tzinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ε δεν ειναι και τοσο απιθανο να υπαρξουν παιχνιδια χωρις σαλπι, ζιλμπερτο στην συνθεση απο την αλλη τι να μεγαλωσει και να αναλαβει ευθηνες?? Εχετε καταλαβει οτι ειναι ενα 17 χρονο παιδακι πιθανον χωρις ιδιαιτερη μορφωση, ακομα δεν εχει τελειωσει το λυκειο, ομογενης κιολας αν δεν κανω λαθος?? Αλλοστε φενετε απο την σωματοδομη και τον χαρακτηρα οτι ειναι σχετικα αθωο παιδακι ακομα, ευχαριστος, συμπαθης, με πλουσιο ταλεντο και το διασκεδαζει το παιχνιδι. Τι νοημα εχει να τον κανεις αρχηγο?? τι ευθηνες να παρει?? αντι να φροντισουν να τελειωσει το σχολειο και να εχει το μυαλο του στην θεση του, του τα φουσκωνουν. για μενα ειναι κακογουστο αστειο. Οπως καποτε ειχανε ψηφισει τον καστιγιο για αρχηγο πριν μερικα χρονια, η σαν να βγαλουμε εμεις τωρα τον κυριακο η γιαννη παπαδοπουλο αρχηγους!
Snolly Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 η σαν να βγαλουμε εμεις τωρα τον κυριακο η γιαννη παπαδοπουλο αρχηγους! ε νταξ άλλο τα μάτια του λαγού κι άλλο της κουκουβάγιας.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ε δεν ειναι και τοσο απιθανο να υπαρξουν παιχνιδια χωρις σαλπι, ζιλμπερτο στην συνθεση Ναι ειναι, ή να στο πω αλλιως, λογικα μονο απο τραυματισμους θα γινει κατι τετοιο Να στο θεσω αλλιως. ΠΟΙΟΝ να βαλει? Τον Γκουμα που ο βλακας του ειχε πει "Ασε μας ρε Γιαννακη γελαει η Ελλαδα"??? Τον Καραγκουνη που μπορει να παρει 7 καρτες για διπλο αξελ και 4πλο τολουπ χωρις παγοπεδιλα??? Τον Γκαλινοβιτς που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει? Ή τον Λουκινιο?:lol: Γενικα αλλη εναλλακτικη για αρχηγο ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ(γιατι αρχηγος εισαι παντου) δεν υπηρχε. Μονο ο Σαλπι εχει δειξει οτι και στο χορταρι λεει και τον σεβονται και ο Τζιλμπερτο επισης. Εδω ηταν αρχηγος σε ολοκληρη Αρσεναλ ρε αδελφε, στον Παναθηναικο δεν μπορει να γινει? Μονο ο Ιβανσιτζ θα μπορουσε αλλα να σου πω κατι?ΜΑΛΛΟΝ ο ΤενΚατε (υποθεσεις κανουμε) σου λεει...Τι να κανω?Να κατσω να σκασω για τον τριτο αρχηγο που σε σοβαρο ματς 99% δεν θα τον χρειαστω?Ε, ας βαλω τον μικρο να μαθαινει την δουλεια(και με τι δασκαλο ετσι?Ολοκληρο Τζιλμπερτο Σιλβα, ο Τζενται και ο νεαρος Παλαντιν). Και ο γατος τι κανει?Δεν ξεκοβει Γκουνη και Γκουμα. Δλδ στην ουσια τι θα γινει, να στο πω ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ χρειαστει ο Νινης το περιβραχιονιο σε σοβαρο ματς την ομιλια θα την δωσει ο Γκουνης στα αποδητηρια και στο τερεν θα του πει ο Γκουμας τι να κανει
tzinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δεν συμφωνο οτι θα παιζετε σπανια χωρις ζιλμπερτο,σαλπι. Πρωτον ο ζιλμπερτο ειναι μεγαλος, ειχε προσφατους τραυματισμους και ακομα και αν δεν χτυπησει θα προφυλασεται σε μερικα παιχνιδια. Μετα εχεις και σιμαο που ειναι επενδυση και θα παρει απιχνιδια. Ασε που μπορει και η γκουνα να μετατοπιστει στο κεντρο καποιες φορες. Για τον τζιωλη δεν λεω τιποτα, δεν ξερω το μελλον του, αλλα αν μεινει δεν θα παιξει και αυτος μερικα παιχνιδια?? Και τελος βασει ορον συμβολαιου μπορει και να μην σε συμφερει να παιξει πανω απο 70-80% των παιχνιδιων ο ζιλμπερτο. Ενταξει ακραιο, αλλα ελλαδα ειναι. Μετα ο σαλπι θα μοιραστει και αυτος τη θεση του με ρουκαβινα, ροντολφο κυριως, αλλα ακομα και με τον νινη, η τον μαντζιο, η τον χριστοδουλοπουλο. Ειται ειναι σεντερ φορ, ειτε δεξι εξτρεμ, εχει ανταγωνισμο. Σιγουρα ο σαλπι θα παιξει το μεγαλυτερο πσοστο απο ολους, αλλα οχι οτι δεν θα χασει και παιχνιδια. Φετος εχετε ποιο γεματο ροστερ, σε μερικες θεσεις μαλιστα συνωστισμο, οποτε αναγκαστικα καποιες στιγμες θα πρεπει και οι αλλοι να παιζουν. Με βαση λοιπον αυτα τα δεδομενα, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αρκετες οι φορες που θα υπαρξει 11δα χωρις σαλπι, ζιλμπερτο. οσο για τις επιλογες αρχηγων, ιβανσιτς και καραγκουνης η ματος ηταν ποιο λογικο για 3τοι. Τωρα λες δεν ξεκοβει γκουνη, γκουμα, αλλα ο γκουνης εχει αρχισει και στραβωνει, απο την μια ο παγκος, απο την αλλη ουτε καν 3τος αρχηγος. Ειναι απανωτα χτυπηματα που σε κανουν να στραβωνεις. Τελος παντων δεν με απασχολει κιολας, απλα δεν το βρηκα λογικο, κυριως για το καλο του νινη που αν και αντιπαλος χαιρομαι να τον βλεπω να παιζει μπαλα και ελπιζω να συνεχισει και αυτος να το χαιρεται οσω ειναι νωρις.
tzinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ε νταξ άλλο τα μάτια του λαγού κι άλλο της κουκουβάγιας. Δεν καταλαβα?? ειδικα για τον κυριακο παπαδοπουλο δεν υπαρχει και μεγαλη διαφορα. Αλλωστε ειναι ποιο μικρος απο τον νινη νομιζω, απο του χρονου και αυτος κανονικα θα πρεπει να μπει 1τη ομαδα μην σου πω και συχνα 11δα. ηδη εχει προκαλεσει ενδιαφερον σε κατι μαντσετερ, γιουβε....Και εβγαλε ματια στη νεων. Σιγουρα ο νινης ποιο ετοιμος και προβεβλημενος, αλλα και ο κυρικαος εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι σεντερ μπακ και στην ηλικια του, με τα χαρισματα του, δεν υπαρχουν πολοι σεντερ μπακ στην ευρωπη. ΑΡΑΑΑΑ ειναι σαν να λεμε του χρωνου κανουμε αρχηγο τον κυριακο.
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το παιχνίδι αύριο θα μεταδοθεί μέσω internet; Ξέρουμε διεύθυνση;
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το παιχνίδι αύριο θα μεταδοθεί μέσω internet; Ξέρουμε διεύθυνση; Στην τηλεόραση δεν το δείχνει;
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 9.45 novasports 1 Οσοι δεν έχουμε Νόβα εμπρός καλή μου καφετέρια.
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 9.45 novasports 1 Οσοι δεν έχουμε Νόβα εμπρός καλή μου καφετέρια. Εγώ έχω ραντεβού σήμερα στις 7 με τον τεχνικό να μου κάνει την εγκατάσταση. Μιλάμε για perfect timing. ΥΓ: άσχετο και σόρρυ για το οφ-τόπικ. Εκπέμπει η Nova τίποτα σε HD;
lak10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω ραντεβού σήμερα στις 7 με τον τεχνικό να μου κάνει την εγκατάσταση. Μιλάμε για perfect timing. ΥΓ: άσχετο και σόρρυ για το οφ-τόπικ. Εκπέμπει η Nova τίποτα σε HD; :mrgreen: να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα. Δεν σε ειρωνευομαι παλα σατηριζω την ελληνικη πραγματικοτητα. δεν εκπεμπει
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω ραντεβού σήμερα στις 7 με τον τεχνικό να μου κάνει την εγκατάσταση. Μιλάμε για perfect timing. Ε, στις 21:30 έχεις ραντεβού με μένα σπίτι σου. Perfect free riding.
antreaslam Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ε, στις 21:30 έχεις ραντεβού με μένα σπίτι σου. Perfect free riding. punky, is...back???? Απίστευτο μου φαίνεται! (Εδώ...θα μου πεις, πούλησε ο τζίγγερ, οπότε όλα τα περιμένω σε αυτή τη ζωή)!! (όλα.... όχι και όλα! ο βύντρα, αποκλείεται....να ψηφιστεί πιο έξυπνος παίχτης του κόσμου...Ούτε καν του σπιτιού του_!)!!!
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Και παλιά που είχα supersport πάλι στην καφετέρια έβλεπα τα ματς.Είναι άλλη φάση.
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Για το internet δεν υπάρχει τίποτε δηλαδή; Κάτι κανάλια που βλέπαμε πέρυσι, ή ήταν για το μπάσκετ μόνο; Ρε βλάκα Αμπράμοβιτς έδωσες ένα σακούλι τσάμπα εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ και δεν δίνεις ένα ακόμη για αμυντικό; Τόσο βλάκας είσαι;
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 punky, is...back???? Απίστευτο μου φαίνεται!(Εδώ...θα μου πεις, πούλησε ο τζίγγερ, οπότε όλα τα περιμένω σε αυτή τη ζωή)!! (όλα.... όχι και όλα! ο βύντρα, αποκλείεται....να ψηφιστεί πιο έξυπνος παίχτης του κόσμου...Ούτε καν του σπιτιού του_!)!!! Ρε αχάριστε βάζελε, εγώ φταίω που πήγα και στην ιστορική σας πορεία για το μπούγιο. Κι αντί για "ευχαριστώ" με βάζεις στην ίδια πρόταση με τον Βύντρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.