KWSN_Men Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Ρουκάβινα ήταν γνωστό ότι δεν ήταν εντελώς καλά. Ο Νίνης όπως έπαιζε τελευταία είχε γίνει πιο αργός στο παιχνίδι και από τον Καραγκούνη.
kvgreco Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Στο sport-fm λέει ότι ο Τεν Κάτε μπορεί να μην προλάβει παρέλαση 28 Οκτώβρη.Ξέρετε τίποτα γι' αυτό ? Ο Βγενόπουλος λέει πιέζει γιά Μπάγεβιτς.Σαν νωρίς δεν άρχισαν τα όργανα?
Panahs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Γαμώτο, ελπίζω να μη βγει γυάλινος ο Ρουκάβινα...
soturin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 καλά παντού λένε για όλους τους προπονητές και την παρέλαση ώστε αν τυχόν φύγει κάποιος "χα! το είπαμε" δεν νομίζω να φύγει έως το τέλος της χρονιάς ο Τεν Κατε, γιατί μάλλον κολώνει η διοίκηση να ξανακάνει τα ίδια, δηλαδή για το χαζοκύρος τους και μόνο θα δείξουν εμπιστοσύνη κι έτσι
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Νίνης όπως έπαιζε τελευταία είχε γίνει πιο αργός στο παιχνίδι και από τον Καραγκούνη. Πλάκα κάνουμε; Ποιος έπαιζε ποιο γρήγορα από τον Νίνη στην ομάδα; Έπαιζε ποιο αργά από τον Γκούνη; Ναι, από τον Κακά μπορεί να παίζει ποιο αργά. Σε λίγο θα δικαιώσουμε τον Πεσέιρου...
cassidy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση του Σεϊταρίδη πριν μια βδομάδα «Ο Νίνης για παράδειγμα ήταν πολύ πεσμένος σε μια προπόνηση και όταν τον ρωτήσαμε μας είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο, μετά από 10 λεπτά. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί δεν παίζει ο Νίνης. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Και είναι εξαιρετικός παίκτης. Αλλά ο Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα από όλους πότε να τον ρίξει στο παιχνίδι.»
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ο Νίνης έχει κάποιο πρόβλημα τότε πολύ καλά κάνει και δεν τον βάζει να παίξει. Αν για τον ίδιο λόγο δεν έπαιζε και πέρυσι τότε κάτι τρέχει με τον μικρό και δεν το ξέρουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο ταρίφας είναι τόσο σχετικός με την προπονητική όσο ο Πατέρας. Αν έχει 10 λεπτά ο Νίνης, τότε δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιρόφιλος στον κόσμο που να μην θέλει να δει αυτά τα 10 λεπτά. Οι πληροφορίες για μοσχοπούληση του πιτσιρίκου για μεταπτυχιακό στην Ρεάλ με αφήνουν παγερά αδιάφορο εκτός αν είναι να πάρω μέρισμα επί των εσόδων. Ο Γκούμας από την άλλη μας θυμίζει πως όλα τα πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές στο τέλος, αδίκως. Αντωνίου, Πατέρας, Βγενοπουλαίοι και λοιποί θα θελήσουν να την βγάλουν λάδι. Με Χριστοδουλοπουλαίους και Μελλίσηδες δεν γίνεται προκοπή, γίνεται πολιτική εσωτερικής κατανάλωσης.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Στην Ολλανδια που εχουν υπομονη εφυγε οταν εχασε το πρωταθλημα(ναι ξερω, στο γκολ. Το εχασε ομως) Ξερω οτι αποκλειστηκε απο την Κοπεγχαγη και ξερω οτι στην Τσελσυ προτιμησαν το φερεφωνο Γκραντ απο τον ΤενΚατε σαν 1ο προπονητη. Και στο φιναλε μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα, συμπαθα με κιολας. 40' μπαλα με την Ιντερ χωρις αποτελεσμα και απο κινησεις μανατζερ γαμησε τα.
ata1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός ο Γκούμας δεν ξέρω πως την έχει δεί. Εγώ έλεγα πριν μερικά ποστ να παίξει βασικός με την Ιντερ αλλά το παιδί έχει μια απίστευτη ικανότητα να τα κάνει όλα μπουρδ..λο με το που ανοίγει το στόμα του. Δεν ξέρει αν το κάνει επίτηδες ή αν είναι από τη βλακεία του. Και δίκαιο να έχει δεν επιτρέπεται παίκτης να βγαίνει και να λέει για λάθος τακτικής. Αυτά αν έχει τα κότσια κατευθείαν με τον προπονητή να τα συζητάει. Δεν ξέρω τι λέει ο sport-fm αλλά αν διώξουν προπονητή από τώρα για να φέρουν Μπάγεβιτς παρ'ότι είχα αντιδράσει και εγώ για τον Κάτε δεν ασχολούμαι πάλι. Αφού τον πήρες τώρα ρε παπα..α άστον να κάνει τη δουλειά του. Εκ των υστέρων πάντως χωρίς σέντερ μπακ και επιθετικό, και χωρίς ηγέτη στο κέντρο(επιθετικά) αμφιβάλλω αν φταίει σε κάτι άλλο εκτός από το ότι δεν τους έκραξε τη μεταγραφική περίοδο
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ata1983, πιστεύεις ότι κανένας παίκτης δεν πρέπει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις; Ακόμη και αν έχει δίκαιο; Π.χ. ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει το δικαίωμα;
wizzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 μπορώ να απαντήσω κι εγώ; Γνώμη μου, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Όταν ο Χ ποδοσφαιριστής μιλάει για "λάθος τακτίκής" αυτόματα αμφισβητεί τον προπονητή του. Δεν γίνεται να επιτρέπεται αυτό το πράγμα σε κανέναν, ας είναι και ο Πουγιόλ. Αν κύριε Χ θεωρείς ότι υπήρχε λάθος στην τακτική, το συζητάς με τον προπονητή σου κατʼ ιδίαν στο ημίχρονο (λέμε τώρα) ή στην επόμενη προπόνηση στη διάρκεια του απολογισμού του αγώνα. Δεν βγαίνεις στα κανάλια και δηλώνεις "ο προπονητής δεν ξέρει τι του γίνεται" ή αλλιώς "είχαμε λάθος τακτική".
MiltoZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός ο Γκούμας δεν ξέρω πως την έχει δεί. Εγώ έλεγα πριν μερικά ποστ να παίξει βασικός με την Ιντερ αλλά το παιδί έχει μια απίστευτη ικανότητα να τα κάνει όλα μπουρδ..λο με το που ανοίγει το στόμα του. Δεν ξέρει αν το κάνει επίτηδες ή αν είναι από τη βλακεία του. Και δίκαιο να έχει δεν επιτρέπεται παίκτης να βγαίνει και να λέει για λάθος τακτικής. Αυτά αν έχει τα κότσια κατευθείαν με τον προπονητή να τα συζητάει. Δεν πιστεώ να τα κάνει επιτηδες. Απλά είναι γιδοβοσκός. Το λάθος είναι των υπευθύνων που τον βάζουν/ αφήνουν να μιλάει.
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 wizzy, αυτό κατά την γνώμη μου είναι μία σωστή ποιο προσέγγιση. Να μην μιλάει κανείς. Στην Ελλάδα όμως άλλα γίνονται. Π.χ. όταν έκραζε ο Ριβάλντο όλοι λέγανε είναι ο Ρίμπο δικαιούται να πει κουβέντες παραπάνω. Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει και το άλλο... Ρωτάς έναν παίκτη ποιο φρούτο σου αρέσει ποιο πολύ και λέει "Θα πρέπει να πάρω άδεια από την Ομάδα για να σας πω".
KaizerSoze Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Aπο την αλλη, αν ο Γκουμας τα πει δημοσια "αμφισβητει τον ΤενΚατε" αλλα αν τα πει στα αποδυτηρια δεν τον αμφισβητει? Πχ αν ο Γκουμας τα ελεγε μεσα στα αποδυτηρια δεν θα τον εκοβε απο το Χαριλαου? Ενιγουει, το θεμα ειναι το εξης, μην μπερδευουμε τα μηλα με τα πορτοκαλια. Περι στηριξης, αμφισβητησης κτλ ολοι συμφωνουμε. Το ερωτημα ειναι, αυτα που ειπε ο Γκουμας ουσιαστικα αντεχουν κριτικης ή οχι. Γενικα στο ονομα της πολυμετοχικοτητας κανουμε κριτικη ή το βουλωνουμε? Και το πιο σημαντικο, αν το βουλωσουμε γιατι το κανουμε?Γιατι τους εμπιστευομαστε απολυτα(αραγε απο που? Εχουν προσφερει εργο παλιοτερα και δεν το ξερω) ή γιατι εγινε το δικο μας και αρα πρεπει να το υπερασπιστουμε μεχρι θανατου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.