Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά.

Σοβαρά μιλάς; Για να είμαστε ακριβείς, δεν κάνει κάτι άλλο! Θυμάμαι στο Ευρωμπάσκετ 2007 που βρέθηκε με τη μπάλα στη βολή ελεύθερος, με πρόσωπο στο καλάθι και αντί να σουτάρει, γύρισε και έκανε χουκ!!!

Eλα μαλακα, γονατο αναμεσα στα ποδια και κανε χουκ απο τα 4 μετρα. 1 σταυρωτη σε εχω και μαρκαρεις μετα το 4αρι στην αλλαγη

Χοχοχο, δεν είμαι όσο αργός νομίζεις. Σου αφήνω και μια μικρή απόσταση και κάτσε να βαράς σουτάκια από τα 8 μέτρα μετά.

Α και για το γόνατο, σπρωξιματάκι με τον ώμο στο γύρισμα, ο Κάιζερ 2 μέτρα μακριά, ο Κουβουσουνού εύκολο lay up.

Στεφάνι ακουμπάς ρε ή μπααα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα γίνει 29/10 και όχι 29/9! Κοινώς, θα μείνουμε 10 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις...

μαχη για μια θεση στο τσαμπιονς θα ειναι χαχαχα

Δημοσ.

Χοχοχο, δεν είμαι όσο αργός νομίζεις. Σου αφήνω και μια μικρή απόσταση και κάτσε να βαράς σουτάκια από τα 8 μέτρα μετά.

Depending on the day αστο, αν το κανεις αυτο σε γαμησα

Α και για το γόνατο, σπρωξιματάκι με τον ώμο στο γύρισμα, ο Κάιζερ 2 μέτρα μακριά, ο Κουβουσουνού εύκολο lay up.

Ελα ρε Σχορτσιανιτη που θα μας παρει και μεσα

Στεφάνι ακουμπάς ρε ή μπααα;

Την τελευταια φορα που κοιταξα το να ακουμπας στεφανι δεν γραφει οποτε ασε τα σαπια(ασε που δεν παιζει να ακουμπας στεφανι με παικτη). Παρεπιπτοντως 45 γραφει απο κατω, για να μην αναρωτιεσαι αν λεει 44 ή 45

Δημοσ.

Ρε παίδες, θα μείνετε στα λόγια ή θα κανονίσετε την μονομαχία; :-) Θα κόψετε εισιτήρια για την αναμέτρηση; Να κρατάω τα στοιχήματα; :-)

Δημοσ.

Ααααχ οταν τα κανει ο σοφο, μονο να βριζουμε ξερουμε και να τον λεμε αμπαλο, οταν τα κανουμε εμεις, το παιζουμε παιχταραδες... :-P

Δημοσ.
Ααααχ οταν τα κανει ο σοφο, μονο να βριζουμε ξερουμε και να τον λεμε αμπαλο, οταν τα κανουμε εμεις, το παιζουμε παιχταραδες... :-P

Γι' αυτό το ένα λέγεται basketball και το άλλο streetball...

O Σόφο μπορεί να παίζει όπως θέλει στη γειτονιά του ;)

Όχι πως δεν περίμενα τέτοιο σχόλιο...

Δημοσ.
Ρε παίδες, θα μείνετε στα λόγια ή θα κανονίσετε την μονομαχία; :-) Θα κόψετε εισιτήρια για την αναμέτρηση; Να κρατάω τα στοιχήματα; :-)

Κανονισαμε. Ο τρομπας θα μου δωσει 250 για 150 για το διαρκειας αν τον κερδισω και αν χασω θα τον κερασω σπορακια και κοκακολα(πιστεψε με, τον συμφερει)

Δημοσ.

να υποθέσω ότι στην εξαιρετικά σπάνια και απίθανη περίπτωση που θα χάσεις, τα σποράκια και η coca-cola που θα κεράσεις θα είναι προμήθειες ενός έτους; :-D

Που θα λάβει χώρα η αναμέτρηση;

Δημοσ.
να υποθέσω ότι στην εξαιρετικά σπάνια και απίθανη περίπτωση που θα χάσεις, τα σποράκια και η coca-cola που θα κεράσεις θα είναι προμήθειες ενός έτους; :-D

Nαι, αλλα θα καταναλωθουν απο τον Μενελαο σε ενα ματς(preferably με κανα Πανελληνιο οπου το ζητουμενο ειναι αν το κοντοπουτανο το ξανθουλι η μαζορετιτσα θα πατησει στο παρκε-η καριολα ειναι ολη την ωρα στις μυτες, α μωρη ξεκ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...