Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο θέλω την εξής σύνθεση:

Τζόρβας

DC - Μελίσσης - Γκούμας

DL - Σπυρόπουλο

DR - Νίλσον

DM - Ζιλμπέρτο - Μάτος

AMC - Ρουκάβινα

AMR - Σάλπι

AML - Ίβανσιτς

ST - Σόουζα

αλλιώς δε βλέπω φως...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με την καμία όμως τέτοια εντεκάδα...

Σε χαλάει ή λες πως δεν παίζει να κατεβάσει τέτοια 11άδα ο Η10Κ;

Δημοσ.

Εκτός απο τον Τζόρβα, που οκ μπορεί να είναι καλύτερος απ' τον Γλελ-inovic αλλά χωρίς επίσημο ματς βασικός σε αγώνα CL είναι λάθος imo, μια χαρά είναι η εντεκάδα σου.

Αλλά όπως είπες, ο H10C αποκλείεται να την κατεβάσει έτσι...

Ασχετο: Άρχισαν τα παράξενα στη δίκη. Τρείς μάρτυρες άλλαξαν την κατάθεση τους και ένας παραδέχτηκε οτι δεχόταν τηλεφωνηκές απειλές. Άμα βάλει το χεράκι του ο πράκτορας όλα γίνονται...

Δημοσ.

ούτε τζόρβα θέλω (αύριο), ούτε μελίσση (αύριο).

θεωρώ ότι με ίντερ κ άρη, πρέπει να παίξει ο γκαφίνοβιτς κ ο σαριέγκι, και μετά να μπουν οι 2 τους.

Επίσης, δεν πας να παίξεις τόσο επιθετικά με την ίνερ, με 3 attacking midfielders, όποτε το έκανες στο παρελθόν, μάζεψες 5αρες! Συντηρητικά,με 3 αμυν.χαφ,συν 4ο αμυν.χαφ τον καραγκούνη θα παίξουμε, και μπροστά τον σόουζα με έναν ακόμα,να τρέχει σαν τρελλός!

(By the way,η μεγαλύτερη τρύπα στην 11αδα μας, είναι το δεξί μπακ, είτε παιζει ο επιθετικογενής γκάμπριελ, είτε ο ΑΟΡΑΤΟΣ νίλσον)!

Δημοσ.
Nαι, οκ, πηρε τα μεταλλια η Εθνικη, οκ, χαρηκαμε, επειδη ομως δεν αντεχω παλι να δω τον Μητσο κομματια και τον Κωστα τραυματια και να μενω εκτος Φ4 σορρυ αλλα δεν πα να...η Εθνικη?Αν εσυ εισαι πρωτα Εθνικη δικαιωμα σου, εγω ειμαι Παναθηναικος, χαιρομαι για την συμβολη των παικτων μου στην Εθνικη, καλα περασαμε, να τελειωνει το πανηγυρακι ομως

Δε συμφωνώ συνολικά για την εθνική, συμφωνώ όμως πως αν είναι να συνεχίσει να μεταχειρίζεται έτσι τον Τσαρτσαρή, καλύτερα να φύγει όντως.

Δημοσ.
Ολα τα παιδια του Παναθηναικου ειναι ηδη αναγνωρισμενα, δεν εχουν καμια αναγκη την Εθνικη, η Εθνικη τους εχει αναγκη.

Ωραια η Εθνικη, καλα γελασαμε, αλλα απο τον Παναθηναικο πληρωνονται, ας φροντισουν ως επαγγελματιες να ειναι φουλ απο την αρχη της χρονιας. Αλλιως ας τους πληρωνει η Εθνικη και ας παιζουν-αν δεχεται η ομαδα-για την καυλα τους στον Παναθηναικο

H Εθνικη ειναι για να αναγνωριζεται καποιος ?

Η Εθνικη ειναι για να γελαμε?

Πρεπει να καταργηθει η Εθνικη ή να μην παιζουν παικτες μεγαλων ομαδων?

Δημοσ.

Η Εθνική μέχρι το Γενάρη ήταν μια ομάδα που έπαιζαν τα κωλόπαιδα του βάζελου επειδή ο γλείφτης των Γιαννακόπουλων πούλαγε παναθηναϊκοφροσύνη και δεν έβαζε τα άξια παιδιά του Ολυμπιακού.

Τώρα δε μιλάμε, δεν ακουμπάμε αυτό το όσιο πράγμα.

Σωστά;

Δημοσ.

Θυμηθείτε λίγο τι έλεγαν κάποιοι άλλοι παναθηναϊκοί για τον Στολτίδη και την Εθνική. Εθνική uber alles και τα μυαλά στα μπλέντερ... (αν και για το μπάσκετ χέστηκα)

Δημοσ.

Το θέμα με το Στολτίδη είναι απλό.

Χρόνια διαμαρτυρόσασταν που δεν τον καλούσε. Όταν τον κάλεσε, πάλι διαμαρτυρόσασταν που τον κάλεσε και λέγατε μαγκιά που δεν πήγε.

Α και για να γελάσουμε, τα σουτ του Childress που επειδή το τρίποντο είναι στα 6.25 στην Ευρώπη (και άρα μέση απόσταση στο ΝΒΑ) θα το έχει.

josh1cn4.png

josh2bt5.png

Προειδοποιώ ότι αν προκληθώ από επίδοξους ειδικούς στο μπάσκετ ότι θα ποστάρω και βιντεάκι να σουτάρει...

Δημοσ.

Δε με πολυ νοιαζει το μπασκετ αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μιλαει σοβαρα και να εχει αμφισβητησει την αξια των παικτων του Παναθηναικου και την προσφορα τους στην εθνικη

Οσο για το Στολτιδη ειναι αλλη περιπτωση

Υπαρχει ενας κολλημενος πρπονητης που δεν τον καλουσε για 10 χρονια ενω ηταν ο καλυτερος στη θεση αυτη και τον καλεσε στα γεραματα οταν ειχε φουλ προγραμμα για ενα παιχνιδι της πλακας

Δημοσ.
Δε με πολυ νοιαζει το μπασκετ αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μιλαει σοβαρα και να εχει αμφισβητησει την αξια των παικτων του Παναθηναικου και την προσφορα τους στην εθνικη

Μια βόλτα σε κόκκινα forum και θα εκπλαγείς.

Οσο για το Στολτιδη ειναι αλλη περιπτωση

Υπαρχει ενας κολλημενος πρπονητης που δεν τον καλουσε για 10 χρονια ενω ηταν ο καλυτερος στη θεση αυτη και τον καλεσε στα γεραματα οταν ειχε φουλ προγραμμα για ενα παιχνιδι της πλακας

Δε διαφωνώ (εντελώς). Αλλά και για τα δύο κατηγορήθηκε σαν "πρασινίζων".

Δημοσ.
Το θέμα με το Στολτίδη είναι απλό.

Χρόνια διαμαρτυρόσασταν που δεν τον καλούσε. Όταν τον κάλεσε, πάλι διαμαρτυρόσασταν που τον κάλεσε και λέγατε μαγκιά που δεν πήγε.

Και μένα άποψη μου είναι ότι καλά κάναμε (αν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των Ολυμπιακών)... αλλά τι έλεγαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;;; Και τι λένε τώρα σε ανάλογο θέμα;;; Και φυσικά τι λένε αυτοί που τότε έλεγαν "καλά έκανε" και τώρα κράζουν....

Δημοσ.
Και μένα άποψη μου είναι ότι καλά κάναμε (αν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των Ολυμπιακών)... αλλά τι έλεγαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;;; Και τι λένε τώρα σε ανάλογο θέμα;;; Και φυσικά τι λένε αυτοί που τότε έλεγαν "καλά έκανε" και τώρα κράζουν....

Εγώ πάντως, και μιλώντας για τον εαυτό μου, έκραζα για το παράδοξο που προανέφερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...