Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εδώ είπε στο ράδιο ο Θαναηλάκης.

http://www.myp2p.eu/

Καί εδώ μέσα στο ίδιο site θα ανάψει πράσινο κάτω χαμηλά το σχετικό link κατά το απόγευμα καί θα είναι έτοιμο γιά τη μετάδοση.Θέλει όμως κάποιο μικρό plugin γιά πιό γρήγορο transfer.Είπε ότι είναι δωρεάν αν καί λιγάκι δύσκολο.Μάλλον με windows media θα παίζει.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη μιά ματιά μόνο έριξα στο site.

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=18414&part=sports

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ???Αντε και για τον ΣπορΦΜ να πειτε μετα και κλεισαμε....

σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, στον οσφπ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τη στροφή της ΝΕΤ, του χελάκη , του καρπετόπουλου, του σπορτ-φμ,του ματζικ, καθώς και του πρωταθλητή, οι οποίοι σαφώς και σπρώχνουν τον πολυμετοχικό παναθηναικό...

Αναμένεται νέα δήλωση σάββα, για το τι πρέπει να κάνουν τα παραπάνω μέσα, ώστε να ξαναμπούν στον ίδιο δρόμο, και νέα δήλωση θείου, για το ποια μέσα πρέπει να αγοράζουν οι σωστοί οπαδοί του οσφπ...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω η ΝΕΤ είναι πολύ απλά πόρνες. Δηλαδή υποστηρίζουν οποιονδήποτε πιστεύουν ότι ο κόσμος θέλει να υποστηρίξουν.

Τώρα το να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι αστείο. Είναι τραγικό. Δηλαδή όλες οι άλλες ομάδες, που να πάρει έχουν και αυτές μια ψυχούλα σ' αυτόν τον άμοιρο κόσμο, τι πρέπει να κάνουν;

• Members
Δημοσ.
Καλυτερα σε καφετερια αλλα το'χει δοκιμασει κανενας?

Το παιχνιδι το βλεπεις live και με τι προγραμμα??

Εγώ μια φορά το είχα δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Η ποιότητα ήταν καλή και δεν είχα κολλήματα - μου φάνηκε δηλαδή σίγουρα καλύτερο από μια καλή μετάδοση sopcast, αλλά εννοείται κατώτερο από την τηλεόραση.

Δημοσ.
εχω πεθανει στο γελιο με τα πρωτοσελιδα!!!

ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!

Προκλητικος ο Βαρουχας, Πρασινη ΝΕΤ, Τα βλεπει ολα πρασινα ο Κωνσταντινου!!!!ΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν γινονται αυτα, για τους κρατικους γαυρους ρε γαμωτο, για τον πουρουπουπου και τον Μιχο που το 70% των αντιπαλων του Ολυμπιακου ειναι "ξενες" ομαδες και παιζει πχ ο Αστερας Τριπολης και συζητανε τι πρεπει να κανει ο γαυρος για να κερδισει!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ???Αντε και για τον ΣπορΦΜ να πειτε μετα και κλεισαμε....

Ο Πουρουπουπου γιατί είναι Ολυμπαικός? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, μπορεί και να είναι αλλά δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Εγώ σου λέω ότι είναι Παναθηναικός γιατί είναι όλο χαχαχα χουχουχου με τον Μένιο και γιατί παρουσίαζε το Τσου Λου στο μεγκα (!) όταν έπαιζε ο Παναθηναικός, αλλά και γιατί έχει κλασική φάτσα Παναθηναικού! j/k Εσύ γιατί λες ότι είναι Ολυμπιακός?

Για τον Μίχο δεν έχεις δίκιο γιατί υπάρχουν και οι αντίστοιχοι Μίχοι των άλλων μεγάλων ομάδων (ένας εκ των οποίων ήταν κι ο τωρινός πρόεδρος του Παναθηναικού).

Για τον Βαρούχα δεν έχω διαπιστώσει κάτι πέρα από το ότι είναι γελοίος (όπως και οι προαναφερθέντες χωρίς καμία εξαίρεση), αλλά αυτό που είπε για τον Ντιόγο ήταν απαράδεκτο από κάθε άποψη και σε οποιαδήποτε χώρα θα γινόταν χαμός.

Για τα πρωτοσέλιδα συμφωνώ, αλλά θα συμφωνούσα περισσότερο αν έκραζες και τις παπαριές που γράφουν καθημερινά και οι πράσινες.

Δημοσ.
Ο Πουρουπουπου γιατί είναι Ολυμπαικός? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, μπορεί και να είναι αλλά δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Εγώ σου λέω ότι είναι Παναθηναικός γιατί είναι όλο χαχαχα χουχουχου με τον Μένιο και γιατί παρουσίαζε το Τσου Λου στο μεγκα (!) όταν έπαιζε ο Παναθηναικός, αλλά και γιατί έχει κλασική φάτσα Παναθηναικού! j/k Εσύ γιατί λες ότι είναι Ολυμπιακός?

Γιατι τα σχολια του αυτο δειχνουν. Μονιμως δικαιολογει τον Ολυμπιακο, μονιμως ψαχνει αφορμη για μουρμουρα στον Παναθηναικο

Για τον Μίχο δεν έχεις δίκιο γιατί υπάρχουν και οι αντίστοιχοι Μίχοι των άλλων μεγάλων ομάδων (ένας εκ των οποίων ήταν κι ο τωρινός πρόεδρος του Παναθηναικού).

Ο Μιχος εδω και δυο χρονια δεν δικαιολογει αυτον που εργαζεται γιαυτον που του πηδηξε την γυναικα να μιλαει για πρασινο Κωνσταντινου. Εμεις δεν ειπαμε ποτε για Αλεξανδρη που τα λεει μονοπαντα(ή μαλλον για την παρουσια του αυτη καθεαυτη, για το τι λεει φυσικα και τον εκραζα) ουτε για Μιχο, οποτε πως γκρινιαζει ο Ολυμπιακος για Κωνσταντινου που "τα βλεπει ολα πρασινα". Δηλαδη ο Μιχος ειναι αντικειμενικος?

Για τον Βαρούχα δεν έχω διαπιστώσει κάτι πέρα από το ότι είναι γελοίος (όπως και οι προαναφερθέντες χωρίς καμία εξαίρεση), αλλά αυτό που είπε για τον Ντιόγο ήταν απαράδεκτο από κάθε άποψη και σε οποιαδήποτε χώρα θα γινόταν χαμός.

Δεν ακουσα ακριβως τι ειπε, ο Βαρουχας ειναι γελοιος γενικα. Οταν ομως περσυ εκραζε τον Καραγκουνη(και μεις τον κραζουμε αλλα δεν βγαινουμε στο γυαλι) οτι πεφτει και κακως του δινουν φαουλ ηταν καλα?Κραξε τον Βαρουχα ναι. Αλλα αλλαξε κατι φετος και δεν τον εκραζες περσυ?

Για τα πρωτοσέλιδα συμφωνώ, αλλά θα συμφωνούσα περισσότερο αν έκραζες και τις παπαριές που γράφουν καθημερινά και οι πράσινες.

1. Δεν μιλησα για πρωτοσελιδα, πως σου ηρθε αυτο

2. Με αφορμη παντως μιας και το ειπες, δουλεια σου να κραζεις τα πρασινα πρωτοσελιδα. Ξερεις τι θα μπορουσες να μου πεις?Αν υποστηριζα οτι η Πρασινη εχει σοβαρα πρωτοσελιδα. Αλλα δεν θα μου λες 'Μην μιλας για το ΦΩΣ οταν δεν βριζεις την Πρασινη'. Θα ειχες δικιο αν ελεγες 'Δεν μπορεις να μιλας για το ΦΩΣ και να θεωρεις καλα τα πρωτοσελιδα της Πρασινης' αν ελεγα κατι τετοιο

Δημοσ.
Δεν ακουσα ακριβως τι ειπε, ο Βαρουχας ειναι γελοιος γενικα. Οταν ομως περσυ εκραζε τον Καραγκουνη(και μεις τον κραζουμε αλλα δεν βγαινουμε στο γυαλι) οτι πεφτει και κακως του δινουν φαουλ ηταν καλα?Κραξε τον Βαρουχα ναι. Αλλα αλλαξε κατι φετος και δεν τον εκραζες περσυ?

Δεν έτυχε να τον κράξω εδώ μάλλον. Πάντα αστείος μου φαινόταν. Ούτε έτυχε να ακούσω τι είπε για τον Καραγκούνη.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Μιλαω για τον Ολυμπιακο που μεσω Θεοδωριδη εκανε μιλησε για πρασινη Αθλ.Κυριακη και παραρτημα του Παναθηναικου ΝΕΤ

Εκει πηγαιναν τα ελεος(και οταν λεω πχ "μιλας", εννοω "ο Ολυμπιακος")

Δημοσ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Μιλαω για τον Ολυμπιακο που μεσω Θεοδωριδη εκανε μιλησε για πρασινη Αθλ.Κυριακη και παραρτημα του Παναθηναικου ΝΕΤ

Εκει πηγαιναν τα ελεος(και οταν λεω πχ "μιλας", εννοω "ο Ολυμπιακος")

Ναι εντάξει, μαλακίες είναι αυτά. Απλά δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση και έχουμε βάλει και έναν γελοίο τύπο για να μιλάει εκ μέρους της ομάδας. Αλλά και σε σας διακρίνω αρκετά ταλέντα.

Δημοσ.

Πάντως για οποιον τον ενδιαφέρει το on demand της νοβα είναι μια χαρά, το έχω κανένα 20-λεπτο και ουτε ενα κολλημα. Αν συνδεσεις και το pc στην τηλεοραση είναι μια χαρά, σιγουρα δεν είναι οπως η κανονική..αλλά βλέπεται ανετα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...