Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεις... "τον απόλυτο σεβασμο"... συνέχισε τώρα...

Στην Ελάδα πού τίποτα δεν λειτουργεί σωστά μπορείς να κάνεις ότι θές.Στην Ευρώπη όμως πού οι αξία σου θα φανεί αν είσαι καλός, ξέρεις πως δεν σε παίρνει καί πολύ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην Ελάδα πού τίποτα δεν λειτουργεί σωστά μπορείς να κάνεις ότι θές.Στην Ευρώπη όμως πού οι αξία σου θα φανεί αν είσαι καλός, ξέρεις πως δεν σε παίρνει καί πολύ.

Ναι, Ελλαδιστάν και μπουρδέλο, ξέρω...

για αυτό έχεις σκυλιάσει να πάρεις κούπα και δεν μπορείς...

Δημοσ.
Ναι, Ελλαδιστάν και μπουρδέλο, ξέρω...

για αυτό έχεις σκυλιάσει να πάρεις κούπα και δεν μπορείς...

Μόλις μιλάς γιά Ελάδα ανήγουν τα ματάκια σου ε?Γιά Ευρώπη νομίζω μιλούσατε.Εκεί πού οι ικανοί έχουν τον σεβασμό.

Δημοσ.
Μόλις μιλάς γιά Ελάδα ανήγουν τα ματάκια σου ε?Γιά Ευρώπη νομίζω μιλούσατε.Εκεί πού οι ικανοί έχουν τον σεβασμό.

Εσύ ανέφερες την Ελλάδα ταλέντο μου... εγώ θα την πληρώσω;

Δημοσ.
Εσύ ανέφερες την Ελλάδα ταλέντο μου... εγώ θα την πληρώσω;

Ακριβώς αυτό είπα αλλά δεν το κατάλαβες ότι εκτέθηκες με το ζήλο σου μόλις είπα γιά Ελλάδα! "ταλεντάρα μου"

Δημοσ.
Ακριβώς αυτό είπα αλλά δεν το κατάλαβες ότι εκτέθηκες με το ζήλο σου μόλις είπα γιά Ελλάδα! "ταλεντάρα μου"

Ότι πεις πασά μου. Ο ένας καταλαβαίνει ότι μιλάω για Ευρώπη, ο άλλος για Ελλάδα... δεν συμφωνείτε κάπου τουλάχιστον;

Αντί να χαρείτε που θα κουνήσετε σεντόνι μετά από τόσο καιρό κάθεστε και ασχολείστε με τον πικραμένο γαύρο Αλέκο; Τόσο έλλειψη πια;

Δημοσ.
Ότι πεις πασά μου. Ο ένας καταλαβαίνει ότι μιλάω για Ευρώπη, ο άλλος για Ελλάδα... δεν συμφωνείτε κάπου τουλάχιστον;

Αντί να χαρείτε που θα κουνήσετε σεντόνι μετά από τόσο καιρό κάθεστε και ασχολείστε με τον πικραμένο γαύρο Αλέκο; Τόσο έλλειψη πια;

Ο μεγάλος πόθος των Ολυμπιακών παραμένει η Ελλάδα.Οι Παναθηναϊκοί ανέκαθεν κοίταζαν προς τας Ευρώπας.Το ξέρουμε καί οι δυό οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα παραπέρα.Είναι πού κατατάσσει κανείς τον εαυτό του.Λες εδώ μπορώ να λειτουργώ όπως θέλω γιατ'ι οι άλλοι πάνε με το σταυρό στο χέρι, ενώ εκεί δεν με παίρνει.Το έχει καταλάβει καί ο Σωκράτης καί το μόνο πού τον ενδιαφέρει είναι απλά η είσοδος στούς ομίλους γιά τα φράγκα καί μόνο.

Δημοσ.

Σκατά. Εγώ είμαι διχασμένος από χθες.

Δηλαδή τί είναι καλύτερο για τον μέσο υγιή φίλαθλο;

Ένας γρήγορος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ανόρθωση;

Ή 3-4 πεντάρες στους ομίλους, για να 'χουμε καλό χειμώνα;

Πάντως κι ο βάζελος δεν βλεπόταν με τίποτα χθες.

Δημοσ.
Σκατά. Εγώ είμαι διχασμένος από χθες.

Δηλαδή τί είναι καλύτερο για τον μέσο υγιή φίλαθλο;

Ένας γρήγορος ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Ανόρθωση;

Ή 3-4 πεντάρες στους ομίλους, για να 'χουμε καλό χειμώνα;

Πάντως κι ο βάζελος δεν βλεπόταν με τίποτα χθες.

Ενώ η Σπάρτα ζωγράφιζε ε?

Δημοσ.

Στο β ημιχρονο δεν βλεποταν με τιποτα?

Αυτο το "δεν βλεπεται" σου καθιζει ανετα 3 τεμαχια στο Καραισκακη

Το Β που ειδα καλα για προκριματικο ματς, Αυγουστο, εκτος, με Ιβανσιτζ-Ματος-Σεντερμπακ που θα ερθει εκτος ηταν μια χαρα

Δημοσ.
E, τώρα εσένα η Σπάρτα σε νοιάζει;

Γιατί μόνος τού έπαιζε ο Παναθηναϊκος?Θα μπορούσες να πείς χάλια ματς.Βέβαια με Τζιώλη καί Βύντρα δεν περιμένεις καμμιά εκτυφλωτική εμφάνιση.

Δημοσ.

To B' με τη Σαρλερουά (το οποίο το είδα μέσα στο ΟΑΚΑ), ήταν εικόνα ομάδας που μπορεί να μιλήσει για ευρώπη και ωραία μπάλα.

Το χθεσινό ήταν αποτέλεσμα σκοπιμότητας και τύχης.

Καταλαβαίνω όμως ότι είναι ακατόρθωτο να μιλήσεις για ΜΠΑΛΑ, με κάποιον που λόγω οπαδισμού χαίρεται μόνο με το αποτέλεσμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έκοψα το γήπεδο.

Δημοσ.
To B' με τη Σαρλερουά (το οποίο το είδα μέσα στο ΟΑΚΑ), ήταν εικόνα ομάδας που μπορεί να μιλήσει για ευρώπη και ωραία μπάλα.

Το χθεσινό ήταν αποτέλεσμα σκοπιμότητας και τύχης.

Καταλαβαίνω όμως ότι είναι ακατόρθωτο να μιλήσεις για ΜΠΑΛΑ, με κάποιον που λόγω οπαδισμού χαίρεται μόνο με το αποτέλεσμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έκοψα το γήπεδο.

Είσαι σίγουρος ότι είμαι πιό φανατικός από σένα?

Δημοσ.

νταξει γτ δεν βλεπομασταν?στο β ημιχρονο παιξαμε με ουσια ρε συ.κρατησαμε μπαλα,κυκλοφορισαμε,πιεσαμε ψηλα και στα 90 (!!!) λεπτα βαλαμε και το γκολακι μας που ουσιαστικα μας χαριζει και την προκριση και ειμαστε κυριοι.μην ξεχνας οτι τις πιο πολλες φορες σε τετοιο προωρο σταδιο που βρισκονται ακομα οι ομαδες πρεπει να μενεις ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα.

επισης να προσθεσω οτι αμα δεν ηταν και ο γκαμπριελ να ξεχνιεται μπροστα ουτε το γκολ θαχαμε φαει ουτε θα χαν κανει τις 2 ευκαιριες στην αρχη...

μην μου μιλας λοιπον για τυχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...