Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ata1983, πιστεύεις ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις; Ακόμη και αν έχει δίκαιο; Π.χ. ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει το δικαίωμα;

Ναι δεν έχει δικαίωμα να βγεί στα κανάλια και να κάνει την ομάδα μπουρδέλο ούτε ο Σίλβα ούτε κανένας άλλος. Και εστίασα στον Γκούμα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί αρνητικό κλίμα. Πολλά χρόνια ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να λέγεσαι ομάδα αυτά τα πράγματα τα συζητάς πρώτα με τον προπονητή σου και αν έχεις δίκαιο θα σε ακούσει και θα το εκτιμήσει αν όχι θα το βρεί από τον κόσμο μόνος του. Πέντε λεπτά μετά τον αγώνα να μιλάει για λάθος αμυντική τακτική πάνω στον Ιμπραήμοβιτς!!!! έλεος!

Ακόμα και για τον Ριβάλντο στην ΑΕΚ ποιος τον δικαιολογούσε? Αν γινότανε αυτό στον Παναθηναικό φυσικά και θα τον έκραζα. Δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα, αυτό πότε θα το καταλάβουνε. Την έχουνε δεί όλοι κάπως και μας βλέπω στο άμεσο μέλλον να γεμίζουμε και με άλλους Αντωνίου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο εξωτερικό γιατί οι παίκτες είναι ελεύθεροι να λένε την γνώμη τους; Ήταν κάποιος που δεν είχε δει κάτι από αυτά που είπε ο Γκούμας; Δηλαδή αν δεν τα έλεγε δεν θα υπήρχαν; Ή αν τα έλεγε στα αποδυτήρια δεν θα τα μαθαίναμε;

Θα βάλουν τον Αντωνιάδη να ζητήσει συγνώμη;

Δημοσ.

Δηλαδή οι προπονητές δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος; Είναι θεοί; Αν εγώ πω ότι κάποιος έκανε κάποιο λάθος, σημαίνει ότι τον αμφισβητώ σαν επαγγελματία ή σαν άνθρωπο;

Έλα Χριστέ και Παναγιά. Έχουμε γίνει όλοι Σούπερμαν σ' αυτόν τον πλανήτη. Μη πει κάποιος για κάποιον άλλο ότι έχει κάνει λάθος. Λάθος;! ΛΑΘΟΣ;! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε που θ' αμφισβητήσεις ΕΜΕΝΑ; Τον αλάνθαστο;

Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν παραδεχόμασταν τα λάθη μας και λέγαμε και κανένα συγγνώμη που και που, χωρίς να το θεωρούμαι ιδιαίτερο ζήτημα. Αλλά σ' αυτό φταίει και ο κόσμος, που αν κάποιος παραδεχτεί το λάθος του το θεωρεί στοιχείο αδυναμίας και όχι στοιχείο μεγάλης προσωπικότητας. Γι' αυτό και οι πολιτικοί επίσης δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά του να πώ εγώ την γνώμη μου για ένα φίλο μου και το να πεί ο Γκούμας μπροστά σε όλες τις φυλλάδες ότι είπε. Δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι είπε τη γνώμη του, ούτε ότι είχε άδικο(ελέγχεται-χωρίς σέντερ μπακ πείτε μου μια σωστή τακτική για τον Ιμπραίμοβιτς-) αλλά ότι βγήκε και δημιούργησε αρνητικό κλίμα τρεις μέρες πριν το ματς με τον Άρη.

Θέλουν δε θέλουν, παίρνουν τόσα λεφτά ας έχουν και κάποια δείγματα πειθαρχίας.

Για να μην πιάσω και τον αντιπρόεδρο που πέταξε τη μεγαλύτερη μαλα*&*^ία του αιώνα. Αντιπρόεδρος είσαι ρε παπά..ρα αφού το κατάλαβες ότι έλειπε σέντερ μπακ γιατί δεν πίεσες να πάρεις και γκρινιάζεις τώρα. Αλλά τον ακούσατε, η Ελληναρά(Κυριάκος) ή τίποτα. Αλλού δεν ξέρουν ποδόσφαιρο μόνο στην Ελλάδα παίζουμε.

Δημοσ.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λάθος τακτική"

"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη"

Αν είσαι γίδι λες το πρώτο και τα βάζεις με τον προπονητή σου (σε όποια χώρα και να είσαι). Αν έχεις λίγο μυαλό λες το δεύτερο και μιλάς σαν αρχηγός με τον προπονητή κατ' ιδίαν και σε σέβεται κιόλας μετά.

Δημοσ.

Για να μην πιάσω και τον αντιπρόεδρο που πέταξε τη μεγαλύτερη μαλα*&*^ία του αιώνα. Αντιπρόεδρος είσαι ρε παπά..ρα αφού το κατάλαβες ότι έλειπε σέντερ μπακ γιατί δεν πίεσες να πάρεις και γκρινιάζεις τώρα. Αλλά τον ακούσατε, η Ελληναρά(Κυριάκος) ή τίποτα. Αλλού δεν ξέρουν ποδόσφαιρο μόνο στην Ελλάδα παίζουμε.

Τουλαχιστον αυτος παραδεχτηκε πως δεν ειμαστε πληρεις απο center back ενω οι αλλοι(Αντωνιου,Τεν Κατε) την περιοδο των μεταγραφων και μετα το ναυαγιο με τον Ζιβε ελεγαν πως ειμαστε πληρεις και πως η ομαδα μπορει να πορευτει ετσι.Κρυβοντουσαν πισω απο το δαχτυλο τους!

Δημοσ.
Aπο την αλλη, αν ο Γκουμας τα πει δημοσια "αμφισβητει τον ΤενΚατε" αλλα αν τα πει στα αποδυτηρια δεν τον αμφισβητει? Πχ αν ο Γκουμας τα ελεγε μεσα στα αποδυτηρια δεν θα τον εκοβε απο το Χαριλαου?

Μπορεί να τον έκοβε από το Χαριλάου, αλλά δεν θα είχε δώσει λαβές σε κανέναν. Στο κάτω κάτω, άλλο να σου κάνουν υπόδειξη/παρατήρηση - όπως θέλετε πείτε το - κατ΄ιδίαν και άλλο δημόσια.

Ενιγουει, το θεμα ειναι το εξης, μην μπερδευουμε τα μηλα με τα πορτοκαλια. Περι στηριξης, αμφισβητησης κτλ ολοι συμφωνουμε. Το ερωτημα ειναι, αυτα που ειπε ο Γκουμας ουσιαστικα αντεχουν κριτικης ή οχι. Γενικα στο ονομα της πολυμετοχικοτητας κανουμε κριτικη ή το βουλωνουμε? Και το πιο σημαντικο, αν το βουλωσουμε γιατι το κανουμε?Γιατι τους εμπιστευομαστε απολυτα(αραγε απο που? Εχουν προσφερει εργο παλιοτερα και δεν το ξερω) ή γιατι εγινε το δικο μας και αρα πρεπει να το υπερασπιστουμε μεχρι θανατου?

Εννοείται πως δεν θα το βουλώσουμε, αλλά ας πιστέψουμε και λίγο στην ομάδα, προσπάθεια κάνουν. (δεν λέω κάτι εναντίον σου, γενικά μιλάω)

Ναι δεν έχει δικαίωμα να βγεί στα κανάλια και να κάνει την ομάδα μπουρδέλο ούτε ο Σίλβα ούτε κανένας άλλος. Και εστίασα στον Γκούμα γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί αρνητικό κλίμα. Πολλά χρόνια ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να λέγεσαι ομάδα αυτά τα πράγματα τα συζητάς πρώτα με τον προπονητή σου και αν έχεις δίκαιο θα σε ακούσει και θα το εκτιμήσει αν όχι θα το βρεί από τον κόσμο μόνος του. Πέντε λεπτά μετά τον αγώνα να μιλάει για λάθος αμυντική τακτική πάνω στον Ιμπραήμοβιτς!!!! έλεος!

Ακόμα και για τον Ριβάλντο στην ΑΕΚ ποιος τον δικαιολογούσε? Αν γινότανε αυτό στον Παναθηναικό φυσικά και θα τον έκραζα. Δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα, αυτό πότε θα το καταλάβουνε. Την έχουνε δεί όλοι κάπως και μας βλέπω στο άμεσο μέλλον να γεμίζουμε και με άλλους Αντωνίου.

Συμφωνώ.

Δηλαδή οι προπονητές δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος; Είναι θεοί; Αν εγώ πω ότι κάποιος έκανε κάποιο λάθος, σημαίνει ότι τον αμφισβητώ σαν επαγγελματία ή σαν άνθρωπο;

Έλα Χριστέ και Παναγιά. Έχουμε γίνει όλοι Σούπερμαν σ' αυτόν τον πλανήτη. Μη πει κάποιος για κάποιον άλλο ότι έχει κάνει λάθος. Λάθος;! ΛΑΘΟΣ;! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε που θ' αμφισβητήσεις ΕΜΕΝΑ; Τον αλάνθαστο;

Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν παραδεχόμασταν τα λάθη μας και λέγαμε και κανένα συγγνώμη που και που, χωρίς να το θεωρούμαι ιδιαίτερο ζήτημα. Αλλά σ' αυτό φταίει και ο κόσμος, που αν κάποιος παραδεχτεί το λάθος του το θεωρεί στοιχείο αδυναμίας και όχι στοιχείο μεγάλης προσωπικότητας. Γι' αυτό και οι πολιτικοί επίσης δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους.

Φίλε Manuel, κανείς δεν υπερασπίστηκε το αλάθητο του Τεν Κάτε. Αυτό που λέμε είναι ότι αν θα κάνεις κριτική στον προϊστάμενό σου, καλύτερα να την κάνεις στο γραφείο του παρά στα κανάλια! :-)

Δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά του να πώ εγώ την γνώμη μου για ένα φίλο μου και το να πεί ο Γκούμας μπροστά σε όλες τις φυλλάδες ότι είπε. Δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι είπε τη γνώμη του, ούτε ότι είχε άδικο (ελέγχεται-χωρίς σέντερ μπακ πείτε μου μια σωστή τακτική για τον Ιμπραίμοβιτς-) αλλά ότι βγήκε και δημιούργησε αρνητικό κλίμα τρεις μέρες πριν το ματς με τον Άρη.

Θέλουν δε θέλουν, παίρνουν τόσα λεφτά ας έχουν και κάποια δείγματα πειθαρχίας.

Συμφωνώ.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λάθος τακτική"

"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη"

Αν είσαι γίδι λες το πρώτο και τα βάζεις με τον προπονητή σου (σε όποια χώρα και να είσαι). Αν έχεις λίγο μυαλό λες το δεύτερο και μιλάς σαν αρχηγός με τον προπονητή κατ' ιδίαν και σε σέβεται κιόλας μετά.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Δεν πιστευώ να τα κάνει επιτηδες. Απλά είναι γιδοβοσκός. Το λάθος είναι των υπευθύνων που τον βάζουν/ αφήνουν να μιλάει.

Συμφωνώ.

Δημοσ.
Μπορεί να τον έκοβε από το Χαριλάου, αλλά δεν θα είχε δώσει λαβές σε κανέναν. Στο κάτω κάτω, άλλο να σου κάνουν υπόδειξη/παρατήρηση - όπως θέλετε πείτε το - κατ΄ιδίαν και άλλο δημόσια.

Εννοείται πως δεν θα το βουλώσουμε, αλλά ας πιστέψουμε και λίγο στην ομάδα, προσπάθεια κάνουν. (δεν λέω κάτι εναντίον σου, γενικά μιλάω)

Συμφωνώ.

Φίλε Manuel, κανείς δεν υπερασπίστηκε το αλάθητο του Τεν Κάτε. Αυτό που λέμε είναι ότι αν θα κάνεις κριτική στον προϊστάμενό σου, καλύτερα να την κάνεις στο γραφείο του παρά στα κανάλια! :-)

Συμφωνώ.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Συμφωνώ.

Και είδα μεγάλη απάντηση και χάρηκα που θα διάβαζα κάτι στο γραφείο...

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μ' ενοχλεί, είναι ότι πλέον στη συνείδηση του κόσμου, το να βγει κάποιος και να πει ότι κάπου κάποιος έκανε ένα λάθος, θεωρείται μεγάλο ζήτημα. Συμφωνώ όμως ότι η σωστή τακτική θα ήταν αυτή αυτή που λες (το κατ' ιδίαν), γιατί δυστυχώς (και όχι ευτυχώς ή δυστυχώς), ισχύει ότι θα δημιουργηθεί ένα κλίμα "πωπω, ο προπονητής έκανε λάθος, μάλλον άχρηστος θα είναι". Όπως και το αντίστοιχο παράδειγμα που είπα με τους πολιτικούς, δε μ' ενοχλούν οι πολιτικοί που δε βγαίνουν να παραδεχτούν τα λάθη τους. Είναι αυτονόητο ότι δεν το κάνουν, γιατί αν κάποιος το κάνει, στη συνείδηση του κόσμου θα χαρακτηριστεί αποτυχημένος. Ενώ όσο δεν τα λέμε, και προσπαθούμε πεισματωδώς να υπερασπιστούμε τις βλακείες μας, όλα καλά. Η ανθρωπότητα προχωράει.

Δημοσ.

σορι κιολας αλλα δε βλεπω το λογο να γινει θεμα η δηλωση το Γκουμα. Ειπε κατι για λαθος τεχνικη που δικιο ειχε και τα λαθη που γιναν πανω στον ibrahimovic τα ειδε ολη η ελλαδα και ολη η ευρωπη. Πρεπει να φοβουνται οι παιχτες να κανουν μια δηλωση; πρεπει να ελεγε εμεις μια χαρα παιξαμε και δε ξερω γιατι χασαμε η ρωτηστε το προπονητη μου; ελεος....και θεωρω το Γκουμα πιο βαζελο απο τον Κατε και οτι και να πει θα το πει για το καλο τις ομαδας και οχι να αμφισβιτησει τον προπονητη (εκτος αν υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους που δε γνωριζω). Ο κατε μεχρι στιγμης κανει το αφεντικο με τις πλατες του Πατερα αλλα δεν ειχε τα @@ να ζητησει αμυντικο το καλοκαιρι και οταν του λεγανε για τα κενα στην αμυνα εκλεινε τα αφτια του. Μονο για ραφτινγ και καφεδακι παιρνει πρωτουβουλιες, δεν εχει αποδειξει τιποτα μεχρι τωρα και χασαμε και τους 2 επισιμους αγωνες με αεκ και ιντερ

Δημοσ.

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό υπεύθυνος τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ήταν ο Αντωνίου. Φυσικά υποτίθεται ότι υπήρχε και συνεργασία με τον Τεν Κάτε η οποία όμως δεν ξέρουμε τι έκταση είχε.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε ότι ο Τεν Κάτε θα κριθεί του χρόνου που θα αναλάβει και το μεταγραφικό σχεδιασμό. Οπότε....

Όσο για τις δηλώσεις του Γκούμα δεν ξέρω τι είδε όλη η Ευρώπη, εγώ πάντως δεν είδα λάθος τακτική, ανύπαρκτο σέντερ μπακ και αόρατο μπακ είδα πολλές φορές. Ο Ριέρα του Πανθρακικού δηλαδή που αλώνιζε ήταν και αυτός ασταμάτητος? Αν δεν ήταν άχρηστοι στην τελική προσπάθεια 3 γκολάκια τα είχανε άνετα.

Η άμυνά μας είναι για τα πανηγύρια γιατί δεν έχουμε αμυντικούς, τόσο ξεκάθαρο είναι για εμένα. Αν είχαμε τότε θα μιλούσαμε και για τακτική. Αν είναι να με βάλετε και εμένα σέντερ μπακ και να φωνάζω για λάθος τακτική.

Συμφωνώ πάντως και εγώ ότι με λίγο τακτ ο Γκούμας θα μπορούσε να πεί αυτό που θέλει χωρίς να τα κάνει πάλι μπουρδέ..ο

Δημοσ.

Nαι τεσπα, ο Γκουμας ειναι βλακας και ζωο. Το θεμα ειναι οτι παλι εγινε θεμα απο το τιποτα. Για αγωνιστικα θα μιλησουμε ή στην Ελλαδα ειναι πιο σημαντικο το σε ποιον θα το πεις παρα το τι θα πεις?

ΥΓ. Εχω αρχισει και εκνευριζομαι με αυτους που θεωρουν οτι ολα τα αλλα ειναι πιο σημαντικα απο την ιδια την ομαδα. Ειναι εντελως αλλο το "Με τον Βαρδινογιαννη και καλους παικτες να περναμε θα γινονταν σκατα" και αλλο το "Αφου εφυγε ο Βαρδινογιαννης εγω θα στηριζω και στην Β Εθνικη να μας ριξουν"(ΠΡΟΦΑΝΩΣ η χρονια μολις αρχισε, αλλα οπως αρχιζω να το ακουω ηδη αυτο το επιχειρημα, ετσι μπορω να το σχολιαζω και ηδη. Μπορει να παμε στους 16 και να κανουμε νταμπλ. Η νοοτροπια ιθαγενη δεν μου αρεσει)

Δημοσ.

Επιτέλους κάποιος έπρεπε να βάλει τον γιδοβοσκό στην θέση του.Ανοίγει το στόμα και λέει ότι παπαριά του έρθει.

Τράβα για καρπούζια τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...