Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό που λέει ο κάιζερ ότι αν δεν δώσουμε 3 μύρια σε κάποιον επειδή δώσαμε στον Μελίσση 2 έχει δίκιο και έχει και μια λογική.

Αλλά να μας απασχολεί γιατί δώσανε 2 στο Μελισση ε δεν τα βάζουμε και από την τσέπη μας.Και οι μεταγραφές από Ελλάδα έχουν και άλλα οφέλη και για αυτό είναι και ποιο ακριβές.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχουμε 10αρι και ο Σάλπι δεν κάνει για τα πλάγια.

Α και όταν εγώ στο τέλος της σεζόν είπα πως με άλλο προπονητή θα ήμασταν +10 κάποιοι το έπαιζαν ξερόλες.

Δημοσ.

Πάλι καλά που ήταν λίγο Λάκηδες γιατί με την άμυνα μας...

Αυτό πιστεύω ότι ήταν το μόνο άσχημο σήμερα. Κάποιες στιγμές στην αμυντική λειτουργία μας. Και λίγο ο Χριστοδουλόπουλος.

Δημοσ.
Δεν έχουμε 10αρι και ο Σάλπι δεν κάνει για τα πλάγια.

Μια χαρά μου φάνηκε σήμερα στα πλάγια ο Σάλπι.

Δεκάρι πως το εννοείς; Με την κλασική έννοια; Δεν νομίζω ότι απαραίτητο στις σημερινές ομάδες.

Δημοσ.

Φυσικά και 10αρι είχαμε και ο Σάλπι φύσαγε.

Το λέω γιατί υπήρχαν κάποιοι που μας κάνανε τα νεύρα κρόσια με αυτά τα 2 και τα έχωναν συνεχώς.

Δημοσ.
Μετα απ' αυτόν τον αγώνα έχει κι άλλο ο ΠΑΟ για να προκριθεί στους ομίλους? (εκτός απο τον επαναληπτικό)

Ναι, άλλα δύο παιχνίδια με ομάδα που θα προκύψει από κλήρωση (την Παρασκευή νομίζω γίνεται).

Δημοσ.

EΓΩ που ελεγα οτι ο Σαλπι θα καει εκει δεξια το παιρνω πισω, ο ανθρωπος ειναι ΤΑΜΑΜ γιαυτο τον ρολο, ξεσκισε σημερα.

Και εξηγουμαι. Ειχα την εντυπωσει πως το 4-2-3-1 του ΤενΚατε ηταν ωστε να σκοραρει το 1 και το κεντρικο χαφ. Τελικα μαλλον τα ακραια χαφ ειναι πιο "εξτρεμ" δεν δημιουργουν παιχνιδι, δημιουργουν χωρους και πατανε περιοχη. Γιαυτο νομιζω ο Σαλπι ταιριαζει μουρλια σε αντιθεση με τον Ιβανσιτζ που δεν ειναι της μπουκας και μου φαινεται συντομα θα βρεθει παγκο(εκτος αν απλα ετσι πηγε το παιχνιδι σημερα)

Επισης, φανηκε για 45' οτι ο Νινης στο κεντρο σπερνει διοτι κανει πραγματα που ουτε ο Γκουνης ουτε ο Ιβ ουτε η νεα μεγαλη απατη,ο Πλουταρχος, Βερτης πως διαολο τον λενε αυτον που μας πουλησε 4Μ ο Λιλης, μπορουν να κανουν. Αντιθετα, και ενω σαν λογικη την καταχαρηκα-που εβγαλε τον και σημερα μετριοτατο Ματος και εβαλε και αλλο επιθετικο χαφ αντι για τον βλακοΤζιωλη-ο Νινης δεν κανει για κεντρικο χαφ, για τρεχαλατζης 1000 φορες Γκουνης

Απογοητευση ο Γκαμπριελ, ειναι τρελο χωνι πισω, ο Σαριεγκι καλος, ΣΙΜΑΟ ΣΚΥΛΙ και μαλιστα παρατηρω οτι ειναι και καλος με την μπαλα(την συνεργασια του με τους αλλους πρεπει να φτιαξει), Βυντρα ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, με ανυπαρκτη ομαδα και εκανε 2 υδραυλικα. Ηταν που ηταν φωτια στο πλαι, τον βαζει και κεντρο που γκελα=τετατετ..χοχοχοοοοοιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Και φτανουμε στην επιθεση, οπου εχω το εξης κουιζ. Ποιος παιζει περισσοτερο πλατη?Ο Μπατιστ ή ο Βαγγελακης?Εγω ψηφιζω Βαγγελη. 10 λεπτακια εβαλε το παιδι τον Ρουκαβινα και ηταν μια χαρουλα σε σχεση με την παλτουδια του Μπεου

ΤΡΕΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, μιλαμε το μαγαζι ηταν ΤΙΓΚΑ, πρεπει να ειχε 55+, δεν το περιμενα. Ειναι παντως φανερο οτι το μεγαλο γηπεδο με στιβο δεν...Σκεφτειτε το κλειστο του ΟΑΚΑ. Οταν εχει 18000 μεσα ειναι κολαση.Το ανοιχτο δεν. Γηπεδο 45000 χωρις στιβο. Αυτο πρεπει να γινει

Δημοσ.
«Στέλνουν» Γκόρντον στον Παναθηναϊκό!

Την ίδια στιγμή που ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού' date=' Μάνος Παπαδόπουλος, βαρέθηκε να διαψεύδει τα περί… Μεσσιών σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης ενός σούπερ σταρ από το ΝΒΑ ως απάντηση στην μεταγραφή του Τζος Τσίλντρες στον Ολυμπιακό, οι Αμερικανοί «στέλνουν» τον Μπεν Γκόρντον των Σικάγο Μπουλς στην Αθήνα για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας!

Ο 25χρονος γκαρντ των «Ταύρων» παρουσιάζεται από το hoopsworld.com παρουσιάζεται ως ο παίκτης που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των «ερυθρολεύκων». Στο εν λόγω κείμενο γίνεται εκτενέστατη αναφορά στον Τσίλντρες και την αντιμετώπιση… ροκ σταρ που λαμβάνει στη χώρα μας αλλά και στο ενδεχόμενο ο Γκόρντον να γίνει ιδανικός σκόρερ στην Ευρωλίγκα!

σε λίγο περισσότερα... [/quote']

NAI EIMAI ΨΑΡΑΣ!!!

Αυτο το σεναριο ΘΕΛΩ να το πιστεψω. Α ρε Παυλο κανε το καλο...

(κριμα βεβαια που οι Μπουλς του δινουν 80Μ $ για 6 χρονια και αυτος ζηταει παραπανω...χεχε, και με 40% εφορια να βαλεις ο τυπος εχει προσφορα για 6Μ$$ στο χερι=3,75Μ Ε τον χρονο αρα θα ζητουσε τουλαχιστον 4,5Μ Ε σε μας..αφηστε με να ονειρευομαι)

Δημοσ.

50.000 και κάτι ήταν τα εισιτήρια.Για μες το κατακαλόκαιρο μια χαρά είναι.

Ο Σάλπι μπορεί να μην έχει ψηλή σέντρα αλλά έχει τόσο καλή παράλληλη που είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσει οποιαδήποτε άμυνα.Είναι μεταξύ τερματζή και άμυνας που με το παραμικρό λάθος πάει γκολ.

Και φυσικά έχει αυτό το ξεπέταγμα που δεν τον σταματάς με τίποτα.

Ο Τεν Κάτε θα κάνει κάνα τρελό και στην άμυνα και θα κάνουμε τούμπες ξανά.

Δημοσ.
NAI EIMAI ΨΑΡΑΣ!!!

Αυτο το σεναριο ΘΕΛΩ να το πιστεψω. Α ρε Παυλο κανε το καλο...

(κριμα βεβαια που οι Μπουλς του δινουν 80Μ $ για 6 χρονια και αυτος ζηταει παραπανω...χεχε, και με 40% εφορια να βαλεις ο τυπος εχει προσφορα για 6Μ$$ στο χερι=3,75Μ Ε τον χρονο αρα θα ζητουσε τουλαχιστον 4,5Μ Ε σε μας..αφηστε με να ονειρευομαι)

κι άλλος γκάρντ;

Δημοσ.

Εμενα μου φανικε καλος ο ivanchich,και τις σεντρες του τις εβγαλε και το goal του το εβαλε.Δεν θα συμφωνησω με τον φιλο που ειπε γαι τον gabriel οτι ηταν απογοητευση.Για εσενα φιλε οι οι παικτες για να ειναι καλοι πρεπει να κανουν κολπακια?Στο φιλικο ο gabriel ολο κολπα εκανε και ξετρελαθικε ο κοσμος.Σημερα του ειπε ο κατε μην το κανει και δεν το εκανε.Επαιξε παρα πολυ καλα ,δεν εχασε μονομαχια [ακομα και κεφαλια πηρε απο εναν που τον περναγε 1 κεφαλι ]ετρεξε ,δεν εκανε κανενα λαθος[πχ πασες]και απλα δεν ανεβενε τοσο πολυ επειδη ετσι του ειπε ο προπονητης και αυτο ειναι το σωστο.Δες ξανμα το match και αμα δεις να εχει κανει καπιο λαθος ο gabriel στο ημθιχρονο που επαιξε εμενα να με φτυσεις.Φιλικα παντα .

Δημοσ.

Ο μοναδικός που με ξενέρωσε σήμερα ήταν ο Μάντζιος. Αυτός ο παίχτης απλά δεν υπάρχει στην επίθεση. Εκτός κλήματος, εκτός φάσεων, γενικώς εκτός τόπου και χρόνου.

Στα + και η απουσία του Αλεχάντρο, άντε να έρθει και ένα βαρβάτο cb και είμαστε comple.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...