Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρεις κάτι πού δεν ξέρω?:-D

Πάντως δεν το ξεκαθαρίζει.

Δεν το ξεκαθαρίζει ???

Για ρίξε μια δεύτερη ματιά geo:

"Με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση στον Παναθηναϊκό και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, είμαι προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα και θα παραμείνω. Δεν έχω παράπονο από τον Αστέρα και πέρα από όσα λέγονται, σε εμένα δεν έχει μιλήσει κανένας. Αυτή τη στιγμή δεν μου περνά από το μυαλό να φύγω από την ομάδα"

δε νομίζω πως επιδέχεται ερμηνείας... είναι σαφές

αν το ρεπορτάζ λοιπόν είναι έγκυρο ο ραλίστας μάλλον πρέπει να στραφεί προς αλλου

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτή τη στιγμή δεν μου περνά από το μυαλό να φύγω από την ομάδα"

Τι είπε?

Όμως μετά από λίγο ο χρόνος περνά καί είναι μιά άλλη στιγμή!:)

Έπειτα λέει ότι δεν τού έγινε καμμία πρόταση.

Τέλος πάντων.Είδωμεν.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5634&subid=2&pubid=63205 :)

Δημοσ.

""Πρασινίζουν" τον Κούπερ οι Ισπανοί

Τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στέλνουν τα Ισπανικά ΜΜΕ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, για αντικαταστάτη του Χανς Μπάκε."

Απο το bala.gr

Απίστευτο? Τόσο πολύ που μάλλον είναι μούφα...

Αλλά και αυτός να έρθει... με τον κατήφορο που έχουμε πάρει δε μας σώζει κανείς.

Δημοσ.

οκ παιδια στο μπασκετ ειμαστε ακομα απιαστοι,αλλα στο ποδοσφαιρο τι λετε?φταιει η διοικηση του παο?ναι η οχι?δεν εχουμε σταυρωσει ουτε εναν προπονητη!ελεος!

υ.γ=οι ολυμπιακοι πιστευουν πως του χρονου παιρνουν διαμαντιδη!χαχαχαχα

Δημοσ.

Ο Κούπερ που ακούγεται πάντως τώρα τελευταία να έχετε υπόψιν σας οτι του αρέσει το αμυντικογενές παιχνίδι... Οπότε αμα έρθει εν τέλει ωραία μπάλα δε πρόκειται να δούμε ακόμα κι αν πάρει και πρωτάθλημα.Διαλιέχτε και πάρτε.(οχι οτι με κάποιον άλλον θα δούμε μπάλα αλλα λέμε τώρα).

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα! Έτσι κι αλλιώς άμυνα δεν έχουμε. Οπότε ίσως βοήθησει σε αυτό. Από επίθεση όπως και να το κάνουμε κάτι λίγο υπάρχει (από παίχτες, έτσι? Δε μιλάω για οργάνωση!).

Δημοσ.

Θα είχατε πρόβλημα να ερχόταν ο Κούπερ επειδή του αρέσει λέει το αμυντικό παιχνίδι;!;

Και εγώ δεν ήθελα να έρθει ο Σαβιόλα γιατί είναι κοντός και δεν θα παίρνει κεφαλιές. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.

ΡΕ παιδια ο Μπαγεβιτσς τι περιεμενετε να πει αυτη τη στιγμη?Ερχομαι στον Παο και τα μαζευω τωρα απο τον Αστερα??Ελεος.Αυτα τα πραγματα δεν ειναι απλα.Παιζονται πολλα που κανεις μας δεν ξερει.

Δημοσ.
Ο Κούπερ που ακούγεται πάντως τώρα τελευταία να έχετε υπόψιν σας οτι του αρέσει το αμυντικογενές παιχνίδι...

Δεν είμαι βάζελος, και στα τέτοια μου ποιον προπονητή θα πάρει.

Αλλά ρε αδερφέ, σόρρυ, βρίσκω πολύ κοντόφθαλμη τη δήλωσή σου.

Αν φέρει τον Κούπερ, πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα, το βέβαιο είναι πως θα ανεβάσει το κύρος της ομάδας. Εντός και κυρίως εκτός, συνόρων.

Και στην τελική, του χρόνου, θα είναι πιο εύκολο να φέρεις ένα ποδοσφαιριστή-όνομα, που θα τον προπονεί ο Κούπερ και όχι ο κάθε Σκάζνι.

Και θα είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα νομιμοποιείται να λέει πως έφερε προπονητή πραγματικά "εγνωσμένης αξίας", και όχι κάτι Μπάκε και κάτι Κορυφαίους.

Θεωρρώ απίθανο να τον φέρει, πάντως.

Όχι μόνο για το ύψος του κασέ του, αλλά και ότι αυτό συνεπάγεται από απαιτήσεις που θα έχει όσον αφορά το έμψυχο υλικό.

Δημοσ.
Θα είχατε πρόβλημα να ερχόταν ο Κούπερ επειδή του αρέσει λέει το αμυντικό παιχνίδι;!;

Και εγώ δεν ήθελα να έρθει ο Σαβιόλα γιατί είναι κοντός και δεν θα παίρνει κεφαλιές. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε...

Δεν έχουμε πρόβλημα ' date=' [u']έχω[/u] εγώ προσωπικά πρόβλημα γιατί δεν είμαι οπαδός , είμαι φίλαθλος και δε γουστάρω να βλέπω 8 παίχτες πίσω απο τη σέντρα και έξω απο τη μεγάλη περιοχή να αμύνονται , και τον σαλπιγγίδη με το παπαδόπουλο να περιμένουν καμιά γιώμα να βγάλουν αντεπίθεση.

edit : μετά τη βαλένθια έχει κάνει τπτ αξιόλογο ο κούπερ? Γιατί μετά και την ίντερ τον έχασα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που είμαι άσχετος θα μου πείτε ποιός είναι ο Κούπερ;

Έπειτα ο Λίπι είναι αδύνατο να έρθει, που τον πάω πολύ;

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ που είμαι άσχετος θα μου πείτε ποιός είναι ο Κούπερ;

Είναι ο προπονητής που μεταμόρφωσε τη Valencia.

Για τα δικά μου γούστα, δεν έχω δει ομορφότερο ποδόσφαιρο τα τελευταια 15 χρόνια, από αυτό που έπαιζε η Valencia επί ημερών του.

Δίνω περισσότερες πιθανότητες πάντως, να φέρει τον Alice Cooper, ο σωφέρ, για καμιά συναυλία.

Δημοσ.
Δίνω περισσότερες πιθανότητες πάντως, να φέρει τον Alice Cooper, ο σωφέρ, για καμιά συναυλία.

αχχααχαχαχαχαχχαχαααχχαχαχααχχααχ

Δημοσ.
.Αν φέρει τον Κούπερ, πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα, το βέβαιο είναι πως θα ανεβάσει το κύρος της ομάδας. Εντός και κυρίως εκτός, συνόρων.

QUOTE]

Έτσι ε?Καί να κατεβάσει το κύρος το δικό του?Εκτός κι αν ο Κύρος μας δίνει συνέχεια πέναλτυ.:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...