Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σώπα βρε που με ευχαριστείς κιόλας.....Στην τελική έχεις πολύ δίκιο και καλά κάνεις και τα λες......Και πάλι καλή σου μέρα φίλε. ;-)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η περίπτωση Ρότσα όσον αφορά στην τότε επιτυχία,έχει ομοιότητες με την περίπτωση Ρεχάγκελ στη Εθνική.Και όπως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο άθλος της Εθνικής με Ρεχάγκελ προπονητή έτσι δεν πρόκειται να επαναληφθεί η επιτυχία με Ρότσα.

Εκείνη την εποχή στον Παναθηναικό αν μη τι άλλο υπήρχαν παίχτες πού αγαπούσαν την ομάδα καί πάλευαν γιά τη φανέλα.Ήταν αυτό πού θα λέγαμε μιά ωραία ατμόσφαιρα.Καί υπήρχαν καί καλύτεροι παίχτες τότε.Ο Ρότσα απλώς συμπλήρωνε το γλυκό.Γιατί από προπονητική, δεν είναι τώρα καί ο μεγάλος αστέρας.Αυτή τη στιγμή με το μπάχαλο πού επικρατεί δεν θα μπορούσε να σταθεί σαν προπονητής.Χρειάζεται ένας πού να μην είναι το καλό παιδί όπως ο Ρότσα.Γιά να βάλει τάξη.Νομίζω λοιπόν πως είναι ιδανικός στην παρούσα φάση ο Μπάγεβιτς.Σκεφτείται πόσος χρόνος θα χαθεί στην περίπτωση πού έρθει π.χ ο Μίκαελ Λάουντρουπ όπως είδα σε ένα πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η ριζική λύση γιά την αναγέννηση τού ΠΑΟ είναι να φύγει πιά η οικογένεια αφού δεν μπορεί να δώσει τίποτα περισσότερο στην ομάδα.Αλλά είναι βέβαιο ότι γιά πολλά χρόνια ακόμη θα τρώμε στη μάπα το Βαρδινογιαννέικο διότι δεν είναι χαζοί να αφήσουν τον ΠΑΟ την καλύτερή τους διαφήμιση καί προβολή.Ποιός θα ασχοληθεί ξανά με αυτούς παρά μόνο σαν κακή αναφορά, στη περίπτωση πού η ομάδα αλλάξει ιδιοκτήτη?

Δημοσ.

Στο μπάσκετ πάλι τελικά μόνο στην Ευρώπη θα παίζει ο Τομάσεβιτς!

Την απόκτηση του Μίλος Βούγιανιτς για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η διαφορά, όμως, είναι πως πρόκειται για συμβόλαιο 1+1+1, προκειμένου το ρίσκο να είναι το μικρότερο δυνατό, καθώς ο Σέρβος άσος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ο Βούγιανιτς κατά πάσα πιθανότητα υπολογίζεται και για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την Ευρωλίγκα. Ο Σέρβος ήταν την Παρασκευή στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και οι μηνιαίες αποδοχές του θα είναι 50.000 ευρώ.

Έτσι, δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη θα έχει ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα.

(Από http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=29354 )

Δημοσ.
Αλλά είναι βέβαιο ότι γιά πολλά χρόνια ακόμη θα τρώμε στη μάπα το Βαρδινογιαννέικο διότι δεν είναι χαζοί να αφήσουν τον ΠΑΟ την καλύτερή τους διαφήμιση καί προβολή.

Καλά, τα τελευταία χρόνια μόνο διαφήμηση δεν τους κάνει!

Δημοσ.
Οχι διαφημιση,αλλα σιγουρα καποια εξουσια εχουν λογω του Παο...

Ακριβώς.Αυτό πού μετράει είναι το όνομα τού Παναθηναικού καί όχι η τρέχουσα κατάσταση.Εδώ κάποιος κόπτεται να γίνει πρόεδρος της Άνω Κολοπετεινίτσας πόσο μάλλον.

Δημοσ.

Καλά, πέρα από το χιούμορ, ο geovard έχει απόλυτο δίκιο. Η κατοχή (χμμμ) του Παναθηναϊκού κρατάει το Βαρδινογιαννέικο στο προσκήνιο. Το μόνο που δεν θέλουν τώρα είναι να αφήσουν τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε αυτή την κατάσταση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπορεί να είμαι μαλάκας, αλλά ούτε εγώ θέλω τον Μπάγιεβιτς. Διάβασα ότι υπάρχει αυτός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ελεύθερος, που είναι υπεύθυνος για την χρυσή εποχή της Βαλένθια και ήταν κοντά στη Μπόκα Τζούνιορς... Δε νομίζω ότι μας πέφτει λίγος.

Δημοσ.
πρεπει να ερθει καποιος που να ξερει κατι απο την Ελληνικη πραγματικοτητα!

Έχεις δίκιο... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όμως!

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μπορεί να είμαι μαλάκας, αλλά ούτε εγώ θέλω τον Μπάγιεβιτς. Διάβασα ότι υπάρχει αυτός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ελεύθερος, που είναι υπεύθυνος για την χρυσή εποχή της Βαλένθια και ήταν κοντά στη Μπόκα Τζούνιορς... Δε νομίζω ότι μας πέφτει λίγος.

Σκέψου τι υλικό είχε τότε στη Βαλένθια ε?Ενώ εδώ άντε να μάθεις τον Βύντρα να κοντρολάρει καί τον Δάρλα να μην ξεχνιέται μπροστά.Άποψή μου είναι ότι ούτε ο Κούπερ μπορεί να προσφέρει.Άλλος, άλλος.

Γιά διαβάστε κι αυτό.Λέτε να είναι ο Λίπι?

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=58523

• Super Moderators
Δημοσ.
πρεπει να ερθει καποιος που να ξερει κατι απο την Ελληνικη πραγματικοτητα!

Το ρωτάω σε post στην προηγούμενη σελίδα, το ξαναρωτάω κι εδώ: τι σημαίνει "να ξέρει την Ελληνική Πραγματικότητα";

Δημοσ.
Το ρωτάω σε post στην προηγούμενη σελίδα, το ξαναρωτάω κι εδώ: τι σημαίνει "να ξέρει την Ελληνική Πραγματικότητα";

Είναι απλό.Τις πουστιές πού παίζονται στην Ελλάδα!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...