Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ'την στιγμή που βγήκε ο τζιόλης ο οποίος έκανε λάθος όποτε ακουμπούσε την μπάλα η ομάδα έπαιξε καλά.Το μόνο ανήσυχο είναι η χρησιμοποίηση του Τζιόλη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι γιατί είχαμε πιστέψει όλοι μας πως τον είχαμε ξεφορτωθεί.Μακαρι να ήταν η τελευταία του ευκαιρία.Επίσης ο Γκάμπριελ αν βελτιωθεί στην άμυνα θα κάνει θαύματα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σκατά. Εγώ είμαι διχασμένος από χθες.

Δηλαδή τί είναι καλύτερο για τον μέσο υγιή φίλαθλο;

Ένας γρήγορος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ανόρθωση;

Ή 3-4 πεντάρες στους ομίλους, για να 'χουμε καλό χειμώνα;

εγώ είμαι από αυτούς που στεναχωρήθηκαν με το χθεσινό ξεγύμνωμα...

Είμαι υπέρ του 2ου σεναρίου βλέπεις, και γιαυτό ακόμα ελπίζω ότι ο οσφπ μπορεί να περάσει....

ΕΛΕΟΣ, με δέλλα και μπεκιάι, ο αστεράς τους έχει!!!

ΥΓ: όπως είδες, έπεσα πολύ μέσα στην πρόβλεψή μου για το παιχνίδι...

απλά βάλαμε κ 2ο γκολ, ενώ το παιχνίδι ήταν φάβα και βαρετό...

ΥΓ2: παρολαυτα, αν σκεφτεις ότι παίζαμε με 9 (minus αλεξανδρο και βύντρα, ΜΟΝΙΜΑ απόντες), είμαι ικανοποιημένος!

ΥΓ3: Α ρε ΒΛΑΚΑ πεσέιρο....Αν έπαιζε περυσι ο μικρός, φέτος θα ήταν ετοιμος να στηριχθεί η ομάδα πάνω του!

ΥΓ4: Χαρηκα τη φάση με το περιβραχιόνιο πάντως....

ΥΓ5: ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ...

Δημοσ.

Ποιο γκολ φάγαμε από λάθος του Γκάμπριελ?

Αν δεν έχανε ο Βύντρα την μπάλα μέσα από τα πόδια του θα τρώγαμε γκολ?

Μην μας αραδιάζετε τις πίπες από τις κωλοφυλλάδες.

Δημοσ.
and lets keep it that way

Έχεις δίκιο.

Ας το αφήσουμε για αυτούς που τους αρκεί το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, η νίκη πάση θυσία, το ανύπαρκτο θέαμα και φυσικά η απαίτηση για "μάγκες" προέδρους που πρέπει να πάρουν τα ηνία του παρασκηνίου για να πηδήξουν τον αντίπαλο.

Δημοσ.

Ο Γκάμπριελ για αμυντικός δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Γι' αυτό ο Τεν έβαλε τον Νίλσον μέσα.

Ρε τον Σχορτσιανίτη... Ούτε ένα φάουλ.

Δημοσ.

Γεια σου ρε Γιαννάκη με τα επιθετικά συστήματα.Ούτε 2 πάσες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.Τρώμε το αγγούρι από τις αντεπιθέσεις.

Δημοσ.

Ειναι που δεν κανει επιθετικα και αμυντικα φαουλ ο χοντρελας και ειμαστε παραλογοι εμεις που λεμε οτι τον αβανταρουν στην Ελλαδα

Δημοσ.

Είχε ακουστεί στην αρχή της χρονιάς για αναπροσαρμογή συμβολαίου και νομίζω πως ήταν για τις απολαβές αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.
Πάντως αν δεν περάσει ο Ολυμπιακός μένουν πολλά, πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα...

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...