antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 catrina, προσπαθώ να μην ασχοληθώ μαζί σου,το βλέπεις εδώ και ημέρες... Παρολαυτα, να σου πω, ότι με τα στραβά και τα άσχημα που βλέπουμε φέτος (βάλε μέσα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, μεταγραφές,προπονητη,αντωνιου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ), αυτό το οποίο εγώ υπερασπίζομαι, είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι το ίδιο που υπερασπιζόμουν όπως ξαναείπα, όταν χαλούσαμε πριν 15 χρόνια, 200εκατ για τον χούπμαν και 100εκατ για οτν παπαγιάννη, 70εκατ ανανέωση στον γεωργικόπουλο, πληρώναμε τον βολκώφ για να παίζει στο γάβρο, παίρναμε τον πάσπαλιε με "χαλασμένο" χέρι, είχαμε προπονητή τον πολίτη,κλπ κλπ.... Ταυτόχρονα, η διαιτησία μας πηδούσε, και ο οσφπ μας έπαιρνε! Αλλά η στήριξη, ήταν γιατί έβλεπες, ότι ΠΑΡ'ΟΛΑ τα λάθη, κάτι καλό θα έρθει μέσα από την προσπάθεια... Anyway, κάνε ότι γουστάρεις και εσύ και οι λοιποί γκρινιάρηδες. Αλλο πράγμα η κριτική, άλλο η γκρίνια! Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω, ότι είσαι από τους πιο γκρινιάρηδες οπαδούς που έχω γνωρίσει (αντε,βάλε και την κάτια που μας πρήζει τα ουμπαλα, και τον γκόντζο που είναι υπάλληλος )!
catrina_p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία. Αν δεν γουστάρεις την συζήτηση, μην απαντάς σε μένα και μην απαντάς σε όσους κατά εσέ γκρηνιάζουνε ( ενώ εσύ στα προηγούμενα post σου δεν γκρήνιαζες έτσι ? ). Τέσπα...αρκετά...
antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία.Αν δεν γουστάρεις την συζήτηση, μην απαντάς σε μένα και μην απαντάς σε όσους κατά εσέ γκρηνιάζουνε ( ενώ εσύ στα προηγούμενα post σου δεν γκρήνιαζες έτσι ? ). Τέσπα...αρκετά... Σου απάντησα ότι ναι,γκρίνιαξα, αλλά...ΤΕΛΟΣ! Φυσικά δε μου αρεσε ο παναθηναικός, γκρίνιαξα για αυτό, αλλά....ΤΕΛΟΣ! ΕΛΕΟΣ! και σου εξήγησα, σε αντιπαραβολή με το μπάσκετ του τότε, γιατί πρέπει να ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ από τη μιζέρια του παρελθόντος, και να στηρίξουμε το ποδόσφαιρο τώρα....
geovard Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πω πω! Τι είστε ρε σείς δεν παλεύεστε μερικοί. Από πότε απαγορεύεται να γρινιάξει κάποιος? Αυτό είναι το πρόβλημα antreaslam καί των λοιπών?Ότι γκρινιάζουμε? Δικαίωμά μας είναι.Αλλά δεν πρόκειται να υπάρχει άλλη ανοχή σε λάθος χειρισμούς.Όταν γιά χρόνια σε κερνάνε χολή ή αποκτάς ανοσία καί γίνεσαι ηλίθιος ή δεν αντέχεις καί πεθαίνεις. Έφτασε μιά ήττα γιά να αρχίσουμε τούς τσακωμούς.Από τη μιά εμέις οι γκρινιάρηδες καί από την άλλοι εσείς οι ψύχραιμοι. Εδώ καί χρόνια από την άλλη όχθη κάνει Χο χο χο ο Κόκκαλης καί σού έχουν φυτρώσει φτερά καί κέρατα καί μπορείς ακόμη να είσαι μεγαλόψυχος καί να τηρείς πιστά το θρησκευτικό νόμο Όταν σού δώσουν ένα χαστούκι γύρνα καί το άλλο μάγουλο να φας άλλο ένα.Να γίνεις έτσι ο ηλίθιος της παρέας. Είσαι η μοναδική ομάδα πού καλείται να σηκώσει τη σημαία της Ελλάδας στσ σαλόνια καί από την άλλη να μην μπορείς να κατακτήσεις το Ελληνικό κωλοπρωταθληματάκι.Να χάνεις από την ΑΕΚ πού κάποια Κυπριακή ομάδα ονόματι Ομόνοια της πήρε το σκαλπ. Καί ξαναλέω.Το θέμα είναι ότι γκρινιάζουμε?Όχι βέβαια.Αλλά δεν άκουσα καί μιά σοβαρή αιτιολόγηση από μέρους σας γιά το τι έφταιξε κατά τη γνώμη σας.Γιατί έχετε άποψη.Αλλιώς πάτε στο γήπεδο καί δεν ξέρετε τι βλέπετε. Μην αρπάζεστε λοιπόν όταν ένας συνομιλητής σας λέει καί καμμιά μλκα.Πείτε εσείς τα σωστά.Εξ άλλου τι ήθελε τόσα χρόνια ο Τζίγκερ?Διχόνοια μεταξύ των οπαδών καί να βγαίνει έτσι λάδι αυτός. Τι στο διάβολο μπουχτίσαμε από λοβανιστές Γκόντζους.Κάποτε θα κάνει κανείς ειλικρινά αυτοκριτική?Ελπίζω τώρα πού μπήκε ο Σαραβάκος στο κόλπο να μπορέσει να τα πεί έξω από τα δόντια αλλά φοβάμαι λόγω χαμηλού προφίλ καί υπερβολικής σεμνότητας κι αυτός δεν θα πιέσει αρκετά.
antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 geovard, απάντησα ήδη! Μετά το παιχνίδι έκανα και εγώ κριτική. Θεωρώ υπεύθυνο τον τεν κατε, και δευτερευόντως κάποιους παίχτες. Φυσικά, τεράστια ευθυνη φέρει η διοίκηση και ο αντωνίου, για τη μεταγραφή ΔΥΟ σεντερ μπακ αξιόπιστων! Πάμε στο παρασύνθημα? τό ότι ήμασταν χάλια, τό ότι παίξαμε χάλια, δε σημαίνει οτι θα βγάλουμε όλη την ομάδα χάλια, όπως προσπάθησαν καποιοι! Επίσης, σε μια νέα χρονιά, με τόσες σημαντικές αλλαγές, δε θα μιζεριασουμε επειδή ήρθε μια ήττα. αλλο η κριτκή, αλλο η μιζερια!!! και τη διαφορά την εξήγησα και παραπάνω στη μιζέρια που παρουσίασε η catrina.... 2 μηνυματα πιο πανω για την ακρίβεια...Εκεί έγκειται η επιχειρηματολογία που μου ζητάς....
catrina_p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μιζέρια ξε-μιζέρια, παλιά ή νέα νοοτροπία που λες... το θέμα είναι ένα: Μπάλα θα δούμε ? Όσο θετικά και αν προσπαθήσω να τα δω εγω δεν έχω ελπίδα πως θα παίξει επιτέλους ξανά αυτή η ομάδα μπάλα της προκοπής. Εσύ πιστεύεις πως στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα δούμε την ομάδα να παίζει ωραίο και για μια φορά στα 2000's επιθετικό ποδόσφαιρο δίχως γιόμες ?
antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μιζέρια ξε-μιζέρια, παλιά ή νέα νοοτροπία που λες... το θέμα είναι ένα:Μπάλα θα δούμε ? Όσο θετικά και αν προσπαθήσω να τα δω εγω δεν έχω ελπίδα πως θα παίξει επιτέλους ξανά αυτή η ομάδα μπάλα της προκοπής. Εσύ πιστεύεις πως στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα δούμε την ομάδα να παίζει ωραίο και για μια φορά στα 2000's επιθετικό ποδόσφαιρο δίχως γιόμες ? Η απάντηση είναι διπλή... 1α) ΝΑΙ 1β) Ακόμα και ΟΧΙ να φανεί, σου εξήγησα για ποιο λόγο θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα φέτος! Σού έδωσα το παράδειγμα, από το άθλημα που ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ πήρες "αφορμή" για να γράψεις την "κριτική" σου!Φαντάζομαι οτι το ξεπέρασες, γιατί καταλαβαίνεις πόσο πολύ ταιριάζει η σύγκριση με το ποδόσφαιρο,ε? ΚΑι ναι, έχει σημασία να μην είμαστε μίζεροι και κολλημένοι...
MiltoZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ας πω κι εγώ την άποψή μου, που τουλάχιστον δεν θα με κατηγορήσετε ότι γκρινιάζω. Για μένα αν φταίει κάποιος για κάτι, είναι οι διοικούντες που σκόρπισαν τόσα λεφτά αλλά δεν έδωσαν στην ομάδα αυτό που της έλειπε μπροστά για να κάνει το κάτι παραπάνω και την άφησαν με κενά πίσω. Η ομάδα είναι καινούργια και πρέπει να δώσετε χρόνο στον προπονητή για να δείτε τι θα μπορέσει να κάνει. Για την Ελλάδα υπάρχει αρκετά καλό υλικό. Ο Σόουζα είναι καλός παίκτης για μένα και θα βάλει αρκετά γκολ φέτος και θα βοηθήσει, όπως και ο Σαλπιγγίδης όταν το καταλάβει ο Τεν Κάτε και τον γυρίσει στην κανονική του θέση (καλύτερα να παίζει ο Νίνης ή ο Ρουκαβινα από εκεί). Και οι δύο όμως θέλουν στήριγμα μπροστά, ο ένας γιατί είναι βαρύς και ο άλλος γιατί είναι ελαφρύς, οπότε θα το γυρνάει συχνά σε σύστημα με 2 επιθετικούς ή θα λέει στον μεσοεπιθετικό να παίζει πιο κοντά στο φορ. Η άμυνα βγάζει μάτια ότι θα έχει πρόβλημα λόγω ατομικών ικανοτήτων. Και όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά στο Τσουλού εγώ θα έτρεμα αν κατέβαινα με κεντρικό δίδυμο Βύντρα Σαριέγκι και πλάγια μπακ Μουν Γκάμπριελ. Σε αυτό το επίπεδο όπως ξέρετε δεν αστειεύονται, και ακόμα και η Βέρντερ που δεν είναι τίποτα σπουδαίο δεν το χει σε τίποτα αν βρεθεί σε μέρα και σε βρει μπόσικο να σου κόψει ταρίφα. Αυτά.
catrina_p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή πιστεύεις πως αν η ομάδα ( ου μη γένειτω ) πατώσει φέτος, αλλά ταυτόχρονα οι φπαδοί την ακολουθούν παντού, και γεμίζουνε και το γήπεδο σε όλα τα εντός έδρας, θα κάνει τους διοικούντες να φτιάξουνε ομάδα που θα παίξει μπάλα του χρόνου ?
antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή πιστεύεις πως αν η ομάδα ( ου μη γένειτω ) πατώσει φέτος, αλλά ταυτόχρονα οι φπαδοί την ακολουθούν παντού, και γεμίζουνε και το γήπεδο σε όλα τα εντός έδρας, θα κάνει τους διοικούντες να φτιάξουνε ομάδα που θα παίξει μπάλα του χρόνου ? χμμμμ...Να σου αντιπαραθέσω κάτι άλλο.... Η διοίκηση του μπασκετ, καποτε, σπαταλούσε τα λεφτά της στο χούπμαν,τον παπαγιάννη,τον προβληματικό παιχταρα κόμαζετς, και σε πολλούς α΄κομα πραγματικά καλούς παίχτες... Ο κόσμος, τη στήριξε αυτή την ομάδα, γεμιζε το γήπεδο,και την υποστήριζε.... και.... Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.... Βρέθηκε η φόρμουλα, και η ομάδα αυτή, μεγαλούργησε! Λες να είναι τυχαίο?
Snolly Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι γιατί όπως λέει ο Αντρέας φαίνεται πως ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
geovard Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με τις τόσες αλλαγές προπονητών όλοι θα ζητούν πίστωση χρόνου.Καί μέχρι να καταλάβουν τι τούς γίνεται η ομάδα θα άγκομαχάει να προλάβει τον Ολυμπιακό γιά τον τίτλο. Καί οι έρημοι οι φίλαθλοι πότε θα δούν άσπρη μέρα?Θα μού πείτε ότι καί ο Ολυμπιακός αλλάζει προπονητές με την ίδια συχνότητα.Θα συμφωνήσω αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάνει καί καλύτερες μεταγραφές. Δεν έχετε καταλάβει ότι στον πρωταθλητισμό οι ομάδες δεν μπορούν να περιμένουν.Με αυτό το σκεπτικό είπα ότι οι μεταγραφές ήταν μόνο γιά τις εντυπώσεις.Καί φαίνεται πως ο Πατέρας απολαμβάνει το επικοινωνιακό παιχνίδι περισσότερο απ' ότι ο Τζίγκερ.(Κότερα, φανφάρες κ.λ.π) Θυμηθείτε τα πλάνα πενταετίας καί το δούλεμα Τζίγκερ -Μαλεζάνι.Λες καί θα γινόταν καμμιά εκτροπή τού..Αχελώου! Το μόνο ευχάριστο είναι ότι το νερό έχει μπεί στο αυλάκι καί επιτρέπεται η αισιοδοξία.
wizzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 [...] Λες καί θα γινόταν καμμιά εκτροπή τού..Αχελώου Κι όταν δίνω show, κάνω τον κόσμο να φωνάζει ΩΩΩΩΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! (άσχετο, αλλά ας ελαφρύνουμε λίγο την κουβέντα!) (άσχετο (2), ποιος θυμάται από ποιο τραγούδι είναι το στοιχάκι που κάνει ομοιοκαταληξία με το "Αχελώου"; ) (άσχετο (3), sorry Γιωργάρα, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.