geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για τον Ίβανσιτς μιας και είναι η αδυναμία μου όντας κι αυτός αριτστεροπόδαρος: Είναι πολύ καλός τεχνίτης, αλλά δεν είναι για ντέρμπυ εκτός έδρας. Δεν έχει τον απαραίτητο τσαμπουκά. Αν ήταν ΠΑΟ-ΑΕΚ το ματς και όχι το αντίθετο, μια χαρά θα ξεκινούσε. Θυμάσαι μήπως ποιός διέσυρε την ΑΕΚ στο 1-4 εκτός έδρας? Ο Αντρέας Ίβανσιτς πού πέτυχε καί γκολ! Καί μην δικαιολογείς τον Βύντρα σε άλλο μέρος τού μηνύματός σου.Ένας αμυντικός καλός δεν γυρνάει την πλάτη καί αφήνει πεδίο γιά σούτ.Αυτά μόνο στο ποδόσφαιρο αλάνας γίνονται.'Οχι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Το έχει κάνει αυτό πολλές φορές.Δεν τον πετάνε έξω τη στιγμή που ξοδεύουν τόσα λεφτά γιά να κάνουν ομάδα.Εγώ το είχα πεί από την αρχή.Μαύρη τρύπα θα είναι από το μέρος τού Λουκά ειδικά όταν θα έχει απέναντί του γρήγορους επιθετικούς καί έξυπνους.Καί πού είσαι ακόμη!Αν δεν τον πάρουν από εκεί θα δείς ζωντανο...στριπτήζ! Γιά άλλη μιά φορά ένας έξυπνος επιθετικός κορόιδεψε τον άμπαλο Βύντρα.Όσο παίζουν Βύντρες ο ΠΑΟ δεν θα είναι ποτέ μεγάλη ομάδα. Καταφέραμε χρόνια τώρα με τις διαμαρτυρίες μας να στείλουμε έξω Τζιώλη Μάντζιο.Τον Λουκά γιατί δεν τον στέλνουν σπίτι του?Κάποιος πέρυσι είχε πεί εδώ μήπως τον είχε ...γκόμενα ο Τζίγκερ! Γιά μιά φορά ελπίζω να είναι η μοναδική, ο Τεν Κάτε έχασε το ...τόπι. Μιά ερώτηση κρίσεως. Ποιοί θα παίξουν κεντρικοί αμυντικοί εναντίον της Ίντερ? Εδώ γελάμε!
nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λεφτά ξοδέψανε; Υπάρχει κάποιο link; Εγώ άκουσα ότι για τον Silva έδωσαν στην Άρσεναλ 1,5 εκατομύριο και για τους υπόλοιπους πολύ λιγότερα. Τι ισχύει τελικά; Αν βγάλουν στο σφυρί όλη την ενδεκάδα που ξεκίνησε με την ΑΕΚ πόσο θα πιάσουν; Εγώ εκτιμώ κάτω από 10 εκατομμύρια, όλοι μαζί. Και πολλοί θα μείνουν στα αζήτητα. Κάντε και μια σύγκριση με την παλιά αμυντική πεντάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Χένρικσεν, Κυριάκος.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αν η ομάδα δεν πάρει πάλι πρωτάθλημα τότε θα πρέπει να πούμε όλοι συγγνώμη στον Τζίγκερ γιά το πολύ βρίσιμο.Καί να αρχίσουμε να τα χώνουμε στούς πολυμετοχικούς.Τα μεγάλα λόγια τα χορτάσαμε χρόνια. Κλέιτον, Χριστ/πουλος, Μελίσσης πού βόσκουν? Λοιπόν ας αφήσουμε αυτά περί προπονητών της εξέδρας καί διάφορα.Καθένας έχει την άποψή του καί την εκφράζει.Έχει δικαίωμα να πεί καί βλακείες.Άλλο είναι το θέμα.Γιατί η ομάδα μας έχασε ένα ντέρμπυ στην πρεμιέρα ενώ όλα ήταν ευνοϊκά.Εκεί όποιος μπορεί ας απαντήσει.
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και πρωτάθλημα να μην πάρουμε εγώ θα στηρίξω την ομάδα ότι και να γίνει.Χάσαμε εχτές και μετά των αγώνα κανόνισα να κατέβω Αθήνα στο ματς με την Ιντερ.Το χειρότερο που κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να μιζεριάζουμε και να κλαίμε την μοίρα μας.Η ομάδα θέλει στήριξη. Απλά θυμηθείτε πόσα χρόνια ρίχνανε λεφτά τα αδέρφια στο μπάσκετ και πότε πήραν πρωτάθλημα.Δείτε πόσα ρίξανε οι Αγγελόπουλοι και δεν πήραν τίποτα. Θέλει υπομονή και στήριξη αυτή η νέα προσπάθεια.
axaxouxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και πρωτάθλημα να μην πάρουμε εγώ θα στηρίξω την ομάδα ότι και να γίνει.Χάσαμε εχτές και μετά των αγώνα κανόνισα να κατέβω Αθήνα στο ματς με την Ιντερ.Το χειρότερο που κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να μιζεριάζουμε και να κλαίμε την μοίρα μας.Η ομάδα θέλει στήριξη. Απλά θυμηθείτε πόσα χρόνια ρίχνανε λεφτά τα αδέρφια στο μπάσκετ και πότε πήραν πρωτάθλημα.Δείτε πόσα ρίξανε οι Αγγελόπουλοι και δεν πήραν τίποτα. Θέλει υπομονή και στήριξη αυτή η νέα προσπάθεια. + 10000000000000000000000000000000000000000 ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και μια τελευταία ερώτηση προς όλους όσους νιώθουν ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα: ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ? Ακούω προτάσεις.
geovard Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και μια τελευταία ερώτηση προς όλους όσους νιώθουν ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα: ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ? Ακούω προτάσεις. Τώρα περιμένουμε τι μπορούμε να κάνουμε? Υπάρχει χρόνος γιά μεταγραφές να πάρουν κανένα σοβαρό αμυντικό? Υπομονή καί αναμονή.Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να διαμαρτυρόμαστε.Ελπίζουμε ότι ήταν μιά κακή παρένθεση.Η ομάδα έχει τη στήριξή μας αλλά καί τυφλός να είσαι βλέπεις ότι στην άμυνα πρέπει να γίνουν αλλαγές.Περιμένω λοιπόν αφού ρωτάς να αρχίσει σιγά σιγά να εμπιστεύεται τον Τζόρβα με σκοπό να καθιερωθεί μιά καί θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής, καί να αγοράσουν ένα σπουδαίο παίχτη τουλάχιστον πού να παίξει αμέσως καί να καθοδηγήσει την άμυνα.Ζιβέ Ζιβέ αλλά Ζιβέ δεν είδαμε.Δεν έχουμε δίκιο μα φωνάζουμε?Εμείς τα βλέπαμε από πριν εκείνοι στραβοί ήταν? Έπειτα φαίνεται πως συνηθίσαμε τόσα χρόνια τη δεύτερη θέση καί φωνάζουμε όλοι όπως πάντα.Υπομονήηηη!
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οντως παλικαρια πολυ γκρινα... Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι παικτες υπαρχουν, η ομαδα ισως βρισκεται σε ρονταρισμα ακομα και δεν εχει δεσει οπως πρεπει.. Για τους αμυντικους, τα ειπε ενας φιλος πιο πανω.. Π.Χ. το λαθος του βυντρα στο γκολ ειναι μεγαλο, το θεμα ομως ειναι να μην φτανει ο παικτης εκει ελευθερος, επρεπε να τον ειχανε κλειδωσει τα χαφ. Τωρα, πιστευω ομως οτι εχουν γινει ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαθη.. Απο ολους... καταρχην η πολυμετοχικοτητα... ΜΟυ θυμησε γιανακοπουλους στα πρωτα τους βηματα.. λεφτα πεταμενα (μελισσης, κλευτον και ισως χριστο) τσιγκουνιες σε αλλα (ζιβε) και αποδεσμευσεις στα γρηγορα (ποσω χειροτερος ειναι ο μορις απο τον βυντρα??).. Μεγαλα φταιξιματα και ο τεν κατε.. Τι γινεται με τον ματο ρε παιδια???αυτο με τον σαλπιγγιδη δεξυ χαφ που το εχει δει?? Τοσος ντορος για τον ιβανσιτς μενει φευγει και τωρα τρωει παγκο... Παντως πιστευω οτι με υπομονη και επιμονη θα δουμε συντομα αποτελεσματα...
izerman76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΕΚτζης είμαι, οποτε δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος, αλλά διαφωνω σε αρκετά απο αυτα που λες. Οι αμυντικοί μας είναι ίσως οι χειρότεροι στην Ελλάδα όπως λες. Πρέπει να ξέρεις ότι μια ΟΜΑΔΑ αμύνεται και επιτίθεται συνολικά, σε όλα τα αθλήματα. Άμα γίνει η γκέλα λίγο πίσω από το κέντρο, τρέξτε ποδαράκια μου. Ο Βύντρα και ο... Καλιτζάκης έφταιγε που το σουτ του Εντίνιο απλά δεν πιανόταν... Τους χειρότερους αμυντικούς παγκοσμίως να έχεις, αν η αμυντική τακτική της ομάδας εφαρμόζεται άριστα από όλους τους παίχτες(αυτό είναι το "δέσιμο" της ομάδας που λένε οι εφημερίδες), τότε θα φαίνεται να έχει την καλύτερη άμυνα. Κάτι τέτοιο έγινε πέρσι, όταν η ομάδα ήταν άψογη αμυντικά σε όλο το πρωτάθλημα λόγω τακτικής και μόλις χάλασε αυτή η χημεία για διάφορους λόγους (από το ντεφορμάρισμα κάποιον παικτών μέχρι το ψυχολογικό δέσιμο μεταξύ τους και τις π@παριές του προπονητή) έκανε τις γκέλες στο τέλος και έχασε το πρωτάθλημα. Οπότε, να δεχτώ την άποψη ότι τα στόπερ δεν είναι καλοί παίχτες, αλλά το να κατηγορούνται αυτοί γιατί τρώει γκολ μια ομάδα, είναι υπερβολή. Ωραια. Ας δούμε τα 2 γκολ. Στο πρώτο δίνει κεφαλιά-πάσα ο Σαριέγκι στον Εντίνιο (1ο λάθος καθαρά ατομικό, καθώς πρέπει να ξέρει προς τα που διώχνει τη μπάλα ο στόπερ), ο Βύντρα ούτε βγαίνει πάνω στη μπάλα να τη κλέψει, ούτε κλείνει καλά το χώρο, αφήνοντας μεγάλο κενο στον Εντίνιο να σουτάρει. Οι χαφ τι να κάνουν, να είναι πίσω από τους 2 αμυντικούς για να καλύψουν τα λάθη τους; Η επίθεση απο γιόμα ξεκίνησε, δεν έγινε απο οργανωμένη επίθεση ώστε να φταίνε που δεν έκοψαν. Στο δεύτερο, είναι οι 2 στόπερ μόνοι τους με τον Εντίνιο - πήρε καλύτερη θέση απο΄τον Βύντρα, και ο Σαριέγκι έπεσε στη φάση χωρίς να διώξει τη μπάλα. Προφανώς δε λεω οτι ήταν πέναλτυ, αλλά αν πχ στη θέση του Βύντρα ήταν ο Κυργιάκος θα είχε την ίδια εξέλιξη η φάση; Πάμε στα μπακ. Ο Gabriel λένε ότι ξεχνιέται στην επίθεση και έχει πρόβλημα η ομάδα στις αντεπιθέσεις. Απόλυτα λάθος λογική. Και ο Roberto Carlos όλο στο κόρνερ ήτανε αλλά κάποτε ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ. Γιατί; Γιατί όταν βγαίνει ένας παίχτης μπρόστα, πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες περιστροφές(για να χρησιμοποιήσω έναν μπασκετικό όρο) ουτωσώστε να τον καλύψουν σε περίπτωση που χαθεί η μπάλα. Πάλι θέμα "δεσίματος" είναι. Δεν υπάρχει παίχτης που να αφήσει την θέση του μπακ και να προλάβει να γυρίσει αν χαθεί η μπάλα. Συμφωνώ, απλά ο Ρομπέρτο Κάρλός είχε τη δυνατότητα να αφήνει τέτοια κενά στην άμυνα γιατί η Ρεαλ σε έπιανε από το λαιμό, σε έπαιζε μονότερμα και δε τολμούσες να βγεις στην αντεπίθεση. Δε νομίζω να κάνει το ίδιο ο φετινός παναθηναϊκός; Για το ότι υπάρχει κενό φταίει είτε ο ένας απο τους 2 στόπερ που δε βγαίνει να καλύψει είτε ο αμυντικός χαφ. Άρα παλί θέμα παιχτών είναι, εκτός αν περιμένεις να μάθουν κινήσεις αλληλοκάλυψης τώρα ο Σαριέγκι ή ο Σίλβα. Πάμε στο κέντρο τώρα: Ο Σίλβα και ο Σιμάο ασχολούνται μόνο με το αμυντικό κομμάτι και δεν βγάζουν την μπάλα μπροστά λένε και έτσι είναι προς το παρών. Μόλις θα αρχίσει η ομάδα να παίζει όπως πρέπει τακτικά και όταν ο Σίλβα είναι έτοιμος, τότε θα συμμετέχει και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Σίλβα παίρνει παιχνίδια για να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού δεν έκανε προετοιμασία. Η φυσική κατάσταση και το φορμάρισμα έρχεται μέσα ΚΑΙ από τα παιχνίδια. Ο Σιμάο είναι μεγάλο ταλέντο ανασταλτικά που αν συνεχίσει έτσι θα φύγει σε 2 χρόνια. Και ο Μακελελέ με τον Γκατούζο μπάλα δεν ξέρουν, αλλά παίζουν εκεί που παίζουν. Ναι, αλλα δίπλα τους έχουν χαφ όπως ο Πίρλο ή ο Σέεντορφ ή ο Λάμπαρντ αντίστοιχα που μπορούσαν να φτιάξουν παιχνίδι, κι όχι έναν ίδιου στυλ παίχτη. Φτάνει πια με την μουρμούρα για τον Καραγκούνη. Στην ίντερ και στην Μπενφίκα μ@λάκες ήταν που τον πήραν στην ομάδα τους. Κι αυτοί άσχετοι είναι σαν τον Αντωνίου, δεν διαβάζουν λίγο Insomnia να ξεστραβωθούν. Ο Νίνης σωστά πρέπει να παίζει από την αρχή αλλά είναι τόσες οι επιλογές στο κέντρο που ο προπονητής έκρινε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Τον πήραν αλλά δεν τον κράτησαν, γιατί το παιχνίδι του φτάνει εως ενα επίπεδο, αν θες να παίξεις καλύτερη μπάλα δε μπορείς με τον Καραγκούνη. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, και φάνηκε πόσο λάθος επιλογή ήταν. Για τον Ίβανσιτς μιας και είναι η αδυναμία μου όντας κι αυτός αριτστεροπόδαρος: Είναι πολύ καλός τεχνίτης, αλλά δεν είναι για ντέρμπυ εκτός έδρας. Δεν έχει τον απαραίτητο τσαμπουκά. Αν ήταν ΠΑΟ-ΑΕΚ το ματς και όχι το αντίθετο, μια χαρά θα ξεκινούσε. Και μην ακούσω πάλι ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει επιθετικά παντού. Και η United μεγάλη ομάδα είναι, αλλά στα εκτός έδρας ντέρμπυ παίζει με αντεπιθέσεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως ο ΠΑΟ έπαιζε μονότερμα, δεν είναι λογικό να βάλεις τον ποιοτικότερο παίκτη σου (μαζί με Νίνη) πάνω απο 5 λεπτά; Σαλπιγγίδης: Μια χαρά θα τα πάει δεξιά αν συνεχίσει να τον βάζει εκεί ο Τεν Κάτε. Οι ακραίοι επιθετικοί σε τέτοιο σύστημα, συγκλίνουν στην περιοχή όταν η μπάλα παίζεται από την αντίθετη πλευρά. Έτσι έβαλε και 2 γκολ στα φιλικά ο Σαλπιγγίδης. Ποιά η λογική να έχεις 2 επιθετικούς στην περιοχή όταν είναι κλειστή η άμυνα; Για να μαζέψεις όλους του αμυντικούς στην περιοχή και να κάνουν αγκαλιές; Η κλειστή άμυνα ανοίγει με άπλωμα της επίθεσης πάνω στο γήπεδο για να δημιουργηθούν κενοί χώροι και να ρθουν παίχτες από το κέντρο και από την αντίθετη πλευρά για να τους εκμεταλλευτούν(βλέπε γκολ Ίβανσιτς και Σαλπιγγίδη με τους Γεωργιανούς). Όταν βλέπεις οτι τον έχει κλείσει καλά ο Χουανφραν, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να του αλλάξεις θέση (όπως έκανε με Σκοκο-Εντινιο λίγο πριν το 1-0 ο Δώνης). Και βγάζοντας τον 2ο επιθετικό από τη περιοχή, όταν τα χαφ σου δε πατάνε περιοχή, ουσιαστικά αποδυναμώνεις την επίθεση σου, δε δημιουργείς προυποθέσεις για κάτι καλό. Δεν μπορείς να λες ότι η διοίκηση ήξερε ότι έχει αγώνες προκριματικών και έπρεπε να φροντίσει να πάρει τους παίκτες εγκαίρως. Ούτε μόνη της αγόραζε, ούτε έπρεπε να μοιράζει λεφτά επειδή υπάρχουν. Γίνονται διαπραγματεύσεις. Ο Ζιβέ ήθελε λέει 200 χιλ επιπλέον. Άμα τα δώσεις γιατί τον χρειάζεσαι, τότε φαίνεσαι αδύναμος σαν σύλλογος. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Βλέπε Ολυμπιακό και Ντιόγκο. Αδύναμος σα σύλλογος φαίνεσαι αν γνωρίζεις οτι έχεις αμυντικό και δεν έχεις βρει δεύτερη εναλλακτική αν αρνηθεί ο Ζιβε. Και φαίνεσαι κορόιδο σαν σύλλογο αν τσιγκουνεύεσαι 200.000 για Ζιβε και δίνεις 2 εκ. για Μελίση. Αnyway, ακομη κι έτσι, καλύτερα απο εμας παίξατε χθες, απλά στο πρωτο παιχνίδι που στράβωσε για εσας φάνηκαν αρκετά χτυπητά τα λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας σας. Αντίστοιχα και για μας ακόμη και εμ τη νίκη φάνηκαν τα τεράστια κενα στο κέντρο (όσο κι αν εκθειάζουν τον Πλιάτσικα οι δημοσιογράφοι είναι πολύ μέτριος παίχτης, όπως και ο Ρίκκα), ενώ το 4-3-3 μας κάνει ανύπαρκτους επιθετικά (αφου δε κάναμε φάση από οργανωμένη επίθεση).
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι απορίας άξιο πως με την πρώτη στραβή οι πρώτοι που πέσανε να ρίξουν χολή είναι οι "φίλαθλοι" του Παναθηναϊκού. Αν και είναι το πιο ανησυχητικό για όλα, το προσπερνώ. Οι ΑΕΚτζίδες από την άλλη, παρ΄ότι σε σχέση με πέρισυ συνεχίζει ο μισός κορμός, παρ'ότι έφυγε ο Ριβάλντο όπως έφυγε (αν και για μένα είναι ευχή αυτό και όχι κατάρα) και παρ'ότι αποκλείστηκε από την Ομόνοια λίγες μέρες πριν, πήγαν στο γήπεδο με διάθεση να εμψυχώσουν την ομάδα και όχι να γιουχάρουν. Και φυσικά η -μη αναμενόμενη- νίκη ναι μεν τους έδωσε χαρά αλλά δεν τους έριξε στάχτη στα μάτια. Το μόνο που έχω να πώ είναι μπράβο. Ακούγονται πολλά για το ανύπαρκτο κέντρο του Παναθηναϊκού, γκρίνιες για τον Ζιλμπέρτο κτλ. Αυτό το ανύπαρκτο κέντρο είχε κατοχή 57% σε όλο τον αγώνα. Επίσης φρόντισε ώστε η ΑΕΚ να κάνει οργανωμένες επιθέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν δημιούργησε λέει το κέντρο προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Φαίνεται καλομάθατε από την μπαλάρα στο Euro και ξεχάσατε πως στο 80% των ντέρμπι της Ελλάδας γίνεται σε όλο το ματς μιση ευκαιρία και αν. Το θέμα βέβαια με τα σέντερ μπακ προφανώς και υφίσταται. Οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί και οι Αεκτζίδες δεν είναι τόσο απαισιόδοξοι για την εικόνα του Παναθηναϊκού όσο οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί σήμερα.Τι να πώ, σημεία των καιρών. Το άλλο που θέλω να σχολιάσω είναι οι εμετικοί "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι. Οι περισσότεροι έγραψαν σήμερα το μακρύ τους και το κοντό τους κράζοντας διοίκηση, προπονητή, παίκτες, ακόμα και τους οπαδούς γιατί τους χάλαγε ο Τζίγκερ. Πολλή χολλή συσσωρευμένη από την αρχή της σεζόν και βρήκανε ευκαιρία σήμερα να την φανερώσουνε. Και όλα αυτά με αφορμή τί? Ένα σουτ που αν προσπαθήσει άλλες 10 φορές ο Εντίνιο να το βάλει δεν θα πετύχει ούτε εστία (γκολάρα πάντως και μπράβο του) και ένα πέναλτυ καραμαϊμουδιά. Αν αυτά είχαν γίνει αντίστροφα με ίδια εικόνα του παιχνιδιού, θα μιλάγαμε για Παναθηναϊκό που έπνιξε την ΑΕΚ, επαγγελματικό 2πλό και λοιπές μπαρούφες. Πραγματικά πιό πολύ με πείραξε η χολή παρά η ίδια η ήττα.
ata1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία να πούμε και μπράβο που ως βασικό αμυντικό δίδυμο έχουμε τον Σαριέγκι (που πέρυσι μοίραζε δώρα ) και τον Βύντρα που δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν είναι κεντρικός αμυντικός. Όσο για τη γκρίνια πρώτος ο Αντωνίου βγήκε να γκρινιάξει για τη διαιτησία και αν είναι να αρχίσει τα μυξοκλάματα μετά από κάθε ήττα να πάει σπίτι του. Δηλαδή έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση? Αυτό είναι το όραμα για την ομάδα του? Μη σχολιάσω τις μεταγραφές που ήθελε(Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος). Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι ο κόσμος έχει αποδείξει και στο μπάσκετ ότι είναι δίπλα ακόμα και στην ήττα. Αρκεί να δεί προσπάθεια και έστω λίγο καλή μπαλίτσα. Στο σύστημα που θέλει ο Τεν Κάτε χρειάζεται συγκεκριμένους παίκτες. Αυτοί δεν αποκτήθηκαν αλλά αποκτήθηκαν κλασσικοί παίκτες του 4-4-2, εκτός του Σόουζα που πίεσε πολύ ο Τεν Κάτε για βαρύ φορ.
antreaslam Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 πω πω ρε παιδιά...Και εγώ γκρίνιαξα μετά το τέλος, αλλά αυτό που βλέπω εδώ μεσα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!! Δεν έχω χρόνο να ψάξω άλλα πράσινα οπαδικά φόρουμ να δω αν συμβαίνει το ίδιο, αλλά δε νομίζω να είμαστε τέτοιοι οπαδοί....Ή τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ να μην είμαστε τέτοιοι....
johnyboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 πω πω ρε παιδιά...Και εγώ γκρίνιαξα μετά το τέλος, αλλά αυτό που βλέπω εδώ μεσα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!Δεν έχω χρόνο να ψάξω άλλα πράσινα οπαδικά φόρουμ να δω αν συμβαίνει το ίδιο, αλλά δε νομίζω να είμαστε τέτοιοι οπαδοί....Ή τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ να μην είμαστε τέτοιοι.... Εκεί απλά δεν αντέχεις να διαβάσεις. Η κλάψα πάει σύνεφο.
catrina_p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι απορίας άξιο πως με την πρώτη στραβή οι πρώτοι που πέσανε να ρίξουν χολή είναι οι "φίλαθλοι" του Παναθηναϊκού. Αν και είναι το πιο ανησυχητικό για όλα, το προσπερνώ. Εσύ λες την ήττα πρώτη στραβή, εγω από την άλλη λέω στραβή την απόδοση και τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟ στα πρώτα 5 επίσημα παιχνίδια ( 4 αγώνες για τα προκριματικά του CL και 1 του πρωκταθλήματος ). Επίσης, οι ίδιοι φίλαθλοι για τους οποίους βγάζεις εσύ χολή και κλαψιάριδες, στο μπάσκετ υποστηρίζουνε την ομάδα πάντα, με ήττες και χωρίς ήττες, και με τον αποκλεισμό από την Euroleague την οποία και θέλαμε πάρα πολύ να παίρναμε και πέρυσι. Μήπως δεν είναι στραβός ο γυαλός ? Ακούγονται πολλά για το ανύπαρκτο κέντρο του Παναθηναϊκού, γκρίνιες για τον Ζιλμπέρτο κτλ. Αυτό το ανύπαρκτο κέντρο είχε κατοχή 57% σε όλο τον αγώνα. Αν δεν έπαιζε η ΑΕΚ με τον τρόπο που έπαιξε, δεν θα ήτανε αυτό το μη αντικειμενικό ποσοστό εκεί που ήρθε τώρα. Και όχι τίποτα άλλο, το ότι είχαμε 57% κατοχή και δεν κάναμε πέραν των 2 φάσεων με κάποιες αξιώσεις κάνει πιο χάλια την εικόνα της ομάδας από το να είχε μικρότερη κατοχή και τις ίδιες φάσεις. Να μην πω τι θα γινότανε αν δεν παίζαμε με το "ΑΕΚακι" και παίζαμε με τον γαύρο ή αγώνα του ομίλου στο Champions League... Φαίνεται καλομάθατε από την μπαλάρα στο Euro και ξεχάσατε πως στο 80% των ντέρμπι της Ελλάδας γίνεται σε όλο το ματς μιση ευκαιρία και αν. Μισή ή ολόκληρη εσύ καταφέρνεις να τρως τις 4αρες σου κάθε χρόνο, μήπως όχι ? Και πέραν αυτού αν εσύ ικανοποιήσε με αυτού του είδους την μπάλα καλώς, μην προσπαθείς να μας πείσεις όμως ότι αυτό που βλέπουμε είναι ποδόσφαιρο, και ιδιαιτέρως το ποδόσφαιρο που μας υπόσχονταν τεχνική ηγεσία και οι πολυμετοχικοί που τρέμει ο Αμπράμοβιτς. Με άλλα λόγια εσύ μας λες "κοίτα να δείς πως παίζει ο Ατρόμητος.Είδες ? Εμείς παίζουμε καλύτερα από αυτούς, άρα καλά παίζουμε". Το θέμα βέβαια με τα σέντερ μπακ προφανώς και υφίσταται. Τι κρίμα που οι πολυμετοχικοί και ο Μέγας Βλάκας aka Αντωνίου είναι ηλίθιοι και δεν το βλέπουνε. Να τους χειροκροτήσουμε. Ή μήπως συμφωνείς με τις δικαιολογίες τους ? Και όλα αυτά με αφορμή τί? Ένα σουτ που αν προσπαθήσει άλλες 10 φορές ο Εντίνιο να το βάλει δεν θα πετύχει ούτε εστία Μήπως τώρα γίνεσαι κάφρος ? Γιατί πρώτον ο Εντίνιο δεν είναι τυχαίος, και το έχει το σουτάκι και την τεχνική του. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα το δείς να το ξαναβάζει. και ένα πέναλτυ καραμαϊμουδιά. Εδώ θα μου επιτρέψεις να σε κράξω γιατί αμέσως βρήκες την καραμέλα του κλασικού έλληνα φιλάθλου, την διαιτησία. Αυτό σε πείραξε εσένα. Δεν κοιτάς τα χάλια σου, αντί να δεις πως παίζει και τι μπορεί και πρέπει να κάνει η ομάδα σου άρχισες σαν τους δημοσιοκάφρους που κατηγορείς να κριτικάρεις την διαιτησία και να τους κατηγορείς για την ανικανότητα της ομάδας σου να σκοτώσει αυτή την ΑΕΚ. Να σκοτώσει την ΑΕΚ ? Βλακείες λέω sorry, εδώ μια φάση της προκοπής δεν μπορούσε να κάνει. Δηλαδή αν είχε λήξει 1-1 θα ήσουν ικανοποιημένος ε ? Αν αυτά είχαν γίνει αντίστροφα με ίδια εικόνα του παιχνιδιού, θα μιλάγαμε για Παναθηναϊκό που έπνιξε την ΑΕΚ, επαγγελματικό 2πλό και λοιπές μπαρούφες. Εσύ και κάποιοι άλλοι ( γενικώς μιλάω ) θα πανηγυρίζατε και στους δρόμους μάλιστα. Εγω και κάποιοι άλλοι από την άλλη δεν τυφλώνομαι από τα νούμερα και τα αποτελέσματα, ιδιαιτέρως όταν η ομάδα έπαιξε όπως έπαιξε σε αυτό το ματς. Ωραία να πούμε και μπράβο που ως βασικό αμυντικό δίδυμο έχουμε τον Σαριέγκι (που πέρυσι μοίραζε δώρα ) και τον Βύντρα που δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν είναι κεντρικός αμυντικός. Να τους συγχαρούμε επίσης που διώξανε και τον Μορις ( βλέπεις είχανε βλέψεις να πάρουνε πολύ καλύτερους παίχτες ) [ σ.σ. προσπαθούσανε να φέρουνε πίσω τον παιχταρά τον Ενακαρίρε ] Όσο για τη γκρίνια πρώτος ο Αντωνίου βγήκε να γκρινιάξει για τη διαιτησία και αν είναι να αρχίσει τα μυξοκλάματα μετά από κάθε ήττα να πάει σπίτι του. Στο διάολο να πάει καλύτερα, ή έστω "στον γάμο του Καραγκιόζη". Δηλαδή έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση? Αυτό είναι το όραμα για την ομάδα του? Αν νικούσαμε θα ακούγαμε τα τρελλά για "νέα εποχή" του ΠΑΟ, και ανεμικούς παίχτες και τίτλους... Μη σχολιάσω τις μεταγραφές που ήθελε(Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος). Πως φαίνεται για άλλη μια φορά η ηλιθιότητά τους να παίρνουνε παίχτες που δεν ζήτησε καν ο προπονητής... Έτσι πιστεύουνε ότι θα πάνε μπροστά αυτοί...ενθουσιάζοντας 5-10-15 χαζοφιλάθλους που ικανοποιούνται από μεταγραφάρες που τάχα μου πήρανε από το στόμα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ... Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι ο κόσμος έχει αποδείξει και στο μπάσκετ ότι είναι δίπλα ακόμα και στην ήττα. Αρκεί να δεί προσπάθεια και έστω λίγο καλή μπαλίτσα. Ψέμματα λες! Αποκλείεται! Οι ίδιοι φίλαθλοι που κλαίγονται τώρα για το ποδόσφαιρο ? No way! Πλακίτσα φυσικά κάνω. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην στήριξη της ομάδας του μπάσκετ από εμάς και την στήριξη στο ποδόσφαιρο είναι επιεικώς βλάκας. πω πω ρε παιδιά...Και εγώ γκρίνιαξα μετά το τέλος, αλλά αυτό που βλέπω εδώ μεσα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!Δεν έχω χρόνο να ψάξω άλλα πράσινα οπαδικά φόρουμ να δω αν συμβαίνει το ίδιο, αλλά δε νομίζω να είμαστε τέτοιοι οπαδοί....Ή τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ να μην είμαστε τέτοιοι.... Ο ικανοποιημένος από αυτό που βλέπει υπερασπίζεται την ομάδα και κατηγορεί τους άλλους για κλάψα. Οι ανικανοποίητοι κοιτάνε τι μπορεί να γίνει, τι έγινε λάθος, κλπ. Εσύ δεν ξέρω, μπορεί να γουστάρεις να χαλάς λεφτά για το γήπεδο και την Nova για να βλέπεις αυτό το πράγμα που αποκαλούνε ποδόσφαιρο οι πολυμετοχικοί και ο διαιτητής Αντωνίου, εγω από την άλλη αρνούμαι να δώσω το παραμικρό ευρώ όσο παίζει η ομάδα έτσι. Εγω σαν φίλαθλος, θέλω να βλέπω ωραία παιχνίδια. Δεν με νοιάζει ούτε να νικάει μόνο ο ΠΑΟ, ούτε να μην χάνει. Το ποδόσφαιρο θέλω να ευχαριστιέμαι, και δεν έχω πρόβλημα ( κάθε τι άλλο ) να χειροκροτήσω τον αντίπαλο μας που έπαιξε π.χ. ωραία μπάλα και μας νίκησε ( γενικώς μιλάω πάλι, όχι μόνο για την περίπτωση αυτή ). Αν δεν κοιτούσανε όλοι τα φράγκα και τα νούμερα ( αχ εμείς έχουμε περισσότερα πρωταθλήματα ) [ μπράβο ρε! συγχαρητήρια, κέρδισες ένα γλυφιτζούρι! ] ίσως να βλέπαμε ένα πιο θεαματικό ποδόσφαιρο και εδω στους αγρούς του Ελλαδιστάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.