dimkar2405 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ελεος ρε πουστη....Ας κανει εσωτερικη αλλαγη τον σιμαο, δεν ξερω με ποιον, ή ας τον αλλαξει ή τελοσπαντων ας κανει κατι με τον σιμαο, δεν μπορει να κλεισει τον Ζλαταν...Ας βαλει τον βασκο αυτονομιστη ντυμενο καμικαζι αυτοκτονιας....Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος....
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ε όχι ρε π...στη δεν μπορουμε να ισοφαρίσουμε
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πως μιλάει ετσι αυτος στην Ερα σπορ , σαν μαστουρωμένος
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Η ήττα μας ή η ισοπαλία της Ανόρθωσης;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε αποσυρεται ο Φραγκι? Λιγο ακυρη στιγμη που απαντω αλλά Καιρος ηταν επρεπε να αποσυρθει από το 2002-2003...
vastravoud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λιγο ακυρη στιγμη που απαντω αλλά Καιρος ηταν επρεπε να αποσυρθει από το 2002-2003... Ε ναι. Καλύτερα να αναρωτιούνται γιατί σταμάτησες παρά γιατί συνεχίζεις
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέτα την φάση των ομίλων πάει σε νοκαουτ ή πάλι σε ομίλους?
vlachaquito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέτα την φάση των ομίλων πάει σε νοκαουτ ή πάλι σε ομίλους? knock out..
tzinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ηταν ασχημος ο παναθηναικος, αλλα δεν φτανει. Δεν ξερω αν η ιντερ ητανε τοσο σιγουρη για τη νικη που δεν ενδιαφεροταν να παιξει μπαλα, αλλα εδειξε τετοια στοιχεια. Απο την μια εσεις τα δινετε ολα και δεν βαζετε ουτε γκολ και οι αλλοι παιξανε σοβαρη μπαλα ουτε 10 λεπτα στο συνολο και βαλανε 2. Ετσι ειναι αυτα. Δεδομενου της περιεργης 11δας επαιξε καλυτερα απο οτι αναμενοτανε. Ο μουν παντος δεν επρεπε να παιξει, ηταν ο αδυναμος κρικος. οκ εκανε ενα καλο σουτ, ε και? Στο 2ρο ηταν σποντα. Κατα τα αλλα κακες επιλογες, μισες προσπαθειες και κακο μοιρασμα παιχνιδιου. Και φανηκε και οτι ο ζιλμπερτο δεν θα φερει την ανοιξη. Δεν κανει την διαφορα, αν βρεθει σε καλη μερα το πολυ πολυ να κρατησει ικανοποιητικα το κεντρο, ενω σε κακη οπως σημερα σπαει την ομαδα στα δυο. Ανεβηκε λιγο στο 2ρο ημιχρονο, αλλα παλι εχανε μονομαχιες, ενω για μενα ευθηνεται στο 2ρο γκολ, αν ειχε την παλια ζωντανια και ταχυτητα μπορουσε ανετα με προβολη να κοψει την μπαλια που περασε αργα απο μπροστα του. Ο κλειτον κρατησε καλα την μπαλα και ο σαλπιγγιδης εδωσε μαχες και ηταν δραστηριος, αλλα ουσιαστικα εβγενε εκτος παιχνιδιου με το να τραβιεται δεξια, και να εβγαζε σεντρα μετα δεν υπηρχε κανεις στην περιοχη
kfyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Η ήττα μας ή η ισοπαλία της Ανόρθωσης; Δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο ξεμυαλισμένος που να περιμένει να πάρει πόντους από ομάδα του Μουρίνιο. Αν είστε τυχεροί και είναι αδιάφοροί στην Ιταλία μπορείτε να υπολογίζετε σε ισοπαλία... Η ισοπαλία της Ανόρθωσης είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον ΠΑΟ, αφού λογικά με την Βέρντερ θα κοντραριστείτε για την πρόκριση. Απλά πρέπει να φροντίσετε να μην κάνετε τις μαλακίες που κάναμε εμείς.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 -Δεν ξερω τι ονειρο ειδε ο ΤενΚατες, ξερω οτι αν ΑΥΤΗ την περιοδο ειχε κανει ΑΥΤΑ τα πραγματα ενας Πεσειρο επι Τζιγγερ θα ειχε γινει πανικος. ΑΛΛΟ το στηριζω την πολυμετοχικοτητα, ΑΛΛΟ το "αφηνω την στηριξη να θολωνει την κριση μου στα αγωνιστικα θεματα" -ΟΙ ΚΑΛΟΙ: Συγκηνιτικος Σαλπι(ειδικα εκει κανα 30λεπτο που τραβιεται μονος του δεξια τους πηδηξε, κριμα που δεν ειχαμε ενα φορ να σκοραρει), ΦΟΒΕΡΟΣ Ματος και απιστευτο...ΣΥΓΚΟΛΙΝΣΤΙΚΟΣ ΛΟΥΚΙΝΙΟ. Αυτοι μονο δειξανε οτι στεκονται βασικοι ΤΛ -ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ: Σιμαο-Γκουμας. Πολυ παλεψαν τα παιδια, ο Σιμαο απο την στιγμη που του πηρε τα μετρα του Ιμπραημοβιτς τον τελειωσε. ΕΛΑ ΟΜΩΣ που προλαβει να μας καρφωσει ενα και στην κοντρα πασαρε το 2ο. Γιαυτο κυριε Αντωνιου θελουμε το σεντερ μπακ, διοτι στο ΤΛ δεν εχεις πολυτελεια να περιμενεις τον 20χρονο Σιμαο να κοψει μετρα στον Ζλαταν. Φατα τωρα, να δω τι θα κανεις τον Γεναρη. Επισης παλεψε ο Κλευτον αλλα δεν μαρκαρει ουτε με το βλεμμα και επειδη δεν ειναι και ο Μαραντονα να πεις δεν γαμιεται που δεν μαρκαρει χανει καπως και ανεβασμενος πολυ ο Τζιλμπερτο στο 2ο(αν και μπορουσε να κοψει στο δευτερο γκολ) αλλα δεν αφησαμε τον Αιμαρ και πηραμε ολοκληρο Τζιλμπερτο γιαυτο. Τελος το τερμα δεν φταιει για τα γκολ, επιασε 2 καλα, αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιασε(οπως θα ηταν αν εσωζε πχ το 2ο γκολ) -ΟΙ ΚΑΚΟΙ: Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Μουν. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΞΕΡΟΥΝ γιατι διαβαζω απιστευτα πραγματα, οτι ηταν αποκαλυψη και αλλες παπαριες. Ο ανθρωπος γαμουσε και τον Σαλπιγγιδη εκτος των αλλων, ειδικα χωρις την μπαλα δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκοταν. Καραγκουνης, τι να πεις, οσο επαιζε ηταν ο καλυτερος, μολις βγηκε ανεβηκε η ομαδα. Ειναι φοβερος να κανει αυτο που κανει, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ομως ολη την ομαδα -ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ: Ιβανσιτζ, Σοουζα, Χριστοδουλοπουλος, Νιλσον απλα ηταν αγευστοι
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο ξεμυαλισμένος που να περιμένει να πάρει πόντους από ομάδα του Μουρίνιο. Αν είστε τυχεροί και είναι αδιάφοροί στην Ιταλία μπορείτε να υπολογίζετε σε ισοπαλία... Η ισοπαλία της Ανόρθωσης είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον ΠΑΟ, αφού λογικά με την Βέρντερ θα κοντραριστείτε για την πρόκριση. Απλά πρέπει να φροντίσετε να μην κάνετε τις μαλακίες που κάναμε εμείς. Η ισοπαλια ειναι λουκουμι. Ουτε περνει "αντικειμενικο" αερα η Ανορθωση, εχασε και ποντους η Βερντερ. Εχετε παντως υποψη πως η συνηθως πουλημενη και ξεφτιλισμενη Ιντερ παει τελευταια αγωνιστικη λογικα περασμενη στην Βρεμη. Οποτε δεν θα πονταρα στο σπιτι μου οτι με 9β περναμε(διοτι η Βερντερ με νικες στην Βρεμη με μας και ιντερ και στην Κυπρο, γενικα οχι παραλογο σεναριο παει στους 10β)
tzinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 παντως τελικα το βαρομετρο θα ειναι η ανορθωση, να τη νικησεις μεσα εξω. Δεδομενου του οτι η ιντερ δυσκολα θα χαριστει σε καποιον αν δεν παρεις τουλαχιστον 3 βαθμους(στην εδρα σου η εξω) απο την βερντερ λογικα δεν περνας 2ρος. Οποτε παιρνοντας εστω και μονο 3 βαθμους απο την βερντερ θες το απολυτο με την ανορθωση, φτανεις 9 βαθμους και κατα πασα πιθανοτητα περνας. Καθολου απιθανο σεναριο. Αφου εκοψε η ανορθωση απο την βερντερ αυτη ειναι υποχρεωμενη η να παρει και βαθμους απο την ιντερ η να παρει απο εσας τουλαχιστον 4 βαθμους. Να δουμε λοιπον ποσο μετρατε, αφου κοροιδευατε εμας με την ανορθωση και αφου οταν εμεις νικουσαμε μεσα εξω την βερντερ τοτε αυτη ηταν ομαδουλα απο το υπερτιμημενο γερμανικο πρωταθλημα.
ata1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ένας σέντερ μπακ ρε γμτ. Τι παπα..ιές ακούω για την κλάση του Ιμπραίμοβιτς δε λέω τρελλή παιχτούρα ο Ζλάταν αλλά στο πρώτο γκολ δεν υπήρχε αμυντικός να καθρίσει με τη μια. Αυτό συν ότι υπάρχει έλλειψη ενός ηγέτη στο κέντρο που θα βγάλει την ομάδα στην επίθεση. Άκου εκεί δεν χωράει ο Αιμάρ, τι μου τα θυμίσατε πάλι. Γενικά πάντως καλή η εμφάνιση ο Μάτος αφηνιασμένος, ο Μούν μου άρεσε πολύ εκ του αποτελέσματος μιας και έφτασε πιο κοντά στο γκολ και αρκετές φορές μάλιστα από τους υπόλοιπους αλλά θα μπορούσε να δίνει καλύτερα την μπάλα, κατέστρεψε αρκετές προσπάθειές του μόνος του.Ο Σάλπι ωραίος αλλά μου φαίνεται ότι ούτε οι ίδιοι βολεύονται στη θέση που παίζουν. Ας είναι είχαμε μερικές ευκαιρίες, ένα Χ θα μπορούσαμε να το έχουμε αλλά θα το είχαμε με έναν σέντερ μπακ. Αυτή η διαφορά σε περνάει στην επόμενη φάση. PS: Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα φιλοσοφίας Ρεχάγκελ, με την δυσκολία που έχουμε ακόμα μια χρονιά στο σκοράρισμα μην τους έχετε και σίγουρους τους βαθμούς.
Snolly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω το είδα από την 23 χαμηλά (6η σειρά) και δε μπορώ να έχω ολική άποψη γιατί πολλές φάσεις τις έβλεπα απο μακρυά. Ο μούν όσο έπαιζε από την πλευρά μου γαμούσε κι έδερνε. Μου άρεσε πολύ. Θέλουμε DC ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και έναν μπουκαδόρο με κάθετη πάσα. Κατά τα άλλα τον χάρηκα σήμερα τον Παναθηναϊκό, τον χειροκρότησα, κι εγώ κι όλο το γήπεδο. ΥΓ: Ο Ίμπρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.