Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kανεις απο τους 2 δεν θα φυγει "χρηματικα". Ο Παυλος λογω καρδιας ηδη εχει αποσυρθει, το ιδιο θα κανει και ο Θανασης. Λογικα θα παει πρωτη μουρη ο Δημητρης ή προεδρας ο Ζοτς και κοουτς ο Ιτουδης. Απλα δεν θα ειναι τα αδελφια μπροσταντζα. Τα φραγκα θα συνεχιζουν να τα βαζουν αυτοι και την διοικηση στα αγωνιστικα θα την κανει ο Ζοτς. Δεν αλλαζει κατι ιδιεταιρο(περαν των αμφιβολλιων μου για τον Δημητρη Γιαννακοπουλο)

Δημοσ.

Φετος ο θεος να μας βοηθησει θα ζησουμε πολυ μαυρες μερες

Ο Αντωνιου με τον ΤενΚατε παιζουν Μανατζερ αλλα δεν ειναι καν καλοι, δεν ξερουν τι αγοραζουν και τι οχι, κανουν οτι γουσταρουν χωρις νοημα, ο ΤενΚατε -ο οποιος προβλεπω συντομα να θυμαται πολυς κοσμος οτι μπορει να ηταν πισω απο Μπαρτσα και Τσελσυ σαν 'οργανωτης' αλλα οπου πηγε σαν 1ος προπονητης εφυγε με φαπες και καταρες-παπαριζεται μεγαλειωδως, η διοικηση την εχει δει πλουσιος μπαμπας με πολλες δουλειες=δωσε μεγαλο χαρτζιλικι στα παιδια και χεσε την ανατροφη τους, οι φιλαθλοι σταρχιδια τους αφου εχουνε πολυμετοχικοτητα και αφου ξαναμπηκαν οι συνδεσμοι, ολα πανε υπεροχα

Δημοσ.

Μήτσο, υπομονή 1,5-2 μήνες, βγαίνει το Μάνατζερ να ξεχαρμανιάσεις.

Κατά τ' άλλα, στο μπάσκετ δε μας βλέπω καλά:

Ο προπονητής της Μέταλατς, Βλάντο Τζούροβιτς, ο Παντελής Παπαιωακείμ και ο Μάρκος Κολώκας της Ολύμπια Λάρισας και ο κορυφαίος Σέρβος μπασκετικός δημοσιογράφος, Πέτζα Σάριτς μιλούν στο gazzetta.gr για τα συμπεράσματα που έβγαλαν μετά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια των «αιωνίων». Με μια λέξη… «Θα δείτε μεγάλο μπάσκετ φέτος», όπως λέει και ο παλιόφιλος ο Βλάντο.

Βλάντο Τζούροβιτς

O Παναθηναϊκός συμμετείχε στο τουρνουά της Μέταλατς Βάλιεβο με αντιπάλους την Ούνιξ Καζάν, Σουργκούτ και την Παρτίζαν. Ο οικοδεσπότης Βλάντο Τζούροβιτς παρακολούθησε και τους τρεις αγώνες των «πρασίνων», που κατέλαβαν την πρώτη θέση, και αναλύει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τα συμπεράσματά του από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Τι ομαδάρα είναι αυτή μπρε… Τι ρόστερ έχει ο Ζοτς φέτος! Μπράβο! Αυτός ο Νίκολας τι πράγματα έκανε; Ακόμα στη Σερβία για τον Νίκολας μιλάνε. Μα είναι δυνατόν στο πρώτο ματς μετά την προετοιμασία στο βουνό να είναι σε τέτοια κατάσταση. Από παντού τα έβαζε. Δηλαδή αν παίζει έτσι από τώρα, τον Μάρτιο τι θα κάνει» αναρωτιέται ο κόουτς της Μέταλατς και συμπληρώνει «Είναι απίστευτη η ποιότητα του Παναθηναϊκού. Σε κάθε θέση έχει τρεις παίκτες. Βγαίνει ο Σπανούλης και ο Χατζηβρέττας και μπαίνουν ο Σάρας με τον Διαμαντίδη… Ο αντίπαλος προπονητής δεν ξέρει ποιον να μαρκάρει.Θα δείτε. Όλοι αυτοί, όταν «βρεθούν» μεταξύ τους, θα κάνουν τρομερά πράγματα. Τον ζηλεύω τον Ομπράντοβιτς με τέτοια ομάδα!».

Υπάρχει βέβαιο και ο Φώτσης, που για την ώρα έχει ξεκινήσει «σβηστός», αλλά στην πορεία αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «πράσινη» μηχανή. «Εμένα ο Φώτσης μου αρέσει πολύ. Πάντα μου άρεσε αυτός ο παίκτης. Νομίζω ότι τώρα είναι στα καλύτερά του. Μπορεί να παίξει και τριάρι και τεσσάρι, αλλά και ψηλός σε πιο ελαφριά σχήματα και με το περιφερειακό του σουτ θα «ανοίγει» τις άμυνες. Σκεφτείτε να βρίσκονται στο παρκέ ταυτόχρονα ο Σάρας, ο Σπανούλης, ο Νίκολας και ο Φώτσης. Ποιον να αφήσεις αμαρκάριστο; Κανέναν! Να θυμάσαι ότι αυτός που θα κάνει σπουδάια δουλειά στον Παναθηναϊκό θα είναι ο Κέτσμαν. Είναι πολύτιμο εργαλείο και ταιράζει πολύ σε προπονητές σαν τον Ζέλικο. Ο Πέκοβιτς είναι άλλη ιστορία. Μόλις συνηθίσει την Ελλάδα και τις απαιτήσεις μια τόσο μεγάλης ομάδας, θα αφήσει εποχή. Με πλάτη είναι ανίκητος και είμαι βέβαιος ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες να τον τροφοδοτήσουν τη στιγμή που πρέπει. Αλλά θέλει χρόνο, όπως και όλοι οι παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τον Νίκολας, που πραγματικά με τρόμαξε με την ετοιμότητά του, όλοι οι άλλοι είναι ακόμα «σφιγμένοι», κάτι απόλυτα λογικό. Πολύ καλός ήταν και ο Περπέρογλου, αλλά και ο μικρός ο Βεργίνης. Είναι μόνο 21, αλλά στο παιχνίδι με τους Ρώσους (σ.σ. Σουργκούτ) ήταν εκπληκτικός. Πολύ καλός παίκτης μπρε. Που τον βρήκατε πάλι αυτόν;».

Για το τέλος, ο Βλάντο, άφησε και δυο λόγια για τον Ολυμπιακό. «Φέτος, ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλός. Δεν τον έχω δει, αλλά έχουν πολλή… όρεξη για νίκες. Λογικό είναι! Με τον Παπαλουκά στην ομάδα, δεν θα έχει καμία σχέση με πέρσι. Και έδωσαν ένα σωρό λεφτά για τις μετεγγραφές. Θα χορτάσετε μεγάλο μπάσκετ φέτος. Μου θυμίζει τις παλιές εποχές. Τότε που όλη η Ευρώπη έπαιζε στην Ελλάδα και έβλεπε ελληνικό μπάσκετ. Ωραία χρόνια…»

Πέτζα Σάριτς

Ο Πέτζα Σάριτς, δημοσιογράφος της Sportski Novosti, της αθλητικής εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Σερβία, ήταν στο Βάλιεβο και καταθέτει τη δική του άποψη για τον νέο Παναθηναϊκό. «Βλέποντας τους παίκτες της ομάδας το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι αν πρόκειται για τον καλύτερο Παναθηναϊκό όλων των εποχών. Μετά θυμάμαι την ομάδα του Μποντιρόγκα του 2000 κι έτσι μένει να δούμε τι θα καταφέρουν φέτος για να βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα. Στα χαρτιά πάντως το ρόστερ είναι αχτύπητο. Ειδικά η περιφέρεια, είναι εκπληκτική. Ο Νίκολας είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Ό,τι και να γίνει, βάζει 15-20 πόντους και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Αυτός που θα ευνοηθεί περισσότερο με την παρουσία του Νίκολας θα είναι ο Διαμαντίδης. Θα έχει πολύ περισσότερο χώρο ελεύθερο».

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν κατέκτησε το τουρνουά στο Βάλιεβο, αλλά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Ο Πέτζα Σάριτς δεν δείχνει να ανησυχεί για την ετοιμότητα των «πρασίνων» στο ξεκίνημα της σεζόν. «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τώρα. Δε γίνεται. Δεν έχει ούτε δέκα μέρες που άφησαν το Ζλάτιμπορ. Πιστεύω ότι όταν αρχίσει η Euroleague ο Παναθηναϊκός θα είναι σε ένα 70-80% ετοιμότητας. Όσο προχωρά η σεζόν, θα βρίσκει το ρυθμό του. Ο Ομπράντοβιτς το ξέρει καλά αυτό και δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες του. Ο Φώτσης για παράδειγμα, ακόμα δεν είναι έτοιμος, αλλά κανείς δεν ανησυχεί. Είναι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό ότι έχει έναν τέτοιο παίκτη. Δυνατή άμυνα- ριμπάουντ- σουτ από την περιφέρεια και κυρίως μια ακόμα μεγάλη απειλή για κάθε άμυνα. Αυτός που όντως θα χρειαστεί προσαρμογή είναι Πέκοβιτς. Με το Μαυροβούνιο κάνει πολύ καλά παιχνίδια, αλλά το επίπεδο του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία σχέση. Ο Πέκοβιτς μπορεί σε κάθε παιχνίδι να έχει 10-12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Κάποιες μέρες θα βάλει 20 και κάποιες άλλες μόνο 5, αλλά γενικά μόλις σταθεροποιηθεί θα κάνει σπουδαία πράγματα. Τον Κέτσμαν τον ξέρετε πολύ καλά. Είναι παίκτης που «βουλώνει» τρύπες. Σκίζεται για την ομάδα και παίζει στο 110% είτε μπει στο παρκέ 5 λεπτά, είτε 25. Ο Βεργίνης είναι μεγάλο ταλέντο και δείχνει ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό του και στις δυνάμεις του. Είναι δύσκολο να πρωταγωνιστήσει σε μια ομάδα με τέτοιους παίκτες, αλλά δεν θα αφήσει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες».

Ο Σάριτς εντοπίζει και το πρόβλημα που είχε πέρσι ο Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας ότι φέτος, στο συγκεκριμένο τομέα τουλάχιστον, οι ισορροπίες θα μείνουν αδιατάραχτες. «Πέρσι, σε πολλά ματς, έβλεπα την ομάδα και πίστευα ότι οι παίκτες δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους τι ζητάνε. Να κερδίζει η ομάδα ή να κερδίζουν οι ίδιοι. Είναι εκπληκτικό να έχει παίκτες-νικητές στην ομάδα σου, αλλά καλύτερο απʼ όλα είναι να παίρνεις τίτλους και ο Παναθηναϊκός απέτυχε στο μεγάλο του στόχο. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει τα φόντα να φτάνει στους 100 πόντους σε κάθε αγώνα. Ο Σάρας μπορεί να πάρει 10 επιθέσεις στη σειρά. Το ίδιο και ο Σπανούλης. Το ίδιο και ο Νίκολας ή Φώτσης. Έχουν μάθει να είναι πρωταγωνιστές και απαιτούν να πάρουν αυτοί το κρίσιμο σουτ, αλλά, το ξαναλέω, το ζητούμενο είναι να κερδίζει η ομάδα. Νομίζω ότι ο Ομπράντοβιτς από τα μέσα της περσινής χρονιάς εντόπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα και φέτος δεν πρόκειται να χάσει αγώνες, επειδή οι παίκτες του θέλουν όλοι να βάλουν το νικητήριο σουτ. Κάποιος θα πασάρει, κάποιος θα κάνει σκριν, κάποιος θα προσποιηθεί και κάποιος θα πάρει το τελευταίο σουτ. Μόνο έτσι θα είναι όλοι ευτυχισμένοι και κυρίως νικητές»

Δημοσ.

παιδια μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... ο Τεν Κάτε παιζει φοβερή μπάλα με την ομάδα και τα σχήματα του ειναι ολο εμπνεύσεις.... να δεσει λιγο η ομάδα και μετα θα πάνε ολα τελεια... σχεδον άλλαξε ο κομρός της ομάδας φέτος... δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλαγη απο την μια μέρα στην άλλη... εμπιστοσύνη στον Τεν Κατε, στα παιχτάκια μας και ολα θα πάνε τελεια... με Ιντερ πάίξαμε τοννους μπάλας... Ελλάδα το πρωτάθλημα δικό μας... Γενάρη να φέρουμε εναν στοππερ και ολα τελειωσαν!

Δημοσ.
Μήτσο, υπομονή 1,5-2 μήνες, βγαίνει το Μάνατζερ να ξεχαρμανιάσεις.

Μπορεις να σταματησεις να γραφεις σαν ηλιθιος?

Δεν καταλαβαινεις οτι δεν μανουριαζω απο τωρα, θελω απλα να δειξω οτι πολυς κοσμος χαρηκε με την πολυμετοχικοτητα σε βαθμο βλακειας ομως και εγω αυτο δεν το δεχομαι. Δεν σου πληρωσα την μπυρα για να φυγει ο Τζιγγερ, στην πληρωσα για να ξαναγινουμε σοβαρη ομαδα

Δημοσ.

Α, γεια το μπασκετ κατι ξεχασα. Ο τυπος ο δημοσιογραφος στην ουσια ειπε αυτο που λεγαμε απο περσυ, οτι δεν εφταιγε κανενας Σαρας και κανενας Σπανουλης και κανενας Ζιζιτς. Εφταιγε οτι ειχανε μπερδεψει τα μπουτια τους ποιος κανει τι

ο Τεν Κάτε παιζει φοβερή μπάλα με την ομάδα και τα σχήματα του ειναι ολο εμπνεύσεις....

Μπαστα αδελφε. ΠΟΙΟ σχημα εμπνευσμενο του βγηκε και επαιξε μπαλαρα?

Του βγηκε ο Σιμαο στοπερ?

Του βγηκε ο Γκαμπριελ και ο Μουν χαφ?

Του βγηκε ο Καραγκουνης αριστερα?

Του βγηκε ο Σοουζα κορυφη με την ΑΕΚ κοντρα στα γομαρια?

Μιλαω για ολα τα ματς, οχι μονο για Ιντερ(που για να λεμε μπεσαλιδικα τα πραγματα καλα παιξαμε ΜΕΤΑ το 1-0, μεχρι τοτε καλυτεροι ηταν οι Ιταλοι)

Τι του εχει βγει ειναι ο Ματος αμυντικο χαφ, ο Γκουμας στοπερ, ο Βυντρα δεξια για να δω χμ...οντως...εμπνευσμενο δεν λεω, δεν τα εχω ξαναδει

σχεδον άλλαξε ο κομρός της ομάδας φέτος...

Μπαρδον?

Εχεις καταλαβει πιοι λογιζονται για βασικοι?Γκαλινοβιτς, Βυντρα, Σιμαο, Ματος, Σαλπι, Καραγκουνης, Σπυροπουλος, ο Νινης μεχρι προσφατα, και ο Σαριεγκι με τον Γκουμα εναλλαξ. Ποιος κορμος αλλαξε?

Αντε να υπαρχει καινουριο δεξι μπακ και ο Τζιλμπερτο με τον Σοουζα. 2 με 3 παικτες απο μεταγραφες ειναι οι 'νεοι βασικοι'

εμπιστοσύνη στον Τεν Κατε,
Καποιος μπερδευει την πιστη με την εμπιστοσυνη. Εμπιστοσυνη μην χαριζεις, να πρεπει να την κερδισει ο αλλος. Θα κανουν, θα κανουν ΚΑΛΑ και μετα θα δειξω εμπιστοσυνη
Δημοσ.
Μπορεις να σταματησεις να γραφεις σαν ηλιθιος?

Δεν καταλαβαινεις οτι δεν μανουριαζω απο τωρα, θελω απλα να δειξω οτι πολυς κοσμος χαρηκε με την πολυμετοχικοτητα σε βαθμο βλακειας ομως και εγω αυτο δεν το δεχομαι. Δεν σου πληρωσα την μπυρα για να φυγει ο Τζιγγερ, στην πληρωσα για να ξαναγινουμε σοβαρη ομαδα

Εγώ γράφω σα μαλάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε παπάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις γαμηθεί στην αμπαλίαση.

Δημοσ.
Εγώ γράφω σα μαλάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε παπάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις γαμηθεί στην αμπαλίαση.

Εγώ γράφω σα μαμάκας;

Έχεις υπόψη σου τι έκανε ο Τεν Κάτε σαν πρώτος προπονητής στον Άγιαξ και γιατί έφυγε; Έλα ρε Βαρβάρα, εγώ είμαι ο άσχετος με τη μπάλα, εσύ έχεις μαμηθεί στην αμπαλίαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...