LL_NEO Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 σου επέστρεψα ΑΚΡΙΒΩΣ τις εκφράσεις που χρησιμιοποιήσες. Οπότε πάνε αυτοκτόνα αν δε σου αρέσουν...
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν: Π.Α.Ο.=Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Yeeeeeeeeeeeee :mrgreen: Επιπλέον:σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος,δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός και χιλιάδες φίλοι μόλις δουν τριφύλλι ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός κλπ κλπ...... Το τριφύλλι αναφέρεται και στον ύμνο της ομάδας άρα..............ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΟΛΕ! Τέλος:"δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας όμως η έλλειψη επικοινωνίας δε μου αφήνει περιθώριο λογικά να σκεφτώ". Για το βάζελος ζητάω συγγνώμη...... :cry: Καληνύχτα και λίγη ηρεμία.... :)
IOCTL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Πλέον ακούγεται και στην Σερβία οτι ο Μπάγεβιτς είναι κοντά στο να φύγει. Άλλωστε δεν τα πάει καλά εκεί αφού δεν έβαλε τον Ερυθρό Αστέρα στους ομίλους αν και στο πρωτάθλημα είναι πρώτοι... Και το διεστραμμένο μου μυαλό σκέφτεται... Μπάγεβιτς προπονητής , Βαζέχα βοηθός προπονητή, Σαραβάκος Γενικός αρχηγός , Τότης Φυλακούρης εμψυχωτής και Δομάζος πρόεδρος. Πολύ καλό για να γίνει αληθινό. Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Αποστολάκης (γάβρος). Το παιδί δεν ξέρει καν αγγλικά οταν στην ομάδα είναι 15 ξένοι. Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Στράτος (αεκτζής). Ο τύπος είναι δηλωμένος , οχι λαλακίες. Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Μήτσου? (χασάπης) Προτιμώ να χειρουργηθώ μόνος μου. Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Τσίγκερ? (ΜΑΛΑΚΑΣ)
revil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Μήτσου? (χασάπης)Προτιμώ να χειρουργηθώ μόνος μου. Δεν είναι καιρός μετά τον Μπάκε να πάρει δρόμο και ο Τσίγκερ? (ΜΑΛΑΚΑΣ) Φιλαρακι νασαι καλα με εκανες και γελασα.Ωραιος
ntountou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 την περίπτωση Ρότσα πως την αντιμετωπίζετε εσείς οι βάζελοι ? δε περνάει καθόλου από το μυαλό σας αλήθεια ? αν δε κάνω λάθος ήταν αυτός που σας πήγε στους 4 του CL (με παιχταράδες βέβαια και πολύ ευνοικές κληρώσεις, αλλά τεράστια επιτυχία) μου κάνει εντύπωση που μετά από εκείνη την περίοδο ο Ρότσα πέρασε και ένα φεγγάρι από τον Άρη επί Κοντομηνά και μετά χάθηκε.... ίσως βέβαια να υπάρχουν επεισόδια και λεπτομέρειες που τα έχω χάσει με τον συγκεκριμένο...
geovard Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείτε να τον πάρετε εσείς μήπως σας πάει καί εσάς στούς 4.Αφού έχετε καί σείς πρόβλημα ε?Γιά την Ευρώπη λέω.
ntountou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 ρε c geovard, τι μου λες τώρα ? (αποτυχημένο) αστείο ήταν ή (αποτυχημένη) τοποθέτηση ? ειλικρινά έχω απορία γιατί αυτός ο άνθρωπος δε ξαναδούλεψε στον ΠΑΟ μετά από εκείνη την επιτυχία... φυσικά μπορεί να έχουν παιχτεί γεγονότα και καταστάσεις που δε γνωρίζω γιατί απλά δε μπορώ να μαθαίνω/θυμάμαι οτιδήποτε γίνεται στον ΠΑΟ.... αλλά μου κάνει τρελή εντύπωση που συζητιέται τόσο πολύ ο Μπάγιεβιτς και από την άλλη, τόσα χρόνια, σε ανάλογες εποχές που ψάχνατε προπονητή, δεν ξανάκουσα τπτ για Ρότσα ο οποίος και τον ΠΑΟ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα και η προηγούμενη θητεία του ήταν πολύ καλή
Σκύμνος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μου αρέσετε όλοι σας που "τσιμπήσατε" από την απομάκρυνση του Μπάκε και αρχίσατε την προπονητολογία. Μμμμ, ωραία σωθήκαμε τώρα, θα έρθει ο μεσσίας να λύσει ως δια μαγείας τα προβλήματα... Πάντως δεν μπορώ να πω, κίνηση ματ από τον ραλάκια. Αμέσως όλο το σκηνικό της οργής και της αποδοκιμασίας μεταφέρεται (και εκτονώνεται) από τον ίδιο σε άλλο επίπεδο. Κουτόχορτο που μας ταίζουν... Με το τσουβάλι το δίνουν οι άτιμοι (εκεί δεν υπάρχουν καβούρια)... Α και μη ξεχάσετε να υποστηρίξετε την καινούρια (δέκατη ή κάνω λάθος στο νούμερο) προσπάθεια της ομάδας, αρχής γενομένης από τη Νέα Σμύρνη. Μη διανοηθεί να λείψει κανείς, θα στενοχωρηθεί η ηγεσία.
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως γενικώς οι βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις δεν επιφέρουν καλά αποτελέσματα.Ίσως η άμεση απομάκρυνση του Μπάκε να έχει αρνητικές επιπτώσεις....Ελπίζω πως όχι βέβαια.Δυστυχώς το τριφύλλι έχασε την παλιά του δόξα και θα πρέπει να γίνει μεγάλος αγώνας για να την ξαναβρεί....
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 αλλά μου κάνει τρελή εντύπωση που συζητιέται τόσο πολύ ο Μπάγιεβιτς και από την άλλη, τόσα χρόνια, σε ανάλογες εποχές που ψάχνατε προπονητή, δεν ξανάκουσα τπτ για Ρότσα ο οποίος και τον ΠΑΟ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα και η προηγούμενη θητεία του ήταν πολύ καλή Γνώμη μου είναι ότι η μεγαλύτερη χαζομάρα που έκανε η διοίκηση του ΠΑΟ ήταν η απομάκρυνση του Ρότσα......Είχε δώσει τα πάντα για την ομάδα και την έφτασε και στους 4 του CL....Ε τι άλλο να έκανε;Να το έπαιρνε κιόλας;;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά έκανε και τον έδιωξε, ο άνθρωπος είχε απωλέσει όσο -από το ανύπαρκτο- κύρος του είχε απομείνει. Εγνωσμένης αξίας, αν δε θέλουμε να κοροϊδευόμαστε, είναι αυτός που τον ΞΕΡΕΙ ο κόσμος, ΠΡΙΝ του τον συστήσουν τα ημιεπίσημα φερέφωνα της διοίκησης. Με το χέρι στην καρδιά, ήξερε κανένας τον Σόλιντ ή τον Μπάκε; Καλοί ( προπονητές σε μικρομεσαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ήταν πριν έρθουν εδώ (που επίσης είναι ένα μικρομεσαίο πρωτάθλημα, για να μην μεγαλοπιανόμαστε). Μας τους συστήσανε, τους μάθαμε, όχι και "εγνωσμένης αξίας" όμως. Εγνωσμένης αξίας είναι ο Κούπερ, για παράδειγμα, που τον ήξερες και από χτες γιατί 3 χρονιές σερί με τη Βαλένθια πέταγε μάτια, όχι ο άνεργος Φαχτενφούχτεν που θα σου φέρουν. Εγώ θέλω να πω δυο κουβέντες για την περίφημη "Ελληνική πραγματικότητα". Υπόχρεος ειλικρινά θα είμαι σε όποιον μου δώσει μια πειστική περιγραφή του τι ΔΙΑΒΟΛΟ σημαίνει αυτό. Το γλύψιμο του προπονητή προς τη διοίκηση δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο, ούτε τα αφεντικά-τύραννοι, κάβουρες κτλ, ούτε οι οπαδοί με τους κορνέδες. Σύμφωνοι, δεν τους στρώνουν (πλέον, στις μεγάλες κατηγορίες) στο κυνήγι, αλλά αυτό δε μας καθιστά και εξωγήινους. ΠΟΙΑ είναι η Ελληνική πραγματικότητα; Ότι οι μεγάλες ομάδες δε θέλουν να χάνουν από τους μεγάλους αντιπάλους τους; Μήπως, τελικά, όταν λένε "Ελληνική πραγματικότητα" εννοούν ότι θέλουν κάποιον μου να ξέρει τις ανυπόληπτες ομάδες μας; Έφυγε ο Μπάκε και δεν πρέπει, διαβάζω, να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Μα ο χρόνος ο πολύτιμος χάθηκε, τι λέμε τώρα;
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Οι περισσότεροι αφιερώνουν το χρόνο τους στο να τρώγονται μεταξύ τους παρά στο να βρουν όλοι μαζί μια λύση.......Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα.....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Σύμφωνοι, μεγάλο κακό αυτό. Αλλά μήπως και ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια δεν ήταν -και είναι- στα μαχαίρια με τον προπονητή για το θέμα του Αϊμάρ; Οι οπαδοί της Άστον Βίλα δε σιχτιρίζουν τον ογδοντάχρονο ιδιοκτήτη της ομάδας όπου σταθούν και όπου βρεθούν; Οι οπαδοί της Λάτσιο δεν είναι κάτι χουλιγκάνοι που όμοιούς τους δεν έχει πουθενά; Οι οπαδοί της Πόρτο δεν προτιμούν να πιούν υδροχλωρικό οξύ από το να χειροκροτήσουν τους παίκτες της Σπόρτινγκ; Με όλα αυτά θέλω να πω ότι κρυβόμαστε πίσω από τα κλισέ. Τα "λαμόγια" του Ηρακλή που έχασαν από τον ΟΦΗ, για παράδειγμα, έγιναν οι "ημίθεοι" της Κρακοβίας. Μήπως, λέω μήπως, γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας είναι αυτός που έχει φάει ήδη την κρυάδα από προηγούμενο πέρασμα από το πρωτάθλημά μας;
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ δεν είμαι ειδήμων φίλε μου,απλά παρακολουθώ την ομάδα μου και θέλω να πηγαίνει καλά χωρίς να κάθομαι βέβαια και να τρελαίνομαι....Ας σου απαντήσουν σε αυτά που ρωτάς άλλοι ειδήμονες και πιο φανατισμένοι(με την καλή έννοια).... Καλή σου μέρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν περιμένω ακριβώς απάντηση, γιατί δεν είμαι καν σίγουρος ότι υπάρχει. Απλά, από τα επικά κλισέ του καλοκαιριού, όπου ΟΛΟΙ αποκτούν "παικταράδες", κάνουν "νέα αρχή", πάνε για "μεγάλα πράγματα", κυνηγούν την "Ευρωπαϊκή υπέρβαση" και άλλα τέτοια τερπνά, έρχεται η ρημάς η Ευρώπη να μας θυμίσει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι το πράγμα. Βαρέθηκα τους "εγνωσμένης αξίας" Ευρωπαίους προπονητές που ούτε τους ξέραμε μέχρι να μας τους παρουσιάσουν ως μεσσίες οι εφημερίδες και τα κανάλια. Βαρέθηκα τα "λαμόγια" που γίνονται "παλλικάρια" από Κυριακή σε Κυριακή και τούμπαλιν. Βαρέθηκα να "κάνω υπομονή", ακριβώς όσο βαρέθηκα να "βιάζομαι να κρίνω". Βαρέθηκα τις μεταγραφές που κάθονται στον πάγκο. Βαρέθηκα τους "Έλληνες παίκτες με ψυχή και αξία" που έφυγαν από εδώ και γυαλίζουν τους πάγκους των Ευρωπαϊκών ομάδων. Βαρέθηκα τους δημοσιογράφους που τα είχαν προβλέψει όλα αυτά. Δηλαδή, τόσο ανυπόληπτος είναι ο Σωτηρακόπουλος, ο Καρπετόπουλος, ο Χελάκης, ο Πανούτσος και όλοι αυτοί οι μάγκες, που ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ από μήνες, οι διοικήσεις τους έγραφαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι; Καλή μέρα και σε εσένα και ευχαριστώ που διαθέτεις το χρόνο να διαβάζεις αυτά που γράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.