,τοτε σκεψου τι εχουν κανει τα ζωα!
gianpan Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 http://www.petitiononline.com/keepap/petition.html osoi thelete ton papa stin panatha..
polaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εγω σαν αεκτζης επιτρεπεται να μην ξερω ποιος ειναι ο Σαριδάκης?... Please explain
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ωπα ρε φιλε χαλάρωσε' date=' μη μας το παίζεις και υπέράνω χρημάτων τώρα, μη χέσω... Ή λυμένο έχεις το οικονομικό σου ή απλά δεν έχεις δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωη σου για να νοιωσεις το αίσθημα του να προσφέρεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και να αμείβεσαι ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο έναν συνάδελφό σου! Δεν εχει σημασία αν μιλάμε για εναν ιδιωτικό υπάλληλο των 1200 ευρω, σημασία έχει το αίσθημα σαν αίσθημα!! Και γω μπορω να σου πω ότι "σιγα μωρε πως κανει ετσι το παρτάλι, τί 800 τί 700,000", αλλά τσιτώνω όταν βλέπω ότι ο κοιμήσης δίπλα μου που σκάει ΠΑΝΤΑ 30λεπτά αργότερα και δεν κάθεται ΠΟΤΕ υπερωρία παίρνει 100? παραπάνω στο τέλος του μηνα... να στο πω πιο απλά? Νοιώθω ο μαλάκας της υπόθεσης! Και να ξέρεις ότι σε μια εταιρία αν δεν ζητήσεις δεν θα πάρεις, όσο για το ηθικό της υπόθεσης να δει ο Τζιγγερ το ηθικό της υπόθεσης μεταξύ μισθολόγιο ΠΑΠ & ΕΚΙ και τα ξαναλέμε!! Αλλα το οτι εισαι και υπεράνω χρημάτων, αστα... Για πρωταθλητισμό και επαγγελματισμό μιλάμε, ΞΥΠΝΑΤΕ, πάνε οι εποχές της ΦΑΝΕΛΑΣ. Μπάλα είναι, θες να πας μπροστα σαν ομάδα? Πληρωνε. Δεν θέλεις? Κατσε βλέπε την πλατη του γαυρου 9/10 χρόνια...... Ξυπνήστε, ΠΑΟ & ΑΕΚ εχουμε κανει μαγκα τον Κοκκαλή 10 χρόνια....[/quote'] καταρχην,δε σου επιτρεπω να κρινεις την ηθικη μου,ειδικα σε συναρτηση με το χρημα μαλιστα! δουλευω απο τη β λυκειου,μεχρι σημερα, αδιαλλειπτα. οσο χρονια ημουν φοιτητης,δουλευα απο μια μεχρι 2 δουλειες. το ιδιο μεχρι κ σημερα! ουτε λυμενο εχω το οικονομικο μου προβλημα λοιπον,ουτε υπερανω χρηματων ειμαι! απλα ως ανθρωπος,ειμαι της νοοτροπιας να μην βαζω το χρημα πανω απο τις αξιες μου. και οσο περιεργο κ αν σου φαινεται,ΝΑΙ,δε θα πουλησω τον χ εργοδοτη μου,ενω εχω υπογραψει συμβολαιο συνεργασιας μαζι του ,για 30 αργυρια παραπανω!και δε με ενδιαφερει εμενα προσωπικα,μετα απο 12 σχεδον χρονια δουλειας,ποσα παιρνει ο διπλα μου,αλλα ποσα παιρνω εγω! δεν ειναι για μενα ο μισθος μου συναρτηση των υπολοιπων μισθων,αλλα εξαρταται αποκλειστικα απο τη δικη μου αποδοση,και σχεση με τον εκαστοτε διευθυντη μου. και οχι ρε φιλε,αν ο αλλος ειναι μαγκας,κ δουλεψε το αφεντικο μου,κ παιρνει 2 φορες τον μισθο μου για να ξυνεται,ειναι μαγκια του! δε θα ζητησω εξισωση! αλλα παμε στο θεμα μας ξανα:απο μικροι,ΟΛΟΙ μας μαθαμε να προσεχουμε που βαζουμε 2 πραγματα! το δευτερο ειναι η υπογραφη μας! απο μικροι μαθαμε να τηρουμε το λογο μας,και να ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας. αυτα ειναι πραγματα που απαιτω απο ολους τους ανθρωπους,σε ολα τα επιπεδα. για μενα ειναι απλο,και ασχετο με την περιπτωση ραλιστα-παπ! ας παει οπου θελει ο παπ,ή ας μεινει! δε με ενδιαφερει! αν μαλιστα ειναι μια ευκαιρια να ξεσηκωθει ο κοσμος του παναθηναικου εναντιον της οικογενειας,ακομα καλυτερα! στο ξαναειπα: εστω οτι το καλοκαιρι ο ραλιστας φερνει λοβενκραφτ-ρομενταλ-νιστελρου. ξαφνικα αναγενναται ο σεριτς κ ο νιλσον,παιζουν μπαλαρα ο μπισκαν κ ο εκι, κ παιρνουμε πρωταθλημα χαλαρα!(ολα αυτα ειναι ανεκδοτα βεβαια,αλλα τα φερνω ως παραδειγμα κ μονο)! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ που τωρα βριζουν,τοτε θα αποθεωνουν! εγω θα ειμαι στο 10%, που θα τη λεει στους φιλους γαβρους για χαβαλε,αλλα θα συνεχισω να φωναζω για ΑΜΕΣΗ απομακρυνση της οικογενειας! αν μπορεις να με καταλαβεις.....
antreaslam Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 καιζερσοζε,η διαφωνια μου ηταν μονο σε ηθικο επιπεδο,στο ξαναειπα! απο κει κ περα,επειδη ο συγκεκριμενος παιχτης δεν μου πουλησε ποτε παναθηναικοφροσυνη,κ αυτο το γουσταρω,γιατι ΞΕΡΩ οτι ειναι γαβρος, οταν μπει στο οακα με την κοκκινη φανελα,θα τον χειροκροτησω! και να σου πω κ κατι? αν αληθευει οτι το παιδι εχει προταση απο μαγιορκα,κ απο ρωσια,κ επιλεξει τη ρωσια,σημαινει οτι εχει υπογραψει στο γαβρο! αν ο "κυριος" ραλιστας θελει να δειξει οτι ειναι αντρας (χο χο χο που λεει κ ο θειος),θα πρεπει να ΜΗΝ του κανει μονομερη ανανεωση,κ αν θελει να παει απο τωρα στο γαβρο,μην ξενιτευτει ρωσια για 3 μηνες! μια παρατηρηση: ο νομος που σου ανεφερα καιζερ, για μπασινα κλπ,ΙΣΧΥΕ ΠΑΝΤΑ! δηλαδη,το 1997 για παραδειγμα,μπορουσε πχ ο αγιαξ,να ερθει,να δωσει στον 20χρονο τοτε μπασινα,τον ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ μισθο απο αυτον που επαιρνε,κ μια αποζημιωση στην ομαδα που του εμαθε ποδοσφαιρο στις ακαδημιες *(συναρτηση των ετων που ηταν στις ακαδημιες,κ συμμετοχων σε πρωτη ομαδα,κ εθνικες ομαδες),το οποιο εβγαινε σαν ποσο περιπου στα 150 εκατ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ και ΤΟΤΕ να σπασει το συμβολαιο του! αν θελεις να το ψαξεις,ειναι ευκολο ! ισχυε 1000% αυτο! γιαυτο σου εφερα ως παραδειγματα τα παιδια αυτα! εκεινοι εμειναν,κ ειπαν με τον τροπο τους το ευχαριστω στην ομαδα που τους εμαθε ποδοσφαιρο,και τους εβγαλε απο την αφανια! κ μετα ζητησαν τα μαλλιοκεφαλα τους,και καλα εκαναν,κ εγω μαζι τους ειμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.