sodeli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια και πάλι γκρίνια. Firewalker πραγματικά no offence αλλά έλεος με αυτή τη photo που ποστάρεις μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χάσουμε-κερδίσουμε.
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια και πάλι γκρίνια. Firewalker πραγματικά no offence αλλά έλεος με αυτή τη photo που ποστάρεις μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χάσουμε-κερδίσουμε. τουλάχιστον είναι σταθερός πάντως συμφωνώ, υπομονή θέλει, τουλάχιστον δεν το πληρώνουμε στα άσχετα ματς και απελπιστούνε (το ντέρμπι ήταν κατάλληλο για σφαλιάρα)
catrina_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν ήτανε κουλοί αυτοί, δύο γκολ τα είχανε άνετα τόσες φάσεις για γκόλ που κάνανε.
gvaggis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια και πάλι γκρίνια. Ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή... Δεν είναι γκρίνια να παρατηρέις το προφανές. Δεν μίλησε κανείς για ομάδα που δεν μπορεί να δημιουργήσει,ούτε κ για ομάδα που δεν θα παίξει μπάλα σε κανα μήνα από τώρα.. Όποιος όμως δεν βλέπει τα αμυντικά προβλήματα, ή τυφλός είναι ή αυτό ήταν το πρώτο ματς ποδοσφαίρου που είδε στη ζωή του.. Αν ισχύει το πρώτο ζητώ συγνώμη. Αν ισχύει το δεύτερο να πληροφορήσω πως η δουλειά της άμυνας κ του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι να δημιουργούν ευκαιρίες για τους αντιπάλους.
johnnyestia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά για να φύγει το νοσηρό κλίμα από τον ΠΑΟ δεν έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση αλλά να αλλάξουν οι οπαδοί. Οκ, σήμερα ήταν το χειρότερό μας παιγνίδι γιατί μας λείψαν τα τρεξίματα κυρίως, ενώ το εύκολο λάθος στην άμυνα καραδοκεί. Οι γκρινιάριδες ξεχνάτε όμως ότι η μισή ενδεκάδα έπαιζε μεσοβδόμαδα αγώνες για τα προκριματικά του Π.Κ. , όπως και δεν λαμβάνετε υπόψη ότι το σκόρ ήταν 2-0 στο 30' με αγώνα C.L. σε 3 μέρες. Αν δηλαδή σφύραγε 1 από τα 2 πέναλτυ και άφηνε το offside του Σοουζα, με 5-0 πάλι θα γκρινιάζατε? Άλλη φορά να το ξέρουν οι παίχτες να κυνηγάνε να ρίχνουν εξάρες στους κατά τα άλλα συμπαθέστατους πουθενάδες του Πανθρακικού για να μην τρώγεστε με τα ρούχα σας.
Panahs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά για να φύγει το νοσηρό κλίμα από τον ΠΑΟ δεν έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση αλλά να αλλάξουν οι οπαδοί. Οκ, σήμερα ήταν το χειρότερό μας παιγνίδι γιατί μας λείψαν τα τρεξίματα κυρίως, ενώ το εύκολο λάθος στην άμυνα καραδοκεί. Οι γκρινιάριδες ξεχνάτε όμως ότι η μισή ενδεκάδα έπαιζε μεσοβδόμαδα αγώνες για τα προκριματικά του Π.Κ. , όπως και δεν λαμβάνετε υπόψη ότι το σκόρ ήταν 2-0 στο 30' με αγώνα C.L. σε 3 μέρες. Αν δηλαδή σφύραγε 1 από τα 2 πέναλτυ και άφηνε το offside του Σοουζα, με 5-0 πάλι θα γκρινιάζατε? Άλλη φορά να το ξέρουν οι παίχτες να κυνηγάνε να ρίχνουν εξάρες στους κατά τα άλλα συμπαθέστατους πουθενάδες του Πανθρακικού για να μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Δηλαδή είδες το ματς και δεν τρόμαξες με αυτά που κάνανε στην άμυνα? Και με δεδομένο ότι σε 3 μέρες δε θα είναι αυτοί οι χασογκόλιδες του Πανθρακικού στην επίθεση, αλλά Ιμπραϊμοβιτς κλπ....
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν τρόμε 3 και βάζουμε 4 στα @@ μου εγώ να κερδίζω θέλω και ας είναι και με 27-28. Υπάρχουν 10-15 αλέφαντοι εδώ αλλά οκ κάνουμε υπομονή. Εγώ τρίτη πάω γήπεδο και ας φάμε και 69 γκολ.Δεν με απασχολεί.Φέτος θα στηρίξω την ομάδα ακόμα και αν τερματίσει 5η.
johnnyestia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή είδες το ματς και δεν τρόμαξες με αυτά που κάνανε στην άμυνα? Και με δεδομένο ότι σε 3 μέρες δε θα είναι αυτοί οι χασογκόλιδες του Πανθρακικού στην επίθεση, αλλά Ιμπραϊμοβιτς κλπ.... Ποτέ δεν είπα ότι η άμυνα της ομάδας ήταν αξιόπιστη. Απλά μου φαίνεται αστείο να κάθομαι να κράζω τους πάντες για να περάσει η ώρα. Πέρυσι ας πούμε τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής άξιζαν κράξιμο για συγκριμένους λόγους. Την παρούσα χρονική στιγμή η γκρίνια ούτε νόημα έχει ούτε καλό κάνει.
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Firewalker πραγματικά no offence αλλά έλεος με αυτή τη photo που ποστάρεις μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χάσουμε-κερδίσουμε. Δηλαδή τι να έκανα κάθε φορά που κερδίζουμε να αλλάζω; Θα ζαλιστώ από τις κωλοτούμπες. Αφού το έχω πει ότι θεωρώ τον Τζίγκερ τον Βγενό και ιδιαίτερα τον Αντωνίου επικίνδυνους για την ομάδα λόγο άγνοιας του αθλήματος. Δεν έχει σχέση με το αν κερδίζουμε η όχι. johnyboy, μάλλον το αντίθετο θα γίνετε. Θα βάζουμε τρία και θα τρώμε 4. Και χθες άνετα τα τσιμπούσαμε τα 4. Μακάρι να κάνω λάθος. Αλλά αυτή η άμυνα μας είναι καμικάζι. Θα του πιάσει η αντιτρομοκρατική. Ρε μπας και τον Γκάμπριελ τον βάφτισαν μπακ; Μετά την πρόσληψη του Χανς Μπάκε (που είναι αυτός; ) υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πάω ποτέ ξανά στο γήπεδο αν δεν γίνουν σωστές κινήσεις. Μέχρι τώρα μία σωστή κίνηση ακυρώνετε από δύο λάθος.
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το ξανά λέω ακόμα μία. Ακόμα και αν τρόμε 4 και βάζουμε 3 να χάσουμε το πρωτάθλημα να τερματίσουμε 5-6 να φάμε 50 γκολ στο C.L Εγώ θα στηρίξω την ομάδα.
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 johnyboy, τον Γκόντζο τι τον έχεις; Και αυτός τα ίδια έλεγε προχθές.
dreaming123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παίδες και εγω στηρίζω την ομάδα μεχρι αηδίας ειδικά φέτος που επανήλθε η αρρωστια με την ομάδα(κάθε χρόνο λέω χαλαρά χαλάρα αλλά δεν) αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε οτι έχουμε τραγική άμυνα και τέρμα κάτι στο οποιο τα παλιά χρόνια ήμασταν δυνατοι και για αυτο πηγαίναμε και καλά στην Ευρώπη ξεκινάγαμε με το <σίγουρο> 0 παθητικό. Τωρα απο την στιγμή που με τον πανθρακικο τους δίνουμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες δεν πρέπει να ήμαστε ανήσυχοι τι θα γίνει στο τσάμπιονς λιγκ? Ελλάδα κα΄τι θα κάνουμε αλλά ευρώπη? Κρίμα που δώσανε χρήματα φετος έχουνε την ολικη στηρίξη μας κα ιδεν έδωσαν κάτι παραπάνω για 2 καλούς αμυντικούς και τερματοφύλακα και γιατι η ομάδα έχει σαν βάση έναν καλό τερματοφύλακα όπως θυμάμαι Σαργκάνη,Βάντζικ,Νικοπολιδή σου έμπνεαν μια σιγουρια... Τωρα με τον Γκαλίνοβιτς όχι μόνο δεν έχεις σιγουρια αλλά σε κάθε φάση κάνεις τον σταυρό σου. Τα μπάκ?Απο Γιούρκα σε Βύντρα?Εντάξει καλώς ήταν στο Πανηλειακό αλλά .... Ο Γκούμας πόσο να αντέξει?Και ποιος θα πιάνει γρήγορους αμυντικούς?Ο Γκούμας η ο Σαριέγκι? Μόνο κέντρο είμαστε πολύ καλοι... Επίθεση ωραίος παίχτης ο Ρουκάβινα μακάρι να πιάσει στον Παναθηναικό και ευτυχώς μεχρι στιγμής βάζει γκόλ ο Σοουζα έστω και έτσι ειναι δυναμικός παίχτης... Τον Σαλπιγγίδη φοβάμαι μην τον <κάψει> αυτη η θέση. Έπρεπε να πάρει και τον Αιμαρ εφόσον τον είχαμε σιγουρο?Τωρα σε κάποια δύσκολη στιγμη στιγμή δεν έχουμε κάποιον πάιχτη με <φαντασια> να ξεκολλήσει την ομάδα και να ανέβει σε κάποια δυσκολη στιγμή... Παλιά είχαμε έναν μπορέλι,έναν μίκλαντ σου έκαναν μια 2-3 φάσεις ωραίες έμπαινε ένα δυο γκολ τώρα ποιος θα τις κάνει?Καλός ο Νίνης μπορεί να κάνει κα΄τι αλλά δεν είναι τέτοιου είδος παίχτης θα κάνει την σφήνα του θα κάνει την ωραία σέντρα του αλλά δεν έχει την ντρίμπλα σε μικρό χώρο και να <μπουκάρει> στη περιοχή ο Νίνης ταιριάζει ποιο πολύ στο άκρο να κάνει το μπάσιμο στην περιοχή η να κάνει μια καλή σέντρα... Όλο απο σέντρες προσπαθούμε έχουμε καλά αμυντικά χάφ Ζιλμπέρτο,Μάτος,Σιμάο? αλλά απο δημιουργία?Ο Καραγκούνης?Καλός είναι για να κερδίσει κανα φάουλ αλλά και πάλι ποιος θα το χτυπήσει?Ο Ιβανσιτς(αλήθεια έχει βάλει πάνω απο 3γκολ με φάουλ)?η ο Σαλπιγγίδης με το δυνατό σουτ? Άντε παιδες μακάρι να πάνε όλα καλά να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και όλα μπορούν να γίνουν!!! Μην ξεχνάμε Ελλάς Ευρώπη Παναθηναικός!!!
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 έλα ρε firewalker, μια ελπίδα εχει ο άνθρωπος και λογική στηρίζω για να βοηθήσω την ομάδα, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 johnyboy, τον Γκόντζο τι τον έχεις; Και αυτός τα ίδια έλεγε προχθές. Οτι σου έλεγα πριν 2 μήνες μου τα λες τώρα. Οπως εσύ βγάζεις χολή έτσι και εγώ στηρίζω την ομάδα.
dali13gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ρε και να γίνει κανένα μαγικό την Τρίτη. Είμαι περίεργος να δω τα post εκεί γύρω στις 12 το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.