alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δε διαφωνώ (εντελώς). Αλλά και για τα δύο κατηγορήθηκε σαν "πρασινίζων". Δεν νομίζω... τον Ρεχάγκελ κατηγόρησαν οι περισσότεροι που σε παιχνίδι ανούσιο κάλεσε για πρώτη φορά τον ταλαιπωρημένο και με πολλά ακόμα παιχνίδια Στολτίδη. Δεν είπε κανείς ότι είναι πράσινος δάκτυλος από πίσω.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 H Εθνικη ειναι για να αναγνωριζεται καποιος ?Η Εθνικη ειναι για να γελαμε? Πρεπει να καταργηθει η Εθνικη ή να μην παιζουν παικτες μεγαλων ομαδων? 1. Tι αλλο επιχειρημα εχεις για να μου πεις σαν Παναθηναικο για να δεχτω την κοπωση των παικτων μου που βγαινει στην χρονια 2. Για μενα ναι. Μετα το comeback του 2005 δεν εχω ξαναπορωθει με την Εθνικη ή για να στο θεσω αλλιως σε καμια αλλη χρονια(ουτε καν στην Σαιταμα) δεν ειπα "χαλαλι η κουραση" 3. Δεν λεω να καταργηθει καμια Εθνικη, δεν ζηταω απο κανενα Γιαννακη να μην καλει τους παικτες του Παναθηναικου Εγω ζηταω απο τους παικτες μας, ειδικα τον Μητσο και τον Κωστα που εχουν φορτωθει, να βαλουν και μια φορα πρωτα τον συλλογο που τους εκανε γνωστους και τους αμοιβει πλουσιοπαροχα. Εαν μπορουσαν να ανταπεξελθουν οπως στις αρχες, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ομως 2 χρονια τωρα απο κουραση και τραυματισμους αλλο τιποτα.Ευρωπαικα πηραν, Ολυμπιαδες πηγαν, ε, ας βαλουν και λιγο μπροστα εκει που περνουν τα πλουσια συμβολαια τους. Θυμηθείτε λίγο τι έλεγαν κάποιοι άλλοι παναθηναϊκοί για τον Στολτίδη και την Εθνική. Εθνική uber alles και τα μυαλά στα μπλέντερ... (αν και για το μπάσκετ χέστηκα) Δεν με νοιαζει τι λεγανε οι αλλοι, εγω για τον Στολτιδη ελεγα οτι πρεπει να τον καλεσει γιατι αξιζει. ΟΜΩΣ ελεγα επισης οτι αν το παλικαρι δεν θελει να παει γιατι πιστευει οτι δεν αντεχει στα 32 του τα πηγαινε ελα ας μην παει
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θα μπω στην ουσία, αλλά έχω να πω ότι αδικείται η συζήτηση. Επειδή κάποιοι Ολυμπιακοί υποστήριζαν κάποτε κάτι σε κάποια φόρουμ, το γενικεύουμε και απαντάμε σ'αυτό. Μετά, επειδή ορισμένοι Παναθηναϊκοί είχαν την Α άποψη, επικρίνουμε όλους τους Παναθηναϊκους, παίρνοντας ως δεδομένο ότι όλοι είχαν τότε την ίδια γνώμη κ.ο.κ. Και η πλάκα είναι ότι συνήθως γενικεύεται η πιο ανόητη και τυφλά οπαδική γνώμη. Δεν έχει τύχει να πει κανείς "εγώ έχω ακούσει φίλους μου Παναθηναϊκούς να λένε ότι ο Στολτίδης έπρεπε να παίζει εθνική, άααααρα όλοι οι Παναθηναϊκοί εκτιμούσαν τον Στολτίδη".
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο που οι ίδιοι Ολυμπιακοί που κάπου που τους βλέπουν και αλλόθρησκοι (εδώ λόγου χάρη) είναι "πολιτισμένοι" και "αντικειμενικοί" και στα κόκκινα forum ξεσπάθωναν για το ίδιο θέμα. Αν θες, σου στέλνω και pm με αποδείξεις και ονόματα.
ata1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να βρώ έναν λόγο που να μην τον θέλεις στον πάγκο, δεν ξέρεις αν μπορεί να σου χρειαστεί. Τέλως πάντων το παιχνίδι δεν θα κριθεί εκεί. Ο Γκούμας πρέπει να παίξει όχι γιατί είναι ο φοβερός σέντερ μπακ αλλά γιατί είναι ο μόνος που διαθέτουμε. Ας βάλει και έναν δίπλα του που να ξέρει να λέει την προσευχή του. Αυτό το ανέκδοτο με το Σαλπιγγίδη πρέπει επίσης να σταματήσει. Το αστείο είναι ότι δείχνει φοβερή διάθεση να βοηθήσει και το καταφέρνει αλλά δεν γίνεται να συνεχίζει να παίζει σε αυτή τη θέση σε σοβαρά ματς. Ας τον βάλει να συγκλίνει, ας δοκιμάσει να τον βάλει δίπλα στον Σόουζα δεν ξέρω αλλά είναι φανερό ότι είναι έξω από τα νερά του. Το τελευταίο που μένει είναι να δούμε πόση όρεξη θα υπάρχει. Όταν έγιναν οι καλές πορείες είχαμε χειρότερες 11άδες(πιο ολοκληρωμένες βέβαια ειδικά αμυντικά) αλλά μασούσαν σίδερα. Για τις Εθνικές ομάδες μην ασχολείστε. Δικαίωμα του είναι του Τσαρτσαρή να πεί δεν αντέχω άλλο συνεχόμενα παιχνίδια μετά από τόσα χρόνια, δικαίωμά του και του Στολτίδη να μην πάει στα γεράματα. Ειδικά στο μπάσκετ είναι τελείως εξαντλητικό το πρόγραμμα για τους παίκτες και αν δεν δωθεί μια λύση θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος να προστατευθούν οι σύλλογοι. Γίνεται μια εβδομάδα διακοπές σε αθλητισμό αυτού του επιπέδου?
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ο ΤενΚατε κανει πολυ σωστα και κατεβαζει τις 11αδες οπως θελει, με συγκεκριμενο πλανο. Τον ακουμε και ειναι τοσα χρονια στον χωρο ΟΜΩΣ οπως ο καθενας μας, κρινεται απο το αποτελεσμα της δουλειας του. Ηταν σιγουρο οτι θα προτιμουσε τον μαχητη, σβουρα, κερδοφαουλακια Καραγκουνη απο τον μικρο που δειχνει οτι δεν εχει ακομα το κορμι να παιξει αξονα. Θα ηθελα ομως να δω ποιος θα περασει μια καθετη για να παιξουμε κοντρα Ξαναλεω, ο ΤενΚατε περνει πολλα πραγματα πανω του. Μαγκια του. Τοσα χρονια προπονητης ειναι. Ομως επειδη στον Παναθηναικος κριτικη γινεται ακομα και στον Τρισμεγιστο Ζοτς, πραγματικα ελπιζω να ξερει τι κανει
LePRoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερουμε σε ποιο καναλι θα δουμε αυριο την Παναθα???
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερουμε σε ποιο καναλι θα δουμε αυριο την Παναθα??? Nova φιλε .Πήγαινε σε κανα καφέ αν δεν έχεις Nova
vassar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Nova φιλε .Πήγαινε σε κανα καφέ αν δεν έχεις Nova Από εδώ μπορούμε να το δούμε;; με πληρωμή βέβαια. Το έχει δοκιμάσει κανείς;; έχει καλή ανάλυση;; http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα να πληρώσεις 2-2.50 ? ένα καφέ και να τον δεις σε καφετέρια παρά τα 4,99 ? που ζητάει το Novasport
LePRoS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλυτερα σε καφετερια αλλα το'χει δοκιμασει κανενας? Το παιχνιδι το βλεπεις live και με τι προγραμμα??
dali13gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, δεν παλεύεται με τίποτα. Και μετά από κάνα δεκάλεπτο που θα δεις θα πέσει το κανάλι και θα μείνεις... με το ραδιόφωνο στο χέρι...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εχω πεθανει στο γελιο με τα πρωτοσελιδα!!! ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!! Προκλητικος ο Βαρουχας, Πρασινη ΝΕΤ, Τα βλεπει ολα πρασινα ο Κωνσταντινου!!!!ΡΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ δεν γινονται αυτα, για τους κρατικους γαυρους ρε γαμωτο, για τον πουρουπουπου και τον Μιχο που το 70% των αντιπαλων του Ολυμπιακου ειναι "ξενες" ομαδες και παιζει πχ ο Αστερας Τριπολης και συζητανε τι πρεπει να κανει ο γαυρος για να κερδισει!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΤ???Αντε και για τον ΣπορΦΜ να πειτε μετα και κλεισαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.