Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κριτική μου για τους παίχτες στο χθεσινό μάτς.

1) Γκαλίνοβιτς. Ο γνωστός γκαλίνοβιτς... θα σου κάνει μια γκέλα που με σοβαρό αντίπαλο θα σου στοιχίσει.

2) Νίλσον. Μια χαρά όσο έπαιξε.

3) Βύντρα. Επικίνδυνος. Με αυτές τις ομάδες δεν φαίνοντε τα λάθη που κάνει.. με σοβαρούς αντιπάλους θα το πληρώσουμε.

4) Σαριέγκι. Ο γνωστός Σαριέγκι. Ενας μέτριος προς καλός αμυντικός. Οχι κάτι το εξαιρετικό και φυσικά όχι ηγέτης της άμυνας.

5) Σπυρόπουλος. Δείχνει οτι το κατέχει το αντικείμενο και την θέση.

6) Γκάμπριελ. Μια χαρά όσο έπαιξε.

7) Μάτος. Μέτριος προς καλός.

8) Σιμάο. Μέτριος προς κακός. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση 2 φορές έδωσε την μπάλα στους αντιπάλους.

9) Ίβανσιτς. Αν βρεθεί στην μέρα του σου κάνει παπάδες. Εχτές ήταν καλός.

10) Νίνης. Άλλη κλάση... εχτές ψιλοκουρασμένος μου φάνηκε ειδικά στο Β'.

11) Σαλπιγγίδης. Είχα και εγώ αμφιβολίες για δεξί χάφ.. αλλά φαίνετε οτι το έχει. Βέβαια πρέπει να τον δούμε σε πιο σοβαρά μάτς και η σέντρες του χρειάζοντε επειγόντως βελτίωση.

12) Μάτζιος. Πιο αργός και απο σαλιγκάρι. Ανύπαρκτος επιθετικά εκτός απο 1-2 φάουλ που κέρδισε.

13) Ρουκάβινα. Αναστάτωσε την άμυνα όσο μπήκε και φάνηκε να κινήτε σε σχέση με τον απο πάνω.

14) Χριστοδουλόπουλος. Μέτριος εώς κακός όσο έπαιξε.

Με λίγα λόγια... θα φάμε πολλά γκόλ στο C.L. με τέτοια άμυνα και ελπίζω ο Σόουζα να κάνει την διαφορά στην επίθεση γιατί αλλιώς θα τα περιμένουμε όλα απο τους μέσους.

Δυνατό σημείο η μεσαία γραμμή φέτος. Με διαφορά η καλύτερη στην Ελλάδα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω... Ότι ούτε φέτος θα δω τον Γκούνη μου στον άξονα. :-(:-(:-(

Ελέω Νίνη φυσικά. :-):-):-)

Ελπίζω ο Αντωνίου και ο Αντωνιάδης να μπορέσουν να κρατήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια. Διότι αν σε λένε Καραγκούνη ή Γκούμα και μένεις έξω σου έρχεται κάπως...

Δημοσ.

8) Σιμάο. Μέτριος προς κακός. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση 2 φορές έδωσε την μπάλα στους αντιπάλους.

Ο Σιμάο μπορεί να ήταν και ο καλύτερος παίχτης του αγώνα... Άλλο ματς είδαμε;

Δημοσ.
Να εχεις τα αντερα να πεις ονοματα.

ΕΓΩ το ειπα και χθες παραδεχτηκα οτι ειχα λαθος γιατι ειχα μεινει στο πως παιζουν οι ακραιοι στο 4-4-2. Ο Σαλπι οταν παιζει σαν εξτρεμ και οχι σαν χαφ κανει και μπραβο του και μεγας μαγκας(τα "Πως γινονται αυτα..." κρατα τα για καποιον που θα πει οτι ο Σαλπι χτες δεν επαιξε καλα.)

Α, και συγχαρητηρια για την προβλεψη, δικαιωνεσαι,πρεπει να νιωθεις πολυ καλα σημερα με τον εαυτο σου θα τολμουσα να πω

Επειδή είμαι λίγο ξενύχτης καί δεν λειτουργώ εντελώς φυσιολογικά πες μου.Έκανα κάτι κακό? Γιατί με μαλώνεις ρε συ? Ποιά πρόβλεψη λες, γιά το σκορ? Δηλαδή εσύ ήξερες ότι θα νικούσαμε 3-0 παίζοντας το πρώτο επίσημο ματς με μιά άγνωστη ομάδα έτσι? Εξ άλλου άμα ήμουν μάγος θα είχα πλουτίσει από το λότο!

Καί δεν εννοούσα εσένα ότι καί να είπα.

Καί εν τέλει ποιός αμφιβάλλει ότι εκεί μέσα δεξιά ο Σάλπι μπορεί να κάνει όργια καί να δώσει τα μέγιστα στην ομάδα.Είνα το στυλ του γιά σέντερ φορ?

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Σιμάο είναι καλός γιά να μπαίνει αλλαγή.Δεν είναι παίχτης μεγάλης κλάσης.Χρήσιμο εργαλείο όμως όταν θα φορτσάρει η ομάδα γιά να δίνει ανάσες σαν αλλαγή.Μέτρησα αρκετές λάθος πάσες του.Άμα πιεζόταν ήταν επιρρεπής στο λάθος συν το ότι είναι αργός.Καί δεν έχει καί καλό στυλ.Θυμίζει νεογέννητο πουλί πού προσπαθεί να μάθει να πετάει έτσι όπως κάνει τα χέρια του!:mrgreen:

Τέλος να πω ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα ο Βύντρα μένει.Εγώ δεν πανηγυρίζω ακόμη γιατί έχει μείνει υλικό κακό στην ομάδα.Πρέπει επειγόντως να φύγουν καί οι Μάντζιος, Βύντρα Γκαλίνοβιτς(Είχαμε Τζορβάρα καί παίζουμε με το κρέας?) Τζιώλης καί δεν ξέρω αν ξεχνώ κανένα άλλο "αστέρα".

Δημοσ.
Αν εδειξε κατι καλο ο Ιβ χθες ηταν η διαθεση του να μαρκαρει. Οι σεντρες του ηταν απο την γραμμη, σε περιοχη με μονο Μαντζιο ή και κανενα και δεν συνεκλινε. Δεν λεω οτι ηταν κακος. Λεω οτι ο Σαλπι δεξια ηταν καλυτερος σαν στυλ. Αυτο μπορει να αλλαξει εαν παιξουμε με επιθετικο που δεν την εχει δει Πεκοβιτς οποτε ο Ιβ που ειναι καλυτερος τροφοδοτης θα δειξει πιο πολυ

Θα αστειευεσαι?Ο μαυρος ο καραφλος δεξια ηταν ο Γκαμπριελ, μηπως τον μπερδευεις?

ΜΟΝΟ κολπακια ειδα, κατι τριπλιτσες και σηκωματακια εκει πισω και 2 κουρσες απο δεξια χωρις μια τριπλα

Ηταν χωνι πισω, αφηνε τελειως χωρο και ακομα και οταν κραταγε δεν ηξερε που να παει-χαρακτηριστικες φασεις μια με σεντρα απο αριστερα που δεν παει πρωτος στον παικτη του και ευτυχως που ηταν γιωτας και δεν βγηκε μπροστα, η κεφαλια-ευκαιρια τους στο δευτερο εγινε απο παικτη που επρεπε να κλεισει ο Γκαμπριελ για να κανει τον 3ο κεντρικο αφου η μπαλα παιζοταν στα αριστερα μας, δεν ορμαγε στον παικτη αλλα τον περιμενε, αφησε παικτη στην πλευρα του να πατησει 2 φορες περιοχη(με σοβαροτερες ομαδες αυτο μυριζει πεναλτυ μεχρι την Σπυρου Λουη, εχασε μονομαχιες γενικα αμυντικα εμενα δεν με πειθει

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φανηκε το προβλημα επειδη χτες ειχε το νου του πισω οπως υποθετω του ζητησε ο ΤενΚατε

Αν εκανε ολο τριπλες εχθες με την Σαρλαρουα τι εκανε?Μην τρελαθουμε.Επιθτικα επεσε πολι η αποδοση του ,στο ημιχρονο που επαιξε δεμν ανεβηκε οσες στο φιλικο.

Δημοσ.

Το γήπεδο μάλλον θα ονομαστεί marfin stadium

Το έγραφε η εξέδρα και το είπε και ο Σερέτης στην ΕΡΑ.

Δεν πρόλαβα όμως να ακούσω τον λόγο.Λογικά θα το φτιάξει η marfin.

Δημοσ.

Βρε να φτειαχτεί επί τέλους αυτό το γήπεδο κι ας ονομαστεί...τού Βοτανικού ο μάγκας!

Παιδιά ο Τσίπρας τι ομάδα είναι?

Δημοσ.
Οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα πιστεύω ότι έχει καλύτερο αριστερό μπακ από την Ντιναμό Τιφλιδας. Τον Σαλπιγγίδη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως αλλά τον έχω δει σε αρκετά ματς και με τον Παναθηναικό και με την Εθνική να παίζει δεξιά και να μην κάνει τίποτα. Αντίθετα φουνταριστός είναι σταθερή αξία, αλλά αν παίζεις με έναν μόνο έτσι χάνεις σε ύψος/ δύναμη.

Για πες κανα αριστερο μπακ της προκοπης απο Ελληνικη ομαδα για να δουμε...

Εχει διαφορα το δεξι χαφ με το δεξι εξτρεμ. Εγω νομιζα οτι θα παιζει χαφ και ελεγα πως παει για καψιμο. Χθες ομως επαιξε εξτρεμακι μια χαρα.

Παρεπιπτοντως, νομιζω δεν καιγεται να παιζει με Σαλπι μπροστα γιατι προτιμα να σκοραρουν και τα χαφ. ο Σαλπι δεν σπαει μπαλα(αυτο που ζητουσε απο τον βλακα αλλα ειναι βλακας) και στην ουσια κοντρα σε αμυνα που θα του κλεισει τον χωρο-αφου θα παιζει και μονος κορυφη-δεν θα μπορει. Καιγω ελεγα οτι ειναι επιθετικος και δεξια δεν μπορει αλλα φαινεται να με διαψευδη

ΥΓ. Παρεπιπτοντως, και δεξι μπακ για φαπες ειχαν και αμυντικα χαφ για φαπες ειχαν αλλα ουτε ο Ιβανσιτζ τραβηξε σουπερ ουτε ο Χριστοδουλοπουλος οποτε το "σιγα το αριστερο μπακ που ειχαν δεν μου λεει κατι"

Δημοσ.

ενθουσιασμένος, όχι από την μπάλα που παίξαμε,αλλά....

1)από την υγεία που έχει επιστρέψει στην ομάδα!

(μικρή, αλλά ΠΟΛΥ σημαντική λεπτομέρεια...Επειτα από 7 χρόνια, η διοίκηση προννόεισαι, εφόσον υπήρχε απεργία στα τρένα, νασυμφωνήσει με τον εθελ,για πολλά λεωφορεία...Οι πιο παλιοί θα θυμάστε τα 100 λεωφορεία που μας περιμέναν εξω απο το οακα στο τέλος κάθε παιχνιδιού,με στάση αμπελόκηπους)!

2)τον κόσμο,με τον παλμό του! Είχε λείψει πολύ....

3)το ότι οι παίχτες ήρθαν προς τον κόσμο

4)εμφανίστηκαν στο γήπεδο επιτέλους (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) αυτοματισμοί, δείγματα ότι η ομάδα δεν παίζει "μήλα" στην προπόνηση,αλλά δουλεύει!

κατα τα αλλα, οι γεωργιανοί είναι ζήτημα αν θα στεκόντουσαν στην α κατηγορία ελλάδος (απαρδεκτη ομάδα), αλλά ο βαγγελάκης ο μάντζιος....ούτε σε αυτούς δεν κατάφερε να βάλει γκολ!

θεωρώ τραγικό λάθος αν δεν πάρουμε 2ο κεντρικό αμυντικό ,παρότι ο σαιρέγκι ήταν πολύ καλός χθες....

Χαρούμενο μήνυμα, η παρουσία του νίνη, που υποχρεωτικά συνδυάστηκε με απουσία του καραγκούνη(!!!)!!

Ακόμα πιο χαρούμενο μήνυμα, η απουσία από τη 18αδα του τζιόλη...

Καλή και η επιστροφή του μικρού , τζόρβα, αρρωστάκι με την ομάδα!!!

Πρόβλεψη....θα ανοίξουν και άλλες θύρες για διαρκείας.... χοντρικά στα 30 χιλιάρικα τα βλέπω!!

Δημοσ.
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Σιμάο είναι καλός γιά να μπαίνει αλλαγή.Δεν είναι παίχτης μεγάλης κλάσης.Χρήσιμο εργαλείο όμως όταν θα φορτσάρει η ομάδα γιά να δίνει ανάσες σαν αλλαγή.Μέτρησα αρκετές λάθος πάσες του.Άμα πιεζόταν ήταν επιρρεπής στο λάθος συν το ότι είναι αργός.Καί δεν έχει καί καλό στυλ.Θυμίζει νεογέννητο πουλί πού προσπαθεί να μάθει να πετάει έτσι όπως κάνει τα χέρια του!:mrgreen:

Ο Σιμαο ηταν πολυ καλος χτες. Πνευμονια, πιεση, τρεξιμο και τακλιν. Και ξερει και μπαλιτσα(το κοντρολ του ειναι καλυτερο απο των μισων εκει μεσα)

Το θεμα ειναι να αφησει την μπαλιτσα και να μαθει ποδοσφαιρο. Σε αυτο θα βοηθησει μεγιστα ο Τζιλμπερτο. Εδω ο Σοουζα εκανε τον Μπασινα παικτη, δεν θα κανει ο Τζιλμπερτο τον Σιμαο πουχει και το κορμι?Πρεπει να μαθει να μην τον πιανει αμοκ, να δινει την μπαλα διπλα ουτε σιγα και την περνουν ουτε δυνατα και πηγαινει στο διαολο και πως μερικες φορες ειναι καλυτερο να κρατας θεση παρα να πεφτεις σαν το κατερπιλαρ στον αλλο και αμα φας την τριπλα τελος. Αλλα μικρος ειναι, 19-20 καπου εκει, εχει καιρο

Τέλος να πω ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα ο Βύντρα μένει.Εγώ δεν πανηγυρίζω ακόμη γιατί έχει μείνει υλικό κακό στην ομάδα.Πρέπει επειγόντως να φύγουν καί οι Μάντζιος, Βύντρα Γκαλίνοβιτς(Είχαμε Τζορβάρα καί παίζουμε με το κρέας?) Τζιώλης καί δεν ξέρω αν ξεχνώ κανένα άλλο "αστέρα".

Ενταξει, και Τζορβας μην λεμε τωρα... Θελουμε τερμα ΤΕΡΜΑΡΑ αλλιως δεν βγαινει

Δημοσ.
Αν εκανε ολο τριπλες εχθες με την Σαρλαρουα τι εκανε?Μην τρελαθουμε.Επιθτικα επεσε πολι η αποδοση του ,στο ημιχρονο που επαιξε δεμν ανεβηκε οσες στο φιλικο.

Ναι, αυτο λεω. Με την Σαρλερουα εκανε και καμια τριπλα με νοημα

Χθες περαν του οτι ηταν μαυρο χαλι αμυντικα(και θα το δειτε στην σεζον μεσα αν συνεχισει ετσι οτι θα φαμε πολυ γκολ απο την πλευρα του. Οχι κατευθειαν αλλα στην παραλληλη σεντρα. Οταν δεν εχει τον επιθετικο εκει μπροστα να τον βλεπει με την μπαλα τοτε αλλου παταει και αλλου βρισκεται) επιθετικα ηταν ανυπαρκτος με 2 κουρσες σε 45 λεπτα και εκανε 2-3 γκελακια με την μπαλα για να πει η κερκιδα "Ωωωωω"

Δημοσ.
4)εμφανίστηκαν στο γήπεδο επιτέλους (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) αυτοματισμοί, δείγματα ότι η ομάδα δεν παίζει "μήλα" στην προπόνηση,αλλά δουλεύει!

Το φαουλ Νινη-Ιβ ηταν ολα τα λεφτα. . Τελικα το γαμημενο το τοπι ή το εχεις ή οχι

Ακόμα πιο χαρούμενο μήνυμα, η απουσία από τη 18αδα του τζιόλη...

Δημοσ.
Για πες κανα αριστερο μπακ της προκοπης απο Ελληνικη ομαδα για να δουμε...

Εχει διαφορα το δεξι χαφ με το δεξι εξτρεμ. Εγω νομιζα οτι θα παιζει χαφ και ελεγα πως παει για καψιμο. Χθες ομως επαιξε εξτρεμακι μια χαρα.

Παρεπιπτοντως, νομιζω δεν καιγεται να παιζει με Σαλπι μπροστα γιατι προτιμα να σκοραρουν και τα χαφ. ο Σαλπι δεν σπαει μπαλα(αυτο που ζητουσε απο τον βλακα αλλα ειναι βλακας) και στην ουσια κοντρα σε αμυνα που θα του κλεισει τον χωρο-αφου θα παιζει και μονος κορυφη-δεν θα μπορει. Καιγω ελεγα οτι ειναι επιθετικος και δεξια δεν μπορει αλλα φαινεται να με διαψευδη

ΥΓ. Παρεπιπτοντως, και δεξι μπακ για φαπες ειχαν και αμυντικα χαφ για φαπες ειχαν αλλα ουτε ο Ιβανσιτζ τραβηξε σουπερ ουτε ο Χριστοδουλοπουλος οποτε το "σιγα το αριστερο μπακ που ειχαν δεν μου λεει κατι"

Σου ξαναλέω, τις περισσότερες φορές που έχει παίξει σε αυτή τη θέση δεν έχει παίξει καλά, οπότε κάτσε να τον δούμε και σε μερικά ματς ακόμα και πως θα δέσει με το σύστημα.

Ο Σαλπιγγίδης έχει δύο καλά στοιχεία. Είναι γρήγορος και είναι γκολτζής. Από την άλλη όμως δεν έχει ντρίπλα σε κλειστό χώρο και δεν έχει σέντρα. Δεν έχει μάθει να παίζει την θέση αυτή, πάντα σέντερ φορ ήταν. Χθες βρέθηκε από έξω δεξιά πολλές φορές μέσα στην περιοχή και από εκεί έβαλε και τα γκολ. Δεν θα έχει σε όλα τα ματς αυτήν την πολυτέλεια. Σε πολλά ματς θα βρει λιγότερο χώρους και θα πρεσαριστεί ψηλά όταν πάρει την μπάλα. Χθες είχε όσο χώρο ήθελε να εκμεταλευτεί τα ατού του και δεν χρειαζόταν και να γυρίζει και πολύ πίσω.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παίζει, οπότε κάπως θα τον βολέψει ο Τεν Κάτε. Σαν δεξί χαφ/ εξτρέμ όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ιδανικός σε όλες τις συνθήκες. Σε κάποια ματς μπορεί να αποδώσει αλλά σε άλλα όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...