Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα, καιγω σου λεω οτι φτου φτου αν χτυπησει ο Φωτσακος που τον γραφεις στα @@ σου, εδω θα ημαστε και θα [μακαρι να μην] δεις

Και για την γκρινια, ασε με να γκρινιαζω. Απο το να ειμαι τραλαλι τραλαλο και μετα πεος, καλυτερα να γκρινιαζω

Δηλαδή ή κρεβατομουρμούρα, ή ανόητη παιδίσκη που χοροπηδάει και τραγουδάει "ένα φράγκο η βιολέτα";

Κάτι στο ενδιάμεσο δεν παίζει;

Δημοσ.

Τα τελευταία 10-15 χρόνια ο πλανήτης έχει εξαλείψει το πρόβλημα του γκρι. Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, τρομοκράτες και δημοκράτες, καλές και κακές ομάδες, ηθικές και ανήθικες κ.ο.κ.

Δημοσ.

η ζωή είναι ωραία ή εμείς την ομορφαίνουμε??

ο ήλιος λάμπει και εμείς φαινόμαστε κίτρινοι ή είμαστε κίτρινοι και ο ήλιος δεν λάμπει??

....

Δημοσ.
η ζωή είναι ωραία ή εμείς την ομορφαίνουμε??

ο ήλιος λάμπει και εμείς φαινόμαστε κίτρινοι ή είμαστε κίτρινοι και ο ήλιος δεν λάμπει??

....

Έχω πιάσει τον εαυτό μου άπειρες φορές να αναρωτιέται τι θα ήταν ο ήλιος αν δεν είχε πουθενά τις ακτίνες του να δώσει,τι αξία θα είχε η μουσική του Μότσαρτ αν δεν είχε ποτέ ακουστεί.

Δημοσ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος

"Θέλω να φύγω. Να σταματήσω. Είναι η τελευταία μου χρονιά. Κουράστηκα. Εχουμε και μία οικογένεια, πότε θα την απολαύσουμε; Η υγεία είναι πάνω από όλα και πρέπει να τη διατηρήσουμε", είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, παγώνοντας τους πάντες!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=21774

Δημοσ.

firewalker,δεν έγινε κάτι σημαντικό με τον θανάση, απλά κουράστηκε!!!

Ίσως να βγει και κάτι θετικό από όλο αυτό...Να ανοιξει πόρτες ο ερασιτεχνης!

Δημοσ.
Πάει και ο Θανάσης...

Ξέρει κανείς τι έγινε με τον Διαμαντίδη στην κλήρωση; Δείτε εξώφυλλο Derby.

Στο βιντεάκι που έδειξαν, τον είχαν μόνο να διαμαρτύρεται σε διαιτητές, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...