LL_NEO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε δε με ενδιαφέρει ποιον θα φέρει. Γαμώ της πουτάνας τα μάτια 10 χρόνια τώρα έχουμε αλλάξει 2000 παίχτες και καμια 60αριά προπονητές. Ε γαμώ την τρέλα μου, δε γίνεται φταίει κάτι άλλο. Το μουλόσογο είναι επικίνδυνο και πρέπει να φύγει!
geovard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, επειδή σαν ΠΑΟΚτσής θα σκάσω, να κάνω μια ερώτηση.....(στους βάζελους απευθύνομαι) τον Τζιγκερ γιατί τον κράζετε ?? δλδ τι άλλο έπρεπε να κάνει φέτος ?? έριξε τόσα λεφτά, έφερε παίχτες που δεν είναι άγνωστοι, αντιθέτως έχουν όλοι παρουσία σε εγνωσμένης αξίας ομάδες κ πρωταθλήματα, σας έφερε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος κ επιπλέον έναν πρωταθλητή (αν δε κάνω λάθος) στη χώρα του προπονητή.... αν δε πάει τπτ καλά ο Τζίγκερ φταίει ??δλδ στα πρώτα 4-5 παιχνίδια πρέπει να αρχίσει να διαλύει την ομάδα......??δεν πρόκειται να παμε ποτέ μπροστά έτσι ρε παιδιά, με σπασμωδικές κινήσεις, εν θερμώ κ προς ικανοποίηση του κοινού, λαικού αισθήματος που ζητάει με τόση ευκολία να πέφτουν κεφάλια μήπως θα πρεπε να τον στηρίξετε τον Τζίγκερ τελικά?? δλδ τι να πουμε κ εμείς που έχουμε έναν μπαγλαμα ουρανοκατέβατο που δεν έχει μία, ξεπουλάει τα πάντα, έχει υπερχρεώσει την ομάδα κ την έχει ξεφτιλίσει.......? συγκριτικά με το χθεσινό κυνηγητό, θα πρεπε να βγούμε με τα καλασνικοφ και να πιάσουμε τα βουνά δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με πνίγει η σύγκριση που αυθόρμητα και άμεσα γίνεται στο μυαλό μου γιαυτό ξαναλέω μήπως θα πρεπε στην παρούσα φάση να στηρίξετε τον Τζίγκερ, όχι αναγκαστικά τον κάθε Μπάκε, αλλά τον Τζίγκερ ?? μήπως αυτός θέλει/επιδιώκει αυτή την εικόνα....?? σαφώς όχι Ενώ εσείς πού κάνετε τόσα χρόνια υπομονή καί όχι σπασμωδικές κινήσεις βλέπω την κατάσταση τού ΠΑΟΚ.Τόση είναι η σοβαρότητα των παραγόντων σας πού χάσατε καί το δικαίωμά σας να παίξετε στην Ευρώπη φέτος ενώ κερδίσατε δίκαια αυτο μέσα στα γήπεδα. Μη ξεχνάς ο Τζίγκερ είχε πεί γιά κάτι πενταετή προγράμματα με Μαλεζάνι,μιλάει γιά κούπα Ευρωπαική τη στιγμή πού χάνει από τον Ιωνικό στο σπίτι του καί γενικά δείχνει μιά σύγχιση.Όι μεγάλοι παράγοντες έχουν πρώτα αυτοί καθαρό μυαλό καί μετά οι παίχτες.Μπορεί να έχει καί πιό άσχετους συμβούλους από αυτόν.Τον Μπάκε τον έφερε ο Χένρικσεν,τούς Κροάτες ο Ζάετς,ο οποίος καί πληρώθηκε γι αυτό.Καλοί ποδοσφαιριστές υπήρξαν καί οι δύο αλλά ίσως να είναι άσχετοι σαν παράγοντες-προπονητές-σκάουτερς. Καί κάτι ακόμη.Οι μεγάλες ομάδες δεν κάνουν πενταετή προγράμματα αλλά πρέπει να έχουν γρήγορα αποτελέσματα.Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες πού θέλουν να γίνουν μελλοντικά μεγάλες.Γιατί ακριβώς καί τα οικονομικά μεγέθη είναι διαφορετικά. edit: Ένας προσθετος λόγος πού ο Μπάκε πρέπει να φύγει άμεσα είναι που είχε πεί γιά την ομάδα ότι 20 Αυγούστου θα είναι έτοιμη καί ότι δεν θέλει να τού δώσουμε πίστωση χρόνου.Ενώ ο Μαλεζάνι σαν καλός καί πονηρός Ιταλός ζητούσε συνεχώς την κατανόηση των φιλάθλων.
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 1. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι ο ραλάκιας δεν έχει λόγο για τους παίκτες που θα παίζουν. Θυμίζω την περίπτωση Φύσσα που όταν υπέγραψε σε άλλη ομάδα και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, έκανε την διαδρομή πάγκου-εξέδρας-Μπενφίκα. Σε καμμία βέβαια περίπτωση δεν λέω ότι υποκαθιστά πλήρως τον εκάστοτε προπονητή. 2. Δεν φταίει ο προπονητής αν κάθε χρόνο η άθλια αυτή διοίκηση αλλάζει παίκτες κατά το δοκούν, χωρίς να κρατάει ένα κορμό. 3. Όσο για το αν "χώνει" λεφτά, επιτρέψε μου να διατηρώ επιφυλάξεις. Διότι τα τελευταία χρόνια μερικά από τα "ονόματα" που έχουν έρθει είναι ή "καμμένοι" ή "τραυματίες", που ενδεχομένως σημαίνει ότι μπορεί να τους πήρε και "κοψοχρονιά". π.χ. Φλάβιο, Ολιζαντέμπε, ίσως και Βίκτορ. καταρχην,το ξανασυζητησαμε αυτο....οταν ξερεις οτι ενα παιχτη τον χανεις σε 3-4 μηνες,πως ειναι δυνατον να τον βαζεις να παιζει?το ιδιο συνεβη κ στην περιπτωση αντωνακη,κ κατα τη γνωμη μου,καλα εκανε! ολοι οι προεδροι εχουν λογο στις μεταγραφες! αν ο Χ προπονητης βλεπει οτι ο βυντρα δεν κανει,κ ζητησει το σισινιο,χωρις να δωσει αλλη εναλλακτικη,πρεπει ο προεδρος να παει να τον παρει? ο προπονητης αυτος,τον ΜΑΙΟ,δηλωνε οτι 20 αυγουστου θα ειναι ετοιμη η ομαδα...δεν το δηλωσα εγω,αλλα εκεινος! ολο το καλοκαιρι δουλευε το 4-3-3,για να καταλαβει τη 2η αγωνιστικη,οτι αυτο το συστημα δεν παει στην ομαδα! εδιωξε ολο το team για να φερει τους δικους του,κ η ομαδα ειναι αγυμναστη! εχει στα χερια του (κατ εμε) ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ υλικο,κ το εχει αχρηστευσει ΠΛΗΡΩΣ! οι αλλαγες που κανει στα παιχνιδια,ειναι τοσο αποτυχημενες,που αν τις κανεις στο φιφα μανατζερ,θα σε απολυσουν! ολα αυτα ειναι ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! οσο για το 3ο που θετεις,εισαι ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ! καμμενος κ σακατεμενος ο καθε φλαβιο,ή σοουζα....ομως, ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ οτι τους πληρωσε ΠΟΛΛΑ χρηματα! καντου κριτικη για αποτυχημενες μεταγραφες,οχι για καβουρια στην τσεπη! (οσο για τον ολισαντεμπε,μην ξεχνας οτι για 1,5 χρονο επαιζε μια χαρα,κ οι μισοι απο εσας διαφωνουσαν με το να πουληθει)!
Σκύμνος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 @ antreaslam Μπορεί να με χαρακτηρίσεις όπως θες, άδικο, άστοχο στις τοποθετήσεις μου κλπ, δεν με απασχολεί... Μη γυρίσετε όμως εσείς που υποστηρίζετε (έστω φέτος) τον ραλάκια να διαμαρτυρηθείτε εάν ο επόμενος προπονητής χάνει από τον κάθε απίθανο. Διότι τα τελευταία χρόνια όλο τις ίδιες μ@λ@κίες ακούω. Φταίει ο Σουμ, φταίει ο Σκάζνι, φταίει ο Μαλεζάνι, φταίει ο Μπάκε...
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 φυσικα,πρωτιστως φταιει ο ταριφας που τους επιλεγει... σε παρακαλω ομως,φερε τον εαυτο σου,13 χρονια πριν...στο μπασκετ...να παιρνεις στογιαν,γκαλη,κομαζετς,αλβερτη,οικονομου,μυριουνη κ οτι κυκλοφορουσε,κ για προπονητες τον κιουμουρτζογλου ,τον παβλισεβιτς κ τον καθε ασχετο....κ στο τελος της χρονιας,να λες,"καλα,ειναι δυνατον με τετοια ομαδα να με κερδιζουν?"??? η ομαδα ξεκιναει κ τελειωνει απο τον προπονητη...αλλιως θα ειχε η τσελσι τον μπακε,κ εμεις τον μουρινιο!!! μονο για αυτο κατηγορω τον ταριφα,για την αστοχη επιλογη προπονητων!10 χρονια,μονο ενα προπονητη σοβαρο βρηκαμε (τον αειμνηστο),κ αυτον τον διωξαμε!!!!! ΥΓ:θα ηθελα ειλικρινα να μαθω την πραγματικη σου αποψη για τον παυλο,τοτε,με τα συνεχομενα πρωταθληματα του γαβρου....οχι την τωρινη,που φυσικα εχει αλλοιωθει απο τις πολλες κουπες,κ εχει ξεθωριασει η μνημη σου για τα τοτε τσιμπουκια!
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Αν μου επιτρέπετε/αι μια κουβέντα, θεωρώ ότι η διαφορά Τζίγγερ και Παύλου είναι η ίδια μεταξύ Κόκκαλη και Γουλανδρή : O ένας δε θα βάλει ποτέ την ομάδα πάνω απ' το εγώ του, ο άλλος θα το κάνει με χαρά.
LL_NEO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 νομίζω Kandinsky ότι αυτό το είχαμε ξανασυζητήσει. Το θέμα είναι τα κίνητρα παίδες. Και εχτές ο ταρίφας έδειχνε ότι είναι στα παπάρια του. Ο Παύλος και ο Θανάσης σε μια ανάλογη περίπτωση ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ θα τα είχαν κάνει όλα πουτάνα. Ο γιαννάκης απο την άλλη έπαιζε φιδάκι στο κινητό του...
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μα το κίνητρο νομίζω βρίσκεται κάπου εκεί και συνδέεται με αυτό που λέω. Ο ένας το βλέπει σαν αγγαρεία, επιχείρηση, παιχνιδάκι, ότι θες πες το. Ο άλλος το πονάει και φαίνεται.
ntountou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ενώ εσείς πού κάνετε τόσα χρόνια υπομονή καί όχι σπασμωδικές κινήσεις βλέπω την κατάσταση τού ΠΑΟΚ.Τόση είναι η σοβαρότητα των παραγόντων σας πού χάσατε καί το δικαίωμά σας να παίξετε στην Ευρώπη φέτος ενώ κερδίσατε δίκαια αυτο μέσα στα γήπεδα.Μη ξεχνάς ο Τζίγκερ είχε πεί γιά κάτι πενταετή προγράμματα με Μαλεζάνι,μιλάει γιά κούπα Ευρωπαική τη στιγμή πού χάνει από τον Ιωνικό στο σπίτι του καί γενικά δείχνει μιά σύγχιση.Όι μεγάλοι παράγοντες έχουν πρώτα αυτοί καθαρό μυαλό καί μετά οι παίχτες.Μπορεί να έχει καί πιό άσχετους συμβούλους από αυτόν.Τον Μπάκε τον έφερε ο Χένρικσεν,τούς Κροάτες ο Ζάετς,ο οποίος καί πληρώθηκε γι αυτό.Καλοί ποδοσφαιριστές υπήρξαν καί οι δύο αλλά ίσως να είναι άσχετοι σαν παράγοντες-προπονητές-σκάουτερς. ίσως να μην κατάλαβες ακριβώς τι είπα...έμεις τόσα χρόνια εδώ τα κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι πουτάνα όλα γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια... υπομονή κάναμε σε φάσεις που πραγματικά υπήρχαν προοπτικές για (πχ πρώτος χρόνος Μπάγιεβιτς ή πρώτα 2-3 χρόνια Μπατατούδη) Σήμερα, στον Παναθηναικό, έχουμε μια διοίκηση, που τουλάχιστον φέτος, κατά γενική παραδοχή τα έχωσε χοντρά... και αν είχατε βγει CL μπορεί να έφερνε και τον Σαβιόλα (πιστεύω η πρόταση στον Σαβιόλα δεν ήταν μούφα) Θεωρώ πολύ άδικο λοιπόν να δέχεται τέτοια κριτική ο Τζιγκερ και τουλάχιστον εμένα ως ουδέτερο κριτή (εξάλλου σαν ΠΑΟΚτσής δε διεκδικώ τπτ από τον ΠΑΟ - δυστυχώς η ομάδα μου έχει προβλήματα ύπαρξης πλέον) με πείθει ότι κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο του ως παράγοντας... και εξάλλου το πακέτο το διαθέτει και δείχνει να μη κολώνει να το σμπρώξει.... με λίγα λόγια μου δίνει την αίσθηση ενός μινι Παυλάρα (τα χωνε χρόνια μέχρι να σηκώσει κούπα) μόνο που προχωράει λίγο πιο συντηριτικά... διότι σαν τον Παυλάρα κανείς άλλος
Σκύμνος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 @ ntountou Εάν αποχωρήσει από την ομάδα του Παναθηναϊκού, πολύ ευχαρίστως να έρθει σε σας... @ antreaslam Αν και εκτρέπεις την συζήτηση στο μπάσκετ να σου πω την άποψή μου... 1. Ο Παυλάρας είναι (τα τελευταία χρόνια) ένας παράγοντας που κινείται σε σωστό δρόμο, έχοντας όραμα για το τμήμα μπάσκετ και διάθεση να το υλοποιήσει. Σαφώς όμως έχει και άλλα κίνητρα. Όπως υστεροφημία, όπως διαφήμιση του ονόματος και των επιχειρήσεών του... 2. Ουδείς είναι αλάνθαστος. Και αυτός έκανε λάθος επιλογές, αλλά όχι κατά συρροήν όπως ο ραλάκιας... 3. Επίσης, μερικές φορές κυριεύεται (περισσότερο ο Θανάσης) από τον οπαδισμό με αποτέλεσμα να γίνονται καραγκιοζιλίκια κάτι που δεν συνάδει με τη θέση του... 4. Τέλος, με διακρίνει κάτι, άλλες φορές είναι καλό, άλλες φορές όχι... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. Επειδή δεν με ξέρεις, μη μου λες ότι έχει ξεθωριάσει η μνήμη μου. Ο Γιαννακο ανέλαβε το 1987. Για πες μου λοιπόν εσύ, από τότε μέχρι το 1998 πόσα πρωταθλήματα πήραμε και τι επιπέδου ομάδα είχαμε; Αν δεν θυμάσαι εσύ, διάβασε την ιστορία της ομάδας ή κάνε καμμιά βόλτα σε site για να μας πεις...Οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί "ξεχνάμε" να αναφερθούμε σε αυτή την περίοδο των Γιαννακοπουλαίων... ΥΓ. Ο Κιουμουρτζόγλου δεν είναι δα και άσχετος...Θαρρώ ότι είναι από τους πλέον σοβαρούς, αξιόλογους τεχνικούς και γνώστης του αθλήματος όσο λίγοι.
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 αρχον,διαφωνω καθετα μαζι σου!~ ο προπονητης στα ομαδικα αθληματα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σημαντικος! αποδειξη,ειναι το μπασκετ του Παο...μια ζωη οι κοντοι εβαζαν δισεκατομμυρια,κ οταν βρηκαν τον ζελικο,τα σαρωσαν ΟΛΑ! Ωραία σύγκριση κάνεις. Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο πιο εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα της προκοπής στο κωλομπάσκετ; 5άδα έναντι 11άδας; Έχεις δει καμιά Ρεάλ ή καμιά Ίντερ του μπάσκετ να ψάχνει να βρει τι της φταίει και δεν πάει καλά; Ούτε ο Κάιζερσόζε δεν θα βρει εδώ τίποτα. Άσε με λοιπόν με το κωλοάθλημα. Μόνο για τα εύκολα και τα ανυπόληπτα είμαστε. Που πάμε καλά; Στο μπάσκετ; Δεν εξατάζουμε το γιατί. Ας τα δώσουμε όλα εκεί. Γιατί στα άλλα, στα δύσκολα, εκεί που ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ είναι μέγιστος, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. Συφιλιάστηκα πάλι και δεν φταις και τίποτα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ο γιαννάκης απο την άλλη έπαιζε φιδάκι στο κινητό του... Αμηχανία ήταν για τα μπινελίκια που έτρωγε. Σα να είχε βάλει τα χέρια στα αυτιά και να φώναζε 'ΛΑΛΑΛΑΛΑ δεν ακούω δεν ακούω'
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ΥΓ. Ο Κιουμουρτζόγλου δεν είναι δα και άσχετος...Θαρρώ ότι είναι από τους πλέον σοβαρούς, αξιόλογους τεχνικούς και γνώστης του αθλήματος όσο λίγοι. Ο Χριστός και η Παναγία! Από τους χειρότερους προπονητές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Έτσι και στράβωνε κατά 1% το σχέδιο του (που δεν ήταν πάντα σωστό) είχες χάσει, τελείωσε. Ο ύπνος στο πάγκο προσωποποιημένος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.