firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Τελικά έπεσα έξω... Ο Νίλσον δεν θα παίξει... Ο Νίνης πάλι πάγκο θα τρίβει;
mandipl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 το βλεπω για Χ σημερα . Ελπιζω να μην τους υποτιμησουμε
ata1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Τι έγινε ρε γμτ μια ημέρα έλειψα και έγινε ο χαμός! Τζιόλης βασικός αντί Μάτος, Γκούμας βασικός και αρχηγός θα μας τρελλάνουνε αυτοί οι παλαίμαχοι. Τελικά θα επαληθευτεί αυτό που φοβόμασταν. Με αντιλήψεις του 80 δεν κάνεις ομάδα το 2008. Το μόνο που με ηρεμεί είναι ότι τον Τεν Κάτε δεν τον ξέρω σαν προπονητή τι δουλειά μπορεί να κάνει αλλά τουλάχιστον δεν είναι κότα. Μήπως θα το αλλάξουνε και αυτό?
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πήραν τα διαρκείας και μας γείωσαν. Φαντάζομαι το ΟΑΚΑ με 5.000 κόσμο.Μόνο οι αυλικοί δηλαδή. ΤΡΕΛΑ Αν αλλάξανε την απόφαση του προπονητή και αυτός δεν παραιτήθηκε είναι κορόιδο.
catrina_p Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μπα...μάλλον του αρέσει η γλύκα του χρήματος. Λίγοι είναι οι προπονητές που θα βγούνε στην TV και θα πούνε: "Εγω ήθελα αυτό και ο ιδιοκτήτης έκανε του κεφαλιού του. Φεύγω κύριοι, γειά σας".
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Είστε ρε πούστη μου... άλλο πράγμα. Όσο εύκολα εκθειάσατε τον Τεν Κάτε χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άλλο τόσο τώρα είστε έτοιμοι να τον φάτε.
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Είστε ρε πούστη μου... άλλο πράγμα. Όσο εύκολα εκθειάσατε τον Τεν Κάτε χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άλλο τόσο τώρα είστε έτοιμοι να τον φάτε. Μα δεν κατηγόρησα τον Τεν Κατε αλλά την διοίκηση.Στην αρχή του λέγανε κάνε ότι θες και σιγά σιγά του λένε κάνε αυτο εκείνο το άλλο. Θα είναι μάγκας να τους πει : κύριοι είστε βλάκες άντε γεια σας.
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή; Από που μάθαμε για τους αρχηγούς αρχικά; Είχε βγάλει ανακοίνωση η Π.Α.Ε. ή απλώς μπήκε ο Τεν Κάτε στα αποδυτήρια και είπε εσύ, εσύ και εσύ; Αυτό που είχε γραφτεί ότι είπε ότι φυσικοί αρχηγοί θα είναι οι Γκούνης και Γκούμας; Μήπως έτσι έγινε το "μπέρδεμα"; Λέγε κύριε Αμπράμοβιτς...
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Οσο θα παίζει ο αλεχάντρο κομμένη η μπάλα. Τα άλλα τα κάνω γαργάρα αυτό με τίποτα.
Hellaslover Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 παιδια εδω το χει ζωντανα. μολις εφαγε γkολ ο γαβρος (με εξοδο μπαρμπα αντωνη παλι) http://livesportschannels.blogspot.com/2008/07/greek-tv-sports-stream-live-sports.html
KaizerSoze Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Και εμεινε κατω το βλαμμενο, σαν τα 14χρονα που κανουν μαλακια και μετα οτι "και καλα χτυπησα" (ειμαι καφρος αν πω να το βγαλεις το λινκ τωρα που το πηρα γιατι απει γαματα, μην μου φφανε οι αλλοι το bandwidth?)
ata1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αν έχει κάποιος κανένα θείο που να παίζει τον αγώνα σήμερα pm!!! edit: Μέχρι να ποστάρω δώσατε τη λύση, thanks ας ελπίσουμε να μην πέσει την.. κρίσιμη ώρα(τι είπα τώρα!)
geovard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Φαίνεται στον Παναθηναϊκό οι πολλές αλλαγές τού ζάλισαν καί δεν ξερουν τι τούς γίνεται.Τι να τον κάνουν τον Καραγκούνη καί τι να τον κάνουν τον γέρο Γκούμα. Μόνο επίτιμους αρχηγούς μπορούν να τούς κάνουν.Αφήστε ρε ηλίθιοι τον Ολλανδό απόλυτο άρχοντα γιατί τόσα χρόνια πού αποφασίζετε εσείς γιά όλα είδαμε τα κατορθώματά σας. Λες να αποφάσισε ο Γκόντζος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.