Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι ρε σεις, κι ο Τσίλντρες είναι ένα καλό αθλητικό τράρι με όχι κακό σουτ. Δεν σουτάρει και σαν τον Ρέτζι Μίλερ στα καλά του και ούτε είπε και κανείς ότι είναι κλώνος του mcgrady. Ένας καλός παίκτης του nba είναι από τους πολλούς, που για Ευρώπαική ομάδα όμως είναι πολυτέλεια εφόσον παίξει αυτό που μπορεί. Και δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι στην Αμερική έπεσαν από τα σύνεφα μόλις έμαθαν την είδηση ότι ο Τσίλντρες πάει Ευρώπη, ενώ δεν είχαν δώσει και πολύ σημασία σε άπειρες περιπτώσεις άλλων παικτών που έφυγαν από το nba.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα δώσουν 2 μύρια για να πάρουν τερματοφύλακα από τον Ο.Φ.Η.;

Αυτά παθαίνεις άμα χαλάς την πιάτσα. Αν και δεν τα πιστεύω όλα τα ποσά που ακούγονται γενικότερα.

Δημοσ.

Καλά δεν υπήρχε μια ρήτρα στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που τον ήθελε ο βάζελος, χαμηλή; 350.000? μου φαίνεται;

Δημοσ.
Θα δώσουν 2 μύρια για να πάρουν τερματοφύλακα από τον Ο.Φ.Η.;

φερτε τον αλεξη τον βαζελο στην τριφυλλαρα!!!

Δημοσ.
Καταρχήν είπα εγώ "μπράβο που δεν τον ξέρει;" Εγώ σχολιάζω το ότι θα έπρεπε να το ξέρει για να είναι συν του.

Μα, εξαρχής, δεν σχολίασα εσένα, αλλά αυτό εδώ:

Μια δήλωση που δεν μπορούσε να περάσει στα... ψιλά έκανε κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον NBAer Τζος Τσίλντρες, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική: «Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γιʼ αυτόν αφού δεν τον έχω δει να αγωνίζεται... »!

Μωρή αρρώστια Ζοτς!

Από εκεί και πέρα, εσύ κολλάς στη λέξη «πρέπει», την οποία εγώ δεν χρησιμοποίησα. Ο προπονητής Ομπράντοβιτς είναι δεδομένα επιτυχημένος και χωρίς να ξέρει λεπτομέρειες από το ΝΒΑ. Τελείωσε. Η βλακεία ξεκινάει εκεί που τον συγχαίρουμε επειδή αγνοεί κάτι, έστω κι αν είναι ασήμαντο το κάτι. Εσύ δεν το έκανες, αλλά κι εγώ τον άλλον σχολίασα που το χάρηκε.

Ένα quote θα ήθελα που να λέω ότι δεν τον είδε το προπονητικό τιμ. Είπα αυτοί που τον διάλεξαν.

Και το σχόλιο για τα περσινά λάθη του προπονητικού τιμ του ΟΣΦΠ πού κολλούσε τότε; Τέλος πάντων, προφανώς ισχυρίζεσαι ότι η μεταγραφή έγινε εν αγνοία του Γιαννάκη. Δεν το ξέρω αυτό, αλλά ούτε κι εσύ. Η πορεία θα δείξει. Από την εθνική πάντως, το τριάρι με απαραίτητο προσόν το σουτ δε φαίνεται να είναι αναγκαίο, σύμφωνα με την άποψη του Γιαννάκη.

Μια και έχω πρόχειρο καθηγητή στο σπίτι, ρώτησα και έχω δίκιο. Το πώς προφέρουν οι Αμερικανοί (και ειδικά οι μαύροι) τα ονόματά τους είναι άλλο θέμα όμως.

Δε θα λύσουμε τις γλωσσικές διαφορές ΗΠΑ-Αγγλίας εδώ. Το θέμα είναι ότι όλοι στην Αμερική, όπου και ζει, τον αποκαλούν Τσίλντρες, ενώ εσύ όταν εξέφραζες άποψη, τον έλεγες Τσάιλντρες. Σʼ αρέσει ή όχι, αυτό πλήττει την αξιοπιστία σου ως προς τον συγκεκριμένο παίκτη. Αν εγώ αποκαλούσα «Χένρι» τον Ανρί, θα με έπαιρνες στα σοβαρά όταν σου ανέλυα την τρίπλα του;

Ο Μπέρι σούταρε τρίποντα δηλαδή;

Δηλαδή μόνο στο τρίποντο μετράει η τεχνική του σουτ; Ο Μπέρι σκόραρε δίποντα και βολές έχοντας απαράδεκτο στυλ. Επομένως, δε θα κρίνω έναν σουτέρ από το στυλ, αλλά από την αποτελεσματικότητα. Δε λέω ότι ο Τσίλντρες τα βάζει, αλλά το ότι δεν έχει ωραίο στυλ δεν με πείθει ότι σίγουρα δε θα τα βάζει. Βλέποντας ότι έχει κάπου 55% στα σουτ στο ΝΒΑ, υποθέτω ότι θα έχει τον τρόπο του να σκοράρει. Σε κάθε περίπτωση, θα τον δούμε.

Δημοσ.

Δηλαδή ο Μπέρι ήταν σουτέρ;

Ρε Φίλιππε, τι άλλο θα μας πεις; Θα συγκρίνεις τον Μπέρι που έπαιζε στο 3-4 μέτρα γύρω από το καλάθι συνεχώς με ένα 3άρι; Άντε, πες μου και για το Σακίλ που δε βάζει ούτε βολές τώρα.

Και μετά μου λες εμένα για την αξιοπιστία μου... Στο κάτω κάτω, αν εγώ έκανα γλωσσικό εσύ κάνεις μπασκετικό/τεχνικό φάουλ...

Δημοσ.
Δηλαδή ο Μπέρι ήταν σουτέρ;

Ρε Φίλιππε, τι άλλο θα μας πεις; Θα συγκρίνεις τον Μπέρι που έπαιζε στο 3-4 μέτρα γύρω από το καλάθι συνεχώς με ένα 3άρι; Άντε, πες μου και για το Σακίλ που δε βάζει ούτε βολές τώρα.

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Είπα τα εξής για το θέμα του "release" στο σουτ:

Η μηχανική του σουτ του δε με ενδιαφέρει, δεν έχουμε καλλιστεία. Κι ο Μπέρι σαν ανάπηρος έριχνε, αλλά τα έβαζε. Το αποτέλεσμα μετράει.

Δηλαδή μόνο στο τρίποντο μετράει η τεχνική του σουτ; Ο Μπέρι σκόραρε δίποντα και βολές έχοντας απαράδεκτο στυλ. Επομένως, δε θα κρίνω έναν σουτέρ από το στυλ, αλλά από την αποτελεσματικότητα. Δε λέω ότι ο Τσίλντρες τα βάζει, αλλά το ότι δεν έχει ωραίο στυλ δεν με πείθει ότι σίγουρα δε θα τα βάζει.

Ήλπιζα, μέσα από αυτά, να μείνει η φράση "Επομένως, δε θα κρίνω έναν σουτέρ από το στυλ, αλλά από την αποτελεσματικότητα". Έχουν υπάρξει δηλαδή και παίκτες που από στυλ δε σου γέμιζαν το μάτι, αλλά ήταν αποτελεσματικοί και αυτό είναι που μετράει. Πχ, ο Κόρφας είναι από τους κορυφαίους στην ιστορία της Α1 στα τρίποντα. Ε, δε νομίζω ότι το σουτ του διδάσκεται ως το καλύτερο δυνατό στυλ όλων των εποχών. (Και ο Κόρφας παράδειγμα είναι, δεν τον συγκρίνω ως παίκτη).Τέλος πάντων, ο Τσίλντρες πιθανώς είναι μέτριος σουτέρ και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι. Απλώς παρατήρησα ότι είναι πιο σημαντικό αν μπαίνει η μπάλα στο καλάθι, παρά το πώς τη ρίχνει.

Δημοσ.

Ωραία, δεν τον κρίνεις από το στυλ, δεν τον κρίνεις από το ποσοστό, δεν τον κρίνεις από τον αριθμό τον σουτ, τον κρίνεις από το όμορφο μαλλί a la MBA Jam και μας τον βγάζεις καλό σουτέρ. ΟΚ!

ΥΓ: Αλήθεια, ποιος σου είπε ότι ο Κόρφας σούταρε λάθος;

Δημοσ.

Μάλιστα.

Εγώ γράφω "δε θα κρίνω έναν σουτέρ από το στυλ, αλλά από την αποτελεσματικότητα" και "είναι πιο σημαντικό αν μπαίνει η μπάλα στο καλάθι, παρά το πώς τη ρίχνει" και εσύ μου απαντάς "δεν τον κρίνεις από το ποσοστό".

Επίσης, εγώ γράφω "ο Τσίλντρες πιθανώς είναι μέτριος σουτέρ και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι" και πιο πριν "θεωρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα καλός σουτέρ, γι' αυτό και πιθανολογώ ότι ο Γιαννάκης δεν έψαχνε κλασικό σουτέρ. Αν έψαχνε για σουτέρ και πήρε αυτόν, είναι προφανώς λάθος" κι εσύ απαντάς "μας τον βγάζεις καλό σουτέρ".

Από το στυλ όντως δεν τον κρίνω πάντως.

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, οπότε άκρη δε θα βγάλουμε. Καλό βράδυ.

Δημοσ.

Προφανώς. Μιλάμε για σουτέρ και μου λες για τον Μπέρι που αν σούταρε πιο μακριά από τα 4 μέτρα ήταν είδηση και ότι το στυλ δεν παίζει ρόλο και και και...

Τι άκρη να βγάλουμε;

BTW, έχω την εντύπωση ότι τον πήραν για 3άρι, ούτε για σουτέρ, ούτε για ριμπάουντερ, ούτε για μπλοκέρ. Για 3άρι. Κάποια στιγμή σου εξήγησα τι πρέπει να κάνει ένα 3άρι αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...

Δημοσ.

Το κουράζετε μέχρι εκεί που δεν πάει. Δηλαδή στο thread του Παναθηναικού συζητάμε 2 σελίδες τώρα πως αν είχει πιο αεροδυναμικά αρχίδια ο Scary Movie θα σούταρε καλύτερα...

Δημοσ.

Filippe το προβλημα επικοινωνιας με τον KSWN δεν το αντιμετωπιζεις μονο εσυ το αντιμετωπιζουν ολοι οσοι δεν υποστρηριζουν τον Παναθηναικο ειτε ειναι οπαδοι ειτε φιλαθλοι. Με τον kaizer, με τον absinthe ακομα και με τον LL_NEO εχει τυχει να συννενοηθουμε. Με τον KWSN δεν γινεται με τιποτα....Αλλα του λες αλλα σου λεει. Οταν θελει να πει κατι, δεν υπολογιζει τι εχεις γραψει εσυ...απλα το λεει. Και μετα καθεσε και διαβαζεις το ποστ σου που ειναι 40 γραμμες και σκεφτεσαι "Μα τζαμπα εχασα 30 λεπτα απο τη ζωη μου για να γραψω κατι στο οποιο μου απανταει σαν να μην το διαβασε καν?".

Η λυση ειναι απλη, σταματας να γραφεις (οπως εκανα και γω χθες), τον αφηνεις να χαιρεται οτι ειπε την τελευταια κουβεντα και τελειωσε το παραμυθι.

P.S: Δεν κανω επιθεση, απλα εκφραζω την προσωπικη εμπειρικη μου γνωμη.

P.S2:Filippe, οσα λες για το σουτ εχεις απολυτο δικιο. Μαλιστα θα ελεγα οτι γραφεις πολλα. Η φραση ειναι μια : Δεν με ενδιαφερει το στυλ αρκει να τα βαζει. Δεν υπαρχει καποιος αλλος εκτος απο τον KWSN που να μη συμφωνει σε αυτο που λες. Ακομα και ο Εντι τζονσον εφερνε τη μπαλα πισω απο το κεφαλι για να σουταρει και ητανε απο τους καλυτερους σουτερ που εχουν περασει απο την ευρωπη.

Δημοσ.
Filippe το προβλημα επικοινωνιας με τον KSWN δεν το αντιμετωπιζεις μονο εσυ το αντιμετωπιζουν ολοι οσοι δεν υποστρηριζουν τον Παναθηναικο ειτε ειναι οπαδοι ειτε φιλαθλοι. Με τον kaizer, με τον absinthe ακομα και με τον LL_NEO εχει τυχει να συννενοηθουμε. Με τον KWSN δεν γινεται με τιποτα....Αλλα του λες αλλα σου λεει. Οταν θελει να πει κατι, δεν υπολογιζει τι εχεις γραψει εσυ...απλα το λεει. Και μετα καθεσε και διαβαζεις το ποστ σου που ειναι 40 γραμμες και σκεφτεσαι "Μα τζαμπα εχασα 30 λεπτα απο τη ζωη μου για να γραψω κατι στο οποιο μου απανταει σαν να μην το διαβασε καν?".

Η λυση ειναι απλη, σταματας να γραφεις (οπως εκανα και γω χθες), τον αφηνεις να χαιρεται οτι ειπε την τελευταια κουβεντα και τελειωσε το παραμυθι.

P.S: Δεν κανω επιθεση, απλα εκφραζω την προσωπικη εμπειρικη μου γνωμη.

P.S2:Filippe, οσα λες για το σουτ εχεις απολυτο δικιο. Μαλιστα θα ελεγα οτι γραφεις πολλα. Η φραση ειναι μια : Δεν με ενδιαφερει το στυλ αρκει να τα βαζει. Δεν υπαρχει καποιος αλλος εκτος απο τον KWSN που να μη συμφωνει σε αυτο που λες. Ακομα και ο Εντι τζονσον εφερνε τη μπαλα πισω απο το κεφαλι για να σουταρει και ητανε απο τους καλυτερους σουτερ που εχουν περασει απο την ευρωπη.

Έτσι, γιατί ο KWSN_Men είναι μαλάκας και δεν καταλαβαίνει.

Γιατί δε μας ενδιαφέρει το στυλ αρκεί να τα βάζει. Δε μας ενδιαφέρει το ποσοστό αρκεί να έχει καλό στυλ. Δε μας ενδιαφέρει αν έχει καλό στυλ ή αν τα βάζει, αρκεί να μην τον πήρε ο Γιαννάκης για σουτέρ.

Το ότι ο Ολυμπιακός τον πήρε για 3άρι, πράγμα το οποίο εμπεριέχει κάποιες δυνατότητες για μπορεί να αποδόσει καλά και να κάνει τη διαφορά, δεν του δίνουμε σημασία. Φταίει ο KWSN_Men που δε γνωρίζουμε το άθλημα αρκετά ώστε να ξέρουμε τι περιμένει μια ομάδα από ένα 3άρι, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ας πούμε του Σισκάουσκας που είναι ένας κορυφαίο 3άρι και γιατί ο αφάνας δε θα είναι ένα τέτοιο.

Αν ο Φίλιππος πει στον KWSN_Men να πάρει Mesulid για τον πονόδοντο και ο KWSN_Men δεν τον ακούει, φταίει ο Φίλιππος που λέει τα δικά του, ότι το Mesulid είναι αντιφλεγμονώδες και θα βοηθήσει. Φταίει ο Φίλιππος που ο KWSN_Men έχει άποψη από τον καναπέ του για κάτι στο οποίο ο Φίλιππος έχει αφιερώσει κάποιες χιλιάδες μέρες της ζωής του.

Αντε ρε με το μαλάκα τον KWSN_Men...

ΥΓ: Ο Έντι Τζόνσον είχε πολύ καλό στυλ. Δυνατό άλμα, ρευστή κίνηση στο άλμα συνδιασμένο με το σουτ και όχι με διακοπές, άφεση από ψηλά, ευθύς αγκώνας, πολύ καλός καρπός, κάθετο σώμα, καλή καμπύλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...