firewalker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Το φαουλ Νινη-Ιβ ηταν ολα τα λεφτα. . Τελικα το γαμημενο το τοπι ή το εχεις ή οχι Το τακουνάκι που έκανε και πέταξε την μπάλα στον Σάλπι; Πως και δεν έδειξε replay; Υπάρχει κάπου να το δω καλύτερα;
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ενταξει, και Τζορβας μην λεμε τωρα... Θελουμε τερμα ΤΕΡΜΑΡΑ αλλιως δεν βγαινει Ναί έτσι είναι αλλά τον είχα παρακολουθήσει στα τελευταία ματς τού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο καί με είχε εντυπωσιάσει με απίστευτες αποκρούσεις καί τα καλά του ρεφλέξ πράγμα πού έκανε τον Ρεχάγκελ να τον καλέσει στην Εθνική. Δεν ξέρω αν συνεχίσει έτσι καί δεν ξέρω επίσης αν ανήκει στον Παναθηναϊκό ακόμη γιατί ενώ τον ήξερα γιά δανεικό στον ΟΦΗ άκουσα ότι γιά να τον δώσει πίσω ο Βατσινάς ζητάει κάτι λεφτά.Τι τρέχει ακριβώς δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παίζει, οπότε κάπως θα τον βολέψει ο Τεν Κάτε. Σαν δεξί χαφ/ εξτρέμ όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ιδανικός σε όλες τις συνθήκες. Σε κάποια ματς μπορεί να αποδώσει αλλά σε άλλα όχι. Λες να ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον Τεν Κάτε? Σού λέω η θέση πού ταιριάζει στον Σαλπιγγίδη είναι η δεξιά πλευρά γενικώς από κέντρο μέχρι επίθεση.Με το καλό του πρώτο ξεπέταγμα αλλά Σαραβάκου οι αμυντικοί θα έχουν πρόβλημα.Θα έχει πάντα ένα γκολ η ομάδα από τις σέντρες τού Σάλπι.Θα γίνει το δίδυμο Δομάζος-Αντωνιάδης αν μπορέσει να συγχρονιστεί με τον Σόουζα πού δεν κρατιέται εύκολα από αμυντικούς λόγω σωματοδομής.Ο Σόουζα βέβαια δεν είναι καί ο καλύτερος γκολτζής αλλά μιά σέντρα να εκμεταλευτεί μπορέι να το βάλει το γκολάκι.
insomniaK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γενικά, συμφωνώ με τον Miltoz αλλά ξεχνάμε 2 πράγματα: 1. Ο Σαλπι έχει ξαναπαίξει τη θέση, στον ΠΑΟΚ. 2. Ο Τεν Κατε είναι ο προπονητής και όπως φαίνεται ξέρει και να διδάσκει και από τη μύγα να βγάζει το ξύγκι (Βλέπε λουκαβύντρινιο). Είναι δύσκολο να μάθει ο Σαλπι ντρίπλα τώρα, αλλά είναι πιο εύκολο να μάθει να βγάζει σέντρες και για αυτό ας περιμένουμε να δούμε τι θα έχει εμπεδώσει από αυτά που του ζητάει και του μαθαίνει το προπονητικό τιμ... Και ας μην ξεχνάμε ο Δώνης τι είχε;;; Δρασκελισμό και σέντρα...
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ο Σάλπι έπαιζε και στον ΠΑΟΚ δεξί εξτρέμ αρκετές φορές και με μεγάλη επιτυχία.Μπορεί να μην ξέρει να κάνει σέντρα αλλά κάνει αυτές τις παράλληλες χαμηλές που είναι πάρε βάλε.Σαν την χθεσινή στον Ιβανσιτς.Είναι πάρα πολύ δύσκολο για την άμυνα να σταματήσει τέτοιες μπαλιές γιατί με το παραμικρό πάει για γκολ.
MiltoZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 http://www.sport-fm.gr/article/140427 Δεν ήξερα ότι αρθογραφεί ο Σαραβάκος! Respec. Να τον ακούτε γιατί λέει σωστά πράγματα
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 http://www.sport-fm.gr/article/140427Δεν ήξερα ότι αρθογραφεί ο Σαραβάκος! Respec. Να τον ακούτε γιατί λέει σωστά πράγματα Ναί ρε συ τι λέει ο Δημητράκης?Ότι κατά τη γνώμη του πάντα η θέση τού Σάλπι είναι στην κορυφή της επίθεσης αλλά καλά τα πήγε και από δεξιά. Μπορεί καί να κάνει λάθος γιατί μεγάλος ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει καί καλός προπονητής.Δεν συμφωνείς? Τουλάχιστον συμφωνούμε με τον Σαραβάκο στο ότι τα πήγε καλά ο Σαλπιγγίδης από δεξιά. Εγώ επιμένω ότι μπορεί μόνο από δεξιά να αποδώσει τα μέγιστα. Γνώμες αδερφέ, γνώμες.
vlachaquito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παντως οντως ο τζορβας ειναι παρα πολυ καλος, αλλα μου φαινεται οτι τον ειχε δωσει με κανονικη μεταγραφη στον οφη... Φυσικα, ειναι παντα οφη....αρα, ολο και κατι μπορει να γινει
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παντως οντως ο τζορβας ειναι παρα πολυ καλος, αλλα μου φαινεται οτι τον ειχε δωσει με κανονικη μεταγραφη στον οφη...Φυσικα, ειναι παντα οφη....αρα, ολο και κατι μπορει να γινει Ναι σκίζετε 2 χρόνια να μας κερδίσει και ο Σηφάκης να στρώνει 2 φορές την μπάλα στον καστίγιο στο 80+ και από 1-0 να γίνεται 1-2. Και επειδή ήταν τυχαίο όλο αυτό την επόμενη χρονιά μεταγραφή στον οσφπ. Κατά τα άλλα δικιά μας ομάδα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Φυσικα, ειναι παντα οφη....αρα, ολο και κατι μπορει να γινει Κουρασε αυτη η καραμελα. ΑΠορω πως γινεται και το πιστευετε ακομα
vlachaquito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Οταν σταματησει να εκπροσωπει ο βατσινας τον παο στις κληρωσεις και στα ευρωπαικα συνεδρια, θα σταματησει και η καραμελα.. Και κατι μου λεει ο τζορβας, θα παει τσαμπε στον παο..ααα λαθος, ανταλλαγη με τον...μαλαρτζ....
johnyboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Υπάρχει μια ρήτρα γύρω στα 500.000 για να γυρίσει αν δεν κάνω λάθος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Οταν σταματησει να εκπροσωπει ο βατσινας τον παο στις κληρωσεις και στα ευρωπαικα συνεδρια, θα σταματησει και η καραμελα.. ναι και? Γιαυτο εχουμε χασει πρωταθληματα και εξοδους στην Ευρωπη απο τον (βαθμολογικα αδιαφορο πολλες φορες) ΟΦΗ? Πιο προσφατη η 4ρα τον Απριλη, οταν καιγομασταν για τους 3 βαθμους και το πρωταθλημα. Αφου ο βατσινας εκπροσωπει τον ΠΑΟ και ο ΟΦΗ ειναι παραρτημα μας...
johnnyestia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οταν σταματησει να εκπροσωπει ο βατσινας τον παο στις κληρωσεις και στα ευρωπαικα συνεδρια, θα σταματησει και η καραμελα..Και κατι μου λεει ο τζορβας, θα παει τσαμπε στον παο..ααα λαθος, ανταλλαγη με τον...μαλαρτζ.... Ενώ ο Τζώρτζογλου που σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ βράβευε τον Κόκκαλη για την προσφορά του (!) στο ελληνικό ποδόσφαιρο ε? 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια... Άστο vlachaquito, όλες οι φωλίτσες στο ελλαδιστάν έχουν κουτσουλιές και βρωμάνε...
vlachaquito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ενώ ο Τζώρτζογλου που σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ βράβευε τον Κόκκαλη για την προσφορά του (!) στο ελληνικό ποδόσφαιρο ε? 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια... Άστο vlachaquito, όλες οι φωλίτσες στο ελλαδιστάν έχουν κουτσουλιές και βρωμάνε... χαχαχα χιχιχι χοχοχο καλο και αυτο.. Γιαυτο οταν ο κοκκαλης ηρθε με κατι ψιχουλα να παρει τον ογκουνσοτο, ξερεις τι πηρε ε? Και επειδη τον συγκεκριμενο ανθρωπο τον ξερω και προσωπικα (δεν ειμαστε και κολληταρια ) οντως εχει συμπαθεια με τον ολυμπιακο, αλλα οταν τον ειχα ρωτησει αν θα πουλησει κοιλιαρα/πατρικ στον γαβρο, γυρισε και μου ειπε " πολυ ευχαριστως, αν πληρωσουν.." και οντως, ο πατρικ πηγε βελγιο και ο κοιλιαρας πανιωνιο.. Ας κοιταει ο καθενας την φωλιτσα του, και ας αφησει των αλλωνων που δεν ξερουν.. Υ.Γ. Αντε, πες μου οτι βαλαμε και τον υπνο του ολυμπιακου να παιζει στο εντος εδρας παιχνιδι...
Absinthe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οταν σταματησει να εκπροσωπει ο βατσινας τον παο στις κληρωσεις και στα ευρωπαικα συνεδρια, θα σταματησει και η καραμελα..Και κατι μου λεει ο τζορβας, θα παει τσαμπε στον παο..ααα λαθος, ανταλλαγη με τον...μαλαρτζ.... 4-1 και ενα πρωταθλημα μειον. Τιποτα αλλο. Α και ο Τζορβας εχει ρητρα εξωφρενικα μικρη μονο για τον Παο. 30.000 νομιζω. Αρα αν θελει ο Παναθηναικος τον παιρνει οποτε θελει χωρις καν να ρωτησει τον Οφη. Α και για να μην το ξεχασω. Τελευταια αγωνιστικη φετος 5-1 και ο Οφη στη β εθνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.