MiltoZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παπαριές λέει και η ανδημοσίευση. Λες και η διοίκηση του Παναθηναικού δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Είναι υπεράνω! Οι διοικήσεις μπορούν να λένε ότι θέλουν και τα πρωτοσέλιδα να γράφουν ότι γουστάρουν. Από εκεί και πέρα ότι καταλαβαίνει ο καθένας, είτε είναι στην ιχθυόσκαλα είτε στο μέγαρο μουσικής.
Panahs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για να επανέλθουμε στο θέμα, αν και βαμμένος ο τύπος, βρίσκω αυτά που λέει αρκετά σωστά (ενώ έχω παρατηρήσει ότι είναι ο πιο αντικειμενικός από τους υπόλοιπους 3 βαμμένους -τον κόκκινο, τον κίτρινο και τον μαύρο- του site). Στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός και η κάθε άλλη ομάδα μπορεί να ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλες, όμως στις εριστικές δηλώσεις νομίζω ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι κι εδώ πρωταθλήτρια. Τέτοιο κόμπλεξ και κακοήθεια εκ μέρους πρωταθλήτριας ομάδας, είναι αδικαιολόγητες. Βρείτε μου αντίστοιχου μεγέθους δηλώσεις άλλων διοικήσεων και θα το παραδεχτώ.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για να επανέλθουμε στο θέμα, αν και βαμμένος ο τύπος, βρίσκω αυτά που λέει αρκετά σωστά (ενώ έχω παρατηρήσει ότι είναι ο πιο αντικειμενικός από τους υπόλοιπους 3 βαμμένους -τον κόκκινο, τον κίτρινο και τον μαύρο- του site). Στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός και η κάθε άλλη ομάδα μπορεί να ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλες, όμως στις εριστικές δηλώσεις νομίζω ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι κι εδώ πρωταθλήτρια. Τέτοιο κόμπλεξ και κακοήθεια εκ μέρους πρωταθλήτριας ομάδας, είναι αδικαιολόγητες. Βρείτε μου αντίστοιχου μεγέθους δηλώσεις άλλων διοικήσεων και θα το παραδεχτώ. Δυο στοιχεια Μετα απο τοσο καιρο που εκλεισαν οι μεταγραφες ΤΩΡΑ το βγαλανε?Δηλαδη αν ηταν αληθεια δεν θα κοιταγαν να εκμεταλλευτουν τον ντορο "Κοιτα τι μαγκες που ημαστε"??Αλλα απο τοτε εγινε της Ανορθωσης και αρα θελει ανοριωση και το γαυρικο φρονημα Δευτερον, ειδικα για τον Ντιογο, εαν σερνοταν στο 1ο ματς(πανευκολο για νεοφερμενο παικτη, οσο παικταρας και να ειναι) θα εκανε τις δηλωσεις αυτες?Επισης, αλλο Αστερας μεσα, αλλο Ξανθη εξω(Δοξα τω Θεω, μια φορα να την παιξετε νωρις εξω, οχι σαν τις αλλες φορες με τα 1-5) και επειδη δεν ξερεις μηπως μας πουνε και μαλακες μετα την Ξανθη για τον Ντιογο, ας το πουμε τωρα που το προλαβαινουμε Τελος, ας προσπαθησω να καταλαβω. Ο γαυρος ειναι μαγκας επειδη μετα την παρεμβαση του Παναθηναικου χρυσοπληρωσε τον Ντιογο και επισης αφου απερριψε τον Σιλβα, ο μανατζερ του Σιλβα τον προτινε στον Παναθηναικο πιο ακριβα!!(χμ, λογικο, ετσι λειτουργει η αγορα, οσο λιγοτερη η ζητηση τοσο ακριβοτερο το προιον, ναι, οντως)
Panahs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγο άσχετο, αλλά μιας και ο Παναθηναϊκός πέρασε και στο CL, ετοιμαστείτε να τον δείτε και εδώ επισήμως με τα αστεράκια στους ώμους... [gt]39859[/gt]
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 αφου απερριψε τον Σιλβα, ο μανατζερ του Σιλβα τον προτινε στον Παναθηναικο πιο ακριβα!!(χμ, λογικο, ετσι λειτουργει η αγορα, οσο λιγοτερη η ζητηση τοσο ακριβοτερο το προιον, ναι, οντως) Ε, μα ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Το όνειρο του κάθε παίχτη είναι να παίξει σ' αυτήν την υπερομάδα που λέγεται Ολυμπιακός. Οπότε δε ζητάνε πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να έχουν την τιμή να το κάνουν. Αλλά τώρα για τον ΠΑΟ δεν καιγόταν κιόλας, οπότε λέει "αν με θέλετε, πληρώστε με! Εγώ μόνο στην Ολυμπιακάρα πάω με λίγα χρήματα. Σε σας τους μάπες, μόνο με λεφτά έρχομαι". Λογικό.
dreaming123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 O Αλέφαντος τι λέει για όλα αυτα? χαχα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό είναι να προσέχουμε τις εκφράσεις μας, ιδίως τους χαρακτηρισμούς που απευθύνουμε σε άλλα μέλη.
cumulus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 O Xρυσικοπουλος δεν ειπε οτι πλησιασαν τον Αβρααμ Παπαδοπουλου πρωτα πριν ερθουν σε επαφη με τον Ηρακλη;Αυτο ειναι παρανομο για οσους δεν ξερουν αλλα εδω αυτα εινα ψιλα γραμματα.
MiltoZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 O Xρυσικοπουλος δεν ειπε οτι πλησιασαν τον Αβρααμ Παπαδοπουλου πρωτα πριν ερθουν σε επαφη με τον Ηρακλη;Αυτο ειναι παρανομο για οσους δεν ξερουν αλλα εδω αυτα εινα ψιλα γραμματα. Ο Αβραάμ ήταν στον Άρη και ο Χρυσικόπουλος το είπε αυτό για τον Χριστοδουλόπουλο που ήταν στον Παοκ. Την Θεσσαλονίκη την πέτυχες πάντως.
cumulus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Αβραάμ ήταν στον Άρη και ο Χρυσικόπουλος το είπε αυτό για τον Χριστοδουλόπουλο που ήταν στον Παοκ. Την Θεσσαλονίκη την πέτυχες πάντως. Την ομαδα εκανα λαθος.Ετσι γινεται αμα βιαζεσαι.Παντως εγω ακουσα οτι το ειπε για τον Παπαδοπουλο.Το θεμα παντως ειναι οτι ειναι παρανομο να πλησιαζεις παικτες που εχουν ακομα συμβολαιο.
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, οι επιτυχίες δεν αρκούν για να φύγουν τα συμπλέγματα. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, με 11/12 και συνέχεια Ch.L. έπρεπε να διοικείται με νοοτροπία... Σουηδού. Αντίθετα, εξακολουθεί να κάνει σαν επαρχιακό σωματείο Γ εθνικής. Αντίστοιχα, ο μπασκετικός ΠΑΟ, με ευρωπαϊκά, ελληνικά, τριηπειρωτικά τρόπαια έπρεπε να είναι ο πιο κεμπάρης απ' όλους. Αντίθετα, τα αδέρφια κάνουν γραφικότητες με βίντεο για τον Ελληνιάδη, δηλώσεις για καραγκιόζηδες, για σάρες μάρες και κακά συναπαντήματα κτλ. Και μιλάμε και στις 2 περιπτώσεις (Κόκκαλης, Γιαννακόπουλοι) για μεγαλοεπιχειρηματίες με εξουσία, που όλη η κοινωνία κάνει τούμπες μπροστά τους. Στο εξωτερικό, παράδειγμα είναι ο Μουρίνιο. Αν το έχεις το χούι, δυστυχώς μια ζωή τα ίδια χάλια θα κουβαλάς...
Erwdios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, μα ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Το όνειρο του κάθε παίχτη είναι να παίξει σ' αυτήν την υπερομάδα που λέγεται Ολυμπιακός. Οπότε δε ζητάνε πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να έχουν την τιμή να το κάνουν. Αλλά τώρα για τον ΠΑΟ δεν καιγόταν κιόλας, οπότε λέει "αν με θέλετε, πληρώστε με! Εγώ μόνο στην Ολυμπιακάρα πάω με λίγα χρήματα. Σε σας τους μάπες, μόνο με λεφτά έρχομαι". Λογικό. Κοίτα να δείς κάτι πράγματα. Πάλι υπέρ του Ολυμπιακού γράφει ο οπαδός της ΑΕΛ. Γράψε και κάτι εναντίον του, κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς κρυφογαύρος.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι,οκ, κατι πανω σε αυτο που γραφει εχεις να πεις ή απλα θα αρκεστεις στο να τον προμοταρεις ως κρυφοπαναθηναικο?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Άσε, η ταμπέλα του αντιολυμπιακάκια μου κόλλησε από το πρώτο δευτερόλεπτο που είπα κάτι ενάντια σ' αυτή την ιδέα ("you... blasphemer!"). Δε χρειάστηκε να περιμένουμε για δεύτερο. Και να σκεφτείς ότι δεν είπα καν κάτι ενάντια στον Ολυμπιακό. Αλλά βέβαια ότι θέλουμε διαβάζουμε. Εκτός βέβαια, αν θεωρείς κι εσύ ότι αυτά που ειπώθηκαν έχουν κάποια λογική. Προφανώς παρόλα αυτά δε φταίει η ομάδα για την αρλούμπα του καθενός. Αν βγει ένας της ΑΕΛ και λέει ότι φέτος θα πάρουμε 100% πρωτάθλημα, και εσύ γράψεις ότι λέει βλακείες, εγώ θα σε κατηγορήσω για αντιΑΕΛιστή; Έλεος πια! Έχετε και εσείς χαζούς οπαδούς όπως και εμείς και όλοι μας. Πάντως δεύτερη φορά που το κάνεις Erwdios, και δεύτερη φορά που πέφτεις παταγωδώς έξω. Καλύτερα να σταματήσεις. Δεν είναι σωστό.
Erwdios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι,οκ, κατι πανω σε αυτο που γραφει εχεις να πεις ή απλα θα αρκεστεις στο να τον προμοταρεις ως κρυφοπαναθηναικο? Έχω ήδη τοποθετηθεί εδώ επί του θέματος. Άσε, η ταμπέλα του αντιολυμπιακάκια μου κόλλησε από το πρώτο δευτερόλεπτο που είπα κάτι ενάντια σ' αυτή την ιδέα ("you... blasphemer!"). Δε χρειάστηκε να περιμένουμε για δεύτερο. Και να σκεφτείς ότι δεν είπα καν κάτι ενάντια στον Ολυμπιακό. Αλλά βέβαια ότι θέλουμε διαβάζουμε. Εκτός βέβαια, αν θεωρείς κι εσύ ότι αυτά που ειπώθηκαν έχουν κάποια λογική. Προφανώς παρόλα αυτά δε φταίει η ομάδα για την αρλούμπα του καθενός. Αν βγει ένας της ΑΕΛ και λέει ότι φέτος θα πάρουμε 100% πρωτάθλημα, και εσύ γράψεις ότι λέει βλακείες, εγώ θα σε κατηγορήσω για αντιΑΕΛιστή; Έλεος πια! Έχετε και εσείς χαζούς οπαδούς όπως και εμείς και όλοι μας. Πάντως δεύτερη φορά που το κάνεις Erwdios, και δεύτερη φορά που πέφτεις παταγωδώς έξω. Καλύτερα να σταματήσεις. Δεν είναι σωστό. Ρε συ, αυτό το απλό που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι μόνος σου περνάς προς τα έξω την εικόνα, όχι του αντιολυμπιακού, αλλά τουλάχιστον της απέχθειας πρός τον Ολυμπιακό. Δεν με ενδιαφέρει να σε χαρακτηρίσω αντιολυμπιακό, αλλά σε κάθε βλακεία που λέει γαύρος οπαδός είσαι επικριτικός και σε κάθε βλακεία που λέει αεκτζής η βάζελος είσαι ανύπαρκτος. Δεν σου τη λέω για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου, αλλά για τα μηνύματα στα οποία επιλέγεις να απαντάς. That's all. και -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.