Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Γκότζος και οι λοιποί από το γκομενικό δεν έχουν καμία σχέση πλέων με την ομάδα.Μεγάλο παράδειγμα είναι που άρχισαν να φεύγουν τα πολύ εργαλεία που μας είχαν μαζέψει τόσα χρόνια στην ομάδα.

Το άλλο είναι που δεν ξέρουν ούτε τι μεταγραφή θα γίνει και γράφουν ότι να ναι.

Ο Σάλπι εκτός ότι ο ίδιος είπε πως δεν θέλει να φύγει θα τον καλέσουν για αναπροσαρμογή συμβολαίου.Τώρα παίρνει γύρω στα 800.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το άσχημο θα ήταν να δεις 11 τζιώληδες.

με τον Βύντρα τέρμα...

...και τον Μάντζιο προπονητή.

Δημοσ.

kaθαρίζουν οι καρκίνοι....

αθανασόπουλος, στράτος, από τη διοίκηση, ενώ και ο τζίγγερ αποσύρεται σιγά σιγά....

σεριτς, ρομέρο, τζιόλης, τον πουλο, μάντζιος και βύντρα στον πάγκο...

Ο νίνης να βρίσκει θέση στους 16-17 βασικούς που έχει μια ομάδα, και ο καραγκούνης να βρίσκει θέση στον πάγκο...

να γίνεται υπέρβαση μπάτζετ όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο...

Οι οπαδοί πάλι στις κερκίδες...

όταν πάρει τον μεγαλύτερο πούλο από όλους, ο τρισκαταρατος γκόντζος, τότε θα είναι όλα τελεια!

Δημοσ.

Τελικά, η σπουδαία μεταγραφή "έκλεισε" στα έξι εκατομμύρια ευρώ, με το σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ανεβάζει διαδοχικά την προσφορά του (άρχισε από τα 3 εκ. ευρώ, "ανέβηκε" στα 5 και η τελική προσφορά έφτασε 6, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ ζητούσε αρχικά 8, αλλά εν τέλει έκανε μία μικρή υποχώρηση) και να βρίσκει σημείο επαφής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επιβεβαίωσε επίσημα τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

"Με έπεισε ο Ζιλμπέρτο"

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" υπογράμμισε πως το αστέρι του "αιωνίου αντιπάλου" τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε παράλληλα πως η μεγάλη επιθυμία της διοίκησης των νταμπλούχων τον οδήγησε στην θετική απάντηση.

"Για να είμαι ειλικρινής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με έπεισε να αποδεχτώ την προσφορά του Ολυμπιακού και να έρθω σε λίγες ώρες στην Ελλάδα. Μίλησα για αρκετή ώρα με τον Ζιλμπέρτο, ο οποίος μου είπε ότι έχει εκπλαγεί ευχάριστα απ' όσα έχει δει στη χώρας σας και με προέτρεψε να έρθω και εγώ.

Εν συνεχεία μίλησα με τον Λεονάρντο, ο οποίος επίσης μου ανέφερε ότι είναι όλα καταπληκτικά στον Ολυμπιακό και μου είπε ότι δεν πρέπει καν να το σκεφτώ. Ο Έλληνας ατζέντης, Σάκης Τζήκας, μου τα έλεγε όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ.

Ο Ντούντου Σεραένσε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας πως θα τα δώσει όλα για το καλό του Ολυμπιακού: "Επιτέλους πραγματοποιείται το όνειρο μου. Φεύγω από τη Ρωσία και πάω σε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα τα δώσω όλα για να φτάσει το κλαμπ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ανυπομονώ να βρεθώ αύριο στο Καραϊσκάκη και να γνωρίσω τον κόσμο της ομάδας. Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτόν και θα ήθελα να τον δώ από κοντά".

Α ρε πούστη μου και ευχαριστώ πρέπει να μας πουν...

Δημοσ.
Ρε παιδιά μη ντους μπερδέυεται δεν είναιι ο Στράτος ο Αποστολάκγς ο ποδοσφαιριστής...

Άλλος έιναι.

Άργησα αλλά κατάλαβα:-D

Δημοσ.

Μήπως μάθατε νεότερα για το μέλλον του Σαλπιγγίδη;Οι εφημερίδες λένε πως τον αφήσαμε ελεύθερο,αλλά συνηθίζουν να υπερβάλλουν.Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο αυτοτιμωρούμαστε χωρίς λόγο! :shock:

Δημοσ.

Παιδιά, ο Ολισαντέμπε!! Τον πέτυχε ο δημοσιογράφος του http://www.gazzetta.gr στο αεροπλάνο για Κίνα, όπου είναι πρώτος σκόρερ!

Δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε ότι μεταξύ των επιβατών, ήταν και ένας παλιός μας γνώριμος! Ο λόγος για τον Νιγηριανό με πολωνικό διαβατήριο, Εμάνουελ Ολιζαντέμπε, ο οποίος ταξίδευε στην Κινα με τελικό προορισμό την πολή Χενάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομώνυμης ομάδας. Ο πρώην διεθνής Πολωνός επιθετικός του Παναθηναϊκού, χαμογέλασε μόλις τον πλησιάσαμε και δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για τη νέα σελίδα της καριέρας του και να αναπολήσει τις παλιές μεγάλες στιγμές που έζησε με την 'πράσινη φανέλα'. «Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και πολλές φορές νοσταλγώ τις σπουδαίες αναμνήσεις από την τελευταία χρονιά με το 'νταμπλ' που κατακτήσαμε. Μετά συνήθως μελαγχολώ, γιατί θυμάμαι ότι ο Αργύρης Μήτσου παραλίγο να μου κόψει τη μπάλα με την επέμβαση που μου έκανε! Έμεινα έξω για σχεδόν 18 μήνες! Ευτυχώς πλέον είμαι γερός και μετά από ένα πέρασμα από την Κύπρο (σ.σ.: Πάφος), πλέον είμαι πρώτος σκόρερ στο κινεζικό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 12 αγώνες», σχολιάσε ο συμπαθέστατος 'Μανώλης', του οποίου η οικογένεια ζει μόνιμα στο Μαρούσι στο σπίτι που έχει αγοράσει. «Φέτος απ'ό,τι είδα η ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές και νομίζω ότι πλέον έφτασε η ώρα για την επιστροφή στους τίτλους! Το εύχομαι ολόψυχα», υπερθεμάτισε ο πρώην παίκτης του 'τριφυλλιού' που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της κινεζικής λίγκας! «Όλα καλά κι όλα ωραία στην Κίνα, το πρωτάθλημα και οι σύλλογοι είναι πολύ οργανωμένοι, ωστόσο η ρύπανση και το νέφος βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Δεν μπορώ να αναπνεύσω πλέον καλά από τη μύτη και όπως μου είπαν οι γιατροί στη μόλυνση της ατμόσφαιρας οφείλεται μία μικρή απώλειας ακοής στο ένα μου αυτί!», κατέληξε ο Ολιζαντέμπε πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα.
Δημοσ.

Αυτά που γράφει η εξέδρα δεν είναι ρεπορτάζ είναι εικασίες που γράφει στο τελευταίο φύλλο ένας <<δημοσιογράφος>>

Απλά λέει την γνώμη του χωρίς να ξέρει τίποτα.

Δημοσ.
Μήπως μάθατε νεότερα για το μέλλον του Σαλπιγγίδη;Οι εφημερίδες λένε πως τον αφήσαμε ελεύθερο,αλλά συνηθίζουν να υπερβάλλουν.Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο αυτοτιμωρούμαστε χωρίς λόγο! :shock:

O Ten Kate είπε ότι δεν πάει πουθενά.

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/829/ent.245829.asp

Λίγο πριν τελειώσει τις δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός θέλησε ν' αναφερθεί και σε σημερινά δημοσιεύματα για τον Σαλπιγγίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Σαλπιγγίδη και εκείνος με τον σύλλογο".
Δημοσ.

ο ten kate έχει αυτό το εξωτικό πράγμα που λέγεται λογική + ο σάλπι σκίστηκε στο πρώτο ματς και απέδωσε =

O Ten Kate είπε ότι δεν πάει πουθενά.
Δημοσ.

Καλύτερο ανέκδοτο δεν έχω ακούσει! Εδώ προσπάθησαν να πουλήσουν Μόρις, Τζιόλη, Παπαδόπουλο, κτλ, κτλ και θα άφηναν ελεύθερο το Σαλπιγγίδη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...