KWSN_Men Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Μπατίστ έχει ενοχλήσειςhttp://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=75924 Ρε παιδιά πάρτε ένα κριάρι 2.10 ότι να'ναι έτσι να υπάρχει, ας είναι και αθλητής του βόλευ. 1. H είδηση είναι από το Sportσκύλο. Διαβάζεις τέτοιο πράγμα; 2. Η είδηση είναι από προχτές. Έχασε την πρωινή προπόνηση. Τη βραδυνή όχι. 3. Πήραμε κρυάρι 2.10 πριν δύο χρόνια και γυάλιζε τον πάγκο. 4. Πήραμε και έναν άμπαλο που λέγεται Πέκοβιτς. Που τυγχάνει να είναι 2.10. Που τυγχάνει να ήταν το καλύτερο 5άρι πέρυσι. Που τυγχάνει να ήταν σε ομάδα του Βουγιόσεβιτς πέρυσι το καλύτερο 5άρι της Ευρωλίγκας. Και επειδή τον ξεχάσαμε επειδή έκλεισε από το Φλεβάρη: http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=pan&pcode=KNN&seasoncode=E2007 Δε λέω ότι θα κάνει τα ίδια φέτος, αλλά εγώ βλέπω έναν τυπά σαν τον Γιαφτόκας σε κορμί που κατέχει και το τόπι.
ata1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ε καλά δεν τον ξέχασα τον Πέκοβιτς αλλά με δύο 5άρια και δύο 4άρια αν σου κάτσει μια στραβή όπως πέρυσι με τραυματισμό(ους) σε αυτές τις θέσεις χαιρετάς από νωρίς Ευρωλίγκα. Αν πάρεις έναν ακόμα πιτσιρίκο που να μην διαμαρτύρεται στον πάγκο δεν χάνεις τίποτα. Ας τον γυαλίζει και λίγο παραπάνω. Πέρυσι μη μου πείς ότι αν είχε ακόμα τον Γιαφτόκας δεν θα έπαιζε. Μόνο ο Διαμαντίδης δεν έπαιξε πεντάρι με την γκαντεμιά που είχανε οι ψηλοί μας και θεωρητικά πέρυσι ξεκίνησες με τρία 5άρια. Συγχωρέστε με που δεν υπολογίζω τον Αλβέρτη
KWSN_Men Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως το πρόβλημα μας πέρσυ δεν ήταν η έλλειψη σε 5άρια.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως το πρόβλημα μας πέρσυ δεν ήταν η έλλειψη σε 5άρια. Kαλα, ηταν κιαυτο. Ή μαλλον στο ποια 5αρια ειχαμε. Ο Τομο δεν επαιξε, ο Ζιζιτς δεν μπηκε στο πνευμα ποτε, ο Πρκατσιν ηρθε για να ερθει και εμεινε ο Μαικ. Ο Κωστας που παιζει 4 αλλα εχει μεγαλυτερο υψος απο τον Μαικ χτυπησε και εγινε το κακο Θα μου πεις, αντε 5ο ψηλο τον Πρκατσιν οπως περσυ και χτυπησει πχ ο Μαικ, τι θα γινει...Τιποτα σε βαθος χρονου, για 1-2 ματς ομως μπορει κατι να σωσει, δεν ειπε κανεις οτι ο καθε Πρκατσιν ή ο καθε Τομασεβιτς μπορουν να ειναι 100% αντικαταστατες του Πεκοβιτς
antreaslam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 χωρίς καραγκούνη, η ομάδα παίζει επιτέλους ποδόσφαιρο! (από πέρυσι ουρλιάζω για τον συγκεκριμένο)! κατα τα αλλα,στο 2ο ο αρης πήρε κατοχή, αλλά ευκαιρίες πάλι εμείς κάναμε!! το λουκατοβυντρα, αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχουμε να παρουσιάσουμε δεξιά, σε παιχνίδια που ο ΠΑΟ πρέπει να αμύνεται κιόλας. (για τα υπόλοιπα, είναι αλλο ανεκδοτο)! Τόσο η ομάδα,όσο και ο ζιλμπερτο, έχουν ανεβάσει 50% απόδοση, από όταν μπήκε ο μάτος!!! Μετά το πέναλτυ φάντασμα με την αεκ, τα 2 πέναλτυ που δεν είδε με τον πανθρακικό, ήρθαν και τα 2 οφσάιντ προχθές....Ξέρω ξέρω...Κακώς μιλάω για τη διαιτησία, κλπ κλπ κλπ...
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πειράζει Αντρέα, φέτος (όπως φαίνεται) όσο και να σφυράνε δε θα τους βγει ρε συ... ΥΓ: Kaiser & KWSW είσαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το μπάσκετ.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κατσε να τον παιξω ενα μονακι μια φορα να τον ξεφτιλισω και θα το γυρισει στην μπαλα
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν χάσεις όμως το γυρνάς στο εν λόγω περίφημο σπορ;
KWSN_Men Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πειράζει Αντρέα, φέτος (όπως φαίνεται) όσο και να σφυράνε δε θα τους βγει ρε συ... ΥΓ: Kaiser & KWSW είσαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το μπάσκετ. Fuck them. Αφενώς πλέον παίζω κάθε μέρα, αφετέρου πάω γήπεδο και βλέπω αγώνα και μετά πάω σπίτι, τον κατεβάζω και βλέπω φάση φάση... Υπερβολική κατάσταση. Κατσε να τον παιξω ενα μονακι μια φορα να τον ξεφτιλισω και θα το γυρισει στην μπαλα Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook.
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook. Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά.
vlachaquito Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να θυμηθώ τον Λάζο να βάζει ένα hook; Μιλάμε για πολύ άμπαλο μου έσπαγε τα νεύρα στην Εθνική κάθε φορά. δεν θυμασαι το λαζο-hook?? Εμεινε στην ιστορια, μετα το hook του Ewing... Την εποχη που προσπαθουσαν να μας τον παρουσιασουν σαν τον υπερ σεντερ, καποιος εκφωνητης εφυηρε αυτη την βλακεια.. Μα πολυ αμπαλο το παλικαρι, ακομα κανω παρτυ οταν αποσυρθηκε απο την Εθνικη..
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Bring it on bitch. Σε πάω κοντά στο καλάθι και σου τα βάζω και με lazos-hook. Eλα μαλακα, γονατο αναμεσα στα ποδια και κανε χουκ απο τα 4 μετρα. 1 σταυρωτη σε εχω και μαρκαρεις μετα το 4αρι στην αλλαγη
vassar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερώτηση στο ποδόσφαιρο ο επόμενος αγώνας είναι Δευτέρα 29/9 με τον Εργοτέλη και μετά από δύο μέρες Τετάρτη 01/10 με Ανόρθωση;;
ata1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι επόμενο ματς είναι με την Ανόρθωση, το ματς που αναβλήθηκε δεν ξέρω πότε θα γίνει
HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνει 29/10 και όχι 29/9! Κοινώς, θα μείνουμε 10 μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.