Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά, γιατί έχω γράψει άπειρα πράγματα. Και ΟΛΑ εναντίον του Ολυμπιακού. Από το πρώτο μέχρι το... δεύτερο. Τέλος πάντων, αυτό που μου τη σπάει περισσότερο στη σημερινή κοινωνία, είναι ότι το να πει κανείς και κανένα "συγγνώμη, έκανα λάθος" θα του πέσουν τα μούτρα πια.
Panahs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μπατίστ: «Θα ήθελα να αποκτήσω το ελληνικό διαβατήριο γιατί είμαι έξι χρόνια στην Ελλάδα και απʼ όσο ξέρω μπορώ να το κάνω. Το να βγάλω βουλγαρικό διαβατήριο αποτελεί δεύτερη επιλογή για μένα. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω για την Εθνική. Ξέρω τα παιδιά, όπως κι αυτά του Ολυμπιακού. Το να προσθέτεις έναν παίκτη σαν κι εμένα στην Εθνική... δεν είναι κακό». http://www.gazzetta.gr/content/view/9762/6/
silverthan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ας γίνει Ελληνας, αλλά όχι και Εθνική... Να πάει φαντάρος πρώτα.
Snolly Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Να πάει φαντάρος πρώτα. χαχαχαχαχαχα. Ναι ενώ όλοι οι άλλοι πήγανε...
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Χάλια!!! Μαύρα χάλια. Όσοι πάτε την Τρίτη γήπεδο ετοιμαστείτε για πολλά γκολ. Η άμυνα είναι για τον @#%#$^%. Ο Γκάμπριελ μόνο για αμυντικός δεν κάνει.
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι υπερβολικός. Εγώ πιστεύω με μία μαζική προσευχή 100,000 ανθρώπων κάτι μπορεί να γίνει.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω την Τριτη θα παω δουλεια 3¨30 για να φυγω 11"30, οποιος θελει χαριζω διαρκειας. Ο Ιμπραημοβιτς εβαλε τεμπσιρι στην μυτογκα και ερχεται Παιζουμε πιο αργα απο Επιταφειο, ο Λεβ Γιασιν νεκρος ειναι καλυτερος του Γκαλινοβιτς, ο 34χρονος Γκουμας οχι απλα ειναι ο καλυτερος αμυντικος μας αλλα ειναι ο ΜΟΝΟΣ υποφερτος αμυντικος μας, εχουμε 3 δεξια μπακ και ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ και οι 3 να παιξουν βασικοι, το αορατο τειχος πρεπει να ειναι πολυ αορατο γιατι εγω δεν το εχω δει μεχρι τωρα, ο Σοουζα παιζει πολυ καλα τον ρολο του αλλα μονο αυτον(πχ δεν εχει ΚΑΜΙΑ δυναοτητα να βγει μπροστα, τι πραγμα ειναι αθτο?2 παραλληλες εβγαλε ο Σαλπι και αυτος ακινητος) και μονο ο Νινης με τον Σαλπι και τον Γκουμα δικαιολογησαν τον μισθο του Στα αρνητικα βαλτε τους πολυ καλους μας φιλους τους συνδεσμους που αφου διωξαμε ολοι μαζι τον Τζιγγερ δεν μπορεσαν να γεμησουν 2 θυρες με αποτελεσμα πανω τα διαρκειας να εχουν κοσμο και να μην εχουν οι ογρανωμενοι Θα εχει πολλα γελια και κλαματα την Τριτη
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και ένα θετικό πάντως: όλοι οι αγώνες μας στο Champions League θα είναι στάνταρ over!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και ένα θετικό πάντως: όλοι οι αγώνες μας στο Champions League θα είναι στάνταρ over! over our dead body θα ειναι... Προσπαθω να καταλαβω την υπαρξει 7 παικτων σε 3 θεσεις και ομως να μην χωραει εκεινος ο Αιμαρ μωρε αλλα να χωραει ο Καραγκουνης, οπως και τα 25Μ για μεταγραφες και να μην περνουμε ΕΝΑ σεντερ μπακ της προκοπης. Δηλαδη τι να λεμε, ενα πειραμε και τον βαλαμε δεξια...Ε ρε γλεντια
gvaggis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Σιμάο σε ρόλο σεντερ μπακ είναι ένα πείραμα που μάλλον δεν μπορεί να γίνει ΟΥΤΕ με τον Πανθρακικό.. Θέλω τον Τζόρβα μέσα..ΤΩΡΑ...όχι τωρα...ΤΩΡΑ! Δε με νοιάζει πως θα παίξει... ο κροάτης δεν παλεύεται πλέον.. ο ποδοσφαιριστής Γκάμπριελ αρχίζει να μην έχει κ τόσο πλάκα πλέον.. Πίστευα πως θα ήταν ιδανική λύση για τέτοια παιχνιδάκια,ώστε να ανεβάζει όλη την επίθεση από τα δεξιά, αλλά τελικά....
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Φαντάζεσαι να μην είχαν ανανεώσει τον Γκούμα; Από τα παιχνίδια με τη Δυναμό περιμένω να τον βάλει να μην έχουμε δύο τρύπες στην άμυνα. Α, και κάτι άλλο. Τι είναι αυτό το πράμα που κάνει ο Σιμάο με τα χέρια; Προσποιήσεις ή πάρκινσον κούκλας*; * Ο όρος αναφέρεται στο κυμάτισμα χεριών που εξομοιώνει την κίνηση που θα κάνει μία κούκλα αν την κουνάς δεξιά-αριστερά.
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού είπαμε είχαμε ένα βλάκα και αντί να τον διώξουμε καταφέραμε να τον πολλαπλασιάσουμε.
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω την Τριτη θα παω δουλεια 3¨30 για να φυγω 11"30, οποιος θελει χαριζω διαρκειας. Αν μου δώσεις 50 ευρό το θέλω εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μου δώσεις 50 ευρό το θέλω εγώ. Εγώ δέχομαι και με 20 ευρώ. Αλλά θα πρέπει να κανονίσεις ταξί να έρθει να με πάρει από Λάρισα για να με πάει στο γήπεδο. Φυσικά θα το πληρώσεις εσύ και θα έχεις δώσει στον ταξιτζή το διαρκείας.
Panahs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Το ματς ήταν τρομακτικό... Η ομάδα δείχνει πολύ αδούλευτη, γιατί? Επίσης, γιατί δε βάζει τον Ρουκάβινα βασικό? Το παλικαράκι ξέρει πολλή μπάλα. Μόνο θα μου πετάξει 11άδα στην Ίντερ με Καραγκούνη μέσα (Θεέ μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.