Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Ντιόγκο δεν έχει δικαίωμα να παίξει. Αλλά μπορεί να τον βάλουν και να χάσουν στα χαρτιά 0-3.

Χμ, άσχετη απορία. Αν έχεις κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς και χάσεις τον επαναληπτικό στα χαρτιά (0-3), περνάς στον επόμενο γύρο; Μπα, ε; Πλάκα θα'χε πάντως.

ΟXI!

To σκορ στην Ευρωπη παντα ειναι 2-0 σε μονα ματς(μπορει να πηγε και 3-0, δεν ξερω) Ή σε διπλα +2 (ή +3) απο το σκορ προκρισης. Κοινως, αν κερδισεις 4-0 και δεν κατεβεις χανεις 7-0 στα χαρτια και οχι 3-0

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΟXI!

To σκορ στην Ευρωπη παντα ειναι 2-0 σε μονα ματς(μπορει να πηγε και 3-0, δεν ξερω) Ή σε διπλα +2 (ή +3) απο το σκορ προκρισης. Κοινως, αν κερδισεις 4-0 και δεν κατεβεις χανεις 7-0 στα χαρτια και οχι 3-0

Μαλακία... δεν μπορείς να παίξεις υπεράνω έτσι...

Δημοσ.

Άμυνα, άμυνα, άμυνα!

Άμυνα μηδέν σήμερα! Πρέπει να γίνει κάτι.

Είδατε τι κάνει ο Γκούνης κοντά στον άξονα.

Ο Σόουζα φανταστικός, αν και ο ρόλος του είναι λίγο "άχαρος" αφού περισσότερο ετοιμάζει παιχνίδι για τους άλλους.

Ο Λουκάς έκανε ψαλιδάκι.

Σιμάο, Σίλβα, Σάλπι αρκετά καλοί.

Κλέιτον. Κάτι του λείπει. Μάλλον αν πάει έτσι δεν θα πάρει πολλά παιχνίδια.

Γκάμπριελ. Έφτασε το λίγο που έπαιξε.

Νίνης. Δεν χρειάζεται σχόλιο.

Το τρυφερό αγκάλιασμα και το σχεδόν φιλί του Τεν στον μικρό πριν μπει αλλαγή μήπως πρέπει να το προσέξουμε; Είναι και Ολλανδός... :-):-):-)

Φανταστική ατμόσφαιρα!!!

Δημοσ.

Στην σέντρα του κάρα που περίμεναν 2 ολομόναχοι στην περιοχή και αυτός την έστειλε στον γάμο του καραγκιόζη αν ήταν ο Ιβανσιτς θα έγραφε.Ο κάρα καταστρέφει την ανάπτυξη της ομάδας συν ότι τα στημένα πήγεναν πάλι στον γάμο του καραγκιόζη.

Δημοσ.

Εμένα μ' ανησυχεί το παιχνίδι τού Καραγκούνη γιατί παθιάζεται τόσο πού δεν ελέγχει το πάθος του καί εκείνες τις στιγμές όλες οι σέντρες του πάνε στα περιστέρια.Να αφήνει ρε γαμώτο καί λίγο παιχνίδι στον Ζιλμπέρτο καί στούς άλλους.Τον είδαμε καί παλιότερα τις ίδιες μλκς έκανε.Δεν παίζει μόνο αυτός στην ομάδα.Κάποιος να τον συνεφέρει.

Ο Κλέιτον δεν φαίνεται καλά ψυχολογικά μετά τα καψόνια τού προπονητή.Αν πάει έτσι χάθηκε καί είναι κρίμα γιατί ξέρει πολύ μπάλλα.

Δεν μπορεί να πάει μακριά το πράγμα με Βύντρα καί Νίλσον.Εύχομαι να το δούνε νωρίς εκεί γιατί αλλιώς προβλέπω διασυρμούς στούς ομίλους.Ο Σουηδός ήταν ο πιό αρνητικός γιά μένα σήμερα καί ακολούθησε ο Κλέιτον.

Δημοσ.

Πολλές φορές υπήρξε πρόβλημα στη σέντρα. Ο Γκάμπριελ με το που μπήκε έκανε μια σωστή σέντρα και γκολ. Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να βελτιωθεί πολύ εκεί και ο Καραγκούνης δεν κάνει για εκεί!

Ωστόσο η άμυνά μας είναι για τα πανηγύρια

Δημοσ.

Παιδιά έμαθε κανείς τι ακριβώς συναίβει στον Δημήτρη για τον οποίο κρατήθηκε σιγή στα πρώτα λεπτά του αγώνα;

Κρίμα και άδικο να φύγει το παλικάρι ενώ πήγαινε στο γηπεδο...

Δημοσ.

Yπαρχει θεμα στο 4-2-3-1 με τον Σοουζα. Ή θα μαθουν τα εξτρεμ να κοβουν ωστε να σκοραρουν(κατι που ΔΕΝ μπορει να κανει ο Καραγκουνης γιατι κουτουλαει με τους αλλους και που ο Σαλπι πρεπει να το κανει απο αριστερα, εκει δεξια ανοιγεται για σεντρα) Ή θα πρεπει να παιξουμε με εκτελεστη τον Σοουζα (ο οποιος δυστυχως μου εδειξε οτι εχει 1000 καλα αλλα δεν μπορει να παρει θεσεις στην περιοχη και δεν ειναι μπουκαδορος απο τον αξονα)

Δεν περιμενα ποτε οτι θα εφτανε η μερα που θα φοβομουν περισσοτερο τα πλαγια μπακ μου απο τους Βυντρα-Σαριεγκι στο κεντρο

Δημοσ.

παρατηρησεις σχετικά με χθες....

1) ο τεν κατε, είναι λίγο ντεφορμέ, προσπαθώντας να μάθει την ομάδα,και να διατηρήσει ισορροπίες....

2) ΑΥΤΟΣ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ Νίλσον, είναι καλός αμυντικά? Θα τρελαθούμε ρε!!!Αυτός δεν κόβει ΟΥΤΕ με βαλέ!

3) Αυτή η γελοιδέστατη υποστήριξη του συναφιού του γκόντζου, στους πολύ λίγους βύντρα(by the way,πολύ καλός χθες) κ σαριέγκι, πότε θα σταματήσει? Αντωνίου...wake up!

4) είναι ανεπίτρεπτο να παίζει στην ίδια 11αδα στο χώρο του κέντρου ο τρεχαλατζής αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ άμπαλος σιμάο, με τον καραγκούνη, που καθυστερεί ΟΛΗ την ανάπτυξη!!

5) Επίσης, σε μια ομάδα με 10 μεσοεπιθετικούς, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ολα τα στημένα ο καραγκούνης, είναι επίσης ανεπιτρεπτο....

6) Γενικά, είναι ανεπιτρεπτο να παίζει ο καραγκούνης, ενώ η φυσική του θέση είναι δίπλα...στον ντόκεν, να κάνει κερκίδα!!!

7) Καλό νέο ότι επιστρέφει ο τζόρβας, ελπίζω και βασικός!!!

8) Καταπληκτικός ο κόσμος χθες, ελπιζω να καταλαβαν οι παίχτες που παίζουν τώρα!!!

9) Είναι γελοιο αυτό που συμβαίνει στο πάρκινγκ του οακα, με τις ειδικές κάρτες (πόσο στο διάολο κοστίζουν>?)...Κάναμε πάνω από μια ώρα να φύγουμε από το ένα και μοναδικό ελευθερο πάρκινγκ....

10) έχω πεθάνει στα γέλια με τους υπάλληλους του οσφπ,που προσπαθούν αν δημιουργήσουν κλίμα ριζούπολης...Ιδανικό σενάριο για με΄να.... 0-1 οι κύπριοι, ριζούπολη το γήπεδο, το γυρίζει σε 4-1, και το ....διακόπτει!!!!

11)και να σας δώσω και....ένα αποκλειστικό....Ο κλέιτον, έχει 4 ματς περιθώριο, να αποδείξει στον τεν κάτε, ότι αξίζει να παίζει, αλλιώς...φεύγει για φλαμένγκο. Αυτό του είπε ο τεν κατε στην συζήτηση της προηγούμενης εβδομάδας...

Δημοσ.

Πολύ μου αρέσει ο τρόπος σου... σαν παιδάκι 10 χρονών κάνεις. Από την μία έχεις πεθάνει στο γέλιο για τον αιώνιο αλλά από την άλλη βρήκες χώρο στον σχολιασμό σου για τον χθεσινό αγώνα να γράψεις και 2 αράδες για αυτόν.

Τουλάχιστον μην πας να το παίξεις υπεράνω αφού δεν σου βγαίνει.

Δημοσ.
Πολύ μου αρέσει ο τρόπος σου... σαν παιδάκι 10 χρονών κάνεις. Από την μία έχεις πεθάνει στο γέλιο για τον αιώνιο αλλά από την άλλη βρήκες χώρο στον σχολιασμό σου για τον χθεσινό αγώνα να γράψεις και 2 αράδες για αυτόν.

Τουλάχιστον μην πας να το παίξεις υπεράνω αφού δεν σου βγαίνει.

Φυσικά και έχω πεθάνει στα γελια με το κατάντημα του αιώνιου αντιπάλου μου...

Βλέπεις, αν οι οπαδοί του αιώνιου, είχαν τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ να κατακρίνουν και να αποδοκιμάσουν τακτικές ριζούπολης, και τακτικές....Νερά ΤΣΣΚΑ, τότε, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...

Αλλά όταν μου δίνει και πάλι τέτοιες αφορμές ο αιώνιος αντίπαλός μου, και οι οπαδοί του ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά κάνουν τις πάπιες (Δεν είδα,δνε ξερω, δεν απαντώ), ε τότε, φυσικά και θα το σχολιάσω!!!

ΥΓ: Υπεράνω δε θέλω να το παίξω....Δε με ενδιαφέρει να σου αποδείξω αν είμαι υπεράνω ή όχι...Αλλά τουλάχιστον, δεν προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το δαχτυλό μου!

ΥΓ2: Αναφέρετε σε κάποιο εγχειρίδιο, ότι αν μιλάς για τον αγώνα της ομάδας σου σε 20 σειρές, απαγορεύεται να σχολιάσεις στην 21ή σειρά τον αντίπαλό σου?

Δημοσ.
Φυσικά και έχω πεθάνει στα γελια με το κατάντημα του αιώνιου αντιπάλου μου...

Βλέπεις, αν οι οπαδοί του αιώνιου, είχαν τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ να κατακρίνουν και να αποδοκιμάσουν τακτικές ριζούπολης, και τακτικές....Νερά ΤΣΣΚΑ, τότε, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...

Αλλά όταν μου δίνει και πάλι τέτοιες αφορμές ο αιώνιος αντίπαλός μου, και οι οπαδοί του ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά κάνουν τις πάπιες (Δεν είδα,δνε ξερω, δεν απαντώ), ε τότε, φυσικά και θα το σχολιάσω!!!

ΥΓ: Υπεράνω δε θέλω να το παίξω....Δε με ενδιαφέρει να σου αποδείξω αν είμαι υπεράνω ή όχι...Αλλά τουλάχιστον, δεν προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το δαχτυλό μου!

ΥΓ2: Αναφέρετε σε κάποιο εγχειρίδιο, ότι αν μιλάς για τον αγώνα της ομάδας σου σε 20 σειρές, απαγορεύεται να σχολιάσεις στην 21ή σειρά τον αντίπαλό σου?

Να σχολιάσεις βρε γελαστό αγόρι... αλλά να μην το παίζεις και χαζό χαρούμενος. Δεν ταιριάζει με το στυλ που πας να περάσεις.

Και φυσικά και δεν απαγορεύεται να γράφεις 100 αράδες για την ομάδα σου και 1 για τον αιώνιο... απλά θα κουνήσεις σεντόνι μετά από τόσο καιρό, προβλήματα δεν έχεις και εσύ μιλάς για κλίμα που πάνε να δημιουργήσουν οι αιώνιοι... κατάντια ρε παιδί μου... κρίμα είσαι.

Δημοσ.
Να σχολιάσεις βρε γελαστό αγόρι... αλλά να μην το παίζεις και χαζό χαρούμενος. Δεν ταιριάζει με το στυλ που πας να περάσεις.

Και φυσικά και δεν απαγορεύεται να γράφεις 100 αράδες για την ομάδα σου και 1 για τον αιώνιο... απλά θα κουνήσεις σεντόνι μετά από τόσο καιρό, προβλήματα δεν έχεις και εσύ μιλάς για κλίμα που πάνε να δημιουργήσουν οι αιώνιοι... κατάντια ρε παιδί μου... κρίμα είσαι.

χαζοχαρούμενος δεν το παίζω, δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει...

Κρίμα δεν είμαι εγώ...Είναι οι κάφροι και ανεγκέφαλοι που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, και αυτοί που τους υπερασπιζονται....Ξέρεις εσύ τώρα....

Δημοσ.
χαζοχαρούμενος δεν το παίζω, δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει...

Κρίμα δεν είμαι εγώ...Είναι οι κάφροι και ανεγκέφαλοι που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, και αυτοί που τους υπερασπιζονται....Ξέρεις εσύ τώρα....

Βρε αυτούς άστους... καμμένα χαρτιά είναι. Για σένα όμως υπάρχει (νομίζω) ελπίδα ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...