Hellaslover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ειδατε το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη; Γραφει ο ολυμπιακος εχασε 3-0 απο μια ομαδα που επρεπε να κερδισει 3-0....ετσι δεν εγεινε;; χαχα γλωσεψαν τη μπερδα τους μου φενεται:lol::lol: το σωστο δεν ειναι απο μια ομαδα ΤΗΝ οποια επρεπε να κερδισει 3-0 (βασικα 0-3); μαλλον ξερουν τι λενε κατα βαθος....
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κανονικα επρεπε να λενε οτι εχασε 3-0 απο μια ομαδα επρεπε να κερδισει 5-0 ΥΓ. Δοξα τω ΤενΚατε, μετα απο χρονια, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΟΜΕΣ. Στα 2 επισημα που εχω δει παει κατω η γαμημενη η μπαλα, επιτελους οχι αλλη γιομα Γκουμα για τους ψηλους μπροστα(Σαλπι-Παπ)
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ειδατε το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη; Γραφει ο ολυμπιακος εχασε 3-0 απο μια ομαδα που επρεπε να κερδισει 3-0....ετσι δεν εγεινε;; χαχα γλωσεψαν τη μπερδα τους μου φενεται:lol::lol: το σωστο δεν ειναι απο μια ομαδα ΤΗΝ οποια επρεπε να κερδισει 3-0 (βασικα 0-3); μαλλον ξερουν τι λενε κατα βαθος.... Θέλεις και επιβεβαίωση ε;
Snolly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ΥΓ. Δοξα τω ΤενΚατε, μετα απο χρονια, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΟΜΕΣ. Στα 2 επισημα που εχω δει παει κατω η γαμημενη η μπαλα, επιτελους οχι αλλη γιομα Γκουμα για τους ψηλους μπροστα(Σαλπι-Παπ) Αυτό ακριβώς είναι ο μεγάλος μου καημός. Ας παίζει έτσι κι ας χάνει κιόλας. Κάτω η γαμημένη η μπάλα.
Snolly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Θέλεις και επιβεβαίωση ε; Εσείς νομίζω θέλετε πληροφόρηση.
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εσείς νομίζω θέλετε πληροφόρηση. Την ξέρω ρε αυτή τη διοργάνωση. Είναι αυτή που έπαιζες μέχρι πέρσι, τότε που δεν ήξερες τι σχήμα έχει μπάλα. Και φέτος μου κάνεις και αναλύσεις τεχνικής.
Snolly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Την ξέρω ρε αυτή τη διοργάνωση. Είναι αυτή που έπαιζες μέχρι πέρσι, τότε που δεν ήξερες τι σχήμα έχει μπάλα. Και φέτος μου κάνεις και αναλύσεις τεχνικής. Εγώ βέβαια μιλάω για παρόν κι εσύ σκαλίζεις παρελθόν. Αλλά και στο παρελθόν να το πάμε δε σε παίρνει λέμε. Δε σε παίρνει με τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εγώ βέβαια μιλάω για παρόν κι εσύ σκαλίζεις παρελθόν. Αλλά και στο παρελθόν να το πάμε δε σε παίρνει λέμε. Δε σε παίρνει με τίποτα. Σκαλίζω το παρελθόν λέγοντας ότι σε έχω σαν πρότυπο και θα παίξω εκεί που μεγαλούργησες εσύ πέρσι; Αλλά σε θαυμάζω... για νεο-φίλαθλος μια χαρά καυλώνεις με το ένδοξο παρελθόν σου.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σκαλίζω το παρελθόν λέγοντας ότι σε έχω σαν πρότυπο και θα παίξω εκεί που μεγαλούργησες εσύ πέρσι; Χαχα Χαχαχαχα Αχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααααα ΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ Χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοοχιχιχιχιχιχιχεχεχχεεε Αχαχαχα Χαχα....χμφ....χα.εχμφ...χαχα...αγμ.... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Θα μιλησει ο ΓΑΥΡΟΣ για ΕΥΡΩΠΗ!!!!:lol::lol: Που περσυ εφτιαξε για πρωτη φορα χειμωνιατικη φανελα
Snolly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σκαλίζω το παρελθόν λέγοντας ότι σε έχω σαν πρότυπο και θα παίξω εκεί που μεγαλούργησες εσύ πέρσι;Αλλά σε θαυμάζω... για νεο-φίλαθλος μια χαρά καυλώνεις με το ένδοξο παρελθόν σου. Καλή καρδιά αδερφέ. Επειδή είμαι Πειραωτάκι (Νεοφαληριώτης δίπλα στο Καραϊσκάκι) τον νοιώθω τον πόνο και δεν κάνω άλλη καζούρα. Να αφιερώσω και τραγουδάκι: Scorpions - The Wind of Change.
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Θα μιλησει ο ΓΑΥΡΟΣ για ΕΥΡΩΠΗ!!!!:lol::lol: Που περσυ εφτιαξε για πρωτη φορα χειμωνιατικη φανελα Που να μιλούσα και για Ευρώπη δηλαδή... Καλή καρδιά αδερφέ. Επειδή είμαι Πειραωτάκι (Νεοφαληριώτης δίπλα στο Καραϊσκάκι) τον νοιώθω τον πόνο και δεν κάνω άλλη καζούρα. Να αφιερώσω και τραγουδάκι: Scorpions - The Wind of Change. Τι καζούρα; ... έχεις πολύ ακόμα για να με αγγίξει η καζούρα σου.
geovard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Έχετε πάντως πολύ πλάκα. Βρε κοιτάξτε τον KaizerSoze μην έπαθε τίποτα από τα πολλά γέλια. Αυτό πού εκνευρίζει αφάνταστα τον Ολυμπιακό οπαδό όπου Γης είναι πού σκέφτεται. Πως είναι δυνατόν με τόσα σερί πρωταθλήματα στο Ελλαδιστάν να μην με υπολογίζουν στην Ευρώπη?Καί ο αιώνιος "δευτεροτρίτος" να απολαμβάνει τον σεβασμό? Είναι πράγματι θέμα γιά να σε στείλει στον ...ψυχίατρο αλλά αυτό πρωτίστως ας προβληματίσει τον θείο Σώκρατες.Πού αν αποκλειστεί από την Ανόρθωση τον βλέπω να πίνει το..κώνιο!
ata1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μια χαρά ήταν τα 3 χάφ με αυτή την άμυνα. Ο Βύντρα και ο Σαριέγκι είναι να κάνεις το σταυρό σου κάθε φορά που περνάει η μπάλα. Με τον Τζιόλη ελπίζω απλά να θέλει να δείξει κάτι, δεν μπορώ πάλι να βλέπω Βύντρα και Τζιόλη μέσα. Αν μπεί και ο Γκούμας νομίζετε θα αργήσει να έρθει και το γιόμα-παιχνίδι?
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Καί ο αιώνιος "δευτεροτρίτος" να απολαμβάνει τον σεβασμό? Απλά να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεις... "τον απόλυτο σεβασμο"... συνέχισε τώρα...
geovard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Έχετε πάντως πολύ πλάκα.Βρε κοιτάξτε τον KaizerSoze μην έπαθε τίποτα από τα πολλά γέλια. Αυτό πού εκνευρίζει αφάνταστα τον Ολυμπιακό οπαδό όπου Γης είναι πού σκέφτεται. Πως είναι δυνατόν με τόσα σερί πρωταθλήματα στο Ελλαδιστάν να μην με υπολογίζουν στην Ευρώπη?Καί ο αιώνιος "δευτεροτρίτος" να απολαμβάνει τον σεβασμό? Είναι πράγματι θέμα γιά να σε στείλει στον ...ψυχίατρο αλλά αυτό πρωτίστως ας προβληματίσει τον θείο Σώκρατες.Πού αν αποκλειστεί από την Ανόρθωση τον βλέπω να πίνει το..κώνιο! Σημείωση: Μιά χρονιά έλειψε ο Ανατολάκης καί ο Ολυμπιακός κάτι έκανε στην Ευρώπη. Τώρα με το κακό αντίγραφό του τον Αβραάμ θα δείτε πάλι γλέντια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.