johnyboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τον Ολυμπιακό.:-) Λιον-Σπόρτινγκ Λισαβόνας-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ edit Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Τζόρβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε τους μαλάκες... Ρε που πάμε με τον Τζόρβα;
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε τους μαλάκες... Ρε που πάμε με τον Τζόρβα; Γιατί ρε συ; Καλός είναι.
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γιατί ρε συ; Καλός είναι. Εγώ πιστεύω ότι η περσινή του πορεία ήταν "οφθαλμαπάτη". Εξηγούμαι: Ο Τζόρβας ήταν σε μια ομάδα που δέχονταν σε κάθε παιχνίδι 20 ~ 30 ευκαιρίες για γκολ. Από αυτές ήταν λογικό ότι ο τερματοφύλακας θα καθάριζε 20 τουλάχιστον. Στον Παναθηναϊκό θα μπορεί να καθαρίζει στις λιγότερο από 5 ευκαιρίες; Μακάρι να μπορεί. Θα αποδειχτεί.
wizzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 νομίζω το ερώτημα είναι αν θα πάρει αρκετά παιχνίδια στον ΠΑΟ για να παραμείνει όσο καλός είναι και να βελτιωθεί εν ελθέτω χρόνο....
johnyboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Με αυτά που κάνει ο Γκαλίνοβιτς ο Αλεξ έχει την θέση χαλαρά.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Σε σχέση με τον Γκαλίνοβιτς πιστεύω ότι είναι πιο καλός. Επίσης πιστεύω ότι και ο Μάλαρτς είναι πιο καλός του Γκαλίνοβιτς
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Με αυτά που κάνει ο Γκαλίνοβιτς ο Αλεξ έχει την θέση χαλαρά. Να σε καλά αλλά τα κρέμασα τα γάντια επειδή χτύπησα την μέση μου. Άσε που στο Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ποτέ
wizzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 πίστεψέ με, alexzzz, κι εγώ όταν έπαιζα τερματοφύλακας στην αλάνα της γειτονιάς ημουν καλύτερος από τον Super Mario.... Ελπίζω μόνο να το κόψει το μάτι του Τεν Κάτε και να δώσει ευκαιρίες στον πιτσιρικά.
undi13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο εχει παρει κανεις φοιτιτικο διαρκειας?Αν ναι τι παιζει τι χρειαζεται?Οσο για τον Τζορβα ειναι ο επομενος τερματοφυλακας της εθνικης και θα εχει αρκετες συμμετοχες φετος!
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Θα μου επιτρέψετε μία πρόβλεψη για την κλήρωση? H όμιλος.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 πήγε η ζενίτ στο H edit: με inter werder Έπεσα έξω.
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 θα χε πλάκα με juve να ακούμε τον κοντό να μιλάει για πελατείες δεν ξερώ αν θεωρείται δύσκολος ο όμιλος γιατί champions league είναι και οι άλλοι δύσκολοι είναι το φαγε ο άρης... edit: αυτογκοόλ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.