Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γαμότο... Μια φορά δεν τον άκουσα το πρωί και έχασα σόου.

Χάρηκα που κάποιος τα έχωσε επιτέλους στον Δομάζο. Καλός και άγιος και στρατηγός και όλα τα συναφή. Αλλά ώρες ώρες ήταν πολύ εκνευριστικός.

Δεν είμαι υπερήφανος, αλλά δεν μετανιώνω...

Μη νομίσει κανείς ότι είναι ευχάριστο να έρχεσαι σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τον οποιονδήποτε στον «αέρα», πόσο μάλλον όταν αυτός ο άλλος λέγεται Μίμης Δομάζος και σέρνει πίσω του όνομα βαρύ σαν ιστορία. Δεν είμαι υπερήφανος που έφτασα στο σημείο να ανταλλάξω δημοσίως βαριές κουβέντες με έναν άνθρωπο που έκανε πολλούς από τη γενιά μου να γίνουν Παναθηναϊκοί.

Ειλικρινά, αν δεν είχα τις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων να με φρενάρουν, δεν ξέρω πού μπορεί να κατέληγε αυτή η συζήτηση. Την οποία συζήτηση δεν την χάρηκα καθόλου, αλλά δεν μετάνιωσα κιόλας που την έκανα, έστω και με τόση σφοδρότητα. Κακοφόρμισε αυτό το σπυρί και κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει.

Μακάρι, τουλάχιστον, κάτι να βγει από αυτήν την ιστορία και να πάψουμε να τρώμε τις σάρκες της ομάδας μας. Νισάφι πια, δεν πάει άλλο. Δεν έχω καμία διάθεση να μείνω στο επίπεδο της προσωπικής αντιπαράθεσης και με αφορμή όσα ειπώθηκαν χθες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, να πάρω τα καρφιά και να αρχίσω το σταύρωμα. Αφορμές δόθηκαν πολλές αλλά τις προσπερνάω. Ανοίγω το πλάνο και μιλάω γενικά.

Το κεφάλαιο της μιζέριας πρέπει να κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Δεν πάει άλλο, δε γίνεται να κάνουμε το επόμενο βήμα αν με την παραμικρή αφορμή ακροβολίζεται ο καθένας μας και αρχίζει να πυροβολεί κατά το δοκούν. Δεν αρνούμαι το δικαίωμα των παλαίμαχων να πουν και μια κουβέντα παραπάνω για την ομάδα που υπηρέτησαν. Μια κουβέντα όμως, όχι μονίμως χολή κι ανάθεμα (για ορισμένους). Δε γίνεται μερικοί να κρύβονται στα καλά και όταν έρχεται η στραβή, να ξετρυπώνουν και να ορμάνε με τα νύχια. Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα, ούτε τέλεια οικογένεια. Αμα θες, πάντα βρίσκεις ψεγάδια που λεκιάζουν την εικόνα. Δε λέω να χώνει ο άλλος το κεφάλι του στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο και να νομίζει ότι έτσι κρύβεται από την αλήθεια. Αν υπάρχουν στραβά, απ' αυτούς περιμένουμε να βγουν να τα πουν πρώτοι απ' όλους. Αλλά με σεβασμό απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο της, με μέτρο και με (ποδοσφαιρική) λογική.

Να λένε και τα καλά όπου πρέπει, όχι μόνο τα στραβά κι ανάποδα. Να είναι οι πρώτοι που να βάζουν πλάτη στην ομάδα στα δύσκολα, όχι να τρέχουν να της δώσουν άλλη μία και να τη στείλουν ακόμα παρακάτω, βάζοντας τα προσωπικά τους πάνω από το γενικότερο συμφέρον. Κι αν κάποια στιγμή δεν κάνει να μιλήσουν, να μη μιλήσουν. Να αφήσουν να κλείσει μια πληγή, όχι να βάζουν το δάκτυλο μέσα και να το γυρνάνε. Ειδικά αυτήν την προσπάθεια, πρέπει όλοι να τη στηρίξουν. Και λάθη θα γίνουν, και ήττες θα 'ρθουν, και ζόρια θα τραβήξουμε. Θα ακουστεί και μια κουβέντα παραπάνω, δε λέω. Αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε, όλοι καταλαβαίνουμε τα όρια που δεν πρέπει να περάσουμε, για να μη σκοτώνουμε καθημερινά αυτό που υποτίθεται αγαπάμε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμυντικό θα πάρουμε;

Δεν θα τολμούσαμε να το κάνουμε αυτό...

Όχι όταν όλη η Ευρώπη ανυπομονεί να δει με πόσους τρόπους θα καταφέρει ο Ζλάταν να περάσει το ΛουκάτοΒυντρα κ τον Χώσου Σαριέγκι..

Έχουν ήδη κρατήσει τις πρώτες θέσεις του τοπ 10 στα γκολ της πρώτης αγωνιστικής του Τσου-Λου κενές για την πάρτη μας.

Δημοσ.
Απάντησε ο Κοντός αν είναι υπάλληλος της ΠΑΕ;

Λογικά θα είπε αυτό που λέει πάντα. Ότι είναι υπάλληλος και τώρα τα παίρνει από όλους τους μετόχους.

Δημοσ.
Λογικά θα είπε αυτό που λέει πάντα. Ότι είναι υπάλληλος και τώρα τα παίρνει από όλους τους μετόχους.

Κοίταξε πώς έχουν τα πράγματα.

Ο Δομάζος πάντα (όπως και οι περισσότεροι μεγάλοι σε αξία και ηλικία ποδοσφαιριστές) είναι πρώτα με το Δομάζο και μετά με τον Παναθηναϊκό, λέει πολλά και διάφορα τα οποία είναι συχνά λάθος ή ασυναρτησίες.

Από εκεί και πέρα όμως, το να βγαίνει το κάθε τσουτσέκι και να λέει "είπε κάποιος Δομάζος", ε πάει κάπως πολύ. Ειδικά όταν το τσουτσέκι αυτό ανοίκει στο ΓΚΟ.ΜΕ.ΝΙ.ΚΟ. που έκανε ό,τι μπορεί να για κρατάει την ομάδα χαμηλά.

Δημοσ.
Κοίταξε πώς έχουν τα πράγματα.

Ο Δομάζος πάντα (όπως και οι περισσότεροι μεγάλοι σε αξία και ηλικία ποδοσφαιριστές) είναι πρώτα με το Δομάζο και μετά με τον Παναθηναϊκό, λέει πολλά και διάφορα τα οποία είναι συχνά λάθος ή ασυναρτησίες.

Από εκεί και πέρα όμως, το να βγαίνει το κάθε τσουτσέκι και να λέει "είπε κάποιος Δομάζος", ε πάει κάπως πολύ. Ειδικά όταν το τσουτσέκι αυτό ανοίκει στο ΓΚΟ.ΜΕ.ΝΙ.ΚΟ. που έκανε ό,τι μπορεί να για κρατάει την ομάδα χαμηλά.

Δεν είχε αναφερθεί απαξιωτικά στο πρόσωπο του Δομάζου. Σε αυτά που έλεγε ο Δομάζος αναφέρθηκε. Είπε απλώς ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις την δεδομένη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι. Είπε ότι ίσως πικράθηκε που δεν είναι στο Δ.Σ.

Επίσης νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο κάνετε λάθος.

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια πότε είναι;

Δημοσ.
Δεν είχε αναφερθεί απαξιωτικά στο πρόσωπο του Δομάζου. Σε αυτά που έλεγε ο Δομάζος αναφέρθηκε. Είπε απλώς ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις την δεδομένη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι. Είπε ότι ίσως πικράθηκε που δεν είναι στο Δ.Σ.

Επίσης νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο κάνετε λάθος.

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια πότε είναι;

Κάνουμε λάθος; Μου μιλάς στον πληθυντικό από σεβασμό;

Ο συγκεκριμένος είναι στην ίδια συνομωταξία με τους υπόλοιπους που μας λέγανε ότι το κακόμοιρο το παιδί το Λουκατοβύντρα δεν μπορεί να αποδόσει επειδή τον αγχώνει ο κόσμος. Και με αυτούς που τους βόλευε η πρότερη κατάσταση για να συνεχίζουν να πέφτουν τα φράγκα.

Δημοσ.

2 ασίστ και 1 γκολ ο Ίβανσιτς με τη Γαλλία. Στον Παναθηναϊκό όμως δε χωράει επειδή πρέπει να παίξει ο "έμπειρος" Καραγκούνης?

Δημοσ.

Και ο Καραγκούνης με την Πορτογαλλία πριν λίγο καιρό έριξε 2.... τι πάει να πει αυτό.

Οτι πρέπει να παίζει αριστερά ο Ιβ συμφωνώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...