dreaming123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ελπίζω!!! Όπως λέει και το σύνθημα φερτε μου λίγο για να πιωωωωωωωωωωω!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Από απαισιοδοξία άλλο τίποτα στον βάζελο.Ρε στηρίζουμε την ομάδα.Και μην τσιμπάτε μερικοί που στο 2ερο ματσ της σεζόν μερικοί οπαδοί και εφημερίδες έχουν βγάλει την ομάδα προβληματική. Με τον πανθρακικό παίξαμε όπως άξιζε να παίξουμε.Το ίδιο θα παίξουμε και με την ΙΝΤΕΡ? Εγώ δεν θα βασιζόμουνα στον Νίνη.Είναι άδικο να περιμένεις από 18 χρονώ παιδί να πάρει το κέντρο του παναθηναικού στην πλάτη του και αυτό ας το σκεφτούν καλά μερικοί όταν μετά απο μερικές κακές εμφανίσεις θα προχωρήσουν στην αποκαθήλωση Τώρα για την άμυνα.Έιχε πει ο προπονητής πως αν οι αντίπαλοι παίζουν με ένα επιθετικό άντε να βάλει και αυτός 2 αμυντικούς.Εγώ περιμένω πιο πολλή αμυντική κίνηση στο κέντρο δεδομένου πως τους βλέπω λίγο χαλαρούς και δεν πέφτουν να φάνε την μπάλα. Αλλά κακά τα ψέματα,νέος προπονητής, νέα διοίκηση, νέοι παίκτες θέλει και λίγο ρεγουλάρισμα το πράγμα. Ας δούμε τι θα κάνει διοικητικά ο Πατέρας.Εγώ αυτό θεωρώ πιο σηματνικό.Γιατί σε διαφορά πόντων με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα χανόταν για 1-2 παιχνίδια.Αγωνιστικά δλδ δεν είμασταν στον πάτο (με εξαιρέσεις).Άρα οι λεπτομέρειες παίχτηκαν αλλού.Γιατί ο Τζίγγερ πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι.Από όσο ξέρω καλό παιδί αλλά από διοίκηση και σχέσεις με του ανθρώπους 0.Ο Σωκράτης μια χαρά τον είχε.Και για να κλείσω θα ρωτήσω πόσοι πιστεύετε εδώ πως αν ο Σωκράτης αποχωρούσε και αναλάμβανε ο Πέτρος θα έπαιρνε τόσα πρωταθλήματα ο γαύρος? Όσο για τον Τεν Κάτε , φαίνεται δυναμικός και μυαλωμένος και οι δηλώσεις του κάθε άλλο παρά τυπικές είναι και δείχνουν άτομο με αυτοπεποίθηση.Δεν ξέρω πως θα τα πάει με τους ποδοσφαιριστές όμοως γιατί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ,με ελάχιστες εξαιρέσεις που έκαναν καριέρα και γιαυτό το λόγο, είναι σαν 16χρονα με λεφτά.Μπουζούκια και μόστρα.Αλλά ήδη τώρα πολλές εφημερίδες τον υποσκάπτουν και στην πρώτη ήττα ή ισοπαλία με έναν υποδεέστερο αντίπαλο θα τον αρχίσουν.Τώρα θα το μάθουμε?Διαβάστε εκείνη την μέρα ένα Χελάκη και θα καταλάβετε.Ο προπονητής και ο προπονητής θα λέει.Και όχι μόνο αυτός. Από ποδοσφαιριστές τώρα,ναι.Μπορούσαμε να πάρουμε ένα μπακ καλό.Αν δεν είχε τσακωθεί ο τζίγκερ με τους μισούς έλληνες που έχουν περάσει από τον Παναθηναικό θα είχαμε και την επιλογή του Κυριακου.Κατά τα άλλα έχουμε καλό ροστερ με μεγάλο βάθος πάγκου ειδικά στο κέντρο.Περιμένουμε απλά να δέσουν λίγο καλύτερα.Και όλσο για το ματσ με ΙΝΤΕΡ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Οτι σου έλεγα πριν 2 μήνες μου τα λες τώρα. Οπως εσύ βγάζεις χολή έτσι και εγώ στηρίζω την ομάδα. Ακριβώς αυτό. Εγώ δεν τον ήξερα τον Γκόντζο. Μόνο ακουστά από εσάς και από διάφορα σχόλια που γίνονταν σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές. Όταν λοιπόν με ρώτησες "Τι τον έχεις τον Γκόντζο" άρχισα να τον ακούω στον SuperSport fm. Δεν βρήκα κάτι κοινό μαζί του. Απεναντίας βρίσκω τις απόψεις σου να ταυτίζονται με τις δικές του. Και αυτός τα ίδια λέει, ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική, να περιμένουμε, και 5 να φάει από την Ιντερ δεν πειράζει και άλλα τέτοια. Εγώ ότι έλεγα πέρσι το λέω και τώρα. Φως στο τούνελ δεν βλέπω. Όταν δω θα βγάλω τα γυαλιά της αμφιβολίας θα αγκαλιάσω και θα στηρίξω την ομάδα ως πρέπει. Όχι πριν. Όχι μετά από τόση υπομονή.
jason_rethymno Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς ποιο κανάλι θα δείξει την Ανόρθωση στο Champions League?
dali13gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς ποιο κανάλι θα δείξει την Ανόρθωση στο Champions League? Ρώτα στο thread του Ολυμπιακού, εκεί ξέρουν.
konnak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς αυτό. Εγώ δεν τον ήξερα τον Γκόντζο. Μόνο ακουστά από εσάς και από διάφορα σχόλια που γίνονταν σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές. Όταν λοιπόν με ρώτησες "Τι τον έχεις τον Γκόντζο" άρχισα να τον ακούω στον SuperSport fm. Δεν βρήκα κάτι κοινό μαζί του. Απεναντίας βρίσκω τις απόψεις σου να ταυτίζονται με τις δικές του. Και αυτός τα ίδια λέει, ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική, να περιμένουμε, και 5 να φάει από την Ιντερ δεν πειράζει και άλλα τέτοια. Εγώ ότι έλεγα πέρσι το λέω και τώρα. Φως στο τούνελ δεν βλέπω. Όταν δω θα βγάλω τα γυαλιά της αμφιβολίας θα αγκαλιάσω και θα στηρίξω την ομάδα ως πρέπει. Όχι πριν. Όχι μετά από τόση υπομονή. +1. Έχω βαρεθεί το "μη μιλάς, φέτος στηρίζουμε την ομάδα". Κανένας οπαδός καμίας ομάδας δεν είναι καλύτερος φιμωμένος. Εδώ γκρινιάζουν οπαδοί ομάδων όπως η Ρεάλ και η Μάντσεστερ, δεν καταλαβαίνω πως μέσα σε ένα καλοκαίρι έχασα το δικαίωμα να ασκώ κριτική στην ομάδα μου, και κυρίως στις επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι. Δε με νοιάζει να δίνουν απλά χρήματα, και ο Τζίγγερ μια χαρά τα έσκασε στον Κονσεϊσάο και τον Μπίσκαν. Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορώ να σχολιάσω τις μαλακίες του Αντωνίου περί Μελίσση και 22 εκατομμυρίων. Γιατί όταν έλεγε ο Μήτσου για δύο Ριβάλντο τον κράζαμε και τώρα απαγορεύεται; Καταλαβαίνω ότι η ελπίδα φέτος είναι καθαρά η συμμετοχή νέων προσώπων στη διοίκηση - προφανώς υποστηρίζω τους νέους επενδυτές. Απλά θεωρώ ότι εμπιστεύτηκαν λάθος άτομα (π.χ. Αντωνίου) και αυτό φαίνεται στο φετινό τερατούργημα κατά το οποίο έχουμε 10 παίκτες στο κέντρο και πίσω (ειδικά) και μπροστά λειψανδρία.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ρε και να γίνει κανένα μαγικό την Τρίτη. Είμαι περίεργος να δω τα post εκεί γύρω στις 12 το βράδυ. Μπραβο στα παιδια και τους γ$%^με Δηλαδη τι θες να πουμε?Αυτο γενικα το "αν γινει αυτο να δω τι θα λετε" ειναι απλα αστειο σαν επιχειρημα. Οι γνωμες και οι προβλεψεις γινονται με βαση τα δεδομενα της στιγμης. Οποιος εχει γνωμη οτι "Μην φοβαστε, θα κερδισουμε γιατι πχ ο Καμπιασο ξυρισε το κεφαλι του και θα κανει παρτυ αποκει ο Νινης" πασο. Αλλα το "Μην φοβαστε, γιατι μπορει να κερδισουμε και να δω τι θα λετε" προφανως δεν ειναι αποψη
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Νικολας αρχιζει και σπερνει απο προετοιμασια...Ελα μωρη αρρωστια Ντρου EΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο Κωστακης σκεφτεται λεει να κοψει την Εθνικη. Αντε και ο Μητσος να τελειωνουμε με αυτη την παπαρια
andreaseto Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 EΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο Κωστακης σκεφτεται λεει να κοψει την Εθνικη. Αντε και ο Μητσος να τελειωνουμε με αυτη την παπαρια Από πότε η εθνική είναι παπαριά? Ίσα ίσα που θα έπρεπε να είσαι περήφανος που παίκτες του ΠΑΟ έχουν σημαντική συμβολή στην πορεία της εθνικής τα τελευταία χρόνια. Αν τελικά φύγει ο Τσαρτσαρής θα είναι σημαντική απώλεια για την εθνική ωστόσο δικαίωμά του είναι αν έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, οκ, πηρε τα μεταλλια η Εθνικη, οκ, χαρηκαμε, επειδη ομως δεν αντεχω παλι να δω τον Μητσο κομματια και τον Κωστα τραυματια και να μενω εκτος Φ4 σορρυ αλλα δεν πα να...η Εθνικη?Αν εσυ εισαι πρωτα Εθνικη δικαιωμα σου, εγω ειμαι Παναθηναικος, χαιρομαι για την συμβολη των παικτων μου στην Εθνικη, καλα περασαμε, να τελειωνει το πανηγυρακι ομως
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, οκ, πηρε τα μεταλλια η Εθνικη, οκ, χαρηκαμε, επειδη ομως δεν αντεχω παλι να δω τον Μητσο κομματια και τον Κωστα τραυματια και να μενω εκτος Φ4 σορρυ αλλα δεν πα να...η Εθνικη?Αν εσυ εισαι πρωτα Εθνικη δικαιωμα σου, εγω ειμαι Παναθηναικος, χαιρομαι για την συμβολη των παικτων μου στην Εθνικη, καλα περασαμε, να τελειωνει το πανηγυρακι ομως σε αυτό θα συμφωνήσω πάντως!
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα βγάζετε χολή και για την Εθνική; Από που κι ως που; Ντροπή ρε παιδιά. Και βάζω στοίχημα πως αν ο Γιαννάκης δεν είχε εμπλακεί με τον Ολυμπιακό δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την Εθνική. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε και την Εθνική οπαδικά ε τι να πω... Κρίμα...
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλος ένας γύρος της γνωστής συζήτησης εθνική-ΠΑΟ-Γιαννάκης ξεκινάει. Καλύτερα να έχουμε σωσμένο ένα αντίτυπο, να το κάνουμε ένα paste κάθε φορά. Ο Τσαρτσαρής είναι μικρός πάντως, κάτω από 30, έτσι δεν είναι;
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα βγάζετε χολή και για την Εθνική; Από που κι ως που; Ντροπή ρε παιδιά. Και βάζω στοίχημα πως αν ο Γιαννάκης δεν είχε εμπλακεί με τον Ολυμπιακό δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την Εθνική. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε και την Εθνική οπαδικά ε τι να πω... Κρίμα... Kαι περσυ πριν του Γιαννακη στον γαυρο τα ιδια ειπαμε, οποτε ακυρο το επιχειρημα Δεν βλεπω καμια Εθνικη οπαδικα. Ας πει το ιδιο και ο Ολυμπιακος(αν και ο Ολυμπιακος μεχρι φετος δεν ειχε προβλημα αφου δεν στηριζοταν σε Ελληνες και σε οσους στηριζοταν δεν ελιωναν με την Εθνικη 5 χρονια τωρα) Ολα τα παιδια του Παναθηναικου ειναι ηδη αναγνωρισμενα, δεν εχουν καμια αναγκη την Εθνικη, η Εθνικη τους εχει αναγκη. Ομως δεν ειναι μπαλα με τουρνουα ανα 2 χρονια και αν εχουμε παει. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ δεν κανουν διακοπες και τα 2 τελευταια χρονια ειχαμε προβλημαα κουρασης/τραυματισμων στην ομαδα. Ε, ας ξεκουραστουν και μια χρονια. Ωραια η Εθνικη, καλα γελασαμε, αλλα απο τον Παναθηναικο πληρωνονται, ας φροντισουν ως επαγγελματιες να ειναι φουλ απο την αρχη της χρονιας. Αλλιως ας τους πληρωνει η Εθνικη και ας παιζουν-αν δεχεται η ομαδα-για την καυλα τους στον Παναθηναικο
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 με πρόλαβε ο κάιζερ! το ζήτημα δεν είναι ο γιαννάκης, αλλά ότι ο μήτσος σέρνεται 2 χρόνια σχεδόν, λόγω της εθνικης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.