Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
α ρε θεά τύχη!! έχεις πάρα πολύ χιούμορ

Βατός όμιλος: Μπορεί δεύτερος ή τρίτος, αν και η φετινή Βέρντερ είναι ερωτηματικό.

Ξέρει κανείς αν ενισχύθηκε?

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Με Ανόρθωση!!! Έχω κλάσει στα γέλια!

Omen Acipio:

21:26 Περίπου 100 άτομα με φανέλες της Ανόρθωσης εισέρχονται από τη θύρα 35 του γηπέδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού

http://www.sport24.gr/html/ent/830/ent.249830.asp

Δημοσ.

Ε ρε να χάσουμε κι εμείς από την Ανόρθωση τι έχει να γίνει!

Γκόνιας: Θα ήθελα να είναι η Ανόρθωση η τέταρτη ομάδα, γιατί θεωρώ ότι είναι μια ομάδα βατή για τον Παναθηναϊκό....

Άσε μας ρε φίλε ποιον δουλεύεις? Εκδίκηση θέλεις κι εσύ...

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω τι λέει η φετινή Βέρντερ, μου φαίνεται ότι πρόκειται για τον πιο "εύκολο" όμιλο που είχε ποτέ ελληνική ομάδα στο Τσουλού. Βέβαια, πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αλλά λογικά θα την παλέψει την πρόκριση.

Δημοσ.

Γκόνιας: Θα ήθελα να είναι η Ανόρθωση η τέταρτη ομάδα, γιατί θεωρώ ότι είναι μια ομάδα βατή για τον Παναθηναϊκό....

Άσε μας ρε φίλε ποιον δουλεύεις? Εκδίκηση θέλεις κι εσύ...

Ναι, όντως. Και θα την πάρει την εκδίκηση ο γαύρος, αν κερδίσει ο ΠΑΟ την Ανόρθωση.

Μάλλον το αντίθετο θα επιθυμούσε.

Δημοσ.
Ναι, όντως. Και θα την πάρει την εκδίκηση ο γαύρος, αν κερδίσει ο ΠΑΟ την Ανόρθωση.

Μάλλον το αντίθετο θα επιθυμούσε.

Ναι, αυτό εννοώ.

Edit: Πρώτο παιχνίδι 16 Σεπτέμβρη με Ίντερ μέσα στην Αθήνα. Θα γίνει χαμός

Δημοσ.

ονειρωξη του καθε βαζελου η κληρωση. Να αποδειξουν οτι με ομαδες που αντιμετωπισε και ο ολυμπιακος μπορουν να τα πανε καλυτερα. Περισυ που καναμε την "πορεια" ολοι οι βαζελοι μου λεγανε, ελα μωρε ποια βερντερ απο την κωλογερμανια που εχουνε κανει εκει παιχτες τον καθε γκεκα και επαλε. Τωρα μετα και το καζο απο την ανορθωση μπορειτε να τις ριξετε 2 τριαρες και να μας δουλευετε ακομα περισοτερο. ΑΝΝΝΝΝΝ ομως γινει η στραβη και δεν ξεπερασετε ανορθωση και βερντερ εκει την πατατε τελειως και βγενουν απο πανω οι γαυροι. Εχει πλακα η κληρωση

Δημοσ.
Λοιπον, παρτε τωρα 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑΡΕΣ με τα παραπανω λεφτα γιατι ειναι χρυση ευκαιρια απο την 1η χρονια να γινει το μπαμ

Ακριβως αυτο θα εγραφα τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...