Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Ολυμπιακό.:P:-):-D

Λιον-Σπόρτινγκ Λισαβόνας-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

edit

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Τζόρβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί ρε συ; Καλός είναι.

Εγώ πιστεύω ότι η περσινή του πορεία ήταν "οφθαλμαπάτη".

Εξηγούμαι: Ο Τζόρβας ήταν σε μια ομάδα που δέχονταν σε κάθε παιχνίδι 20 ~ 30 ευκαιρίες για γκολ. Από αυτές ήταν λογικό ότι ο τερματοφύλακας θα καθάριζε 20 τουλάχιστον.

Στον Παναθηναϊκό θα μπορεί να καθαρίζει στις λιγότερο από 5 ευκαιρίες;

Μακάρι να μπορεί. Θα αποδειχτεί.

Δημοσ.

νομίζω το ερώτημα είναι αν θα πάρει αρκετά παιχνίδια στον ΠΑΟ για να παραμείνει όσο καλός είναι και να βελτιωθεί εν ελθέτω χρόνο....

Δημοσ.

Σε σχέση με τον Γκαλίνοβιτς πιστεύω ότι είναι πιο καλός. Επίσης πιστεύω ότι και ο Μάλαρτς είναι πιο καλός του Γκαλίνοβιτς

Δημοσ.
Με αυτά που κάνει ο Γκαλίνοβιτς ο Αλεξ έχει την θέση χαλαρά.

Να σε καλά αλλά τα κρέμασα τα γάντια επειδή χτύπησα την μέση μου. Άσε που στο Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ποτέ

:P

Δημοσ.

πίστεψέ με, alexzzz, κι εγώ όταν έπαιζα τερματοφύλακας στην αλάνα της γειτονιάς ημουν καλύτερος από τον Super Mario.... :lol: Ελπίζω μόνο να το κόψει το μάτι του Τεν Κάτε και να δώσει ευκαιρίες στον πιτσιρικά.

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο εχει παρει κανεις φοιτιτικο διαρκειας?Αν ναι τι παιζει τι χρειαζεται?Οσο για τον Τζορβα ειναι ο επομενος τερματοφυλακας της εθνικης και θα εχει αρκετες συμμετοχες φετος!

Δημοσ.

θα χε πλάκα με juve να ακούμε τον κοντό να μιλάει για πελατείες

δεν ξερώ αν θεωρείται δύσκολος ο όμιλος γιατί champions league είναι και οι άλλοι δύσκολοι είναι

το φαγε ο άρης...:confused:

edit: αυτογκοόλ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...