Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε αχάριστε βάζελε, εγώ φταίω που πήγα και στην ιστορική σας πορεία για το μπούγιο.

Κι αντί για "ευχαριστώ" με βάζεις στην ίδια πρόταση με τον Βύντρα.

Αν σε βάλω στην ίδια πρόταση με τον σέριτς, θα νιώσεις καθόλου καλύτερα???

ΥΓ: Στην πορεία μας ήρθες γιατί ζήλεψες το μεγαλείο του κοσμου μας ρε!

ΥΓ2: Αντε, για να δεις τι καλό παιδί είμαι...

Που λέτε παιδιά...ο πάνκι...μπλα μπλα μπλα....Η μπελούτσι....μπλα μπλα μπλα....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το παιχνίδι αύριο θα μεταδοθεί μέσω internet; Ξέρουμε διεύθυνση;

http://livefooty.doctor-serv.com/

Εδω ολο και κατι θα χει σιγουρα.Αν και δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι τα προγραμματα μεσω των οποιων θα το δεις:P

Δημοσ.

Ποιο μεγαλείο σας ρε μπατίρη;

Αυτόν που έδιωξα βιαίως (με τα χεράκια μου) από την προεδρία πριν 15 χρόνια, τον έβαλες σήμερα εσύ για πρόεδρο.

Μην κοιτάς που σας παραμυθιάζουν με τις χλίδες και τα κότερα και καλά.

Στην τελική, ήθελα να ξερα πως διάολο υπογράφουν και μέσα στο κότερο.

Εγώ μια φορά πήγα να λύσω ένα σταυρόλεξο στο φέρυ μπωτ, κι όλο έξω από τα κουτάκια έβγαινα.

ΥΓ Για κάνε μου και μια πρόβλεψη για αύριο.

Δημοσ.
Για το internet δεν υπάρχει τίποτε δηλαδή; Κάτι κανάλια που βλέπαμε πέρυσι, ή ήταν για το μπάσκετ μόνο;

Εχει αλλα θα βγουνε αυριο λογικα(τουλαχιστον ετσι ξερω απο περσυ)

Δημοσ.
Ποιο μεγαλείο σας ρε μπατίρη;

Αυτόν που έδιωξα βιαίως (με τα χεράκια μου) από την προεδρία πριν 15 χρόνια, τον έβαλες σήμερα εσύ για πρόεδρο.

Το μεγαλείο του κόσμου ρε,όχι του κάθε προέδρου!

Μην κοιτάς που σας παραμυθιάζουν με τις χλίδες και τα κότερα και καλά.

δεν παραμυθιάζομαι με αυτά, για μένα η μεγαλύτερη εγγύηση ότι κάτι αλλάζει στον παναθηναικό, δεν είναι ούτε ο πατέρας, ούτε ο βγενό, ούτε ο νικας...Είναι το 1,60, που με κάνει να αισιοδοξώ!!!

Στην τελική, ήθελα να ξερα πως διάολο υπογράφουν και μέσα στο κότερο.

Εγώ μια φορά πήγα να λύσω ένα σταυρόλεξο στο φέρυ μπωτ, κι όλο έξω από τα κουτάκια έβγαινα.

αν δε βρίσκεις τρύπα,να το ψάξεις πάντως!!!!

(άσε, που τους έχεις...για γραμματιζούμενους όλους αυτούς ρε? με σταυρό θα υπογράφουν)!

ΥΓ Για κάνε μου και μια πρόβλεψη για αύριο.

0-0,με φάβα παιχνίδι, ή 1-1...

Δημοσ.
0-0,με φάβα παιχνίδι, ή 1-1...

Μιλώντας σοβαρά πάντως, εγώ έχω ψιλοξενερώσει. Μπορεί να είναι αλλού ταγμένη η καρδιά μου ποδοσφαιρικά, αλλά επειδή μου αρέσει το τόπι ήλπιζα πως μπαίνοντας οι κοντοί στο μαγαζί θα τα κάνουν όλα πουτάνα. Και θα φέρναν παιχταράδες, ώστε να δούμε επιτέλους μπάλα.

Όπως έκαναν και στο μπάσκετ δηλαδή.

Αλλά πάλι ελληνικό κλωτσοσκούφι σκοπιμότητας θα δούμε και φέτος, φοβάμαι.

Τέλος πάντων, καλή ευρωπαϊκή χρονιά εύχομαι στους βάζελους (γιατί μου τα πρήζει ο βαζελοκολλητός μου όταν χάνετε).

Και καλή χρονιά και στα αδέρφια μας τους Κύπριους.

Δημοσ.

1. Μην ξαναπεις βαζελος εδω μεσα πλιζ

2. Οι κοντοι το καλο που τους θελω ειναι να μην χωθουν οπλυ, να κοιταξουν να φερουν τον Σισκα και τον Κιριλενκο και υπαρχουν αλλοι(ή θα επρεπε να υπαρχουν τελοσπαντων) στο ποδοσφαιρο.

Δημοσ.
1.να κοιταξουν να φερουν τον Σισκα και τον Κιριλενκο και υπαρχουν αλλοι(ή θα επρεπε να υπαρχουν τελοσπαντων) στο ποδοσφαιρο.

Υπάρχει κάτι;

Δημοσ.
1. Μην ξαναπεις βαζελος εδω μεσα πλιζ

Αυτό το κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ξέρεις, αν ήταν καθολικό μεταξύ σας, θα το σεβόμουν όταν θα ήμουν σε πράσινο έδαφος, όπως τώρα. Που και πάλι μαλακία το βρίσκω, δηλαδή.

Αλλά οι ίδιοι μεταξύ σας είστε μοιρασμένοι. Στην τελική θυμάμαι τον κολλητό μου να κουβαλάει στο γήπεδο ένα τεράστιο πανώ "Vazelomania". Και όσο κόσμο ξέρω, αυτοσυστήνεται ως "βάζελος".

Δημοσ.
Αυτό το κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ξέρεις, αν ήταν καθολικό μεταξύ σας, θα το σεβόμουν όταν θα ήμουν σε πράσινο έδαφος, όπως τώρα. Που και πάλι μαλακία το βρίσκω, δηλαδή.

Αλλά οι ίδιοι μεταξύ σας είστε μοιρασμένοι. Στην τελική θυμάμαι τον κολλητό μου να κουβαλάει στο γήπεδο ένα τεράστιο πανώ "Vazelomania". Και όσο κόσμο ξέρω, αυτοσυστήνεται ως "βάζελος".

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Δημοσ.

Οι άλλοι ας μας λένε όπως θέλουν, στα παπάρια μας. Είναι απαράδεκτο όμως να λέει κάποιος "είμαι βάζελος". Είμαστε Παναθηναϊκοί ρε! Όποιον βλέπετε να το λέει αυτό, ας τον διορθώνετε. Καιρός να κοπεί μια και καλή αυτή η μαλακία.

Όσο για το πανί, από το Περιστέρι αν δεν κάνω λάθος, είναι μια άλλη ιστορία..

Δημοσ.

Tα πραγματα ειναι απλα

Βαζελος, γαυρος, χανουμι ειναι κοροιδευτηκα παρατσουκλια που δινουν οι αντιπαλοι οπαδοι. Δεν δηλωνουν μαγκια και φανατιλικι. Ειναι σαν να δουλευουμε σε αλλες εταιριες, να σας κατηγορουν για μιζες και να σε λεω μιζαδορο. Το να λες τον εαυτο σου μιζαδορο δεν ειναι πιστη στην εταιρια αλλα μαλακια

Ειδα μολις οτι ΔΕΝ εισαι Παναθηναικος αρα δικαιολογησαι, δεν εχω απαιτηση απο οπαδους αλλων ομαδων να μην χρησιμοποουν προσωνυμια οποτε no hard feelings

Δημοσ.
Που λέτε παιδιά...ο πάνκι...μπλα μπλα μπλα....Η μπελούτσι....μπλα μπλα μπλα....

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :devil:

Δημοσ.

Εγώ γουστάρω και σε αυτό που είμαστε ακομπλεξάριστοι και δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με το παρατσούκλι μας :-)

Δημοσ.

Άντε ρε ωριμάστε επιτέλους.Ακόμη βάζετε στο στόμα σας ξεπερασμένους χαρακτηρισμούς?Πείτε κάτι έξυπνο.Εν ανάγκη βρείτε άλλες λέξεις.Χάθηκε η πρωτοτυπία!.Βάζελος γάβρος είναι πλέον γιά τα παιδάκια.Προσωπικά δεν μού καίγεται καρφάκι αν κάποιος με πεί βάζελο.Αν δηλαδή περιμένει να θυμώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...