KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τα γραφω εδω για να τα εχω ετοιμα για cp μολις με ξαναφησουν στους πολυμετοχικους Εντομεταξει εσυ κοιτα να μου πληρωσεις το μπασκετ γιατι σε βλεπω στην fan patrol Ευτυχώς που δεν έχεις παιδιά. Θα ήσουν απίστευτη πεθερά.
antonisid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρα μπαλα παιξαμε. Μετα το 30' δεν υπηρχε Ιντερ. Απλα 2 μαλακιες του Τενκατε και 2 μαλακιες του Αντωνιου ειναι η διαφορα το 0-2 απο το 2-1 Καλα ο Αντωνιου σε τι εφταιξε παλι?
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλά τα λέει ο Αντωνιάδης στον Σέντρα. Μπράβο του. Τώρα όμως είναι λίγο αργά. Πριν έπρεπε να να πει στον Αντωνίου.
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τι είπε; Κανένα link; Αυτά που λέμε εδώ τόσο καιρό. Ότι ήταν μεγάλο λάθος η μη απόκτηση αμυντικών (πέταξε και μία μπηχτή για τον Κυριάκο), ότι ο προπονητής ανακατεύει την ομάδα επειδή δεν μπορεί να βρει εύκολα λύση για την άμυνα του. Ότι ο Σίλβα δεν είναι αυτός που περιμένει να δει και ότι με το δεύτερο ημίχρονο χθες του έδωσε πολλές ελπίδες ότι θα γίνει σύντομα ο Σίλβα που όλοι θαυμάζουμε. Ότι έχει ξεκινήσει η έρευνα για λύσεις την άμυνα που θα αποκτηθούν τον Δεκέμβριο κ.τ.λ.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα ο Αντωνιου σε τι εφταιξε παλι? Ποιος δεν πηρε αμυντικο? Ποιος δεν πηρε τον Αιμαρ γιατι ημασταν πληρεις με τους αφαντους Ρουκαβινα, Χριστοδουλοπουλο, Κλευτον και τον Καραγκουναρο? Ποιος δεν πηρε τερμα?
Snolly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρα μπαλα παιξαμε. Μετα το 30' δεν υπηρχε Ιντερ. Απλα 2 μαλακιες του Τενκατε και 2 μαλακιες του Αντωνιου ειναι η διαφορα το 0-2 απο το 2-1 Και ο Ibra Cadabra το κερασάκι στην τούρτα.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Και ο Ibra Cadabra το κερασάκι στην τούρτα. Επι 20' ο Σιμαο και ο Γκουμας ο ενας αδυνατει να καταλαβει οτι ο Ζλαταν πηδαει σε 1ο χρονο και ο αλλος το καταλαβαινει αλλα δεν μπορει να πηδηξει ψηλα. Τρωμε το γκολ και μετα για 60' ο Σιμαο του περνει μετρα και βγαινει σωστα στην μπαλα πριν σκασει. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, οτι ενας στοπερ που μπορει να πηδηξει αλλα με εμπειρια δεν θα χαραμιζε τα πρωτα 30' μεχρι να καταλαβει πως πρεπει να παιξει τον Ζλαταν και να εχουμε φαει ηδη ενα μπαλακι πριν τον μαρκαρει σωστα. Δεν λεω οτι δεν μπορει αν ανεβαινε η Ιντερ στο 0-0 να βαλει γκολ πχ με το ποδι αλλα οτι και να λεμε ο τυπος δεν βαζει ουτε δημιουργει γκολ σε καθε ματς. Αρα δεν μπορω παρα να αναλογιστω τι θα μπορουσε να ειχε γινει αν ειχαμε ενα βαρβατο σεντερ μπακ. Δεν ειναι οτι εκανε 35 ατομικες προσπαθειες ξερω ειναι οτι στις 4-5 που εκανε μας πηδηξε χωρις λογο τι περισσοτερες. Εκει τον θελω τον σεντερ μπακ, οταν μια Ιντερ ψαχνει την μυτη του Ιμπραημοβιτς. Θα μου φερει τον Γεναρη τον Ριο Φερντιναντ να κανει 2 επεμβασεις πανω στον Μουσλιμοβιτς και στον Χουτο στις μονες 2 φορες που θα παρουν μπαλα και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι
antreaslam Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 να και ένα...καλό νέο!!!τρεις εβδομάδες εκτός ο καραγκουν!
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άσε που δεν πήραμε 5ο ψηλό... Καλα μαλακα εσυ περιμενε...Οχι κανεις απο τους 3 καλους. Ο Φωτσακος να χτυπησει στα πλευοφ της Ευρωλιγκας να δεις τι θα γινει
KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα μαλακα εσυ περιμενε...Οχι κανεις απο τους 3 καλους. Ο Φωτσακος να χτυπησει στα πλευοφ της Ευρωλιγκας να δεις τι θα γινει Αν χτυπήσει ο Φωτσάκος στα @@ μου... Και εγώ ήθελα τον Πέροβιτς ας πούμε που εχτές υπέγραψε Βαλένθια αλλά πολύ μουρμούρα ρε μαλάκα...
vlachaquito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ΥΓ: Ο Ίμπρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πλακα κανεις ετσι??? Αυτό πού κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια ο Τζίγκερ έιναι να χάνουμε καί να το θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό.Να αρκούμαστε μόνο σε κάποια καλή φάση πού κάναμε καί να ευχαριστούμε τον κόσμο γιά την παρουσία του.Γι αυτό λέμε ότι την "κόντυνε" την ομάδα η βασιλεία του σωφέρ όλα αυτά τα χρόνια.Γιατί κανείς από μας δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την Ίντερ όταν σε άλλες εποχές δεν μπορούσαν να περάσουν από την έδρα μας Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ ομάδες καλύτερες από την Ίντερ.Μόνο το όνομα της έχει μείνει αυτής της ομάδας γιατί τα κατορθώματά της στην Ευρώπη δεν είναι δα καί τόσο τρομερά.Το χειρότερο λοιπόν είναι να αποδεχτείς μιά κατάσταση πού σού επέβαλε μιά κακοδιαχείρηση.Τώρα θα χρειαστεί πολύς χρόνος γιά να αλλάξει η κατάσταση.Μέχρι να καταλάβουν τι τούς γίνετσι τόσοι πολλοί πού ανακατεύτηκαν στον Παναθηναϊκό θα μας έχει φάει η μαύρη τρύπα τού CERN!Εμ καί ο μέγας κριτικός από τηλεοράσεως Αντωνίου δεν είδε ότι χωρίς κεντρικό αμυντικό με πολλά κιλά..φρύδια όμως πορεία αξιόλογη στην Ευρώπη (καί όχι μόνο) δεν έχει? Τι σόι επιχειρηματίες είναι όταν κάνουν μισές δουλειές.Θεωρούν δηλαδή ότι αυτή η ομάδα θα πάει μακριά? +1 Ποιος δεν πηρε τερμα? Μια χαρα ειναι φιλε μου ο τζορβας...
ata1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά δεν λέμε ότι δεν είναι παικταράς ο Ιμπραίμοβιτς και ότι μπορεί να αδειάσει και τους καλύτερους αμυντικούς. Αλλά το πρώτο γκολ χθες ήταν καθαρό λάθος της άμυνας. Ο Σιμάο τα κάνει θάλασσα και ο Νίλσον δύο συνεχόμενες φορές βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και είναι αόρατος
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν χτυπήσει ο Φωτσάκος στα @@ μου... Καλα, καιγω σου λεω οτι φτου φτου αν χτυπησει ο Φωτσακος που τον γραφεις στα @@ σου, εδω θα ημαστε και θα [μακαρι να μην] δεις Και για την γκρινια, ασε με να γκρινιαζω. Απο το να ειμαι τραλαλι τραλαλο και μετα πεος, καλυτερα να γκρινιαζω Μια χαρα ειναι φιλε μου ο τζορβας... Οσο τον ειδα περσυ μια χαρα μου φανηκε μεχρι εκει ομως. Πχ ο Γκαλι χθες ηταν επισης μια χαρα. Και 2 γκολ επιασε και στα 2 γκολ δεν εφταιγε. Ελα ομως που εγω για τερμα θελω καποιον που πχ θα εσωζε και το 1 απο τα 2 που φαγαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.