Trapper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Μια ήττα ήταν. Και εγώ απογοητεύτηκα αλλά εντάξει, ήρεμα. Δόξα τω Θεώ αγωνιστικές υπάρχουν πολλές ακόμα, η πρώτη ήταν αυτή. Που να μην είχαμε περάσει και στο C.L. δηλαδή. Αλλο να λέμε ότι θέλει αμυντικό η ομάδα και άλλο να τους βγάζουμε όλους άχρηστους μέσα σε ένα παιχνίδι.
telegamesvg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 2 μύρια ο Μελίσσης??? (πλέον είμαι σίγουρος οτι και στο ποδοσφαίρο κάποιοι παίρνουν μεγάλες μίζες για τις μεταγραφές). Oλη η ουσια ειναι σε αυτη την φραση ...
Panahs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι στη δυσάρεστη θέση να συμφωνήσω με την Κατρίνα εν μέρει επειδή: Η ΑΕΚ ήταν απαίσια Η διαιτησία απαράδεκτη Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν χειρότερος... Δεν ξέρω για προπονητές της εξέδρας κλπ αλλά, ήταν σοκαριστικό το ότι δεν μπορέσαμε να διαλύσουμε ΑΥΤΗ την ΑΕΚ...
nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά το 3-0 της Ανόρθωσης ήταν πολύ πιθανό να αποκλειστεί ο γαύρος. Όπως και έγινε και ο ΠΑΟ θα εισπράξει επιπλέον 5 εκ. ευρώ από την ΟΥΕΦΑ! Κι όμως οι διοικούντες δεν προσπάθησαν να βρουν έναν αμυντικό της προκοπής και να επενδύσουν αυτό το ανέλπιστο επιπλέον κέρδος, αλλά παντελόνιασαν τα 5 εκατομμύρια και μαζεύτηκαν και στο κότερο να το διασκεδάσουν. Αυτοί είναι οι μεγάλοι επενδυτές που θα έβαζαν 40 εκ. από τη τσέπη τους! Τελικά μας κοροϊδεύουν χοντρά...
alexzzz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, ναι... έριξαν 17- 19 σε μεταγραφές και άλλα πόσα σε μισθούς για να παντελονιάσουν 5. Έχει μια λογική.
Chemical Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ πέρασε το ματς, χασαμε δεν αξίζαμε τιποτε καλλιτερο, (ίσως το χ ελεω βασάρα,και οτι και η ΑΕΚ ήταν κακή). Τι συμβαίνει με Μάτος; Όχι οτι αν έπεζε θα κερδίζαμε, αλλά τουλάχιστον δεν θα άφηνε κανένα αεκτζη στο κέντρο αδάγκωτο, πραγματικά τί συμβαίνει και δεν παίζει το καλλίτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος; Ξέρετε κάτι;
nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, ναι... έριξαν 17- 19 σε μεταγραφές και άλλα πόσα σε μισθούς για να παντελονιάσουν 5. Έχει μια λογική. Που τα είδες τα 19;;; Τα 5 ήταν επιπλέον έσοδα, μη αναμενόμενα, μόνο και μόνο επειδή αποκλείστηκε ο γαύρος. Ότι θα βάλουν 40 από τη τσέπη τους αυτοί το είχαν πει, δεν τους ανάγκασα εγώ! Τέλος, μέτρα τα λεφτά από ΟΥΕΦΑ, διαρκείας, διαφημίσεις και τηλεοπτικά και πες μου πόσο βγαίνει. Παντελονιάζουν αρκετά, μην ανησυχείς, δεν θα πεινάσουν.
Panahs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ πέρασε το ματς, χασαμε δεν αξίζαμε τιποτε καλλιτερο, (ίσως το χ ελεω βασάρα,και οτι και η ΑΕΚ ήταν κακή).Τι συμβαίνει με Μάτος; Όχι οτι αν έπεζε θα κερδίζαμε, αλλά τουλάχιστον δεν θα άφηνε κανένα αεκτζη στο κέντρο αδάγκωτο, πραγματικά τί συμβαίνει και δεν παίζει το καλλίτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος; Ξέρετε κάτι; Η μόνη εξήγηση που μπορώ να βρω είναι ότι τη μια θέση την έχει καπαρώσει ο Ζιλμπέρτο επειδή είναι ο Ζιλμπέρτο και την άλλη ο Σιμάο, γιατί τρέχει σαν σκυλί στο γήπεδο.
catrina_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε κοπελιά, άιντε σε μια σχολή προπονητών να γίνεις βοηθός του Μουρίνιο και παράτα μας εμάς τους άμπαλους στον κόσμο μας. Χαραμίζεσαι να γράφεις στα φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της επίθεσης στο πρόσωπο μου. Αν δεν σου αρέσει η άποψη μου καλώς, αλλά sorry που στο λέω δεν σου βρίσαμε την μάνα. Αν θες να διαφωνίσεις καλώς, αλλά γράψε κάτι σαν αντιπαράθεση, ή απλά μην γράφεις τίποτα. Δεν σε ανάγκασε κανείς ούτε να δεχτείς την άποψη μου, ούτε σε υποχρέωσε κανείς να μου απαντήσεις. Όταν εκφράζεις εσύ την αποψή σου, σε κορόϊδεψα εγω "πήγαινε σε σχολή μπλα μπλα, γίνε βοηθός του Πεσέιρο" κλπ ? Όχι. Ε λοιπόν, μήπως να μάθουμε να φερόμαστε στους συνανθρώπους μας σωστά ?
Greg7vas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο center back θέλουμε ?Στην επίθεση δηλαδή πείθεσαι με τους: Soouza ( μιλάμε για μεγάλο σκόρερ... θα βάλει ίσα με... 10 γκόλ στα επόμενα τρία πρωταθλήματα ) Σαλπιγγίδης ( εκεί που παίζει τώρα άντε να βρεθεί να βάλει αυτός γκολ... ) Ρουκάβινα ( τεχνική έχει, μυαλό και τρίπλα έχει, αλλά για σκόρερ δεν φαίνεται ) Μάντζιος ( ή γαμοσταυρίδι θα ρίξω ή θα κλάψω στο άκουσμα του ονόματος του εν λόγω παλτού ) Πετρόπουλος ( μα τον άγιο Πέτρο, τι ζωντόβολο είναι αυτό ) Ποιός θα βάλει γκολ ρε ? Το χέρι του Θεού ? ή μήπως ο Μαραντόνα ? Στο κέντρο ? Ποιός θα κάνει παιχνίδι ? Ο κωλοτούμπας ο Καραγκούφης ? Που όποτε παίζει αυτός η ομάδα είναι δύο κλίκ πιο αργή στην... αντί-ανάπτυξη, και αυξημένο counter μπεκατσο-shoot ? Ο Ίβανσιτζ που όποτε θυμάται χαίρεται και παίζει λίγη μπαλίτσα και τις άλλες φορές χρειάζεται περισσότερο μπινελίκι και από τον ΚαραΒύντρα ? Ο τουρίστας Gilberto ? Αμυντικός μέσος είναι, ανασταλτικός για να το λέμε πιο καλά, ο οποίος ούτε αμυντικά κάνει δουλειά της προκοπής ? Ο Σιμάο Δεν Ξέρω Να Κάνω Πάσα ? Ο Χριστοδουλόπουλος ? Ααχ, άκυρο, αυτός το έριξε στο τραγούδι στην παραλιακή... Αμυντικά ? Άστο, δεν τα γράφω, εν συντομία: Όλοι άχρηστοι είναι. Η αλλαγή στυλ Μαρκαριάν του Ivanschitz στο 86 που ακριβώς στόχευε ? Να πάρει την κεφαλιά από τις γιόμες που δεν έφταναν ούτε καν στην αντίπαλη περιοχή ? Ο Μελίσσης τι έγινε ? Μήπως πέθανε ρε σεις ? Τίποτα δεν έχω ακούσει...μήπως χάθηκε στον δρόμο και δεν εμφανίστηκε στην Παιανία ? Μήπως είναι μεταγραφή των πολυμετοχικών προπονητών και όχι του Τεντόπανου ? Τεν Χάστε ? Στο λεξικό δίπλα από την λέξη καρκίνος πρέπει στα συνώνυμα να γράφουνε "Παναθηναϊκός" γιατί: α) Βλέποντας τον θα βγάλεις καρκίνο β) Πιο πιθανό είναι να βρεθεί γιατρειά για όλων των τύπων τους καρκίνους παρά να παίξει ποτέ ξανά μπάλα αυτή η "ομάδα" πανηγύρι. Γιαννακοπουλαίοι...μήπως να παρατήσετε το ποδοσφαιράκι και να αφιερωθείτε πάλι στην μοναδική ομάδα που αξίζει ? Αυτή που παίζει με το πορτοκαλί και γεμάτο σπυριά τόπι. Ποστ 1ης αγωνιστικης. Μαιστα
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οντως ρε παιδια τετοια γκρινα ουτε οι γαβροι μιλαμε χαχα Παντως τελικα αυτο που ελεγα βγηκε... φοβερο κεντρο, καλη επιθεση αλλα πισω μπαζει απιστευτα.. Μεχρι να γινει καλα ο ματος, και να δεσει το κεντρο, καθε επιθεση αντιπαλου ειναι κινδυνος θανατος...
nikosBruin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 φοβερο κεντρο, καλη επιθεση Ούτε μια ευκαιρία της προκοπής δεν έκανε σ' όλο το παιχνίδι και έχει φοβερό κέντρο και καλή επίθεση;
axaxouxas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστευω οτι η ομαδα θελει χρονο προσαρμογης Οι παιχτες δεν αποκτηθηκαν ολοι μαζι εντος μιας εβδομαδας ωστε να δεσουν αμεσα ... Δεν ειπε και κανεις δα οτι η ομαδα παει αμεσως για πρωταθλημα .... ΥΠΟΜΟΝΗ .... Τοσα χρονια φαγαμε τον καρκινο (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ???) Στους πολυμετοχικους θα κολησουμε ? Τουλαχιστον αυτοι εβαλαν καποια χρηματα στην ομαδα .... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Καμια ομαδα δεν εγινε σε 2-3 μηνες ....
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το δικό μου ποστ φυσικά σβήστηκε.Η άλλη ειρωνεύεται το μισώ φόρουμ το δικό μου σβήστηκε.
wizzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα, δεν έχεις άδικο, αλλά στην τελική όταν απαντάς με ειρωνία στην ειρωνία, ξέρεις που (συνήθως) καταλήγει.... Αν θες πάντα το κόκκινο κουμπί κάτω δεξιά στο post της, μπας και πάρει αρκετές αρνητικέ ψήφους και "κρυφτεί". Επίσης, πάτα και το ρουφιάνο κάτω αριστερά, δεν μπορεί κάποιος θα το δει. For the record, η απάντησή σου ήταν όλα τα λεφτά, ακόμα γελάω! (έπρεπε να την signature....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.