Panahs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μια δήλωση που δεν μπορούσε να περάσει στα... ψιλά έκανε κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον NBAer Τζος Τσίλντρες, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική: «Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γιʼ αυτόν αφού δεν τον έχω δει να αγωνίζεται... »! Μωρή αρρώστια Ζοτς!
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 O Ομπράντοβτις δεν πολυασχολείται με το ΝΒΑ, γνωστό αυτό. Και από τη στιγμή που για να τον ξέρεις τον παίκτη πρέπει να ασχολείσαι μια και δεν είναι αστέρας (παρά τα λεγόμενα εδώ πέρα), απόλυτα λογικό.
johnyboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ενας παίχτης είναι μεγάλος όταν των ξέρουν και αυτοί που δεν ασχολούνται με το άθλημα.
geovard Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Θέλω να μού πεί κάποιος γιατί είναι μεγάλος παίχτης ο Τσίλντρες.Δηλαδή γιατί τον πήρανε στον Ολυμπιακό ως μεγάλο όνομα? Με βάση τα στατιστικά του?Με βάση τη φήμη του γενικότερα? Πήρε κανένα βραβείο...Νόμπελ?Τον ξέρατε εσείς πριν?Ο Ομπράντοβιτς δεν λέει μλκς,Είναι σοβαρός άνθρωπος. Χωρίς πλακα τώρα.Εγώ όταν τον είδα νόμιζα ότι πήρε μεταγραφή στούς ερυθρόλευκους από τούς..Χάρλεμ Γκλομπετρόττερς! (τι κακία Θεέ μου έχει αυτός ο geovard!)
Critter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 geovard, γιατι οι μεγαλες ποδοσφαιρικες ομαδες τις ευρωπης δινουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να παρουν 10χρονους στις ακαδημιες τους? Γιατι ακολουθουν επενδυτικες θεωριες. Αυτο ηταν ενα τυχαιο επενδυτικο παραδειγμα. Ε!και ο ολυμπιακος φαινεται να θεωρει οτι αυτος ο παικτης αξιζει την επενδυση βαση ηλικιας, ικανοτητων, μυαλου (συμφωνα με αυτα που προφανως θα εχουν δει στα βιντεο....και δεν μιλαμε για το youtube:p). Το αν αξιζει θα το δουμε. Δεν νομιζω οτι πρεπει να το φιλοσοφησουμε παραπανω.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μια και έχεις δει τα βίντεο, πώς σουτάρει τον έχεις δει; Λέω εγώ ο άσχετος τώρα...
FilipposMD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά, εκτός από τους γνωστούς πανηγυρτζήδες, βγήκε κανείς να πει ότι ο Τσίλντρες είναι ανεπανάληπτος παίκτης, θα πάρει μόνος του την Ευρωλίγκα κτλ; Η όλη συζήτηση έγινε επειδή είναι Αμερικανός, με καλό συμβόλαιο, αξιοπρεπή στατιστικά και χρόνο συμμετοχής, ο οποίος στα 25 του αποφάσισε να φύγει από το ΝΒΑ. Κρίνοντας από το βιογραφικό, φαίνεται να είναι ένας καλός παίκτης, μέχρι εκεί. Το ότι προκάλεσε φασαρία στην Αμερική για το όνομα του ΟΣΦΠ είναι κάτι που προφανώς επιδίωκαν και οι Αγγελόπουλοι, αλλά δεν έγινε τόσο για την αξία του ως παίκτη, αλλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Ο Ομπράντοβιτς είναι σοβαρός άνθρωπος, νομίζω ότι μίλησε ειλικρινά. Αν και δεν πιστεύω ότι θα έκανε σχόλιο, ακόμα και ο Λεμπρόν αν ερχόταν. Τώρα, το να γίνεται πρωτοσέλιδο αυτή η δήλωση είναι εξίσου φαιδρό με το να χαρακτηρίζεται ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό. Εν τω μεταξύ, από το περιστατικό αυτό καταλαβαίνεις και πόσο διαστρεβλωμένη είναι η λογική του οπαδού-δημοσιογράφου. Δηλαδή, δεν θα αποθεώσει τον προπονητή της ομάδας του επειδή γνωρίζει πολύ καλά το παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά θα τον αποθεώσει αν δηλώσει ότι δεν ξέρει έναν παίκτη του αντιπάλου.
Harkon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 και Σλούρκας στον Ολυμπιακό. ανησυχώ φέτος για το μπάσκετ μας.. είδωμεν
Harkon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 xωρις ρο ο Σλουρκας έχεις δίκιο! δεν το πιστεύω, μ έχει κολλήσει να τον λέω έτσι, τον έγραψα κιόλας.. του άλλαξα το επίθετο του παιδιού. Σλούκας λοιπόν
FilipposMD Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ο Σλούκας αν παίξει, θα παίξει σε καμιά διετία. Δεν είναι όλοι Ρούμπιο, να παίζουν βασικοί στα 18 τους.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Eγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι η τακτικη του ολυμπιακου πανω στο θεμα των συμβολαιων καταστρεφει το Ελληνικο μπασκετ και μειωνει τον ανταγωνισμο στο πρωταθλημα. Δεν μπορει μια ομαδα να εχει 20 συμβολαια πρεπει να μπει οριο οπως την Ιταλια (17 και πολλα ειναι)...
FilipposMD Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Λογικά σε 1-2 χρόνια θα στρώσει η κατάσταση. Τώρα είναι στη φάση της τρελής σπατάλης, όπως οι Γιαννακόπουλοι στην αρχή τους. Αν μείνει ο Γιαννάκης 2 χρόνια, θα ψωνίζει με πρόγραμμα και δε θα υπάρχει αυτή η πολυκοσμία.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά, εκτός από τους γνωστούς πανηγυρτζήδες, βγήκε κανείς να πει ότι ο Τσίλντρες είναι ανεπανάληπτος παίκτης, θα πάρει μόνος του την Ευρωλίγκα κτλ; Η όλη συζήτηση έγινε επειδή είναι Αμερικανός, με καλό συμβόλαιο, αξιοπρεπή στατιστικά και χρόνο συμμετοχής, ο οποίος στα 25 του αποφάσισε να φύγει από το ΝΒΑ. Κρίνοντας από το βιογραφικό, φαίνεται να είναι ένας καλός παίκτης, μέχρι εκεί. Το ότι προκάλεσε φασαρία στην Αμερική για το όνομα του ΟΣΦΠ είναι κάτι που προφανώς επιδίωκαν και οι Αγγελόπουλοι, αλλά δεν έγινε τόσο για την αξία του ως παίκτη, αλλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Ο Ομπράντοβιτς είναι σοβαρός άνθρωπος, νομίζω ότι μίλησε ειλικρινά. Αν και δεν πιστεύω ότι θα έκανε σχόλιο, ακόμα και ο Λεμπρόν αν ερχόταν. Τώρα, το να γίνεται πρωτοσέλιδο αυτή η δήλωση είναι εξίσου φαιδρό με το να χαρακτηρίζεται ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό. Εν τω μεταξύ, από το περιστατικό αυτό καταλαβαίνεις και πόσο διαστρεβλωμένη είναι η λογική του οπαδού-δημοσιογράφου. Δηλαδή, δεν θα αποθεώσει τον προπονητή της ομάδας του επειδή γνωρίζει πολύ καλά το παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά θα τον αποθεώσει αν δηλώσει ότι δεν ξέρει έναν παίκτη του αντιπάλου. Λες πολλά στα οποία βαριέμαι να απαντάω και να γράφω κατεβατά, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε Ομπράντοβιτς να ξέρει πολύ καλά το ΝΒΑ; Λογικά σε 1-2 χρόνια θα στρώσει η κατάσταση. Τώρα είναι στη φάση της τρελής σπατάλης, όπως οι Γιαννακόπουλοι στην αρχή τους. Αν μείνει ο Γιαννάκης 2 χρόνια, θα ψωνίζει με πρόγραμμα και δε θα υπάρχει αυτή η πολυκοσμία. Με το καλό και 10 ακόμα. Με όλη μου την καρδιά το εύχομαι.
FilipposMD Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Λες πολλά στα οποία βαριέμαι να απαντάω και να γράφω κατεβατά, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε Ομπράντοβιτς να ξέρει πολύ καλά το ΝΒΑ; Δε λέω ότι θα έπρεπε. Αλλά θα ήταν ένα επιπλέον προσόν του. Εννοείται ότι είναι στον top 5 των Ευρωπαίων προπονητών και χωρίς να ξέρει. Αλλά προπονητής μπάσκετ είναι, θα ήταν καλό να γνωρίζει καλά τι γίνεται και στο ΝΒΑ, στα ευρωπαϊκά μικρών ηλικιών, στο πρωτάθλημα Αυστραλίας κτλ. Θα ήταν χρήσιμο, όχι απαραίτητο. Ο φανατίλας Έλληνας οπαδός όμως, χαίρεται περισσότερο που δεν ξέρει τον Τσίλντρες, γιατί έτσι μειώνει τον αιώνιο αντίπαλο, ενώ εγώ θα χαιρόμουν περισσότερο αν μπορούσε να μου κάνει ανάλυση στα όρθια για τον 12ο παίκτη ομάδας του NBDL. Φυσικά, τα ίδια ισχύουν και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αν ο Τσίλντρες δηλώσει "δεν έχω δει ποτέ παίκτη του ΠΑΟ να παίζει", θα βγούνε οι εξυπνάκηδες να λένε ότι τους παίκτες του ΠΑΟ δεν τους ξέρει ουτε η μάνα τους εκτός Ευρώπης. Τέλος πάντων, όπως έγραψα και πριν, ο Ομπράντοβιτς δε νομίζω να ασχολείται με τη δήλωση αυτή με τον τρόπο που ασχολήθηκε ο οπαδικός τύπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.