Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μονοι που αξιζαν σημερα απο τον Παο και με διαφορα ηταν Σαλπιγγιδης και Gilberto. ΟΛΟΙ οι υπολοιποι, αν εξαιρεσεις καποια θετικα που εδειξαν Clayton και Matos, ηταν παρε τον εναν και βαρα τον αλλον.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
. Θέλουμε DC ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και έναν μπουκαδόρο με κάθετη πάσα.

Μπουκαδόρο ίσως και να έχουμε (Ρουκάβινα) αλλά δεν παίζει!

Αν και άκουσα ότι σήμερα ήταν τραυματίας.

Πάντως με τα δείγματα που έχει δώσει, νομίζω ότι αξίζει να μπει μια φορά τουλάχιστον ως βασικός σαν δοκιμή. Μέσα σε όλες τις άλλες που κάνει ο Κάτε.

Δημοσ.

έμεινα πολύ ικανοποιημένος...

βεβαια, κάθε φορά που θα δεχόμαστε γκολ, εκατομμύρια άνθρωποι θα κάνουμε την ίδια σκέψη...

Γιατί ρε άνθρωπε δεν πήρες σέντερ μπακ?

(εντάξει, ο ιμπραίμοβιτς πάλι θα τον έπαιρνε κατά πάσα πιθανότητα, αλλά τώρα πυ δεν υπάρχει, ακόμα περισσότερο μας ενοχλεί)!

Συγκλονιστικός μάτος, φαναστικός βιντρίνιο, πολύ καλός ζιλμπέρτο, όπως πάντα συγκηνητικός σαλπι!

Ο μουν,δεν ήταν αρνητικός, αλλά μπερδευε τα μπούτια σου σε πολλές φάσεις, ειδικά όταν ο σάλπι έγερνε προςτα δεξιά!

για ακόμα ένα παιχνίδι (πρέπει να είναι το ....246ο παιχνίδι του στην ελλάδα), ΑΟΡΑΤΟΣ Ο ΝΙΛΣΟΝ....

Ο κλέιτον, μου θυμίζει τον βλάοβιτς....Είναι πάντα στο τσακ! αλλά ποτέ, εκεί που πρέπει!

Θεωρώ απλά λάθος του τεν κατε, ότι όταν είχαμε βρει ρυθμό στο παιχνίδι, γυρισε στην άμυνα τον ζιλμπέρτο....

ΥΓ: Ετσι όπως είναι η κατάσταση στον ομίλο, εμείς πάμε για 9 βαθμούς (μέσα έξω ανόρθωση, και μέσα βερντερ), η βερντερ κερδίζει εντός έδρας ίντερ και εμάς, και όλα κρίνονται στο παιχνίδι ανόρθωση-βερντερ (με 1Χ περνάμε εμείς). Αλλιώς πρέπει να της κόψουμε βαθμό εκτός έδρας! ( Δεν λέω ότι έτσι θα γίνει, λέω ότι αυτά είναι τα μοναδικά σενάρια πρόκρισης)!

Δημοσ.
έμεινα πολύ ικανοποιημένος...

βεβαια, κάθε φορά που θα δεχόμαστε γκολ, εκατομμύρια άνθρωποι θα κάνουμε την ίδια σκέψη...

Γιατί ρε άνθρωπε δεν πήρες σέντερ μπακ?

(εντάξει, ο ιμπραίμοβιτς πάλι θα τον έπαιρνε κατά πάσα πιθανότητα, αλλά τώρα πυ δεν υπάρχει, ακόμα περισσότερο μας ενοχλεί)!

Συγκλονιστικός μάτος, φαναστικός βιντρίνιο, πολύ καλός ζιλμπέρτο, όπως πάντα συγκηνητικός σαλπι!

Ο μουν,δεν ήταν αρνητικός, αλλά μπερδευε τα μπούτια σου σε πολλές φάσεις, ειδικά όταν ο σάλπι έγερνε προςτα δεξιά!

για ακόμα ένα παιχνίδι (πρέπει να είναι το ....246ο παιχνίδι του στην ελλάδα), ΑΟΡΑΤΟΣ Ο ΝΙΛΣΟΝ....

Ο κλέιτον, μου θυμίζει τον βλάοβιτς....Είναι πάντα στο τσακ! αλλά ποτέ, εκεί που πρέπει!

Θεωρώ απλά λάθος του τεν κατε, ότι όταν είχαμε βρει ρυθμό στο παιχνίδι, γυρισε στην άμυνα τον ζιλμπέρτο....

Σίγουρα λείπει ένα καλό στόπερ αλλά όπως πολύ ωραία είπε ο Σωτηρακόπουλος ο Ιμπρά μπορεί να εκθέσει πολύ εύκολα τον καλύτερο στόπερ και έφερε παράδειγμα το Ιταλία - Σουηδία που με ένα τακουνάκι έκανε ρόμπα Καναβάρο & Νέστα...

Ο Νίλσον δημιουργικά ναι δεν έκανε τίποτα αλλά πολλές φορές τον είδα ανασταλτικά να είναι σίγουρος και σταθερός καθάρισε 2-3 φάσεις. Αυτά από όσο είδα εγώ από εκεί που καθόμουν.

Δημοσ.

Ο Νιλσον ειναι μια μετριοτητα οπως παντα. Ειναι ο παικτης που δεν κανει αλλα δεν μπορεις να βρεις και λογο να τον πουλησεις

Ο Τζιλμπερτο γυρισε μονος του γιατι οταν βγηκαμε μπροστα ηταν πιο δυσκολο να περασει η πρωτη πασα οποτε γυρναγε να παρει μπαλα και να καλυπτει τους ακραιους και τον Ματος που ανεβαιναν

Δεν μπορω να καταλαβω πως σας αρεσε ο Μουν. Δεν εκανε τιποτα περισσοτερο απο αυτα που θα εκανε ο Γκαμπριελ ή ακομα εκανε ηδη ο Σαλπι οταν τραβηχτηκε μονος του δεξια(και παιζαμε με 2 εξτρεμ και κανενα στην περιοχη για σεντρα) και μπερδευε τον Σαλπι. Γενικα χωρις την μπαλα δεν ηξερε που να τρεξει, ποτε να τρεξει, ποτε να πασαρει. Τα εξωφυλλα ειναι για να μην κραξει κανεις τον ΤενΚατε που εκανε το πειραμα Μουν με την Ιντερ

Αληθεια, ο Νινης εμεινε εκτος λογω απειριας ενω οι 20 εως 23 Σιμαο, Λαζαρος, Κλευτον, Μουν παιξανε μιας και εχουν τεραστια εμπειρια?

Δημοσ.
Ο Νιλσον ειναι μια μετριοτητα οπως παντα. Ειναι ο παικτης που δεν κανει αλλα δεν μπορεις να βρεις και λογο να τον πουλησεις

πως δεν βρίσκω λόγο??? Δε θυμάμαι ένα παιχνίδι, που να έχει βοηθήσει μπροστά (πχ με μια ασίστ, ή ένα γκολ), όπως ο μινχ, ή ακόμα ακόμα και κ ο γιούρκας, και δε θυμάμαι ένα παιχνίδι στα τρία χρόνια, που να έχει δείξει κατι καλό αμυντικά (όπως ο βιντρίνιο χθες και με μπάρτσα, ή όπως ο φύσσας)...

Ο Τζιλμπερτο γυρισε μονος του γιατι οταν βγηκαμε μπροστα ηταν πιο δυσκολο να περασει η πρωτη πασα οποτε γυρναγε να παρει μπαλα και να καλυπτει τους ακραιους και τον Ματος που ανεβαιναν

εχω την εντύπωση ότι ήταν εντολή πάντως....

Δεν μπορω να καταλαβω πως σας αρεσε ο Μουν.

δε μου άρεσε, απλά δεν ήταν μετριος, μπήκες στους διακριθένετες γιατί απείλησε!

(Ασε που σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία μας, με κοντρόλ ....στα 10 μέτρα,μόνος του μέσα στην περιοχή)!

Δεν εκανε τιποτα περισσοτερο απο αυτα που θα εκανε ο Γκαμπριελ

ο γκάμπριελ είναι η αδυναμία μου, αλλά δεν έχει δείξει και τίποτα , ασε που δεν μαρκάρει, ενώ ο μουν βοήθησε εκεί!

και μπερδευε τον Σαλπι. Γενικα χωρις την μπαλα δεν ηξερε που να τρεξει, ποτε να τρεξει, ποτε να πασαρει.

αυτό ισχύει, αλλά έχει το δικαιολογητικό ότι δεν είναι η θέση του δεξί εξτρεμ, γιαυτό και πραγματικά μπερδευόταν συνέχεια...

ΥΓ;SNOLY, αυτό το είπα και εγώ.και τον νέστα να παίρναμε, θα τον εξέθετε ο σουηδός...

Ομως, όταν δεν τον εχεις παρει, θεωρείς ότι ΑΝ τον είχες, θα εθαβε τον σουηδό, θα βίδωνε τον αντριανό, θα έκανε τάπα στον τσίλντερς, και θα έκανε μπλοκ στον μιλινκοβιτς ταυτόχρονα...

Δημοσ.

KaizerSoze, o Moun καλός είναι για άλλες δουλειές. Μέχρι εκεί όμως. Έχεις απόλυτο δίκαιο ότι με την μπάλα στα πόδια χθες κολλούσε όλη η ομάδα 15 μέτρα πίσω. Για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε ο Σάλπι να πάει δεξιά και να κάνει αυτός τα κατεβάσματα. Και πάλι όμως έπεφτε πάνω στον Μουν. Έσπαγε ο Σάλπι την μπάλα από δεξιά προς τα την περιοχή αλλά δεν υπήρχε κανείς, έπρεπε να πάει ο ίδιος τρέχοντα να πάρει την πάσα του.

Δημοσ.

Αυτό πού κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια ο Τζίγκερ έιναι να χάνουμε καί να το θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό.Να αρκούμαστε μόνο σε κάποια καλή φάση πού κάναμε καί να ευχαριστούμε τον κόσμο γιά την παρουσία του.Γι αυτό λέμε ότι την "κόντυνε" την ομάδα η βασιλεία του σωφέρ όλα αυτά τα χρόνια.Γιατί κανείς από μας δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την Ίντερ όταν σε άλλες εποχές δεν μπορούσαν να περάσουν από την έδρα μας Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ ομάδες καλύτερες από την Ίντερ.Μόνο το όνομα της έχει μείνει αυτής της ομάδας γιατί τα κατορθώματά της στην Ευρώπη δεν είναι δα καί τόσο τρομερά.Το χειρότερο λοιπόν είναι να αποδεχτείς μιά κατάσταση πού σού επέβαλε μιά κακοδιαχείρηση.Τώρα θα χρειαστεί πολύς χρόνος γιά να αλλάξει η κατάσταση.Μέχρι να καταλάβουν τι τούς γίνετσι τόσοι πολλοί πού ανακατεύτηκαν στον Παναθηναϊκό θα μας έχει φάει η μαύρη τρύπα τού CERN!

Εμ καί ο μέγας κριτικός από τηλεοράσεως Αντωνίου δεν είδε ότι χωρίς κεντρικό αμυντικό με πολλά κιλά..φρύδια όμως πορεία αξιόλογη στην Ευρώπη (καί όχι μόνο) δεν έχει? Τι σόι επιχειρηματίες είναι όταν κάνουν μισές δουλειές.Θεωρούν δηλαδή ότι αυτή η ομάδα θα πάει μακριά?

Ποιός πάει στοίχημα ότι αν δεν κάνουν σοβαρές μεταγραφές το Γενάρη, το πρωτάθλημα θα το δούν πάλι με τα κυάλια? Μίλησε κανείς?

Α όσο γιά τον Μούν? Πολύ..γλυκό όνομα έχει ο μπαγάσας αλλά γιά τη Νότια Αφρική καλός είναι.Καί αυτός καί ο Γκάμπριελ καί ο Σπυρόπουλος είναι ελαφριά μπακ.Δεν τους νοιώθει ο αντίπαλος.Είδατε τι δύναμη ο Ιμπραΐμοβιτς?Πέταξε κάτω σαν σακί τον Μάτε Τζούνιορ μας!

Δεν μού αρέσει καθόλου ο Σιμάο.Τρέχει σαν ξεβιδωμένο!

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά...ποιός Μουν;

Εντάξει..έτρεξε..έτρεξε..έτρεξε...αυτά!

Δεν νομίζω πως όταν στην ομάδα υπάρχει ο Νίνης, έχει δικαίωμα να παίζει ΧΑΦ ο Μουν..

Να μιλήσουμε για τη θέση του μπακ..οκ.

Αλλά δεξί χαφ;;

Δημοσ.

εχω την εντύπωση ότι ήταν εντολή πάντως....

Ναι, εντολη. Ηθελα να πω πως και καλα δεν τον γυρισε σεντερ μπακ, αμ χαφ αλλα πιο πισω

ο γκάμπριελ είναι η αδυναμία μου, αλλά δεν έχει δείξει και τίποτα , ασε που δεν μαρκάρει, ενώ ο μουν βοήθησε εκεί!

Δεν θα ελεγα οτι ο Μουν εκοψε απλα προσπαθησε και μαρκαρε. Και ο Γκαμπριελ σαν δεξι χαφ προσπαθει να μαρκαρει αλλα δεν κοβει. Και ξερει και καλυτερη μπαλα

αυτό ισχύει, αλλά έχει το δικαιολογητικό ότι δεν είναι η θέση του δεξί εξτρεμ, γιαυτό και πραγματικά μπερδευόταν συνέχεια...
Δεν κατηγορησα τον Μουν, ειπα τι ονειρο ειδε ο ΤενΚατε
Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά...ποιός Μουν;

Εντάξει..έτρεξε..έτρεξε..έτρεξε...αυτά!

Δεν νομίζω πως όταν στην ομάδα υπάρχει ο Νίνης, έχει δικαίωμα να παίζει ΧΑΦ ο Μουν..

Να μιλήσουμε για τη θέση του μπακ..οκ.

Αλλά δεξί χαφ;;

ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΞΕ!!!!

Οι μισες μουρμουρες που ακουγα γυρω μου ηταν "ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΕΧΑ"

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως σας αρεσε ο Μουν. Δεν εκανε τιποτα περισσοτερο απο αυτα που θα εκανε ο Γκαμπριελ ή ακομα εκανε ηδη ο Σαλπι οταν τραβηχτηκε μονος του δεξια(και παιζαμε με 2 εξτρεμ και κανενα στην περιοχη για σεντρα) και μπερδευε τον Σαλπι. Γενικα χωρις την μπαλα δεν ηξερε που να τρεξει, ποτε να τρεξει, ποτε να πασαρει. Τα εξωφυλλα ειναι για να μην κραξει κανεις τον ΤενΚατε που εκανε το πειραμα Μουν με την Ιντερ

Αληθεια, ο Νινης εμεινε εκτος λογω απειριας ενω οι 20 εως 23 Σιμαο, Λαζαρος, Κλευτον, Μουν παιξανε μιας και εχουν τεραστια εμπειρια?

Μαλάκα έχεις αρχίσει να μην την παλεύεις...

Δημοσ.

Διαβάζω στο contra και λέω τι μπαλάρα έπαιξε ο Πολυμετοχικός... βλέπω τις φάσεις όμως και μπερδεύομαι. Τελικά παίξατε μπάλα ή όχι;

Δημοσ.
Μαλάκα έχεις αρχίσει να μην την παλεύεις...

Τα γραφω εδω για να τα εχω ετοιμα για cp μολις με ξαναφησουν στους πολυμετοχικους

Εντομεταξει εσυ κοιτα να μου πληρωσεις το μπασκετ γιατι σε βλεπω στην fan patrol

Δημοσ.
Διαβάζω στο contra και λέω τι μπαλάρα έπαιξε ο Πολυμετοχικός... βλέπω τις φάσεις όμως και μπερδεύομαι. Τελικά παίξατε μπάλα ή όχι;

Μια χαρα μπαλα παιξαμε. Μετα το 30' δεν υπηρχε Ιντερ. Απλα 2 μαλακιες του Τενκατε και 2 μαλακιες του Αντωνιου ειναι η διαφορα το 0-2 απο το 2-1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...