Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλλον δεν μαθατε για το πριμ που εδωσε ο Βατσινας ειτε για νικη ειτε για χ με τον Ολυμπιακο εεε?

Θυμυσε μου ποιος εδωσε πριμ στην Παναχαικη επι Κυραστα?Αρα να λεω και την Παναχαικη παραρτημα του Ολυμπιακους?

Ομως δεν ανοιγουμε τα ποδια στον Γαυρο . Και ολοι ξερουμε οτι το Καραισκακη ειναι μια δυνατη εδρα , ομαδες οπως ο Παναθηναικος και η Αεκ τρωνε 3αρες εκει μεσα

Και γιαυτο επαιξες με την αμυνα στην σεντρα περσυ?Επειδη ειναι μια δυνατη εδρα?

γιατι να μην φαμε και εμεις ετσι οπως μας εχουνε καταντησει η οικογενια Βαρδυνογιαννη

Αν δεν ειχες τους Βαρδινογιανναιους καθε χρονο θα χτυπαγες πρωταθλημα

...στην Γ Εθνικη

Erwdie αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!

Επι του πρακταιου αγορι μου, επι του πρακταιου!!ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ο ΟΦΗ σκιζεται ναι ή οχι με εμας?

Ασε να μαντεψω, σκιζεται αλλα ειναι παραρτημα μας. Σε αντιθεση με τον Λεβαδιακο, την Καλαμαρια, τον Ιωνικο, το Αιγαλεω, τον Πανσερραικο, την Ξανθη(οταν δεν καιγεται για βαθμους) και ολες εκεινες τις ομαδες που δεν εχουν καμια σχεση με τον Ολυμπιακο και οποτε θελει ο Ολυμπιακος περναει με 5αρες

edit

Χαχαχα, τωρα το ξαναδιαβασα. Ρε συ Erwdie καταλαβες τι ποσταρες???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ?Μου το εχεις και σε bold ρε γαμωτο...Φιλε ευχαριστω, τετοιο επιχειρημα δεν ειχα, τωρα μου το εδωσες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελεος με τις απεργίες.Κάθε φορά που έχει ματς πάρε και μια απεργία.

Και αντί να διαμαρτυρηθούν οι απλοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται αυτοί που τα παίρνουν.

αν κάποιος τώρα έχει νόβα θα δει ματς στα μουγκά και ας πληρώνει 60 Εβραίους το μήνα.Ετσι για να γουστάρουμε.

γεια σου ρε ελλαδάρα αθάνατη.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία. Όταν γίνεται απεργία, κάνουν όλοι. Δεν μπορούν να κάνουν οι μισοί.

Αν στη δουλειά σου εσύ τα έπαιρνες αλλά οι συνάδερφοι αποφάσιζαν απεργία, εσύ θα δούλευες;

Δημοσ.

Κι εγώ όταν πληρώνω φόρους έχω απαίτηση να μου μαζεύουν τα σκουπίδια και να μην κάνουν απεργία; Σωστό αυτό;

Δημοσ.
Κι εγώ όταν πληρώνω φόρους έχω απαίτηση να μου μαζεύουν τα σκουπίδια και να μην κάνουν απεργία; Σωστό αυτό;

Περίπου. Το ένα είναι φόρος και το άλλο είναι συνδρομή. Ειδικά όταν αυτή η συνδρομή είναι πανάκριβη σε σχέση με των υπολοίπων χωρών.

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν πήρατε τον Κυργιάκο φέτος. Και του δείξατε τι χάνει, και κερδισμένοι βγήκατε, και μας φορτώσατε το παλτό. Ο Σιμάο φαίνεται τελικά καλή λύση

Δημοσ.

Ομάδα που είναι για 5 μπαλάκια μας κάνει ρόμπα γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε 2 στόπερ της προκοπής.

Πρέπει να βρούμε τον μαύρο που κοιμάται με τον Κετσπάγια.

Δημοσ.

Ο Σαριεγκι ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ο Γκαλινοβιτς επεισης ....

Και οπωσδηποτε δυο ''ΚΑΛΟΥΣ'' Αμυντικους το γεναρη και τερματοφυλακα η να βαλουν το Τζορβα αμεσα

Απο κεντρο και μετα δεν νομιζω να χρειαζονται πολλα εκτος απο εναν ''ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ''

Παντως μονοτερμα τους παιζουμε και μαλλον παμε για ισοπαλια (απιθανο να κερδισουμε αυτο το ματς) αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να φαμε αλλα 2 η να βαλουμε εμεις 2

ΕΙΔΩΜΕΝ

Δημοσ.

Πρέπει να βρούμε τον μαύρο που κοιμάται με τον Κετσπάγια.

Παιδιά, Ολυμπιακός είμαι εγώ, αλλά του κερατά, πρέπει να τον βρούμε για το γαμώτο! >_>

Αυτογκολ και 2-0 στο καπάκι;Πάλι καλά που ο Σαλπιγγίδης δεν είναι Μήτρογλου...

Δημοσ.
Erwdie αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!

Επι του πρακταιου αγορι μου, επι του πρακταιου!!ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ο ΟΦΗ σκιζεται ναι ή οχι με εμας?

Καλά ρε συ, θα μας τρελάνειες, εθελοτυφλείς? Ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι? Όλη η Κρήτη βουίζει, οι ΟΦΗτζήδες που είναι και παράρτημα του Ολυμπιακού, κάνουν συλλαλητήρια για το καθεστώς των Βαρδινογιανναίων και οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν απλά το κερασάκι στην τούρτα κι εσύ λές: "αυτο δειχνει οτι υπαρχει Βαρδινογιαννης πισω απο τον ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ!!!"

ΚΑΙ ΑΝ? Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να λείψουν οι υποθέσεις?

Πέραν τούτων η πλάκα είναι ότι η περίφημη παράγκα δημιουργήθηκε από μία κασέτα. Εκεί να δείς πόσα ΑΝ μπορώ να σου βρώ εγώ.

Χαχαχα, τωρα το ξαναδιαβασα. Ρε συ Erwdie καταλαβες τι ποσταρες???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ?Μου το εχεις και σε bold ρε γαμωτο...Φιλε ευχαριστω, τετοιο επιχειρημα δεν ειχα, τωρα μου το εδωσες

Χαχαχα, ναι, θα μας πείς για τον Βατσινά που τον είπε Βουτσινά ο Τζίγγερ.

Τα αν που λέγαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...