Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια και έχεις δει τα βίντεο, πώς σουτάρει τον έχεις δει;

Λέω εγώ ο άσχετος τώρα...

KNSW μην αρχιζουμε παλι τις μλκιες. Διαβασε λιγο αυτα που λεω και μετα απαντα. "Έχουνε δει" γραφω και οχι ΕΧΩ ΔΕΙ. Ξεκολλα απο τη λογικη των αντιπαραθεσεων...

Πάντως χωρίς να τον εχω δει, νομιζω οτι σουταρει με το χερι...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε λέω ότι θα έπρεπε. Αλλά θα ήταν ένα επιπλέον προσόν του. Εννοείται ότι είναι στον top 5 των Ευρωπαίων προπονητών και χωρίς να ξέρει. Αλλά προπονητής μπάσκετ είναι, θα ήταν καλό να γνωρίζει καλά τι γίνεται και στο ΝΒΑ, στα ευρωπαϊκά μικρών ηλικιών, στο πρωτάθλημα Αυστραλίας κτλ. Θα ήταν χρήσιμο, όχι απαραίτητο. Ο φανατίλας Έλληνας οπαδός όμως, χαίρεται περισσότερο που δεν ξέρει τον Τσίλντρες, γιατί έτσι μειώνει τον αιώνιο αντίπαλο, ενώ εγώ θα χαιρόμουν περισσότερο αν μπορούσε να μου κάνει ανάλυση στα όρθια για τον 12ο παίκτη ομάδας του NBDL. Φυσικά, τα ίδια ισχύουν και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αν ο Τσίλντρες δηλώσει "δεν έχω δει ποτέ παίκτη του ΠΑΟ να παίζει", θα βγούνε οι εξυπνάκηδες να λένε ότι τους παίκτες του ΠΑΟ δεν τους ξέρει ουτε η μάνα τους εκτός Ευρώπης.

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και πριν, ο Ομπράντοβιτς δε νομίζω να ασχολείται με τη δήλωση αυτή με τον τρόπο που ασχολήθηκε ο οπαδικός τύπος.

Καταρχήν, πιο πολλοί ασχολήθηκαν οι Ολυμπιακοί "θα τον μάθεις όταν θα σου κάνει και θα σου δείξει" κτλ παρά οι Παναθηναϊκοί.

Κατά δεύτερον, με ενδιαφέρει το γνωστικό του αντικείμενο να αφορά πράγματα που θα του είναι χρήσιμα για τη δουλειά του. Και το να ξέρει έναν αναπληρωματικό του ΝΒΑ δε μου λέει κάτι, πόσο μάλλον της αστείας λίγκας NBDL.

ΥΓ: Μια και είναι στο top 5, θα με ενδιέφερε να ακούσω τους άλλους 4.

KNSW μην αρχιζουμε παλι τις μλκιες. Διαβασε λιγο αυτα που λεω και μετα απαντα. "Έχουνε δει" γραφω και οχι ΕΧΩ ΔΕΙ. Ξεκολλα απο τη λογικη των αντιπαραθεσεων...

Πάντως χωρίς να τον εχω δει, νομιζω οτι σουταρει με το χερι...

Μια και δεν τον έχεις δει, περέμενε λοιπόν. Το στυλ του από κάποιον καλοπροαίρετο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "περίεργο". Όπως περίεργο είναι και το στατιστικό του ενός εύστοχου τρίποντου κάθε 3 παιχνίδια για παίκτη που παίζει στο 3.

Ψιλά γράμματα όμως αυτά, συγκλονίστηκε ο πλανήτης, έρχεται και ο Λεμπρόν (ο αυθεντικός, όχι ο Λεμπρόν Περπέρογλου) όπου να ΄ναι στον Ολυμπιακό, τι να λέμε τώρα...

ΥΓ: Έχω μια μικρή αμφιβολία για το πόσο τον είδαν αυτοί που τον διάλεξαν.

Δημοσ.

Μια και δεν τον έχεις δει, περέμενε λοιπόν. Το στυλ του από κάποιον καλοπροαίρετο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "περίεργο". Όπως περίεργο είναι και το στατιστικό του ενός εύστοχου τρίποντου κάθε 3 παιχνίδια για παίκτη που παίζει στο 3.

Μα και παλι τα λεγομενα σου δεν εχουν σχεση με αυτα που γραφω. Αναφερθηκα στο τι εκανε το προπονητικο τιμ. Δεν ειπα οτι δεν θα τον περιμενω...εγω φυσικα και τον περιμενω και δηλωνω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι μπορει να κανει.

Εσυ όμως απο τώρα και χωρις να τον περιμενεις ξερεις ηδη τα παντα... Εχεις σκεφτει να γινεις σκαουτερ?

Δημοσ.
Μα και παλι τα λεγομενα σου δεν εχουν σχεση με αυτα που γραφω. Αναφερθηκα στο τι εκανε το προπονητικο τιμ. Δεν ειπα οτι δεν θα τον περιμενω...εγω φυσικα και τον περιμενω και δηλωνω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι μπορει να κανει.

Εσυ όμως απο τώρα και χωρις να τον περιμενεις ξερεις ηδη τα παντα... Εχεις σκεφτει να γινεις σκαουτερ?

ρε μην ασχολησε το παιδι ειναι αλλου.. και ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ scouter στο manager! :lol::lol:

Δημοσ.

Και εγώ αναφέρομαι στο προπονητικό τιμ.

Και δε χρειάζεται να είναι κανένας σκάουτερ για να μπορεί να καταλάβει ότι καλό 3άρι στην Ευρώπη χωρίς σουτ δε στέκεται.

Αλλά τέτοιες λεπτομέρειες σου διαφεύγουν γιατί δε γνωρίζεις το αντικείμενο. Δεν πειράζει, εδώ δε γνωρίζουν άλλοι που είναι η δουλειά τους.

Όσο για εσένα πιτσιρικά, συνέχισε να πέρδεσαι με το στόμα.

Δημοσ.

Το ότι δεν σούταρε πολύ για 3ποντο στο nba δεν σημαίνει ότι είναι κακός σουτέρ. Δεν γίνεται να είναι κακός σουτερ με 36% στα τρίποντα και 80% στις βολές στο nba. Στην Ευρώπη σίγουρα θα του είναι πιο εύκολο να βάζει και τρίποντα και θα παίρνει περισσότερες προσπάθειες. Από μέση απόσταση το 'χει απ ότι λένε. Τέλος ο Γιαννάκης τον θέλει να κάνει στο γήπεδο πολλές δουλειές και να παίζει από το 2 μέχρι το 4.

p.s. Έχει κανείς εύκαιρα τα ποσοστά στο τρίποντο του Σπανούλη από το nba?

Δημοσ.
Το ότι δεν σούταρε πολύ για 3ποντο στο nba δεν σημαίνει ότι είναι κακός σουτέρ. Δεν γίνεται να είναι κακός σουτερ με 36% στα τρίποντα και 80% στις βολές στο nba. Στην Ευρώπη σίγουρα θα του είναι πιο εύκολο να βάζει και τρίποντα και θα παίρνει περισσότερες προσπάθειες. Από μέση απόσταση το 'χει απ ότι λένε. Τέλος ο Γιαννάκης τον θέλει να κάνει στο γήπεδο πολλές δουλειές και να παίζει από το 2 μέχρι το 4.

p.s. Έχει κανείς εύκαιρα τα ποσοστά στο τρίποντο του Σπανούλη από το nba?

- Το 36% δεν είναι και σπουδαίο ποσοστό. Ειδικά όταν αυτό σημαίνει μία εύστοχη προσπάθεια κάθε 3 αγώνες. Το δε ποσοστό στις βολές δεν έχει καμία σχέση με το πόσο καλός σουτέρ είναι κάποιος.

- Στην Ευρώπη γιατί θα του είναι πιο εύκολο; Λόγω απόστασης;

- Στο 4 πιθανόν και να μπορεί να παίξει. Στο 2 όμως με τίποτα.

- Να ξαναρωτήσω λοιπόν, το μηχανισμό του σουτ του, τον έχεις δει;

- Ο Σπανούλης τι σχέση έχει με τη συζήτηση μας;

Δημοσ.
- Ο Σπανούλης τι σχέση έχει με τη συζήτηση μας;

Προφανώς θέλει να συγκρίνει τα ποσοστά του Σπανούλη στην Ευρώπη και τα ποσοστά του Σπανούλη στο NBA για να δούμε κατά πόσο είναι πιο εύκολο να σκοράρεις τρίποντα στην Ευρώπη σε σχέση με το NBA.

Άστοχη η Έρευνα αλλά whatever.

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι σπουδαίο ποσοστό αλλά ούτε είναι και κακό. Τον Σπανούλη τον αναφέρω γαιτί αν κρίναμε πόσο καλός σουτέρ (η παίκτης) είναι κάποιος με βάση το πως σούταρε στο nba ο Σπανούλης δεν θα έβρισκε ομάδα ούτε στην Β' Σλοβακίας. Αντίθετα ο Σπανούλης είναι πολύ καλός παίκτης για αυτά που ξέρει να κάνει καλά. Και μη μου πεις ότι στο Ευρωπαικό μπάσκετ δεν σε παίρνει να έχεις 3ρι που να μην τα βάζει από το σπίτι του αλλά σε παίρνει να έχεις δυάρι που να σπάει τα στεφάνια.

Φυσικά λόγω απόστασης λέω ότι θα σουτάρει καλύτερα στην Ευρώπη.

Δημοσ.

1. Ειναι αστειο οτι ολοι μαλωνουν για εναν παιχτη που μεχρι πριν 2 μηνες κανεις δεν τον ηξερε -εστω ονομαστικα-. Τωρα ξαφνικα οι περισσοτεροι γνωριζουν απεξω ολα τα πλεονεκτηματα, τα μειονεκτηματα και τις ικανοτητες του.

2. Η δηλωση του Ομπραντοβιτς ηταν απολυτως λογικη. Δηλωσε οτι εκφραζει το 90% των Ελληνων-Ευρωπαιων που ασχολουνται με το μπασκετ ΠΟΛΥ. Οτι δηλαδη ΔΕΝ τον ξερει! Που το περιεργο? Ποιος απο οσους ασχολουνται με μπασκετ τον ηξερε δηλαδη? Εγω παντως που παρακολουθω περιστασιακα ΝΒΑ δεν τον γνωριζω τον κυριο.. Ενας Ευρωπαιος προπονητης λοιπον γιατι θα πρεπει να γνωριζει απεξω τα ροστερ των ομαδων του ΝΒΑ, για να ξερει τον Τσιλντρες και τον καθε Τσιλντρες? Ομαδες που ποτε του δε θα κληθει να να αντιμετωπισει... Προτιμω να γνωριζει το ροστερ της Σιενα, της Παρτιζαν, της Μπαρτσελονα κλπ παρα των Ατλαντα Χοκς. Γιαυτο υπαρχουν και οι σκαουτερς αλλωστε..

3. Αν αυτος ο παιχτης -λεμε αν- ερχοταν στον Ολυμπιακο με συμβολαιο 200.000 ευρω/χρονο θα ασχολιοταν κανεις μαζι του? Ο ντορος εγινε επειδη του δωθηκε τεραστιο συμβολαιο, αρα μερικοι θεωρησαν δεδομενο οτι ειναι και μεγαλος παιχτης. Αυτο ειναι νομιζω το μοναδικο κριτηριο για το οποιο γινεται τοσος ντορος γυρω απτο ονομα του. Κανεις δε θα ασχολιοταν ουτε με την ηλικια του, ουτε με τα στατιστικα του, ουτε με το ταλεντο του αν το συμβολαιο ηταν μικρο.

Δημοσ.
Μπορεί να μην είναι σπουδαίο ποσοστό αλλά ούτε είναι και κακό. Τον Σπανούλη τον αναφέρω γαιτί αν κρίναμε πόσο καλός σουτέρ (η παίκτης) είναι κάποιος με βάση το ποσσοστό του στα τρίποντα στο nba ο Σπανούλης δεν θα έβρισκε ομάδα ούτε στην Β' Σλοβακίας. Αντίθετα ο Σπανούλης είναι πολύ καλός παίκτης για αυτά που ξέρει να κάνει καλά. Και μη μου πεις ότι στο Ευρωπαικό μπάσκετ δεν σε παίρνει να έχεις 3ρι που να μην τα βάζει από το σπίτι του αλλά σε παίρνει να έχεις δυάρι που να σπάει τα στεφάνια.

Ο Σπανούλης δεν είναι καλός σουτέρ. Είναι πάρα πολύ καλός slasher. Και στον Παναθηναϊκό στο 2 υπάρχει ένας από τους καλύτερους σουτέρ της ευρώπης.

Για αυτό που λες για την απόσταση, φαντάζομαι ότι δεν έχεις παίξει μπάσκετ.

Δημοσ.
Μπορεί να μην είναι σπουδαίο ποσοστό αλλά ούτε είναι και κακό. Τον Σπανούλη τον αναφέρω γαιτί αν κρίναμε πόσο καλός σουτέρ (η παίκτης) είναι κάποιος με βάση το ποσσοστό του στα τρίποντα στο nba ο Σπανούλης δεν θα έβρισκε ομάδα ούτε στην Β' Σλοβακίας. Αντίθετα ο Σπανούλης είναι πολύ καλός παίκτης για αυτά που ξέρει να κάνει καλά. Και μη μου πεις ότι στο Ευρωπαικό μπάσκετ δεν σε παίρνει να έχεις 3ρι που να μην τα βάζει από το σπίτι του αλλά σε παίρνει να έχεις δυάρι που να σπάει τα στεφάνια.

Απο ποτε ενας μετριος παιχτης του ΝΒΑ ειναι δεδομενο πως θα γινει σταρ στην Ευρωπη?

Ο Ντελκ (και πολλοι αλλοι) γιατι περασαν απαρατηρητοι λοιπον? Οσο για την αποσταση.. Ο Ντελκ πχ ηρθε ως καλος σουτερ στον ΠΑΟ και οντως ειχε πολυ καλα ποσοστα στο ΝΒΑ, αλλα στην ΕΥρωπη με τις μικροτερες αποστασεις οπως λες ειχε τραγικα ποσοστα. Με τη λογικη σου θα επρεπε να ειχε ακομα καλυτερα ποσοστα, αλλα το μπασκετ δεν ειναι NBA live. Υπαρχουν κ αλλα πραγματα, οπως τα συστηματα, το κλιμα, η δυνατοτηα προσαρμογης του παιχτη σε ολα αυτα και πολλα ακομα που μερικοι εδω τα θεωρειτε δεδομενα. Οπως στο NBA Live που αν ενας παιχτης εχει 90 στο 3ποντα, τοτε σε οποια ομαδα και να τον πας θα σουταρει το ιδιο καλα απτο πρωτο εως το τελευταιο παιχνιδι. Αυτα μονο στα video games γινονται ομως.

Και απο ποτε ενας κακος παιχτης στο ΝΒΑ ειναι δεδομενο οτι δεν εχει μελλον στην Ευρωπη? Επισης υπαρχουν 10δες παραδειγματα (οχι μονο του Σπανουλη) κακων παιχτων στο ΝΒΑ που αφησαν εποχη στην Ευρωπη. Παρολα αυτα ο ΣΠανουλης ουτε στην Ευρωπη φημιζεται για το καλο του σουτ, αρα ψιλοακυρο αυτο που λες.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στον αθλητισμο.. Και μη βιαζεστε για συμπερασματα πριν τον δειτε να αγωνιζεται, both sides..

Δημοσ.
Και δε χρειάζεται να είναι κανένας σκάουτερ για να μπορεί να καταλάβει ότι καλό 3άρι στην Ευρώπη χωρίς σουτ δε στέκεται.

Επομενως καταληγουμε οτι το προπονητικο τιμ του ολυμπιακου δεν ξερει τι του γινεται και η μεταγραφη εγινε μονο για τις εντυπωσεις οι οποιες μαλιστα απο τι στιγμη που κανενας δεν τον ηξερε δεν νομιζω να ηταν και ο στοχος του ολυμπιακου. Δεν ξερουν τι συστημα θελουν να παιξουν με αποτελεσμα να παιρνουν αβερτα παιχτες χωρις να εχουν παρει χαμπαρι αν τους χρειαζονται. Επισης προτιμησαν να παρουν με περισσοτερα λεφτα εναν που κρινανε οι ασχετοι οτι οτι μπορει να εξελιχθει καλυτερα απο τον ντελφινο που υπήρχε σαν επιλογη και τον ξερανε ολοι.

Με λιγα λογια vote kwsn for manager.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...