konnak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όταν χάσουμε το πρώτο παιχνίδι ακυρώνεται η δήλωση; Σοβαρός ο Κάτε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δε μπορεί όλος ο κόσμος να έχει άδικο. Δεν τον κατηγορώ, δεν ξέρει τι εστί Βύντρα, δυστυχώς θα το μάθει - είμαι σίγουρος γι' αυτό, κανείς δεν μεταμορφώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά του Κάτε, όλοι οι προπονητές παραπλανούνται από την καλοκαιρινή παρουσία του Ρίο Βύντρα. Αυτοί που έχουν ευθύνη είναι οι υπόλοιποι, Αντωνίου και διοικούντες. Νισάφι πια τόσα χρόνια, δεν τον έχουν μάθει; Χώρια ότι ακόμα δεν έχω χωνέψει τα 2 μύρια για τον Μελίσση, και το ότι για 200,000 δεν τελειώσανε τον Ζιβέ. Εκτός και αν έπαιζε παιχνίδια ο μάνατζέρ του για να τον πουλήσει ακριβότερα αλλού, πράγμα που όντως παίζει (συν ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα κεφάτος να κατηφορίσει προς τα μέρη μας). Για απόψε, είναι έγκλημα να μην φύγεις με το διπλό από την ημιθανή ΑΕΚ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην μπουν πιστεύοντας ότι θα το πάρουν χαλαρά. Α, και γουστάρω και Μουν. Για να δούμε...
-WISE- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ο τεν κατε ποτε δεν μπαινει ετσι.ειδικα σε πρεμιερα πρωταθληματος με την αεκ.και δεν λεω μπορει να μην του χουν πει τι ειναι ο βυντρα αλλα σιγουρα του εχουν πει τι ειναι γαυρος και αεκ. οσο για τον ζιβε καλυτερα που δεν ηρθε.του γλειφαμε τα παπαρια ναρ8ει και μας το παιζε ιστορια!που ξες μπορει ο μελισσης ναναι καλυτερος απο τον ζιβε(προσωπικα δεν τον ξερω τον τυπα) δεν νομιζω ναναι δα και καναβαρο! τωρα οσον αφορα στην εντεκαδα...κατι θα χει στο νου του χενκ.ισως να βλεπει οτι ο βυντρα ειναι κατσαπλιας και γιαυτο δνε τον εβαλε...αλλα γτ δεν ξεκιναει και ιβ?
KaizerSoze Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ρε οτι και να ειδε, οταν γυρνας τον πολυ καλο στα χαφ Σιμαο σε ρολο σεντερ μπακ παραδεχεσαι ευθυεως οτι ο Λουκινιο ή ο Γιοσου ο αυτονομιστης ειναι μεχρι τις Τιφλιδες και τις Σπαρτες Πραγες. Και ο Μελλισης για να βγει οχι Καναβαρο αλλα Ζιβε πρεπει να παιξει. Και εγω εχω δει οτι μετα απο τοσο καιρο 3ο σεντερ μπακ τον Γιανναρο περνει. Αρα κατι εχει δει ο Ολλανδος, οτι στις προπονησεις δεν τραβαει το Μελισσι
-WISE- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 νταξει μαυτους που εχει μπροστα η αεκ ευκολα μπορει να παιξει με γκουμα-βασκο! αλλα εδω που τα λεμε σε τετοιο ματς δεν μπορει να βαλει τον σημαο αμυντικο χαφ και να αφησει εξω τον ματος.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εγω να σου πω απο την αλλη θεωρω οτι ΑΚΡΙΒΩΣ σε τετοια ματς ειναι που δεν γινεται να παιζεις με Σιλβα-Ματος αλλα θες τον πιο αθλητικο Σιμαο Το Αεκακι εδιωξε ολη την γερουσια και δεν υπαρχει λογος να κατεβασουμε δυο εξυπνα αλλα οχι αθλητικα αμυντικα χαφ για να μαρκαρουν ποιον?Τον Καφε και τον Σκοκο?Ο Σιμαο ειναι σκυλι μοναχο και τρωει το γηπεδο ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ πραγματικα ο ΤενΚατε πιστευει οτι "Ελα μωρε ποια ΑΕΚ". Διοτι 2 αμυντικα χαφ με το μυαλο και μπροστα που δεν εχουν την ταχυτητα να γυρισουν σε dt κατεβαζεις κοντρα σε Ξανθες και Εργοτεληδες οπου πας μονο για τους 3 βαθμους. Εμενα αυτο μου δειχνει σημερα η 11αδα οτι πραγματικα παμε να τους παιξουμε ως καλυτερη ομαδα
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Το φοβάμαι πολύ το παιχνίδι σήμερα. Βάση της εικόνας μας στα τελευταία δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν στραβώσει το παιχνίδι θα στραβώσει για τα καλά. Ελπίζω την φράση "Ισως πρέπει να πάτε σε άλλη ομάδα και να κάνετε αυτή την ερώτηση, γιατί εμείς δεν έχουμε χάσει." Να μην την έχει κάνει ο Τεν Κάτε. Αν σκέφτεσαι σοβαρά δεν τα λες αυτά.
konnak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 [...]Ελπίζω την φράση "Ισως πρέπει να πάτε σε άλλη ομάδα και να κάνετε αυτή την ερώτηση, γιατί εμείς δεν έχουμε χάσει." Να μην την έχει κάνει ο Τεν Κάτε. Αν σκέφτεσαι σοβαρά δεν τα λες αυτά. Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και μου 'κανε εντύπωση αρχικά.
-WISE- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 αντε ρε παναθα!!εχει μαζευτει το παρεακι τωρα..καποιος να μας φερει μια ιτσα γτ βαριεμαι να παραγγελνω!!
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τα δύο κεντρικά μας μπακ... Είναι, άστα να πάνε.
izerman76 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Εμεις με Πλιάτσικα-Ρίκκα στο κέντρο, εσείς με Βύντρα-Σαριέγκι άμυνα, μετα θα αναρωτιόμαστε γιατι πήρε το πρωτάθλημα ο γαύρος. Πάντως στη φάση του γκολ η αντίδραση του Βύντρα είναι όλα τα λεφτά - αντι να βγει να μπλοκάρει τη μπάλα γυρίζει το σώμα για να μη τον χτυπήσει... Ωραία συμπεριφορά στόπερ - βέβαια δε φταίει το παιδί, αυτοί που τον βάζουν σε αυτη τη θέση φταίνε
tzinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 μωρε ο πλιατσικας μια χαρα τα παει, τι ζιλμπερτο και μαλακιες χεχε. αντε βαζελακια σιγα σιγα να ξεχνατε το πρωταθλημα
LL_NEO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Γαμώ τα καντήλια μου γαμώ. Έχουμε 22 ώρες ακόμα για μεταγραφή. Πάρτε έναν γιατί με τη σπουδή στην ανατομία της Παναγίας που έχω κάνει σήμερα δεν το γλυτώνω το κολαστήριο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Το χασαμε το παιχνιδι απο τον Βασαρα.Αλλο να πηγαινεις με 1-0 και αλλο με 2-0.Τωρα τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.