SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δύσκολη η κλήρωση για του ομίλους του CL. H Σπάρτα Πράγας (μάλλον) θα είναι ο αντίπαλος μας, με το πρώτο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. Χλωμούς μας κόβω. Σιγα την Πραγα ρε.Αμα φοβομαστε την Πραγα καλυτερα μην παμε champions league.
silverthan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Είχε πολλές πιο εύκολες θεωρητικά.... αλλά νταξ, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Ο αρουραίος δεν περνάει....
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 http://doubleteam.wordpress.com/panathinaikos-a-z/ Ενδιαφέρον λινκ - πρόσωπα που πέρασαν από τον μπασκετικό παναθηναϊκό με σχόλιο και διάφορες αστείες λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες και εξακριβωμένες είναι οι ιστορίες που γράφει, αλλά κάποιες καταχωρήσεις έχουν πολύ πλάκα κορυφαίο λινκ!!!! να σαι καλά έριξα πολύ γέλιο!
firewalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Σιγα την Πραγα ρε.Αμα φοβομαστε την Πραγα καλυτερα μην παμε champions league. Μην μου χαλάτε τα γούρια...
firewalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αλβέρτης ... ... β) το επεισόδιο με τον Ομπράντοβιτς στη Δάφνη (με την ατάκα που ξεστόμισε ο Αλβέρτης στα αποδυτήρια: “Δεν θα μου γα..σεις εμένα το μυαλό”) Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν το θυμάμαι καθόλου... Γι' αυτό δεν το βάζει να παίζει πολύ; :-)
ata1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Βουρτζούμης, Βαγγέλης (1995-1998). Πάικτης ειδικών αποστολών, με απώτερο στόχο να σκαρφαλώσει στις μπασκέτες για να κόψει τα διχτάκια (βλ. Παρίσι 1996). Ακόμα γελάω
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Βουρτζούμης, Βαγγέλης (1995-1998). Πάικτης ειδικών αποστολών, με απώτερο στόχο να σκαρφαλώσει στις μπασκέτες για να κόψει τα διχτάκια (βλ. Παρίσι 1996). Ακόμα γελάω Εγώ να δεις. Τρέχει το κορόμηλο.
johnyboy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ να δεις. Τρέχει το κορόμηλο. Εχει μπει ξανά αλλά είναι κορυφαίο. Πιστεύω πως την έχουμε την Σπάρτα και μέσα και έξω.
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εχει μπει ξανά αλλά είναι κορυφαίο. Πιστεύω πως την έχουμε την Σπάρτα και μέσα και έξω. I know πως έχει ξαναμπεί απλά μας έχει κολλήσει η λέξη δάκαρου στην παρέα (έτσι ακούγεται αυτό που υποτιτλίζουν ώς "δάκρυ"). Μέσα άνετα έξω δεν ξέρω ανάλογα σε τι μέρα θα μας βρει.
johnyboy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αν περάσει η Σπάρτα το πρώτο ματς θα γίνει Πράγα αν περάσει η Σέριφ το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ Λογικά θα περάσει η Σπάρτα και θα γίνει το πρώτο εκτός.Καλό αυτό.
anterovgaltis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Φαβορι ο ΠΑΟ. Ευκολα η δυσκολα θα περασει
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Φαβορι ο ΠΑΟ. Ευκολα η δυσκολα θα περασει Ελπίζουμε να μη μας βγάλει τα άντερα για να περάσει...
axaxouxas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ελπίζουμε να μη μας βγάλει τα άντερα για να περάσει... Αυτο ξαναπες το
geovard Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αν περάσει η Σπάρτα το πρώτο ματς θα γίνει Πράγα αν περάσει η Σέριφ το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ Λογικά θα περάσει η Σπάρτα και θα γίνει το πρώτο εκτός.Καλό αυτό. Τα κανάλια είπανε ότι το πρώτο ματς θα είναι στο ΟΑΚΑ.
firewalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ναι έτσι είπαν και όταν έγινε η κλήρωση. Αλλά μάλλον κάτι παίζει και με τα παιχνίδια της Α.Ε.Κ. και της κοινής έδρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.