phycho Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 απ'την στιγμή που βγήκε ο τζιόλης ο οποίος έκανε λάθος όποτε ακουμπούσε την μπάλα η ομάδα έπαιξε καλά.Το μόνο ανήσυχο είναι η χρησιμοποίηση του Τζιόλη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι γιατί είχαμε πιστέψει όλοι μας πως τον είχαμε ξεφορτωθεί.Μακαρι να ήταν η τελευταία του ευκαιρία.Επίσης ο Γκάμπριελ αν βελτιωθεί στην άμυνα θα κάνει θαύματα.
antreaslam Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σκατά. Εγώ είμαι διχασμένος από χθες. Δηλαδή τί είναι καλύτερο για τον μέσο υγιή φίλαθλο; Ένας γρήγορος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ανόρθωση; Ή 3-4 πεντάρες στους ομίλους, για να 'χουμε καλό χειμώνα; εγώ είμαι από αυτούς που στεναχωρήθηκαν με το χθεσινό ξεγύμνωμα... Είμαι υπέρ του 2ου σεναρίου βλέπεις, και γιαυτό ακόμα ελπίζω ότι ο οσφπ μπορεί να περάσει.... ΕΛΕΟΣ, με δέλλα και μπεκιάι, ο αστεράς τους έχει!!! ΥΓ: όπως είδες, έπεσα πολύ μέσα στην πρόβλεψή μου για το παιχνίδι... απλά βάλαμε κ 2ο γκολ, ενώ το παιχνίδι ήταν φάβα και βαρετό... ΥΓ2: παρολαυτα, αν σκεφτεις ότι παίζαμε με 9 (minus αλεξανδρο και βύντρα, ΜΟΝΙΜΑ απόντες), είμαι ικανοποιημένος! ΥΓ3: Α ρε ΒΛΑΚΑ πεσέιρο....Αν έπαιζε περυσι ο μικρός, φέτος θα ήταν ετοιμος να στηριχθεί η ομάδα πάνω του! ΥΓ4: Χαρηκα τη φάση με το περιβραχιόνιο πάντως.... ΥΓ5: ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ...
johnyboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ποιο γκολ φάγαμε από λάθος του Γκάμπριελ? Αν δεν έχανε ο Βύντρα την μπάλα μέσα από τα πόδια του θα τρώγαμε γκολ? Μην μας αραδιάζετε τις πίπες από τις κωλοφυλλάδες.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Αυτός είναι και ο λόγος που έκοψα το γήπεδο. and lets keep it that way
punky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 and lets keep it that way Έχεις δίκιο. Ας το αφήσουμε για αυτούς που τους αρκεί το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, η νίκη πάση θυσία, το ανύπαρκτο θέαμα και φυσικά η απαίτηση για "μάγκες" προέδρους που πρέπει να πάρουν τα ηνία του παρασκηνίου για να πηδήξουν τον αντίπαλο.
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ο Γκάμπριελ για αμυντικός δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Γι' αυτό ο Τεν έβαλε τον Νίλσον μέσα. Ρε τον Σχορτσιανίτη... Ούτε ένα φάουλ.
johnyboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Γεια σου ρε Γιαννάκη με τα επιθετικά συστήματα.Ούτε 2 πάσες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.Τρώμε το αγγούρι από τις αντεπιθέσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ειναι που δεν κανει επιθετικα και αμυντικα φαουλ ο χοντρελας και ειμαστε παραλογοι εμεις που λεμε οτι τον αβανταρουν στην Ελλαδα
antreaslam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 σας παρακαλώ, πως μιλάτε ετσι για τον παιδοβούβαλο ? θα μας μαλώσουν οι αντικειμενικοί φιλαθλοι....
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ΡΕ σεις, τι διαβάζω; Νέο συμβόλαιο στον Αλέξανδρο; Πλάκα είναι; Ελπίζω για μείωση αποδοχών. Πάνω δεξιά.
johnyboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Είχε ακουστεί στην αρχή της χρονιάς για αναπροσαρμογή συμβολαίου και νομίζω πως ήταν για τις απολαβές αλλά δεν είμαι σίγουρος.
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Πάντως αν δεν περάσει ο Ολυμπιακός μένουν πολλά, πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα...
alexzzz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Πάντως αν δεν περάσει ο Ολυμπιακός μένουν πολλά, πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα... Τι θέλει να πει ο ποιητής;
johnyboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Τι θέλει να πει ο ποιητής; Αυτό Δύσκολο να περάσει όμως.Γιατί αν σε καμιά κόντρα φάει κανένα ακόμα τότε χαιρετισμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.