adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 σημαινει να ξερει οτι αν δεν παρει πρωταθλημα την πρωτη χρονια εφυγε οτι οι αλλες οι ομαδες πλην Ολυμπιακου ΑΕΚ ειναι της πλακας και δεν επιτρεπεται να τρωει ουτε γκολ οτι ο προεδρος κανει οτι θελει .......................
Panahs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Και κάτι ακόμα. Ότι οι οπαδοί είναι ηλίθιοι... εντελώς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Επανέρχομαι λοιπόν και έχοντας ως αφετηρία τα...σεντόνια που άπλωσα στην προηγούμενη σελίδα, σας παρακαλώ να τους ρίξετε μια ματιά και συνεχίζω με τις εξής απορίες: Όλα αυτά τα σωστά που είπατε, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας; Θέλω να πω, μικρός δικτάτορας είναι αυτός ο ιδιοκτήτης της Χαρτς που έφερε για προπονητή τον τσάτσο του και άμα παραστραβώσει το πράγμα τον έχει έτοιμο για σουτ; Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας τα στησίματα και οι λαμογιές; Δηλαδή, στην Ιταλία δεν το ξέρουν το σπορ; Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας το γλύψιμο στην ιδιοκτησία; Λίγο σλουρπ σλουρπ πέφτει στον Laundry Master Αμπράμοβιτς από προπονητή και παίκτες της Τσέλσι; Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας να έχει ομάδες με οπαδούς ζόρικους ή [συμπληρώστε το επίθετο της αρεσκείας σας]; Δηλαδή, όπως ανέφερα σε προηγούμενο σεντόνι, τα χουλιγκάνια της Λάτσιο είναι καλά παιδιά; Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας να σε κράζουν όταν επί μήνες τάζεις λαγούς με πετραχείλια και στο κρίσιμο παιχνίδι κατεβάζεις ομάδα-παιδική χαρά; Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο της Ελλάδας, μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά; Τι κράξιμο έχει φάει ο Λαμπάρντ σε Τσέλσι και εθνική Αγγλίας επειδή έπεσε η απόδοσή του... Τι, τέλος πάντων, συμβαίνει στην Ελλάδα που δε συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, και απαιτείται ο προπονητής που θα έρθει να "γνωρίζει την Ελληνική Πραγματικότητα", σαν να λέμε ότι πρέπει να γνωρίζει βελονάκι και να σου βγάζει ένα ζευγάρι σοσονάκια σε κάθε ματς; Το είπα και πριν, το λέω και εδώ. Η φράση αυτή μου ακούγεται σαν μία από τις τραγικά πολλές ΚΟΥΦΙΕΣ και ΑΝΟΥΣΙΕΣ ατάκες που πιπιλάμε ασταμάτητα. Δηλαδή, ποια παράμετρο της Ελληνικής πραγματικότητας αγνοούσε ο Μπάκε και εμφάνισε η ομάδα του αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα; Τι θα μάθαινε σε 3 μήνες ή 3 χρόνια που δεν το ήξερε τώρα; Πώς να προπονεί;
crach13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 σημαινει να ξερει οτι αν δεν παρει πρωταθλημα την πρωτη χρονια εφυγε οτι οι αλλες οι ομαδες πλην Ολυμπιακου ΑΕΚ ειναι της πλακας και δεν επιτρεπεται να τρωει ουτε γκολ οτι ο προεδρος κανει οτι θελει ....................... Σωστος ο παιχτης!!
crach13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε Snoob οταν ερχεται ο Μπακε και ο καθε Μπακε δεν ξερει οτι αν δεν κερδισει τον ιωνικο και την καλλιθεα θα γινει της πουτανας.Αυτος ειναι ενας απο τους πολλους λογους που θελω να παρω προπονητη που να εχει ζησει το ελληνικο πρωταθλημα.Επισης δεν ξερει οτι την πρωτη χρονια (οπως εχουνε τωρα τα πραγματα στον ΠΑΟ) αν δεν καταφερει να παρει πρωταθλημα θα τα μαζεψει και θα φυγει με κλωτσιες!!
Kandinsky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δε νομίζω ότι απαγορεύεται να χάσει ο Μπάκε και ο κάθε Μπάκε απ' τον Ιωνικό, δεν ειναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Δε μπορεί όμως να δείχνει και τέτοια χάλια η ομάδα, να μη μπορούν ν' αλλάξουν ούτε πάσα! Και οσο νά'ναι, ο ίδιος δεν είπε ρε παιδιά "η πίστωση χρόνου ειναι χάσιμο χρόνου"? Τί συζητάμε λοιπόν?
talikra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Το έχω πει και σε άλλο post το λέω και τώρα ώστε να ηρεμίσω τους αγαπημένους μου φίλους βάζελους, Αφήστε να ασχοληθεί η οικογέννεια σοβαρά με την ομάδα και εμείς εδώ είμαστε να καταναλώσουμε τον πολίτυμο μας χρόνο και να σχολιάσουμε-κρίνουμε διάφορες κινήσεις. Τώρα θα μου πείτε και πότε περιμένω να ασχοληθεί η οικογένεια σοβαρά εε η απάντηση είναι απλή όποτε σκεφτέι σοβαρά να δώσει την ΠΑΕ, προσωπική μου απάντηση ποτέ. Πάμε στην άλλη την οικογέννεια τώρα την τρελλάμένει; τι βόμβα αυτή με το βουγιανιτς λέτε να βγήκε σαπάκι ο delk ή απλά δεν μπορεί να πάιξει στον 1.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε Snoob οταν ερχεται ο Μπακε και ο καθε Μπακε δεν ξερει οτι αν δεν κερδισει τον ιωνικο και την καλλιθεα θα γινει της πουτανας.Αυτος ειναι ενας απο τους πολλους λογους που θελω να παρω προπονητη που να εχει ζησει το ελληνικο πρωταθλημα.Επισης δεν ξερει οτι την πρωτη χρονια (οπως εχουνε τωρα τα πραγματα στον ΠΑΟ) αν δεν καταφερει να παρει πρωταθλημα θα τα μαζεψει και θα φυγει με κλωτσιες!! Αν έχει κανείς απαίτηση να έρθει προπονητής και να ΕΓΓΥΗΘΕΙ ότι η συγκεκριμένη ομάδα (με τη φυσική κατάσταση, τους αυτοματισμούς και την ψυχολογία που ΔΕΝ διαθέτει) θα πάρει πρωτάθλημα, τότε από την πλευρά μου εγγυώμαι ότι θα είναι ένας ακόμη που έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη σειρά καραγκιόζηδων που έχει περάσει από τους αιώνιους. Άρα, αν αυτός που έρθει είναι σοβαρός, θα πει κάτσε να τους στρώσω φέτος, να αρχίσουν να παίζουν υποφερτή μπάλα, να κερδίζουν σχετικά άνετα τους θεωρητικά χειρότερους και να κοντράρουν γερά τους θεωρητικά μεγάλους και ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με δικές μου επιλογές στις μεταγραφές βλέπουμε. Αν είναι αστέρι, ίσως να το έχει καταφέρει και από Ιανουάριο, αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω. Πρέπει να αναρωτηθούμε αν, τελικά, το προηγούμενο πέρασμα από το Ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί θετικό ή αρνητικό στοιχείο. Γιατί, πολύ απλά, για να έχει περάσει προηγουμένως, πρέπει και να έχει φύγει (ή να τον έχουν φύγει) προηγουμένως. Αυτόματα, τίθεται το ερώτημα "γιατί;" Λογικές απαντήσεις: ή η διοίκηση ήταν αχάριστη και δεν εκτίμησε τη δουλειά που έκανε, ή ήταν άμπαλη και δεν τον καταλάβαινε, ή ήταν απλά ο τύπος μια υποφερτή μετριότητα και κάποια στιγμή τον αντικατέστησαν ελπίζοντας ότι θα φέρουν κάτι καλύτερο. Στην τελευταία περίπτωση, ΤΙΠΟΤΕ δε θα έχει αλλάξει. Μία πενηντάχρονη υποφερτή μετριότητα το 2000, 6 χρόνια μετά θα είναι απλά μία πενηνταεξάχρονη χρυσή μετριότητα. Στις προηγούμενες περιπτώσεις, ΤΙΠΟΤΑ δε μας εγγυάται ότι η αχάριστη ή/και άμπαλη διοίκηση δε θα αποδειχτεί εξίσου κοντόφθαλμη και τώρα. Γι' αυτό είπα και επαναλαμβάνω ότι έχω τη φρικτή υποψία ότι αυτά περί "γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας" είναι λόγια του αέρα. Το να έχει ο προπονητής συναίσθηση του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας που αναλαμβάνει, ΔΕΝ αποτελλεί ειδικό κριτήριο που ισχύει εδώ και όχι αλλού. Είναι κάτι απόλυτα λογικό και δεδομένο σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Αυτές οι αναφορές εμένα μάλλον με υποψιάζουν ότι επίκειται συνεργασία με Ανατολάκη/Ρότσα/Ζάετς ή -το καλύτερό μου γιατί ο άνθρωπος ήταν σόουμαν- Αλμπέρτο Μαλεζάνι ή, τέλος πάντων, κάτι τέτοιο. Αλήθεια, έχει ψάξει κανείς ποιοι άνθρωποι με κάποιο όνομα είναι ελεύθεροι αυτόν τον καιρό;
bujinkan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 λιπι και κουπερ απο ονοματα ειναι ελευθεροι αυτην την εποχη
Mika Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 talikra δεν ειμαστε βαζελοι, ειμαστε Παναθηναικοι
Σκύμνος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 λιπι και κουπερ απο ονοματα ειναι ελευθεροι αυτην την εποχη και μόλις έμαθαν ότι "χήρεψε" η θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, έρχονται τρέχοντας...
gvaggis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ελπίζω να έρθει το γρηγορότερο δυνατόν ο καινούργιος προπονήτής γιατί ένα από τα πιο βαρετά θέματα προς συζήτηση είναι η πασαρέλα ονομάτων... Αφήστε που τις πιο πολλές φόρές είμαστε κ εκτός τόπου κ χρόνου. κ προς θεού μη δίνετε βάση στις π@π@ριες που θα γράψουν πάλι οι εφημερίδες.. Εχω κ εγώ ένα μπάρμπα άνεργο προπονητή ξιφασκίας.Να μας τον προτείνω..;
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Nα κάνω μιά εκτίμηση όσον αφορά στον Μπάγεβιτς την απάντηση τού οποίου περιμένουν στον Παναθηναικό.Πιστεύω λοιπόν ότι θα απαντήσει θετικά καί το στηρίζω με τον εξής συλλογισμό.Η μόνη από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες στην οποία δεν έχει δουλέψει είναι ο ΠΑΟ.Επειδή λοιπόν έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η θέση τού ομοσπονδιακού προπονητή μελλοντικά,γιά να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο ώστε να γίνει θεωρητικά αποδεκτός απ όλους νομίζω πως θα πεί το ναί.Μετά με το χάλι πού έχει ο Ερυθρός Αστέρας δεν υπάρχει καί εκεί μέλλον στα Ευρωπαικά όνειρα(Εχει χάσει 2-0 στον πρώτο αγώνα από την Λίμπερετς).Στο πιό μακρινό μέλλον καί στην μετά Ρεχάγκελ εποχή τον βλέπω να κάθεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.Καί σε τελική ανάλυση νομίζω ότι πάντα καλόβλεπε τη θέση τού προπονητή στον Παναθηναικό απλώς τον τρόμαζαν καί ίσως ακόμη τον ενοχλούν οι αντιδράσεις πού υπάρχουν από μεγάλη μερίδα των πράσινων οπαδών. Σημειωτέον ότι ο Μπάγεβιτς είναι 'μανούλα' στο να τσιμπάει τα πρωταθλήματα πράγμα γιά το όποίο κυρίως στοχεύει ο Βαρδινιγιάννης.Χάλια ο Αστέρας στην Ευρώπη,πρώτος όμως στο πρωτάθλημα Σερβίας.Το χαρακτηριστικό δηλ τού προπονητή όσον αφορά γιά τα εντός συνόρων καλά κρατεί. Δεν ξέρω αν είμαι καλός προφήτης αλλά νομίζω ότι στέκουν όλα πού είπα. edit: Δεν ξέρω αν παίξει κάποιο ρόλο πού υπάρχουν ήδη Σέρβοι στο προπονητικό team Βέλιτς,Γιάνγιανιν.
ntountou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Nα κάνω μιά εκτίμηση όσον αφορά στον Μπάγεβιτς την απάντηση τού οποίου περιμένουν στον Παναθηναικό.Πιστεύω λοιπόν ότι θα απαντήσει θετικά......... ........Δεν ξέρω αν είμαι καλός προφήτης αλλά νομίζω ότι στέκουν όλα πού είπα. Μάλλον δεν είσαι τόσο καλός προφήτης http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/129524.html
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον δεν είσαι τόσο καλός προφήτης http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/129524.html Ξέρεις κάτι πού δεν ξέρω? Πάντως δεν το ξεκαθαρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.