antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδιά έμαθε κανείς τι ακριβώς συναίβει στον Δημήτρη για τον οποίο κρατήθηκε σιγή στα πρώτα λεπτά του αγώνα;Κρίμα και άδικο να φύγει το παλικάρι ενώ πήγαινε στο γηπεδο... διαβασε εδώ...Ατύχημα είχε το παληκάρι... Δεκάλεπτη σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Απέργη
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ρε συ καιζερ, τι μλκια είναι αυτή με το πάρκινγκ του οακα? χθες μας είπαν ότι θέλει καρτα λέει για να μπούμε! Ξέρεις πόσο κοστίζει,και από που την παίρνουμε? κ κάτι ακόμα... Αν ξέρει κανείς! Η κάρτα ισχύει για ένα συγκεκριμένο αριθμό αμαξιού, ή για μία...είσοδο στο παρκινγκ? δηλαδή, μπορώ εγώ, να μπω αύριο με το Χ αμάξι,και μεθαυριο με το Ψ, ή όχι?
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πάντως η ομάδα θέλει πολλά ψωμιά ακόμη για να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν πάμε όπως χθες με καμιά δυνατή ομάδα στους ομίλους 5άρες θα μαζεύουμε.
geovard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ποιός Έλληνας σέντερ φορ θά έκανε όπισθεν να ξεμαρκαριστεί από τον προσωπικό του αντίπαλο πριν καν γίνει σέντρα καί να βρεθεί μόνος να σκοράρει? Τον είδατε τον Σόουζα?Εγώ δεν τον είχα δεί ακόμη αλλά φαίνεται έξυπνος καί μαχητικός.Δεν παίζει κατά μέτωπο αλλά ταλαιπωρεί αφάνταστε τούς αμυντικούς ανοίγοντας διαδρόμους.Έχει πολλά χρόνια να δεί ο Παναθηναϊκός φουνταριστό με αυτά τα προσόντα. Ο Ζιλμπέρτο δεν με ενθουσίασε.Φταίει λέτε η κακή του προετοιμασία? Ρε έκανε ψαλίδι ο Βύντρα!
john1987 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια μια ερωτηση.Στα αληθεια νομιζετε οτι δεν αξιζει φανελα βασικου ο Καραγκουνης?Χθες ηταν νομιζω ο καλυτερος μας παιχτης.... Ο Ζιλμπέρτο δεν με ενθουσίασε.Φταίει λέτε η κακή του προετοιμασία? Same here.Βασικα φαινεται και βιδωμενος στη θεση του στο κεντρο,δλδ δεν οργανωνει πολυ παιχνιδι.Δε χρειαζεται να κατεβαινει και αυτος λιγο,μιας και ο Σιμαο απο επιθετικο παιχνιδι ειναι μηδεν?
-WISE- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 να πω και γω τα δικα μου...το παιχνιδι το ειδα απο μεσα.ομολογουμενως δεν παιξαμε καλη μπαλα.παρολα αυτα δημιουργησαμε ευκαιριες.ο νιλσον σε πολυ κακη μερα αν και στο β ημιχρονο οι πιο πολλες φασεις γινανε απο σπυροπουλο.ο σιλβα ανασταλτικα μια χαρα ηταν.ουτως η αλλως κανεις δεν ειπε οτι ειναι παιζτης που κατεβαζει μπαλα και δινει συνεχεια καθετες.παρολα αυτα ξερει να δινει την μπαλα με την μια και αυτο ειναι καλο,σε αντιθεση με τον καραγκουνη που αργει την ομαδα. για τον καραγκουνη ακουσα διαφορες αποψεις χθεςμισοι λεγανε ηταν καλος,οι αλλοι οτι δεν ηταν.εγω πιστευω οτι δεν ηταν πολυ καλος αλλα ηταν ο μονος που μυριζε κινδυνο.ο μονος που συγκλινε.ο κλειτον στο πρωτο ημιχ μαρεσε αλλα δεν του χουν δωθει πολλες ευκαιριες να αποδειξει οτι (για μενα) ξερει μπαλα. ο βασκος μια χαρα μου φανηκε χθες!οπως και ο λουκας! εν ολιγοις παιξαμε οσο επρεπε. νταξει αυτον τον γελοιο (http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=295) δεν θελω να τον σχολιασω.ειπαμε κανε κριτικη ρε αδερφε για την ομαδα αλλα οχι τετοια χολη.νικησαμε χθες,ομολογουμενως χωρις καλη μπαλα αλλα μην ξεχνατε οτι ειχαμε το αβανταζ.στουθς ομιλους θα ειμαστε πολυ πιο "σκληροι" και ετοιμοι.αφου ξεκιναει και το πρωταθλημα και θα μπουνε σε ρυθμους οι παιχτες! ελεος μην πολεματε την ομαδα τωρα που παει να παρει μπρος.αντι να χαιρεστε που δεν ειμαστε καφροι σαν τους αλλους βγαζετε χολη.
comfuzio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 βασικα το ελεΐνο ειναι στον ελενχο της περιμετρου.... ελεος δλδ 65.000 κοσμος πηγε και μια ανοιγαν την μια πορτα και μια την αλλη... για να βγω μετα απο την 30 μεχρι εξω εφαγα 15(!) λεπτα, εκτως απο την ομαδα θελει πιο καλη προετοιμασια και το team του ΟΑΚΑ να δεχεται τοσο κοσμο! Ειπα και μια καλη ατακα χθες σε φαουλ που καναν στον Βυντρα στο Β' μερος "Μην του κοψετε την μπαλα τωρα που εμαθε!" προκαλοντας το γελιο στους γυρο-γυρο απο εμενα στην 30 :PPPPPPP
konnak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το εν λόγω μαρκάρισμα έχει σχολιαστεί από πολλούς παναθηναϊκούς, πίστεψέ με . Και επειδή κανένας μας δεν θυμόταν, έχει τραυματιστεί ποτέ ο Βύντρα;
Panahs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εν τω μεταξύ κανείς δε σχολίασε την εκπληκτική περιγραφή της Νέας Ερυθρόλευκης Τηλεόρασης. Κοντέψαμε να πηδήξουμε από το μπαλκόνι με την παρέα μου με τον κωλόγαυρο τον Παπαδημητρίου και τον άλλο τον ύπνο που σχολίαζε. Και για το κερασάκι στην τούρτα πετάξανε μετά και τον Γκόνια. Πραγματικά έλεος! Θα πάρω διαρκείας μόνο εξαιτίας της ΝΕΤ!
sodeli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Εκπληξη Ντομίτσι ο ΠΑΟ! Χειρότερος απο Βύντρα/Σαριέγκι δε νομίζω να είναι αλλά για CL λίγος μου φαίνεται.
johnyboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Οσο περνάνε τα παιχνίδια βελτιώνονται και παίζουν καλύτερα και χωρίς πολλά λάθη.
comfuzio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εχει κανεις το οπισθοφυλλο της Derby? εχει τον Σοουζα σε τρελα "κεφια"
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ... και τον άλλο τον ύπνο που σχολίαζε Υπνος καλά το είπες. Εντελώς υποτονική και αδιάφορη περιγραφή.
Members gsarig Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Members Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Υπνος καλά το είπες. Εντελώς υποτονική και αδιάφορη περιγραφή. Στο μεταξύ, τον Τεν Κάτε τον έλεγε συνέχεια "Ντεκάτε" και τον Νίλσον "Νίλσεν". :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.