Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Α ρε Πουμπλαρα που εισαι ??????:neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
Harkon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 χααχχαχαχαχαχαχα θεεικό παρατσούκλι!!!! άσε Γιάννη, όταν έπρεπε δεν τον στήριξαν και άρχισε η παρακμή... μια ερώτηση, γιατί δεν συζητούν με Δομάζο; έχει γίνει ποτέ επαφή ή έχει δηλώσει πως δεν θέλει; όχι μόνος του, αλλά μαζί με 1 ακόμα άτομο ποιο "σύχρονο" (ως προπονητικό ντουέτο) με κύριες αποφάσεις στον Μίμη θα μπορεί να πωρώσει και να "στρώσει" τους παίκτες, και από τον κόσμο νομίζω θα υπάρχει ανοχή και πίστωση και κυρίως στήριξη. άποψή μου.
crach13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 νομίζω Kandinsky ότι αυτό το είχαμε ξανασυζητήσει. Το θέμα είναι τα κίνητρα παίδες. Και εχτές ο ταρίφας έδειχνε ότι είναι στα παπάρια του. Ο Παύλος και ο Θανάσης σε μια ανάλογη περίπτωση ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ θα τα είχαν κάνει όλα πουτάνα. Ο γιαννάκης απο την άλλη έπαιζε φιδάκι στο κινητό του... Μην εχουμε παραπονο απο τον τζιγγερ φετος στο θεμα μεταγραφων και χρηματων.Και μην λεμε οτι δεν τον νοιαζει κιολας και οτι επαιζε και φιδακι και ηταν στα παπαρια του.Αμα ηταν ετσι θα εβλεπε και το παιχνιδι απο το σπιτι του και δεν θα εκανε και ακριβες μεταγραφες.Το λαθος του και φετος ηταν η λαθος επιλογη προπονητη.
sniper_206 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Κι άλλος που φυγε νύχτα και δεν ακούμπησε... Θα είχε πάντως πολύ πλάκα να τον κρατούσε ο προεδράρας σας κι αυτόν όπως τον προηγούμενο Με τούτον εδώ, όχι τσου λου αλλά για αποφυγή του υποβιβασμού θα παίζατε!
geovard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Στον Αντέννα είπαν ότι παίζει γερά η περίπτωση Μπάγεβιτς.Τι λέτε θα έχουμε πάλι ξεσηκωμούς ή θα γίνει αποδεκτός. Είπαν ότι δεν είναι δύσκολο να σπάσει το συμβόλαιο με Κόκκινο Αστέρα γιατί έχει προβλήματα με τον πρόεδρο της ομάδας. edit: Δυστυχώς ο Γιαννάκης ο Κυράστας μας έφυγε νωρίς.Θεός σχωρέστον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Στον Αντέννα είπαν ότι παίζει γερά η περίπτωση Μπάγεβιτς. Ελεος ρε παιδια !!!!! Δεν εχουν περαση πια οι ...πριγκηπες και πολυ μαλλον στον Παναθηναϊκο μας !!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σιγα μην σκεφτουν και τον ... Αλεφαντο.
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Μπάγεβιτς ειναι κομμένος και ραμμένος για ΠΑΟ. Αν δεν καταφέρετε να έρθει προπονητής εγνωσμένης αξιας, αυτός θα ήταν ότι καλύτερο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Μπάγεβιτς ειναι κομμένος και ραμμένος για ΠΑΟ. Αν δεν καταφέρετε να έρθει προπονητής εγνωσμένης αξιας, αυτός θα ήταν ότι καλύτερο. Οπως και της αλλης μισης Α΄ Εθνικης ???? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ελεος ρε παιδια !!!!! Δεν εχουν περαση πια οι ...πριγκηπες και πολυ μαλλον στον Παναθηναϊκο μας !!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σιγα μην σκεφτουν και τον ... Αλεφαντο. Γιάννη εγώ πάντως προτιμώ Έλληνα προπονητή για το βάζελο.Βέβαια έχω πάψει να σκάω για τέτοια.Εθνική Ελλάδος πάνω απ'όλα....Αλλά οπωσδήποτε το υποστηρίζουμε και το τριφυλλάκι.... :)
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εσένα αυτό που σε νοιάζει είναι αν μπορει να βοηθήσει την ομάδα σου. Ποιος προπονητής τα τελευταία χρόνια προτίμησε να χτίσει ομάδες κυριως με νέους παικτες? Αυτός. Ποιος προωθεί περισσότερο νέους παικτες απ' τα φυτώρια? Ο ΠΑΟ. Ποιού δεν του αρέσει να δουλεύει με βεντέτες? Ποια ομάδα δεν έχει πλέον βεντέτες? Βέβαια, αν αντιμετωπιστεί με αρνητικότητα (κάτι που πραγματικά δεν το καταλαβαίνω με ποια λογικά κριτήρια υφίσταται από οπαδούς ΠΑΟ) τότε ναι, το κλίμα θα είναι αρρωστημένο όπως τη δεύτερη χρονιά του σε μας και όταν ξαναπέρασε απ' την ΑΕΚ. Αν μπορείτε να βρείτε καλύτερον φυσικά και να τον πάρετε. Σάμπως μου δίνει ποσοστά εμένα ο πρίγκηψ για να τον προμοτάρω?
LL_NEO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη εγώ πάντως προτιμώ Έλληνα προπονητή για το βάζελο.Βέβαια έχω πάψει να σκάω για τέτοια.Εθνική Ελλάδος πάνω απ'όλα....Αλλά οπωσδήποτε το υποστηρίζουμε και το τριφυλλάκι.... Βάζελο και τριφυλλάκι στα μούτρα σου. Η ομάδα ονομάζεται Παναθηναικός κύριε....
crach13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εμενα αυτην την στιγμη δεν με πειραζει καθολου να ερθει ο ντουσαν.Δεν με ενδιαφερει αν πηγε στο γαυρο,στην αεκ και οπου αλλου.Ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και εγω θελω το καλο της ομαδας μου.Ταιριαζει γαντι στη ομαδα και καλο ειναι αυτο που τοσο μα τοσο καιρο ακουγεται περι μπαγεβιτς να γινει πραγματικοτητα.Αν φυγεις απο εκει μετα πας για μεγαλο ευρωπαικο ονομα!!!
crach13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Βάζελο και τριφυλλάκι στα μούτρα σου. Η ομάδα ονομάζεται Παναθηναικός κύριε.... Πολυ σωστη παρατηρηση.Τι βαζελος και μαλακιες.Ετσι οπως μας κοροιδευουν ετσι θα αποκαλεις και την ομαδα σου?Δηλαδη αν καποιος για παραδειγμα σε κοροιδευει και σε φωναζει πισωγλεντη, εσυ μετα θα αποκαλεις τον εαυτο σου ετσι?Δεν νομιζω.
geovard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ο Μπάγεβιτς δεν μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πού στέκει τόσο μένος από μερίδα φιλάθλων τού ΠΑΟ. Δεν μού λέτε από τα ονόματα πού είναι στο τραπέζι(Κόσμπι, Αντριάνσε, Έκτορ Ραούλ Κούπερ κ.ά) ποιός έχει αμφιβολία ότι τη δεδομένη στιγμή μόνο ο 'πρίγκηψ' μπορεί να δώσει κάτι γιατί γνωρίζει τα Ελληνικά πράγματα? Έπειτα μόνο στον ΠΑΟ δεν πήγε ακόμη,αφήστε να έρθει γιά να τον βρίζουμε μετά πανελλαδικώς.
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά κουλάρετε λίγο.....Δε σας έβρισα κιόλας.....Για χαλαρώστε.........Και επιπλέον να προσέχετε τα λόγια σας λίγο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.