KaizerSoze Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! Αδιαβαστο τον στειλαν τον ΤενΚατε και του φορτωνουν αρχηγους τον Γκουμα και τον Γκουνη!!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εντάξει, αλλά εμένα άμα μου κόψεις το "βάζελος", "γάβρος", "πράκτορας", "υπάλληλος", "κρόκους" και το να φωνάζω στο σεξ, είναι σα να μου κόβεις τον αέρα που αναπνέω. Πείτε για μπάλα τώρα ρε. Ή για την "παρανόηση" με τη σειρά των αρχηγών.
vlachaquito Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 δεν ξανά βλέπω μπάλα. ΤΕΛΟΣ Τι εγινε ρε παιδια, ποιο ειναι το προβλημα?? με τους αρχηγους??
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Βάλανε πάλι το χεράκι τους οι γνωστοί παλιοί μας φίλοι.
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Είχαν πει ότι ο Γκούνης και ο Γκούμας θα είναι οι φυσικοί αρχηγοί της ομάδας αλλά δεν θα πάρουν περιβραχιόνιο. Έβαλαν το χεράκι τους οι παλαίμαχοι. Φαγώθηκαν από χθες! Τεν Κάτε σήκω φύγε! Σαν εσένα είχαμε πολλούς. Αν είστε ανακατεμένοι θα σας...
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 1)βαζέλες, δεν ήμασταν ποτέ.... απλά κάποιοι παναθηναικοί, είναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι που αυτοαπακολούνται έτσι.... 2) ΧΟΝΤΡΗ μαλακία αυτή με τους αρχηγούς.... Η διοίκηση έγρψαε την 1η μλκια της! 3) Ασχετο,αλλα΄το πέτυχα κ μου άρεσε... Εμαθα από κάποιον δικό μου ανθρωπο ότι ο κλέιτον την έχει δει απότομα, με στυλάκι "ξέρει ο τεν κατε ποιος είμαι? και εγώ είμαι ο κλειτον κλοπ", και φυσικά αδιαφορεί τελείως....θα τον φάει η μαρμάγκα!
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αμυντικό θα πάρουμε; Ο Κλέιτον στις πρώτες προπονήσεις ήταν αργοπορημένος. Όταν τον ρωτούσε ο Τεν Κάτε έκανε πως δεν άκουγε. Θα τον φάει η μαρμάγκα. Και καλά να πάθει. Κρίμα τα λεφτάκια "μας"...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Σηκω και φυγε ρε κΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σηκω και φυγε ρε Γκουμα ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Σηκω και φυγε ρε κΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣηκω και φυγε ρε Γκουμα ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ Τι φταίνε αυτοί.... Βρίσκουν και τα κάνουνε...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 OXI KAI ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!!! Κλικαδοροι και λαμογια, μπαλα που μας κραταει πισω αλυσοδεμενους Οτι περνει το λαμογιο φταιει η διοικηση. Αλλα το λαμογιο και ο δημοσιοσχεσιτης παραμενει λαμογιο. Αν ηταν αρχιδατος και Παναθηναικος να ελεγε ακομα και αν τον πιεζε η διοικηση "Ο Παναθηναικος εχει προπονητη. Δεν με διαλεξε. Βρειτε τα μαζι του.Εγω καπελο δεν του φοριεμαι"
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Θα δούμε αύριο Γκούνη, Γκούμα, Λουκά στο κέντρο της άμυνας, Νίλσον, Σαριέγκι και Αλέξανδρο Τζιόλη στην θέση του Μάτος. Εεε, ρε γλέντια... Τελικά το NovaSport 6 μας έχει.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Οκ, τουλαχιστον καναμε καλες διακοπες. Κατι ειναι και αυτο. Πισω στην μιζερια και στα παλια...
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ποιος τζιόλης ...ωρέ??? που τον ξέθαψε αυτόν? ο΄χι τίποτα άλλο, αλλά μια η μλκια με τον τζιόλη, μία με τν μάντζιο και τον β΄νυτρα, μία με τους αρχηγούς και το καπέλωμα στον τεν κατε, και μία που δεν παίρνουμε στόπερ, δε θέλει πολύ για να αρχίσουμε όλοι μαζί τη γκρίνια, και να τους βάλουμε τα διαρκείας....στα οπίσθιά τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.